Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
To ti ostalo sa sinocnjeg koncerta?storm_raider je napisao/la:Selo moje ljepse od Pariza.![]()
![]()
Ma ne, slusajuci ove sto hoce da zamijene seoski put gradskim asfaltom nazor.Hordas Doboj je napisao/la:To ti ostalo sa sinocnjeg koncerta?storm_raider je napisao/la:Selo moje ljepse od Pariza.![]()
![]()
Hajd molim te mi samo napisi na osnovu cega ste glavni ??? Hajd majke ti ali samo arugmentovano i sa cinjenicama? .... Nema sta od 2007 niste vidjeli titulu ni kup... niste vidjeli kvalifikacije za LIGU PRVAKA (ne ove žnj kvalifikacije 1,2 i 3 pretkolo EL san marino albanija luksenburg i tome slicne lige jer realno nasa liga tu pripada trenutno)Hordas Doboj je napisao/la:MI smo svakako glavni bilo u gradu il' na selu
samir_tm87 je napisao/la:kakve su sad plaze u doboju ?
27. u 17:30 h tako bi trebala biti.ZELJOAzur je napisao/la:Zna li iko kad je utakmica u Gradačcu u koliko sati?
nisu te iznevjerili, obradovali su ogroman dio BiHastra1922 je napisao/la:imal gdje prenos![]()
![]()
sretno zeljo obraduj nam bosnu
pile87 je napisao/la:Ako cemo iskreno ova drzava je takva sto svi vole da kosmiji crkne krava.Mi pricamo o ovoj sezoni i utakmicama LP igrali smo sa daleko najtezim protivnikom od svih nasih predstavnika i zajanili 6-4 ukupnim rezultatom dok se nasi timovi pate i gube od pekara koji su 15 puta losija ekipa od one sa kojom smo mi igrali. Mi smo beton za nasu ligu i jedina konkurencija nam je Siroki.Saurman je napisao/la:pile87 je napisao/la:
Ako je ovo za tebe napredak onda i ne čudim što je država ovakva kakva jest.Jedino ti vidiš "napredak" u ovim porazima od 40 primljenih golova u zadnjih 5 godina.
Ajde bježi tamo mene bi bilo stid uopšte nešto porediti što je neusporedivo, pa vi ste nastali od nas pokrali nam igrače na silu i tu se sva priča završava to je vaša čast, a mi smo usput i najtrofejniji klub u BIH, po pitanju lige i po pitanju KUPA.Hordas Doboj je napisao/la:Bravo, bravo decki![]()
ps
Cestitam vam na najvecem uspjehu u evropi, u zadnjih 10 godina
a jesi ti dosadan lik,idi bolan negdje drugo lijeci komplekseHordas Doboj je napisao/la:Bravo, bravo decki![]()
ps
Cestitam vam na najvecem uspjehu u evropi, u zadnjih 10 godina
Čemu tolike količine ksenofobije?storm_raider je napisao/la:Evo malo asfalta, da imas sta pricat' na selu.Hordas Doboj je napisao/la:Bravo, bravo decki![]()
ps
Cestitam vam na najvecem uspjehu u evropi, u zadnjih 10 godina![]()
![]()
Pa **** ga da bi imao jaku ekipu moras imati konkurenciju a mi od konkurencije imamo siroki, borac se jednom napne iz petnih zila uzme titulu i deset narednih godine ispastaju jer su se istrosli i ne samo oni nego leotar,zrinjski, modrica pa ako hoces i kitice.Treba ti vise jakih utakmica u ligi za nesto vise nas najveci problem je upravo to sto nema vise podjednakih ekipa i pravi kvalitet fudbala vidis jednom godisnje.Jednostavno je lakse kada igras EL i gdje si nosioc i gdje ti je protivnik pekar, lekar, apotekar ovo je LP i ovdje igraju najbolji.Saurman je napisao/la:
Ma ne interesuju me drugi nego Željo.Za našu ligu jesmo dominantni ali zato ti i nije potrebna neka extra kvaliteta.Kad igramo euro takmičenja onda se najbolje može vidjeti koliko smo još uvijek na amaterskom nivou.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Cwirek, ELDIABLO20, Ferroviere1987, Levin, mavi, Napaceni87, Tihi, VolimoSarajevo i 117 gostiju.