FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kazna za zapaljene baklje njihovih navijaca, nama ili njima?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
nama za propust u organizaciji, njima za zapaljene bakljeexbabilon je napisao/la:Kazna za zapaljene baklje njihovih navijaca, nama ili njima?
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne znam sta je smijesno, momak je realan. ( na ovo za navijanje se ne obazirem, nekome ce se svidjeti nekome ne..)propuh je napisao/la:plavetniloo je napisao/la: halo hajvani, što posjećujete utakmice jednom godinšnje, pardon 3 puta, jednom u evropi i dva put za derbi, ko vama daje za pravo da kritikujete nešto? pun mi je qrac vas maloljetnih qraca što dođete na jug i slikate se i pričate ne valja ovo ne valja ono, loše navijanje drama bilo, zašto nisi pjevao, da učiniš to navijanje boljim?
omanić je strašno vodio navijanje, svaka mu čast, vi koji mu prigovarate pojma o životu nemate, samo mu se možete sageti, uostalom kao i meni, kad krenete da kritikujete ovaj post, a znam da će vas se pronaći barem 10ak
laku noć![]()
![]()
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 24 jul 2013, 02:08, ukupno mijenjano 1 put.
- JosipBukal
- Kontakt:
odakle tebi pravo plavetnilo da tako pričaš, još za 20 godina nečeš pogledati utakmica Želje koliko sam ja pogledao a razglas je pokvario kompletnu atmosferu i navijanje pa sviđalo se to tebi ili ne
- PatrickBateman
- Kontakt:
1. Ti imas 18 godina. Da imas vise, ne bi smatrao da na tekme dolaze samo maloljetnici i vi odrasli od 18plavetniloo je napisao/la: halo hajvani, što posjećujete utakmice jednom godinšnje, pardon 3 puta, jednom u evropi i dva put za derbi, ko vama daje za pravo da kritikujete nešto? pun mi je qrac vas maloljetnih qraca što dođete na jug i slikate se i pričate ne valja ovo ne valja ono, loše navijanje drama bilo, zašto nisi pjevao, da učiniš to navijanje boljim?
omanić je strašno vodio navijanje, svaka mu čast, vi koji mu prigovarate pojma o životu nemate, samo mu se možete sageti, uostalom kao i meni, kad krenete da kritikujete ovaj post, a znam da će vas se pronaći barem 10ak
laku noć
2. Ako pisem na pdfu samo kad je derbi,ili Evropa,ne znaci da nisam redovan na Grbavici.
3. Da se nadovezem na drugi razlog, nemam volje citati komentare ljudi koji jedan vikend dizu u nebo igraca,drugi vikend ga sj.ebavaju,i naizmjenicno.
4.GILE je usrao je navijanje jer je previse vremena oduzimalo dok on pocne nesto, prekidao je pjesme na pola. Jedino pozitivno je sto je pokusavao dici iz mrtvih zapad i istok, sto je bila nemoguca misija.
5. Odakle ti da nisam pjevao? Sve sto si ti uradio je stavio u post 50 stereotipnih opisa osobe koje ni ne znas,niti ista.
6. Poredim derbi i Evropu,ne zato sto nisam bio na utakmicama protiv Zvijezde i slicnih, nego zato zbog brojnosti i vaznosti. Red bi bio da momke koji trebaju uciniti veliki podvig nagraditi strasnim navijanjem. To nije ucinjeno,tipa istok sjeo kad smo pjevali drugi dio Grbavice. Mrsko ljudima stajat 3 minute.
Sta je realan da je lola dobro vodio navijanje nadmasio je sabana iz Zenice, mene na Zapadu je smorio glava me boli od njega i naravno da mi je smijesno, a ustvari je zalosno. I kao sto rekoh repertoar pjesama je los i to svi znaju koji imaju 30+ godina i koji pamte navijanje od ranijeOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam sta je smijesno, momak je realan.propuh je napisao/la:plavetniloo je napisao/la: halo hajvani, što posjećujete utakmice jednom godinšnje, pardon 3 puta, jednom u evropi i dva put za derbi, ko vama daje za pravo da kritikujete nešto? pun mi je qrac vas maloljetnih qraca što dođete na jug i slikate se i pričate ne valja ovo ne valja ono, loše navijanje drama bilo, zašto nisi pjevao, da učiniš to navijanje boljim?
laku noć![]()
![]()

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
- Kontakt:
U zadnje dvije godine su pjesme prejake i svaka je da se istinski Zeljovac najezi i dodje neko i kaze kako pjesme nikad nisu bile gore, mislim stvarno...
Nije fol u razglasu ba ljudi, valjda je rezultat kriv.. da je rezon valjo, razglas bi se brzo zaboravio..old school je napisao/la:propuh pa vi od 30 godina sto kazes pa nadalje vi bi pjevali samo salalalla,hiljadu srca mani se bolan tih gluposti,pjesme nisu bile odavno bolje i jace ni sa ritmom niti sa tekstom..razglas se pojacao zbog ostalih tribina,momak vodio odlicno navijanje
Meni je zao kad ne cujem par starih pjesama koje deru stadion tima "Ja sam lud ...", ali to svakako nije za ovaj forum i rekao sam svoje misljenje da je razglas smorio dosta raje i mislim da je ovo svakako pouka za te momke da se ne ponovi.old school je napisao/la:propuh pa vi od 30 godina sto kazes pa nadalje vi bi pjevali samo salalalla,hiljadu srca mani se bolan tih gluposti,pjesme nisu bile odavno bolje i jace ni sa ritmom niti sa tekstom..razglas se pojacao zbog ostalih tribina,momak vodio odlicno navijanje
Ps. pjesma o Dzildi je fenomenalna, ali nju zna 2-3k ljudi koji dolaze na svaku tekmu i ona treba da zazivi

Zadnja izmjena: propuh, dana/u 24 jul 2013, 02:21, ukupno mijenjano 1 put.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- JosipBukal
- Kontakt:
ma nema niko ništa protiv momka naš je ali sama ideja onako pojačanog razglasa je ravna koridi i napolijevom megafonuinvincible1921 je napisao/la:nemojte srat bezbeze momak je srcem vodio navijanje zadnji atom snage je dao da pokusa pomoc igracima
- invincible1921
- Kontakt:
dobro jesu ga malo pretjerali sa pojacanjem al opet valja brate da cuje kraj istoka onaj kod sjevera sta se pejvaJosipBukal je napisao/la:ma nema niko ništa protiv momka naš je ali sama ideja onako pojačanog razglasa je ravna koridi i napolijevom megafonuinvincible1921 je napisao/la:nemojte srat bezbeze momak je srcem vodio navijanje zadnji atom snage je dao da pokusa pomoc igracima
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
samo da se javim
VVVBK

VVVBK
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Reklo se prije utakmice da niko ne dodje da gleda pozoriste, tj. da svi ustane, i pjevaju 90 minuta. A to ljudi nisu uradili, i zato svaka cast momku koji je uzeo megafon i probao poboljsati atmosferu.
Za sve ti hvala Amare!
Pozdravio te Barbarez i ostavio ti je dres na recepciji.Dođi sutra u terminu od 12 do 17 sati da ga podigneš.bparena je napisao/la:Vjeruj da vjerovatno niko nema protiv toga sto se covjek toliko trudio i to se i culo i tu mu se skida kapa. Ali smijesno za plakati milijardu puta - molim va, molim hajmo pjevat. Onda se covjek pita kakvi su to navijaci koji se mole da podrze svoju ekipu. Eto to je ono sto je cudno a i smijesno istovremeno.invincible1921 je napisao/la:nemojte srat bezbeze momak je srcem vodio navijanje zadnji atom snage je dao da pokusa pomoc igracima
DRUG NEBI TI PUNCA
- Consigliere
- Kontakt:
"Oni su pokazali da su naš 12. igrač. Dovoljno je čuti onu pjesmu " I da gubiš s 10:0 s Juga bi se pjesma čula", rekao je Adilović.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- invincible1921
- Kontakt:
Upozno sam 5 likova koji su iz svedske tj nasi su al su rodjeni tamo i sve godina od 15 do 18.Kazu ice na zeljo plazen iako nikad nisu culi za zelju kako treba a kamoli bili na utakmici,pitam ih na koju cete tribinu kazu jug.Reko sto jug kaze brate zao nam dat 10 maraka za istok ,al zato se q5 vozaju
da se ne lazemo mi vako izmedju sebe bez potrebe na jugu je vcrs bar 50% bilo raje koja je dosla jer im je zao bilo dat 10 za istok ili 15 za zapad.Ja ne znam kad sam vise treba vidio na jednoj utakmici pogotovo na jugu ....zar treba jos neko objasnjene za navijanje

=\_1921_/=
Navijaci su 11 igraci, jer ti ne igras uopste Adilovicu dragi.Consigliere je napisao/la:"Oni su pokazali da su naš 12. igrač. Dovoljno je čuti onu pjesmu " I da gubiš s 10:0 s Juga bi se pjesma čula", rekao je Adilović.
- JosipBukal
- Kontakt:
Šta čemo sad moramo dalje. Sad protiv zvijezde:
................Lončarić-----------------
Zeljkovič.....Kerla.....Hasanhodžić......Urdinov
.Hodžić.....Tomić....Svraka.....
Bučan........ Selimović ............Stanić
- JosipBukal
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Vrh formacija.Isto ko da je dijete sa downovim sindromom sastavljalo.JosipBukal je napisao/la:Šta čemo sad moramo dalje. Sad protiv zvijezde:
a koja je to po tebi pametni dobra matereti
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Vrh formacija.Isto ko da je dijete sa downovim sindromom sastavljalo.JosipBukal je napisao/la:Šta čemo sad moramo dalje. Sad protiv zvijezde:

Za sve ti hvala Amare!
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee, perodeformero i 45 gostiju.