dobro smo igrali ali yebiga ovi su ipak klasa iznad, bice bolje do godine kad budemo nosioci

VOLIM TE ZELJO
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
otkud ti to da cemo biti nosioci ?zeljeznicar1 je napisao/la:Svim momcima svaka cast osim dvojci manekena.
dobro smo igrali ali yebiga ovi su ipak klasa iznad, bice bolje do godine kad budemo nosioci![]()
VOLIM TE ZELJO
Valjda nam se poklope neke stvari.VGS je napisao/la:otkud ti to da cemo biti nosioci ?zeljeznicar1 je napisao/la:Svim momcima svaka cast osim dvojci manekena.
dobro smo igrali ali yebiga ovi su ipak klasa iznad, bice bolje do godine kad budemo nosioci![]()
VOLIM TE ZELJO
ta krapma zenicka je opet dvije godine zaredom prvi strijelac naše lige. Što opet govori, kakva nam je liga.FliX je napisao/la:Kad vam je raja iz Zenice pricala o Adilovicu, vecina vas je govorila da smo zavidni sto ga imate
Ma znam, istok isto teferic, familije citave dosle, neki bi i pjevali,ne znaju pjesme, nekima ubio onaj spiker volju za pjevanjem.messilla je napisao/la:Okolnosti, okolnosti.PatrickBateman je napisao/la:Navijanje je bila k.arina. Na derbiju je jug sam bio glasniji nego sve tri tribine danas. Zapad prelezao,istok presjedio(metafora), jug vise vremena proveo slusajuci onog brata na spikerfonu nego navijajuci
A priznat ćeš da je teško porediti derbi, kada se navijačke skupine doslovno takmiče, i ovo.
Sta ima dvije seozne prvi strijelac lige? Vodi ga kuci.111 je napisao/la:ta krapma zenicka je opet dvije godine zaredom prvi strijelac naše lige. Što opet govori, kakva nam je liga.FliX je napisao/la:Kad vam je raja iz Zenice pricala o Adilovicu, vecina vas je govorila da smo zavidni sto ga imate
Ligu treba odmah smanjiti i koncentrisati kvalitet...neophodne su jake utakmice da bi podigli kvalitet lige.
Inace, nikad se u ni u kakvu grupu necemo plasirati.
jesil i ti histericna treba koja mrzi adilovica?EuroSport je napisao/la:Sta ima dvije seozne prvi strijelac lige? Vodi ga kuci.111 je napisao/la:ta krapma zenicka je opet dvije godine zaredom prvi strijelac naše lige. Što opet govori, kakva nam je liga.FliX je napisao/la:Kad vam je raja iz Zenice pricala o Adilovicu, vecina vas je govorila da smo zavidni sto ga imate
Ligu treba odmah smanjiti i koncentrisati kvalitet...neophodne su jake utakmice da bi podigli kvalitet lige.
Inace, nikad se u ni u kakvu grupu necemo plasirati.
Mah da, slažem se, dođe raja ne zna ni što je došla, neki opet dođu da dobro opsuju i tako.PatrickBateman je napisao/la:Ma znam, istok isto teferic, familije citave dosle, neki bi i pjevali,ne znaju pjesme, nekima ubio onaj spiker volju za pjevanjem.
plavetniloo je napisao/la: halo hajvani, što posjećujete utakmice jednom godinšnje, pardon 3 puta, jednom u evropi i dva put za derbi, ko vama daje za pravo da kritikujete nešto? pun mi je qrac vas maloljetnih qraca što dođete na jug i slikate se i pričate ne valja ovo ne valja ono, loše navijanje drama bilo, zašto nisi pjevao, da učiniš to navijanje boljim?
omanić je strašno vodio navijanje, svaka mu čast, vi koji mu prigovarate pojma o životu nemate, samo mu se možete sageti, uostalom kao i meni, kad krenete da kritikujete ovaj post, a znam da će vas se pronaći barem 10ak
laku noć
Trenutno korisnika/ca: 1921TM87, b00t, Blackwargreymon, Grbavica786, istokzeljo, Kajkutenjoyer, lakilone, Levin, MrkiMedo, Stole, TMmanija2012 i 175 gostiju.