FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uschtipak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uschtipak » 24 jul 2013, 00:03

Ispostujte tol'ko svoj klub, bar veceras nemojte komentarisati na nasoj temi, ba. Nismo vam mi krivi sto i sa igracem vise ne mozete da utrpate par komada.
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 24 jul 2013, 00:04

AAOO je napisao/la:
stadion je napisao/la:izjava od prošle god..." mi uvijek lošije igramo za Ramazan ali eto uskoro če kraj pa se nadam da ćemo i mi proigrati.."
DNO DNA DNO
ahahahaha
Pa pite drage da li je moguće da je vaš vrhunac sezone onda kad Željo igra evropske utakmice i ispadne od realno kvalitetnije ekipe?
polako mozda play off euro lige bude vrhunac

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 24 jul 2013, 00:05

dolazak Komazeca i Travnacica, jel ovo kraj prelaznog roka za nas klub ili ima naznaka da bi mogao doci jos koji igrac..neko je spominjao Maletica?

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 24 jul 2013, 00:06

zenica1985 je napisao/la:E pitari da vas pitam znali iko od vas jeli ovo na kosevu Hayat organizuje na jugu ZMBT"6" :D :D :D :lol: :lol:
FRAJER PJEVA MAJEKEMI ZA 10 DAJ MU KARTON
hajmo zagrlite se ide balada :lol: :lol: svi ko jedan od najmanjeg do najstarijeg :shock: eksplozijaa opalaa

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 24 jul 2013, 00:39

Utakmica je blizu i ja sam takođe veliki optimista kad je riječ o prolazu,čak mislim da će biti i nekoliko golova razlike za nas :D Igrači sigurno ne mogu ponoviti onako blijedu partiju jer i pored loše igre mi smo bili dominantnija ekipa.Melun ako sad ne proradi hmm zadnji vakat je :D
A ove balade i eksplozije ne bih da komentarišem smiješno mi :lol:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Pinturicio
Kontakt:

Post Postao/la Pinturicio » 24 jul 2013, 00:46

miky_hz je napisao/la:Culov je od svih ovih bekova koje mi imamo u kadru racunajuci i lijevu i desnu stranu napadacki mnogo bolji,samo je pozadi mnogo mnogo tanak a i pozicija beka mu uopste nije prirodna,Husref ga tu gura zbog brzine,ali zaista momak je prema naprijed strasan,definitivno ga treba forsirati sto se vise moze,naravno raditi sto vise na popravku te defanzive,ali ovako kad su neke utakmice gdje se ganja rezultat tipa ove ili nesto slicno ubuduce,mislim da moze biti od koristi
Slazem se sa tobom u potpunosti vezano za ovog momka.Ali Musemic se nekako boji dati sansu kako njemu tako i ostaloj djeci iz pogona fcs.A pojacanja sto dolaze nespremna pa se moraju cekati polusezonu da dodju u optimalnu fizicku spremu samo uzimaju prostor ovoj djeci

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 jul 2013, 00:47

Kulin118 je napisao/la:slika
Ovo je jedno rjesenje za cetvrtak.
Ne diraj Suljića iz prvih jedanaest, mislim da se Karić još nije nametnuo da bi šejtana zamjenio.
budzak je napisao/la:dolazak Komazeca i Travnacica, jel ovo kraj prelaznog roka za nas klub ili ima naznaka da bi mogao doci jos koji igrac..neko je spominjao Maletica?
Kad se završe papiri oko prelaska Kovačevića i Travančića, i ako se završe u našu korist, mislim da je to to, da je prelazni rok gotov.
Nego vidim niko ne piše da bi se tekma prvog kola možda mogla odgoditi, ipak oba tima igraju evropske utakmice.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 24 jul 2013, 00:52

Allahami , sto se tice navijacke scene smo svjetlosnu godinu ispred sviju ... !!!

Evo haj kontas imas konkurenciju u manijacima , al poslje ovog danas sve vam moze biti jasno, to ne mogu da spavaju, ne mogu da jedu od muke da dodje utakmica , historijska sansa bla bla bla ..
Dijelili ulaznice po teravijama , ko je imao godisnju usao je besplatno na stadion itd itd i opet na kraju 15-tak milja ih bude tuga ... Nekakvi megafoni , razglasi , moli lik da se pjevaju balade, pucaju eksplozije :lol: :lol: :lol:

sta reci ..

Mozemo biti ponosni na nas SJEVER I HORDE ZLA ... !!! 8-)

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 24 jul 2013, 00:56

uschtipak je napisao/la:Ispostujte tol'ko svoj klub, bar veceras nemojte komentarisati na nasoj temi, ba. Nismo vam mi krivi sto i sa igracem vise ne mozete da utrpate par komada.
a ti se inace razumijes u fudbal ko mara u kriv qrac

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 24 jul 2013, 01:12

plavetniloo je napisao/la:
uschtipak je napisao/la:Ispostujte tol'ko svoj klub, bar veceras nemojte komentarisati na nasoj temi, ba. Nismo vam mi krivi sto i sa igracem vise ne mozete da utrpate par komada.
Ne rise stareti, sljedeću tekmu igrajte u Čevljanovićima! Pusti onog vašeg sa megafonom i i onoga sa koride pa pokušaj pronaći razliku :lol:
U novi boj ...

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 24 jul 2013, 01:29

megafon.. polozio si... aj dalje..

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 24 jul 2013, 01:30

hz033 je napisao/la:
plavetniloo je napisao/la:
Ne rise stareti, sljedeću tekmu igrajte u Čevljanovićima! Pusti onog vašeg sa megafonom i i onoga sa koride pa pokušaj pronaći razliku :lol:
ako ti kažem da si glup je li to činjenica ili ti je sudbina takva?

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 24 jul 2013, 07:29

fakat me ne zanima toliko al ono sa onim vodjom sta se dere na ozvucenje je pravi primitivizam. ko kiriđija kakav! to fakat dno dna! I ono sta mi smeta kod eto konkurencije TM, nema parole bez psovke i to je ono bas dno dna!
A sta mi smeta i kod njih i kod nas, mada je to mnogo vise kod njih, a to je ŠIRK u navijackim parolama!

ŠIRK (pripisivanje druga BOGU JEDNOM JEDINOM, OSIM KOJEG DRUGOG BOGA NEMA, KOJI RODJEN NIJE, KOJI RODIO NIJE, KOJI SVE STVARA, KOJEM NIKO RAVAN NIJE, te pripisivanje BOZIJIH osobina drugima)

I onda se pitamo sto nam Bog Milostivi Uzviseni ne da srece u igri, igracima, golovima itd ...

jedna od takvih je ''Svi u napad jedan je hase'', eh kad bi nam se Allah Uzviseni Smilovao, pa nam Podario tri-cetri haseta, bili bi prvaci europe! ha jah ...

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 24 jul 2013, 07:53

imal trening danas i u koliko sati

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 24 jul 2013, 08:44

Dosta je price o njima.....
slika
Sreca pa je Ojler mlad umro...

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 24 jul 2013, 10:17

slika
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 24 jul 2013, 11:37

Nadam se samo da onaj Radulovic nece igrati sutra .. Dugo pratim fudbal i vjerujte da nikad nisam gledao goreg, smotanijeg i bezveznijeg igraca od njeg .. Gledao sam ga u ovim evropskim tekmama, pogotovo protiv Kukesi-a i toliko sam se nanerviro da mi je cak i stari govorio: E stvarno ne znam kako ovaj moze biti fudbaler.

Moja prognoza je 4:0, ali samo u slucaju da AFH bude poprilicno ispunjen, pa da se Albanci uKukesaju kad zagrmi Volim te Saraaaj'voooo

romasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la romasarajevo » 24 jul 2013, 12:17

Ljudi molim vas ostavite se kompjuter i tv-a sutra svi na KOSEVO da jednom zauvjek pokazemo ko su najbolji navijaci u bih i koga ima vise znam da smo svi razocarani igrom u prve 3 tekme al jbg uvjek smo prolazil dalje kad smo imali aktivan rezultat izuzev(besiktasa) pa padali su ovdje mnogo jace ekipe od kukesija (sigma,orebro,genk,helsimborg,levski....) zato SVI NA KOSEVO NEMA IZGOVORA

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 24 jul 2013, 12:42

Hoce i kod nas bit megafon posto je trend da i mi napravimo karaoke na sjeveru kao komsije sinoc na jugu :lol: :lol: :lol:
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 jul 2013, 12:55

tello je napisao/la:Hoce i kod nas bit megafon posto je trend da i mi napravimo karaoke na sjeveru kao komsije sinoc na jugu :lol: :lol: :lol:
Imali smo i mi ispada sa RAZGLASOM ..koliko hocete..i nasi psuju,mole ,kume da se navija ..nemojmo sad srat po drugima bez potrebe..sve je to u 5 deka..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”