neurofunk je napisao/la:
Sta si ti na ovoj temi svega ti pa svaki post citiras lijepis se ko krpelj, opusti se malo ba, uzmi wengerove trave
Čemu nervoza, zapali malo, Vođa svima dostavio malo skanka, ako nemaš reci podijelićemo Šemso, Vedo i ja svoj dio da ti imaš.
Nego ne obraćaj paznju na mene, samo mi je malo zanimljivo čitati neke postove kako nema šanse da Wenger ponudi neke pare pa kad ponudi zanimljivo mi je čitat kako Suarez voli Liverpool više od matere i ne želi u Arsenal pa kada on izrazi zelju da pregovara sa Arsenalom zanimljivo mi je čitat kako bi nam bolje bilo da zapalimo šta.
Citirati cu kolegu MoRa
Mi ovdje uzivamo
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
ovaj wenger dovodi Cezara,Suareza,Bernarda,Fabregas... a na kraju ce dovesti Payeta iz Francuske. Kako samo dize adrenalin navijacima,a ovi naivci svake godine popuse istu foru
Zadnja izmjena: youngredcomps, dana/u 24 jul 2013, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
youngredcomps je napisao/la: ovaj wenger dovodi Cezara,Suareza,Bernarda,Fabregas... a na kraju ce dovesti Payeta iz Francuske .Kako samo dize adrenalin navijacima,a ovi naivci svake godine popuse istu foru
I sa Payetima i Bischoffima i dalje zavrsavamo konstantno ispred moćnog Liverpoola.
Zapali nesto, opusti se, nama Suarez nije ni potreban da završimo Top 4.
Zodiac je napisao/la:
Gdje si to procitao da se i ja smijem .
Tvoje kolege sa topica svasta su ispisali u posljednje vrijeme, možda ih halcevi drže od ganje.
youngredcomps je napisao/la: ovaj wenger dovodi Cezara,Suareza,Bernarda,Fabregas... a na kraju ce dovesti Payeta iz Francuske. Kako samo dize adrenalin navijacima,a ovi naivci svake godine popuse istu foru
Taj Payet je spektakularan fudbaler . Prvi koji je prosle sezone stigao do dvocifrenog broja golova i asistencija u svim ligama petice
Ali Arsenal ga nece dovesti , jer je vec potpisao za Marseille prije nekih 15 dana ..
youngredcomps je napisao/la: ovaj wenger dovodi Cezara,Suareza,Bernarda,Fabregas... a na kraju ce dovesti Payeta iz Francuske .Kako samo dize adrenalin navijacima,a ovi naivci svake godine popuse istu foru
I sa Payetima i Bischoffima i dalje zavrsavamo konstantno ispred moćnog Liverpoola.
Zapali nesto, opusti se, nama Suarez nije ni potreban da završimo Top 4.
I ovo nikad nisam vidio ,cijeli svijet se smije zbog Arsenalove ponude za suareza a oni se dive(posljedice šiše)
I dok svi klubovi nude okrugle brojke pri ponudama za transfer, Arsenal je za Suareza ponudio 40 milijuna i jednu funtu (40 000 001)!
Suarezova otkupna klauzula iznosi upravo tu jednu funtu manje i zasada nije poznat razlog zbog kojeg je Arsenal odlučio dodati još jednu.
Ima se moze se.Wenger se razbacuje funtama.SLjedeca ponuda ce biti 40 000 002 koju Liverpool ne bi trebao odbiti
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
VGS je napisao/la:
Kod tebe se vise ne govori ni Evropa Liga a ne Liga Sampiona
Auuu ovo je bilo u stilu
Sage je napisao/la:koji ste ba vi pacenici...LFC ne igra LS pa sta? Vi igrate i odmah ispadnete i sta?
Nisam znao da je osmina ili četvrtfinala odmah. Hvala što si mi otvorio vidike dosad sam bio samo neuko dijete koje nije znalo razliku izmedju odmah i četvrtine-finala, sad sve usitinu znam.
Arsenalu nije potreban Suarez tj igrač koji je pod suspenzijom FA i što je najgore ukoliko nešto slično ponovi a 90% da hoće onda ga čeka još drastičnija kazna.