Nisam, potreban je jedan zadnji vezni više nego Cesar i Bernard zajedno.Londonarsenal je napisao/la:Suarez, Bernard i Cezar za sada su najblize Arsenalu. Jeste li zadovoljni sa ovim kada bi se ostvarilo ?
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
BigBigBang
- Kontakt:
NE znam samo sta cekaju sa Felainijem? Do 31. jula mu vazi ona klauzula, poslije toga Everton moze traziti koliko hoce.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Londonarsenal
- Kontakt:
Evo Suarez asistirao kod gola, nece da se raduje uopste, cak bjezi od igraca. Njegovi dani u Liverpulu su odbrojani samo je pitanje da li ce se nastaviti u Arsenalu. Treba to sto prije zavrsiti dok se Real nije prikljucio. 
LFC Team v Melbourne: Jones, Johnson, Skrtel, Wisdom, Enrique, Gerrard, Allen, Henderson, Ibe, Sterling, Borini.
Subs: Mignolet, Kelly, Coates, Agger, Flanagan, Spearing, Lucas, Downing, Alberto, Aspas, Suarez, Robinson, Assaidi.
Vidi im tima

Subs: Mignolet, Kelly, Coates, Agger, Flanagan, Spearing, Lucas, Downing, Alberto, Aspas, Suarez, Robinson, Assaidi.
Vidi im tima
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ma svakoj budali je jasno da ovaj Suarez slijedecu sezonu nece igrati za Liverpool sad da li ce igrati za nas ili nekog treceg ostaje da vidimo. Momak je u najboljim godinama a Liverpool je cak gori i od nas u slucaju sa RVP i njegovim fol izgovorom oni cak i ne igraju LP vec godinama tako da bi bilo pravo iznenadjenje da ostane.
cemu ovo ismijavanje, ti sad faca. NE, ti si napaceni djecacicVGS je napisao/la:LFC Team v Melbourne: Jones, Johnson, Skrtel, Wisdom, Enrique, Gerrard, Allen, Henderson, Ibe, Sterling, Borini.
Vidi im tima![]()
![]()
![]()
Nije mogao Rodgers da pozove Zalalema, Miyachija, Akprooma, Gnarbija, Eissfelda, Ščeznog, Girouda ... za ovaj meč jer su suspendovani.VGS je napisao/la:LFC Team v Melbourne: Jones, Johnson, Skrtel, Wisdom, Enrique, Gerrard, Allen, Henderson, Ibe, Sterling, Borini.
Vidi im tima![]()
![]()
![]()
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Londonarsenal
- Kontakt:
Sto se tice zadnjeg veznog niko se nije dovodio u kontekst sa Arsenalom u ovom prelaznom roku osim Fellainija a i on je zadnji vezni koliko i Arteta. Tako da su male sanse da dodje zadnji vezni jer cini se da Wenger nema namjeru da ga dovede. Ocito da vise i nema namjeru da igra klasicnog zadnjeg veznog. Mada kada bi dosao Fellaini to bi bilo odlicno.
Ne bi bilo dobro da dodju vise od tri pojacanja jer to ce biti tesko uigrati a i ne vjerujem da ce to Wenger i uraditi. Sceznom ne vjerujem ni ove sezone tako da bi bilo dobro dovesti konkurenciju a Cezar pokazuje da se vraca u formu. Znaci to su golman Cezar i napadac Suarez. Mislim da nismo nista manje deficitarni na poziciji krila jer odlaskom gervinha tu ostaju samo Wallcot i Ox. Cazorla treba da igra amf kao primarnu poziciju. Tu je jos i Podolski koji uz Cazorlu moze da igra krilo ali realno nije se proslavio prosle godine na krilu.
Bernard je po meni potrebniji Arsenalu nego bilo ko na bilo kojoj poziciji. Odavno sam cekao takvog igraca sa takvim igrackim kvalitetima. TIh njegovih 20 godina nemaju veze sa neiskustvom jer je on vec formiran kao igrac. Mozda ce mu trebati vremena da se navikne na evropski i engleski fudbal ali ne vjerujem. Takav je tip igraca da ta adaptacija i nije potrebna.
Ne bi bilo dobro da dodju vise od tri pojacanja jer to ce biti tesko uigrati a i ne vjerujem da ce to Wenger i uraditi. Sceznom ne vjerujem ni ove sezone tako da bi bilo dobro dovesti konkurenciju a Cezar pokazuje da se vraca u formu. Znaci to su golman Cezar i napadac Suarez. Mislim da nismo nista manje deficitarni na poziciji krila jer odlaskom gervinha tu ostaju samo Wallcot i Ox. Cazorla treba da igra amf kao primarnu poziciju. Tu je jos i Podolski koji uz Cazorlu moze da igra krilo ali realno nije se proslavio prosle godine na krilu.
Bernard je po meni potrebniji Arsenalu nego bilo ko na bilo kojoj poziciji. Odavno sam cekao takvog igraca sa takvim igrackim kvalitetima. TIh njegovih 20 godina nemaju veze sa neiskustvom jer je on vec formiran kao igrac. Mozda ce mu trebati vremena da se navikne na evropski i engleski fudbal ali ne vjerujem. Takav je tip igraca da ta adaptacija i nije potrebna.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Haj dobro da su ti ovi tinejdzeri nepoznanica ali sto tu stavi Sczeznog i Girouda dvije masine koje su se bas protiv tvog kluba u dobrom svjetlu prikazale? Sto nisi stavio Artetu i Walnuta kad se vec prepucavamo i navodimo polovnjake?
- Marsal
- Kontakt:
Vala baš, tolike pare ulupane a ovako slabašan tim. Jbt zamisli koliko neperspektivna ekipa kad ti igrač hoće da napreduje u karijeri i pređe u tim koji 8 godina nije osvojio trofej.neurofunk je napisao/la: Koji debil
Nije zar da voliš Girouda?BigBigBang je napisao/la:Haj dobro da su ti ovi tinejdzeri nepoznanica ali sto tu stavi Sczeznog i Girouda dvije masine koje su se bas protiv tvog kluba u dobrom svjetlu prikazale? Sto nisi stavio Artetu i Walnuta kad se vec prepucavamo i navodimo polovnjake?
Mislio sam da voliš Podolskog a Girouda ne.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
aha nisam znao to, izviniHenderson je napisao/la:Nije mogao Rodgers da pozove Zalalema, Miyachija, Akprooma, Gnarbija, Eissfelda, Ščeznog, Girouda ... za ovaj meč jer su suspendovani.VGS je napisao/la:LFC Team v Melbourne: Jones, Johnson, Skrtel, Wisdom, Enrique, Gerrard, Allen, Henderson, Ibe, Sterling, Borini.
Vidi im tima![]()
![]()
![]()
Sta si ti na ovoj temi svega ti pa svaki post citirasMarsal je napisao/la:Vala baš, tolike pare ulupane a ovako slabašan tim. Jbt zamisli koliko neperspektivna ekipa kad ti igrač hoće da napreduje u karijeri i pređe u tim koji 8 godina nije osvojio trofej.neurofunk je napisao/la: Koji debil
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ma gotivim ja sve francuske igrace ali dobro Giroud zna biti krampa i promasiti nemoguce ali onako nije bas toliko los dok recimo Podolski me razocarao, mislim ocekivao sam vise. Nije ni on sad flop ali realno kad ga poredis sa igracima tipa Suarez on je jedno dvije klase ispod. Giroud je po meni pokazao vise od Podolskog pogotovo sa ucescem u igri gdje se Podolski u veicni utakmica i ne vidi.Henderson je napisao/la:Nije zar da voliš Girouda?BigBigBang je napisao/la:Haj dobro da su ti ovi tinejdzeri nepoznanica ali sto tu stavi Sczeznog i Girouda dvije masine koje su se bas protiv tvog kluba u dobrom svjetlu prikazale? Sto nisi stavio Artetu i Walnuta kad se vec prepucavamo i navodimo polovnjake?
Mislio sam da voliš Podolskog a Girouda ne.
idite na Arsenalovu stranicu i idite streliccom na teams i vidite kategoriju midfielders i primjeticete da smo sada u tom dijelu terena jako deficitarni (Cazorla, Ramsey, Wilshere, Rosicki, Arteta, Diaby, Frimpong, Miyaichi) i da namj e to najslabiji dio terena za razliku od perioda od prosle godine pa unazad 6-7 godina kad smo tu bili ubjedljivo najjaci.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 24 jul 2013, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
- Marsal
- Kontakt:
Čemu nervoza, zapali malo, Vođa svima dostavio malo skanka, ako nemaš reci podijelićemo Šemso, Vedo i ja svoj dio da ti imaš.neurofunk je napisao/la: Sta si ti na ovoj temi svega ti pa svaki post citiraslijepis se ko krpelj, opusti se malo ba, uzmi wengerove trave
Nego ne obraćaj paznju na mene, samo mi je malo zanimljivo čitati neke postove kako nema šanse da Wenger ponudi neke pare pa kad ponudi zanimljivo mi je čitat kako Suarez voli Liverpool više od matere i ne želi u Arsenal pa kada on izrazi zelju da pregovara sa Arsenalom zanimljivo mi je čitat kako bi nam bolje bilo da zapalimo šta.
Citirati cu kolegu MoRa
Mi ovdje uzivamo

Vidi Suarezu face
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- youngredcomps
- Kontakt:
Zadnja izmjena: youngredcomps, dana/u 24 jul 2013, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Gdje si to procitao da se i ja smijemzanimljivo mi je čitat kako Suarez voli Liverpool više od matere
.- Londonarsenal
- Kontakt:
Znak da je zavrsio sa Liverpulom.VGS je napisao/la:Vidi Suarezu face
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.