Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 10 dec 2009, 19:44

Lily je napisao/la:
reds je napisao/la:
Karim_Madrid je napisao/la:aha bi kako da ne :lol: :lol: mozda je kod vas..uzeo je on vama puno MCY...sada necete moci ni 4 da budete u ligi :lol: :lol: smijesni ste
od reala su i jaci i bolji i arsenal,liverpool pa cak mozda i city a o manchesteru a pogotovo chelseau ne treba ni govoriti 8-)
kad se sjetim 2-6 na bernabeu od BARCE hahahahhahahahah :oops: meni bi bilo stid
A koga ne bi?? :D

Izgubili smo al' nije kraj svijeta.. u nedelju je Arsenal..idemo naprijed..
(samo da potvrdim- utakmica je 16:50??)
jel to imamo novu navijacicu :D ?
You are someone else I am still right here

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 10 dec 2009, 19:45

reds_forever je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:Eto ni Mascherano nece da igra za vas , odbio vam produljenje ugovora , ccc
e jesil jedva docekao :mrgreen: mascherano nije odbio produzenje ugovora...ako se ne varam,to je dnevnik.hr prenio,a prvi je objavio the sun...on je rekao da je trenutno igrac liverpoola da igra za liverpool,da ima jos 2 godine trenutnog ugovora i da trenutno zeli samo da igra najbolje sto moze... on nigdje nije naveo da je odbio ugovor..al eto,neki to tako prenesu
ma odeli Rafa otice ih pola ekipe pocevsi od Torresa :mrgreen:jedva cekam..da kiksaju da Rafi dadnu odkaz :lol: :lol:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 dec 2009, 19:49

don Ciro je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:Eto ni Mascherano nece da igra za vas , odbio vam produljenje ugovora , ccc
e jesil jedva docekao :mrgreen: mascherano nije odbio produzenje ugovora...ako se ne varam,to je dnevnik.hr prenio,a prvi je objavio the sun...on je rekao da je trenutno igrac liverpoola da igra za liverpool,da ima jos 2 godine trenutnog ugovora i da trenutno zeli samo da igra najbolje sto moze... on nigdje nije naveo da je odbio ugovor..al eto,neki to tako prenesu
ma odeli Rafa otice ih pola ekipe pocevsi od Torresa :mrgreen:jedva cekam..da kiksaju da Rafi dadnu odkaz :lol: :lol:
jedino se sa tobom tu slazem da mu dadnu otkaz :D iako znam da cemo tesko naci boljeg trenera sada i da bi nas to puno kostalo ali ,,,
FK Pjetlovi

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 10 dec 2009, 19:54

Ma nece mu dati jer nisu ludi...hanite ljudi ima sljedeca sezona :lol: :lol:i Euro Liga je dobra..elhamdulilahi hvala Allahu govorite :mrgreen:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 10 dec 2009, 20:06

evo sta su babelu porucili igraci liverpoola:
''Pa što se ti uzbuđuješ, to je The Sun''!
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 10 dec 2009, 20:17

the scouser je napisao/la:
YNWA je napisao/la:jbg izgubismo, ponovo gol u 90 minuti, za nepovjerovat :( , ali onako utakmica nije bila bitna i najvaznije je da se niko nije povrijedio, i da se torres vratio, a posebno mi je drago sto su zaigrali aquman i pacheco, pogotovo ovaj drugi, odavno sam cekao trenutak kada ce on zaigrati uz torresa i gerrarda
YNWA
Odlican onaj sut Pacheca,cim je us'o u igru zamalo go.
od svih igraca iz akademije najvise ocekujem od pacheca, mnogo ocekujem i od nemetha ali ipak mislim da ce pacheco biti bolji igrac,i u njemu vidim idealnu zamjenu za gerrarda, kao sto je sinoc bilo, njegovim ulaskom gerrard se povukao nazad

a sta ja reko za plavusu prije nekoliko sedmica, on je svoje zavrsio u liverpoolu :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 dec 2009, 20:57

:lol: :lol: zakljucujes u vezi 1 tekme..a zna se da mi imamo najvise titula u Spaniji i Europi..zar se to nebroji..a to MCY pa nesumnjam da ce oni prije osvojiti PL od vas :lol: :lol: zao mije vas ali ste slabi EL cetvrtkom :mrgreen:
1 tekme ?? Barca je za vas nemoguca misija , bas kao i svaka druga jaca ekipa ! Jedva ste prosli grupnu fazu , dalje ne mozete i to se dokazuje iz godine u godinu ;) Jos vama treba pure da budete kao Liverpool i svaka druga ekipa iz Engleske :arrow:

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 10 dec 2009, 21:20

OTNYS_YNWA je napisao/la:
:lol: :lol: zakljucujes u vezi 1 tekme..a zna se da mi imamo najvise titula u Spaniji i Europi..zar se to nebroji..a to MCY pa nesumnjam da ce oni prije osvojiti PL od vas :lol: :lol: zao mije vas ali ste slabi EL cetvrtkom :mrgreen:
1 tekme ?? Barca je za vas nemoguca misija , bas kao i svaka druga jaca ekipa ! Jedva ste prosli grupnu fazu , dalje ne mozete i to se dokazuje iz godine u godinu ;) Jos vama treba pure da budete kao Liverpool i svaka druga ekipa iz Engleske :arrow:
da treba nam jos pure da ispadamo u grupnoj fazi i da ne osvojimo prvenstvo 20-ak godina :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 10 dec 2009, 21:25

Wolverine je napisao/la:slika
dugo je trebalo da ovu sliku ponovo neko stavi, ova slika ne znaci nista, gerrard je od malih nogu reds, mnogi igraci liverpoola su kao mali navijali za everton, npr ono malo smece, carragher, McManaman, rush, fowler ali gerrard nije među njima isto tako neki igraci evertona su kao mali navijali za liverpool
ova pojava nije nista cudna i mnogi utakmicu između liverpoola i evertona nazivaju prijateljski derbi zbog toga što nije rijetkost da jedna obitelj bude podijeljena između crvenog Liverpoolovog i plavog dresa Evertona.
Sarajevo i Liverpool

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 10 dec 2009, 21:28

@ Karim_Madrid

a jbg morao sam malo,inace neam nista protiv ovog kluba ali eto nekad me iznerviraju pojedini navijaci sa svojim nebuloznim posticima pa ih moram malo pecnuti :)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 dec 2009, 21:55

Ne razumijem se u to peckanje

slika

[youtube][/youtube]

Ali mislim kako je ovo to :lol:

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 10 dec 2009, 21:57

@OTNYS_YNWA

Bolje da si im stavio onih 6 komada od Zaragoze i 5 od Mallorce u po Madrida :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 10 dec 2009, 21:58

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne razumijem se u to peckanje

slika

[youtube][/youtube]

Ali mislim kako je ovo to :lol:
to je to :mrgreen:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 10 dec 2009, 22:01

nekako imam utisak da nase ispadanje iz LP je najvise obradovalo navijace reala, toliko im je drago kao da su osvojili ligu prvaka, al to je i razumljivo, dosad smo odigrali 3 utakmice, naravno imamo tri pobjede i 0 poraza, a dosad nam je real dao 0 golova :lol: :lol: i ja bi mrzio klub kojem jos nismo dali gola i koji nas je u zadnjoj utakmici osramotio :roll: :roll: ali ruku na srce, madriđani su navikli na velike poraze u zadnje vrijeme, bez obzira igrali protiv liverpoola, barse ili nekog amaterskog kluba :mrgreen:

nema nas i rome i sigurno vide svoju sansu da prođu malo dalje u LP, odavno nisu :mrgreen: ali tu su bavarci da im pokvare snove :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 10 dec 2009, 22:07

YNWA je napisao/la:nekako imam utisak da nase ispadanje iz LP je najvise obradovalo navijace reala, toliko im je drago kao da su osvojili ligu prvaka, al to je i razumljivo, dosad smo odigrali 3 utakmice, naravno imamo tri pobjede i 0 poraza, a dosad nam je real dao 0 golova :lol: :lol: i ja bi mrzio klub kojem jos nismo dali gola i koji nas je u zadnjoj utakmici osramotio :roll: :roll: ali ruku na srce, madriđani su navikli na velike poraze u zadnje vrijeme, bez obzira igrali protiv liverpoola, barse ili nekog amaterskog kluba :mrgreen:

nema nas i rome i sigurno vide svoju sansu da prođu malo dalje u LP, odavno nisu :mrgreen: ali tu su bavarci da im pokvare snove :mrgreen:
Mudro zboris :mrgreen:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 dec 2009, 22:16

Haj ba potrosite 300m i ne mozete dobiti drugi sastav Barce :D
Bolje da si im stavio onih 6 komada od Zaragoze i 5 od Mallorce u po Madrida :D
:lol: :lol:

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 10 dec 2009, 22:20

Bolje ispast iz LP nego glup Karime :mrgreen:

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 dec 2009, 22:21

Karim_Madrid je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Haj ba potrosite 300m i ne mozete dobiti drugi sastav Barce :D
2 sastav Barce.. :mrgreen: a kad je tako onda vi nemoze dobiti 2 sastav FIRENCE, sa Torresom i Gerardom :lol:
Zove se Fiorentina btw.Nauci malo balo mali.Idi spavaj prva si smjena.Kako te mama pusti ovako kasno.
Hebo te onaj Alkorokoko i njihov prvi sastav.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 10 dec 2009, 22:29

Karim_Madrid je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Haj ba potrosite 300m i ne mozete dobiti drugi sastav Barce :D
2 sastav Barce.. :mrgreen: a kad je tako onda vi nemoze dobiti 2 sastav FIRENCE, sa Torresom i Gerardom :lol:
sramota je da covjek poput tebe dodje na sportsport forum a da nema pojma o sportu, citam vec duze vrijeme tvoje postove i toliko se ibretim da me stomak zaboli, pa ti coece neas pojma o nogometu, cuj Firenca hahahahahhahaha
stvarno si pglu, jesil to poceo navijat za madrid od kad su benzema i cr presli pa sad glumis nekog vatrenog navijaca, razligu sa teme ofiras se sestremmm
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 10 dec 2009, 22:40

sramota je da covjek poput tebe dodje na sportsport forum a da nema pojma o sportu, citam vec duze vrijeme tvoje postove i toliko se ibretim da me stomak zaboli, pa ti coece neas pojma o nogometu, cuj Firenca hahahahahhahaha
stvarno si pglu, jesil to poceo navijat za madrid od kad su benzema i cr presli pa sad glumis nekog vatrenog navijaca, razligu sa teme ofiras se sestremmm[/quote]
auuuu ma daj..nemoj da se ljutis..a nemoras ni da lagis da citas moje postove.Ljubicice su bolje od vas :mrgreen: sanjaj ljubicestu boju..to je tvoj problem sto mislis da navijam za Real od tada a ne moj...a jeste smijesni..zao mije vas..i koga ocekivate da dobijete u EL :?: nemojte Atl.Bilbao :lol: Ajax prejaki su oni za vas :mrgreen:[/quote]

Hhhhh ma nemoj mi skretat sa teme da si glup i ofiran^^ ma sanjam swaku vecer kako liverpool pocasti reala peticom u po somuna c==3 Jesil mozda razmisljao da budes stand up komicar, ja mislim da bi dobre pare digao kad bi pricao o svom znanju o fudbalu :mrgreen:
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: EBSCO i 4 gosta.