NK Žepče

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: NK Žepče

Post Postao/la Adi_Zepce » 14 jul 2013, 23:12

Signore je napisao/la:Iduci tjedan krecu pripreme prvog tima.
Znas li tko je u timu sve?.Ja znam par igraca koji su to,barem sam dobio te informacije :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 14 jul 2013, 23:49

Ja koliko sam cuo ovi juniori koji su izasli ove godine, a za ostale nista ne znam. Cak nisam dobio nikakve potvrde ni za one koje sam ti govorio. De mi pisi na pp ili ovdje sta ti znas.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 jul 2013, 18:33

U cetvrtak start priprema. Nece ih voditi Baco kako sam mislio, bit ce neki novi trener, moja pretpostavka Suco :mrgreen:

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 15 jul 2013, 22:23

jel posjećujete turnir MZ... ima par dobrih igrača...al mi se nijedna ekipa ne izdvaja, odnosno da odskače..

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 jul 2013, 22:39

Ja posjecujem, nekako mi se najvise izdvajaju Radunice :lol: . Ima igraca odlicnih, ako ih se bude znalo probrat i privuc moglo bi bit dobro. Da se skupe ove gazde po Zepcu i momcima ponude poslove i neku sicu za pobjede sigurno bi svi nezaposleni pristali.

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 15 jul 2013, 22:48

ja očekujem da nagodinu uvedu live streaming s turnira :D
šteta što kiša malo malo pa uništi igru...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 jul 2013, 23:42

Pa gledaniji je od vecine utakmica PL BiH :lol: :lol: . Iduce godine protugradne rakete kupit i da uzivamo :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 jul 2013, 01:48

Radunice prekucale,a ona njihova petica je najjaci igrac na turniru :lol: :lol:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 17 jul 2013, 10:54

veselim se "oživljavanju" NK Žepče, jer je dobro za grad da imaju fudbalski klub i da djeca imaju gdje trenirati. Ne treba očekivati odma neke vrhunske rezultate, al svaki početak težak je, bitno je da istrajavate u svojim namjerama, a rezultat ce kad-tad doći.
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 17 jul 2013, 16:19

Djeca su i do sad imala gdje trenirati, ali nisu imali gdje nakon juniorskih dana. Omladinski pogon nikad nije ugasen. Svakako da je ovo za tu djecu plus. Mogli bi nakon juniora zezat se po tim nizim ligama, usput radit neki posao i uzivat.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 jul 2013, 18:07

Veceras sjednica na kojoj ce se izabrati novi trener, a potom ce poceti i pripreme koje su vec trebale da podju, ali kasne. Koliko cujem, neki od kandidata su Suco i Rajko Vidovic. Vidovic je vec vodio kadete, ali zbog privatnih problema je napustio tu poziciju.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 22 jul 2013, 23:49

Ma nema se sta birati.Suco i Bog :lol: .Javi ako saznas tko je trener ;)

www.valencia-balkan.net

risha1988
Kontakt:

Post Postao/la risha1988 » 22 jul 2013, 23:55

Adi_Zepce je napisao/la:Ma nema se sta birati.Suco i Bog :lol: .Javi ako saznas tko je trener ;)
e moj Fazliću,obriši ovu temu... Kakvo Žepče i fudbal... što su igrali nekad igrali su... Para nestalo i hajd zdravo... Kome je to interesantno da gura kantonalni klub... Oni par sezona su bile vrh dometa ovog kluba i gotovo... Omladinska škola je najviše što se može u ovom momentu ;) a i stadion je zapušten... 3 miliona duga... nek naprave FK.ORLOVIK kao što je nekad bilo... bez nacionalističkih grbova i onda se tek može maštati o nekom klubu,a ne **** Bosnu na tribinama iako žive u toj Bosni... Nije to nk.žepče bolje ni zaslužilo,dobro je pa se ugasiše...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 23 jul 2013, 09:19

Iako smo bili samo mali klub sa dna tabele, iako danas prakticki i ne postojimo i dalje smo trn u oku nekim celikovcima, a kako i nebi bili kad su iz Zepca bodove nosili samo u onim slucajevima kad se pojave sa pristojnom sumom novaca :lol: . I u sezoni kad je Zepce osvojilo jadnih 7 bodova, Celik je morao kupiti utakmicu.

Uhvati se ti tog Celika, a mi ako ti smetamo slobodno nas zaobidji. Meni ne smeta ni jedan navijac Celika kao ni sam klub, a ono sto me smeta zaobidjem i nikoga ne provociram. I ne znam koji je problem s grbom, kakav nacionalizam? Jedini problem s tim grbom stvaraju mediji koji mijenjaju redoslijed boja na njemu. Sve ostalo je OK.

@Adi, probat cu danas saznat tko je trener ako su ga uopce izabrali. Ovih danas sto god kazu da ce bit odgadja se. Koliko sam cuo, Rambo ce igrati kao i Nikola Tadic. Vise nista ne znam.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 23 jul 2013, 19:34

Novi trener NK Zepca je jedan jedini Tado Tomas - Koca :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 jul 2013, 23:21

Signore je napisao/la:Novi trener NK Zepca je jedan jedini Tado Tomas - Koca :mrgreen:
Zepacki Mourinho :mrgreen: .Nesto sam i kontao da bi mogao on.Nije lose,vec vidim da Zepce ulazi u 2.ligu FBIH.
Ovog muckog provokatora necu ni komentarisati.Znam da ces doci i ti bodriti Zepce s ovakvim grbom kakvim i jeste vec na narednoj utakmici.NK Zepce ce se dici kao Fenix iz pepela u inat takvim kao sto si ti 8-)

www.valencia-balkan.net

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 23 jul 2013, 23:23

moram da reagujem i ispravim neistinu vezanu za rezultate Čelika u Žepču.

u šest sezona koliko su igrali u istom rangu Čelik i Žepče, Čelik je u Žepču pobjedio 3 puta, a jednom igrao nerješeno.

treba reći i da je Žepče u Zenici u tom periodu imalo prilično uspjeha, dvije pobjede i dva nerješena...

i btw. Rudar je konačno uspio da sastavi prejaku ekipu. ako bude dovoljno para da isprati to, nemate šanse ove godine...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 jul 2013, 06:59

Da Zepce u naredenoj sezoni i ne udje u visi rang ja nebi zalio, bitno da se nesto pokrenulo, jednog dana bit ce ljepsi dani, ne treba zaboraviti ni da smo prvaci u namjestanju, mozemo sutra uc u PL da ocemo :lol:

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 24 jul 2013, 07:08

ovo je SPORTSKI forum, a tema je NK ŽEPČE.

u skladu sa tim i pišite, a sve ove ostale raprave radite preko pp(privatne poruke) ili kad se već lično znate u nekom kafiću.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 jul 2013, 22:08

Danas je odradjen prvi trening pod palicom Tade Tomasa. Na treningu su bila sva poznata lica, bez nekih iznenadjenja. Svi igraci su uglavnom dobri i mozemo ocekivati dobre igre, a vjerojatno i promociju u visi rang. Sumnjam da je Tomas dosao tu zezat se, ne lici mi na takvog, on zeli uspjeh i sigurno ce ga postici ili odstupiti. Vise puta je izvlacio Krivaju, ne vidim zasto nebi sad Zepce.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.