Moja greskaTracy3McGrady je napisao/la:Nije Istanbul vec AustinUnofficialpage je napisao/la:
Ema Burgic je nadomak plasmanu u glavni zdrijeb ITF Istanbul.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Moja greskaTracy3McGrady je napisao/la:Nije Istanbul vec AustinUnofficialpage je napisao/la:
Ema Burgic je nadomak plasmanu u glavni zdrijeb ITF Istanbul.
Tu se slažem s tobom, nije cijela godina šljakaNeutral je napisao/la:Gledam sadašnje stanje, šta me briga šta je bilo prije par godina.Liverpool. YNWA je napisao/la:ma on je sve samo ne anonimus
neki ovdje odgledaju 2-3 meča na Mastersima i pričaju nešto
sad je najbitnije da Damir nastavi da igra turnire, te da osvaja bodove
a kako će to sve ispast vidjet ćemo vrlo skoro
Sretno mu, no mora igrati sve podloge.
Imas tennisteen.it a imas na menstennisforums.com_dreamer_ je napisao/la:Gdje gledate prijave za turnire? ima li neka stranica koja vodi evidenciju ili se to mora raditi "pjeske"?
edit:
nasao
Ema je carica, ne poznajem je licno ali sam u redovnom kontaktu sa njom, ja sam i otvorio njen prvi FAN-PAGE jos kad je imala 16 godina i bila talenat, imali smo preko 2,5k clanova u grupi i onda ja nisam prebacio na ove nove grupe, pa sam ponovo pokrenuo grupu i opet sam uspjeo da predjem 1k clanova. jako simpaticna djevojka koja cvrsto stoji na zemlji, i drago mi je da se polako vraca PRO-tenisu, ima jos godinu koledza pa ce posle toga i 100% da se vrati tenisu, kaze sama da je puno naucila i psihicki postala jaca. Dokaz za to je i lagana pobjeda protiv nekada 179. igracice svijeta (koja ima 21 godinu, a sa 19 bila 179.) i sutra ocekujem opet lagan prolaz.sajo10 je napisao/la:Cestitke Emi na izborenom glavnom turniru u Texasu. Cura se prosetala kvalifikacijama u svom comebacku gdje je cak izbacila i drugu nositeljicu kvalifikacija. Sve u svemu vrlo lijep pocetak Eme a danas je ocekuje mec protiv cetri godine mladje ruskinje i tu ocekujem takodjer lahku pobjedu nase teniserke. Inace turnir nije bas najjaci i mogla bi Ema ovdje dogurati daleko. Iduce sedmice igra novi turnir u Texasu. Mislim da nas uskoro ocekuje brzi povratak Eme na WTA listu a onda je sve do nje. Nadam se da je ove zadnje godine u Americi iskoristila na najbolji moguci nacin te da ce joj ovi turniri u Texasu (10.000) samo dati vise na samopouzdanju u buducnosti!Samo naprijed Ema!
Evo vidim da je prvi nosilac Julia Moriarty.Tracy3McGrady je napisao/la:Ema dobila svoj mec u prvom kolu.
Burgicmirzatele je napisao/la:ocel mi ko objasnit ko je EMA ?
Talentovana djevojka , koja je prije dvije-tri godine otišla na koledž u SADmirzatele je napisao/la:ocel mi ko objasnit ko je EMA ?
ema je bila najjaca nasa igracica koja je nadolazila , sa 15 godina osvojila je turnir 10-tku , pa je otkazala pro... tennis i otisla u usa na koledj i igrala tennis na koledju , sad je zavrsila koledz i vraca se ponovo tennisu , 92 godiste i jako talentovanamirzatele je napisao/la:ocel mi ko objasnit ko je EMA ?
[youtube][/youtube]mirzatele je napisao/la:ocel mi ko objasnit ko je EMA ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.