FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

exbabilon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la exbabilon » 24 jul 2013, 02:03

Kazna za zapaljene baklje njihovih navijaca, nama ili njima?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 24 jul 2013, 02:04

exbabilon je napisao/la:Kazna za zapaljene baklje njihovih navijaca, nama ili njima?
nama za propust u organizaciji, njima za zapaljene baklje

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 jul 2013, 02:07

propuh je napisao/la:
plavetniloo je napisao/la: halo hajvani, što posjećujete utakmice jednom godinšnje, pardon 3 puta, jednom u evropi i dva put za derbi, ko vama daje za pravo da kritikujete nešto? pun mi je qrac vas maloljetnih qraca što dođete na jug i slikate se i pričate ne valja ovo ne valja ono, loše navijanje drama bilo, zašto nisi pjevao, da učiniš to navijanje boljim?
omanić je strašno vodio navijanje, svaka mu čast, vi koji mu prigovarate pojma o životu nemate, samo mu se možete sageti, uostalom kao i meni, kad krenete da kritikujete ovaj post, a znam da će vas se pronaći barem 10ak
laku noć
:lol: :lol: :lol:
Ne znam sta je smijesno, momak je realan. ( na ovo za navijanje se ne obazirem, nekome ce se svidjeti nekome ne..)
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 24 jul 2013, 02:08, ukupno mijenjano 1 put.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 24 jul 2013, 02:07

odakle tebi pravo plavetnilo da tako pričaš, još za 20 godina nečeš pogledati utakmica Želje koliko sam ja pogledao a razglas je pokvario kompletnu atmosferu i navijanje pa sviđalo se to tebi ili ne

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 24 jul 2013, 02:08

plavetniloo je napisao/la: halo hajvani, što posjećujete utakmice jednom godinšnje, pardon 3 puta, jednom u evropi i dva put za derbi, ko vama daje za pravo da kritikujete nešto? pun mi je qrac vas maloljetnih qraca što dođete na jug i slikate se i pričate ne valja ovo ne valja ono, loše navijanje drama bilo, zašto nisi pjevao, da učiniš to navijanje boljim?
omanić je strašno vodio navijanje, svaka mu čast, vi koji mu prigovarate pojma o životu nemate, samo mu se možete sageti, uostalom kao i meni, kad krenete da kritikujete ovaj post, a znam da će vas se pronaći barem 10ak
laku noć
1. Ti imas 18 godina. Da imas vise, ne bi smatrao da na tekme dolaze samo maloljetnici i vi odrasli od 18
2. Ako pisem na pdfu samo kad je derbi,ili Evropa,ne znaci da nisam redovan na Grbavici.
3. Da se nadovezem na drugi razlog, nemam volje citati komentare ljudi koji jedan vikend dizu u nebo igraca,drugi vikend ga sj.ebavaju,i naizmjenicno.
4.GILE je usrao je navijanje jer je previse vremena oduzimalo dok on pocne nesto, prekidao je pjesme na pola. Jedino pozitivno je sto je pokusavao dici iz mrtvih zapad i istok, sto je bila nemoguca misija.
5. Odakle ti da nisam pjevao? Sve sto si ti uradio je stavio u post 50 stereotipnih opisa osobe koje ni ne znas,niti ista.
6. Poredim derbi i Evropu,ne zato sto nisam bio na utakmicama protiv Zvijezde i slicnih, nego zato zbog brojnosti i vaznosti. Red bi bio da momke koji trebaju uciniti veliki podvig nagraditi strasnim navijanjem. To nije ucinjeno,tipa istok sjeo kad smo pjevali drugi dio Grbavice. Mrsko ljudima stajat 3 minute.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 24 jul 2013, 02:11

OTNYS_YNWA je napisao/la:
propuh je napisao/la:
laku noć
:lol: :lol: :lol:
Ne znam sta je smijesno, momak je realan.
Sta je realan da je lola dobro vodio navijanje nadmasio je sabana iz Zenice, mene na Zapadu je smorio glava me boli od njega i naravno da mi je smijesno, a ustvari je zalosno. I kao sto rekoh repertoar pjesama je los i to svi znaju koji imaju 30+ godina i koji pamte navijanje od ranije ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

tm87zeljo1921
Kontakt:

Post Postao/la tm87zeljo1921 » 24 jul 2013, 02:18

U zadnje dvije godine su pjesme prejake i svaka je da se istinski Zeljovac najezi i dodje neko i kaze kako pjesme nikad nisu bile gore, mislim stvarno...

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 24 jul 2013, 02:18

old school je napisao/la:propuh pa vi od 30 godina sto kazes pa nadalje vi bi pjevali samo salalalla,hiljadu srca mani se bolan tih gluposti,pjesme nisu bile odavno bolje i jace ni sa ritmom niti sa tekstom..razglas se pojacao zbog ostalih tribina,momak vodio odlicno navijanje
Nije fol u razglasu ba ljudi, valjda je rezultat kriv.. da je rezon valjo, razglas bi se brzo zaboravio..

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 24 jul 2013, 02:18

old school je napisao/la:propuh pa vi od 30 godina sto kazes pa nadalje vi bi pjevali samo salalalla,hiljadu srca mani se bolan tih gluposti,pjesme nisu bile odavno bolje i jace ni sa ritmom niti sa tekstom..razglas se pojacao zbog ostalih tribina,momak vodio odlicno navijanje
Meni je zao kad ne cujem par starih pjesama koje deru stadion tima "Ja sam lud ...", ali to svakako nije za ovaj forum i rekao sam svoje misljenje da je razglas smorio dosta raje i mislim da je ovo svakako pouka za te momke da se ne ponovi.
Ps. pjesma o Dzildi je fenomenalna, ali nju zna 2-3k ljudi koji dolaze na svaku tekmu i ona treba da zazivi ;)
Zadnja izmjena: propuh, dana/u 24 jul 2013, 02:21, ukupno mijenjano 1 put.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 24 jul 2013, 02:20

invincible1921 je napisao/la:nemojte srat bezbeze momak je srcem vodio navijanje zadnji atom snage je dao da pokusa pomoc igracima
ma nema niko ništa protiv momka naš je ali sama ideja onako pojačanog razglasa je ravna koridi i napolijevom megafonu

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 24 jul 2013, 02:21

JosipBukal je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:nemojte srat bezbeze momak je srcem vodio navijanje zadnji atom snage je dao da pokusa pomoc igracima
ma nema niko ništa protiv momka naš je ali sama ideja onako pojačanog razglasa je ravna koridi i napolijevom megafonu
dobro jesu ga malo pretjerali sa pojacanjem al opet valja brate da cuje kraj istoka onaj kod sjevera sta se pejva
=\_1921_/=

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 24 jul 2013, 02:22

samo da se javim ;)

VVVBK

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 24 jul 2013, 02:25

Reklo se prije utakmice da niko ne dodje da gleda pozoriste, tj. da svi ustane, i pjevaju 90 minuta. A to ljudi nisu uradili, i zato svaka cast momku koji je uzeo megafon i probao poboljsati atmosferu.
Za sve ti hvala Amare!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 jul 2013, 02:27

bparena je napisao/la:
Vjeruj da vjerovatno niko nema protiv toga sto se covjek toliko trudio i to se i culo i tu mu se skida kapa. Ali smijesno za plakati milijardu puta - molim va, molim hajmo pjevat. Onda se covjek pita kakvi su to navijaci koji se mole da podrze svoju ekipu. Eto to je ono sto je cudno a i smijesno istovremeno.
Pozdravio te Barbarez i ostavio ti je dres na recepciji.Dođi sutra u terminu od 12 do 17 sati da ga podigneš.
DRUG NEBI TI PUNCA

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 24 jul 2013, 02:27

"Oni su pokazali da su naš 12. igrač. Dovoljno je čuti onu pjesmu " I da gubiš s 10:0 s Juga bi se pjesma čula", rekao je Adilović.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 24 jul 2013, 02:28

Upozno sam 5 likova koji su iz svedske tj nasi su al su rodjeni tamo i sve godina od 15 do 18.Kazu ice na zeljo plazen iako nikad nisu culi za zelju kako treba a kamoli bili na utakmici,pitam ih na koju cete tribinu kazu jug.Reko sto jug kaze brate zao nam dat 10 maraka za istok ,al zato se q5 vozaju ;) da se ne lazemo mi vako izmedju sebe bez potrebe na jugu je vcrs bar 50% bilo raje koja je dosla jer im je zao bilo dat 10 za istok ili 15 za zapad.Ja ne znam kad sam vise treba vidio na jednoj utakmici pogotovo na jugu ....zar treba jos neko objasnjene za navijanje
=\_1921_/=

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 24 jul 2013, 02:31

Consigliere je napisao/la:"Oni su pokazali da su naš 12. igrač. Dovoljno je čuti onu pjesmu " I da gubiš s 10:0 s Juga bi se pjesma čula", rekao je Adilović.
Navijaci su 11 igraci, jer ti ne igras uopste Adilovicu dragi.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 24 jul 2013, 02:31

Šta čemo sad moramo dalje. Sad protiv zvijezde:

................Lončarić-----------------

Zeljkovič.....Kerla.....Hasanhodžić......Urdinov

.Hodžić.....Tomić....Svraka.....

Bučan........ Selimović ............Stanić

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 24 jul 2013, 02:37

bagrcavi je napisao/la:
JosipBukal je napisao/la:Šta čemo sad moramo dalje. Sad protiv zvijezde:

Vrh formacija.Isto ko da je dijete sa downovim sindromom sastavljalo.

a koja je to po tebi pametni dobra matereti

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 24 jul 2013, 02:40

bagrcavi je napisao/la:
JosipBukal je napisao/la:Šta čemo sad moramo dalje. Sad protiv zvijezde:

Vrh formacija.Isto ko da je dijete sa downovim sindromom sastavljalo.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Za sve ti hvala Amare!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee, perodeformero i 45 gostiju.