FK Radnički Lukavac

Casp3r
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Casp3r » 21 jul 2013, 12:05

Btw: treba stvarno istaći kakve je jučer lopte slao Šuba... kad iz desnog ćoška svog šesnaesterca ispali nekoliko puta i završi tačno u nogama Jaretu na njihovoj lijevo strani... čak smo i prvi gol postigli relacijom Šuba - Jare - Jaretovo biciklo - Mace.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 21 jul 2013, 14:44

Šuba juče odličan, igra glavom, razmišlja dok igra. Juče je par lopti što bi 95% igrača izbilo naprijed on spusti Juki il pošalje na stranu za bekove, bez greške - KAPITENSKI. Još kad se Juka vrati u formu, bit će to odlično u zadnjoj liniji.

Što se tiče Redže, boji se, smješno izgleda na terenu. Stalno se naslanja na igrače, čovjek se izmakne on padne. Bio je donekle dobar kad smo bili u 2. ligi, tu ga je brzina izvlačila jer su štoperi u 2. ligi bili smiješni, dok sad ne može meda, a nevjerovatno šta sve može promašiti, nevjerovatno..
1921
1989

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 21 jul 2013, 15:43

Ne znam za vas, ali na jucerasnjoj tekmi sam vidio dosta igraca sa fizickom spremom ravnoj rekreativnoj( da ne kazem nuli)... Igrac br 14 ne znam mu ime mlad momak je istrcao najvise i zna baratati s loptom, jaha, jare dobri dzana (donekle) i jos par igraci su ok bili , al ajde ne treba suditi po jednoj tekmi,,, treba sacekati,,, i nadam se u prva tri kola 9 bodova...pa onda svi zajedno u "Carsiju" da idemo ;)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 22 jul 2013, 16:39

U srijedu u 18.00 na Jošiku gostuje, u sklopu priprema, Sloga iz Doboja.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 23 jul 2013, 00:31

Eto, stiže vam Alibašić koji je bio na probi u Želji.

Može igrati krilo, može napadača. Dolazi također iz Kalesije, ako ćemo iskreno, tu negdje je sa Džanom samo što je mlađi 2 godine :D
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 23 jul 2013, 02:25

Jel stigao taj igrač iz Šamca koji igra zadnjeg veznog, igrao je u Drini zajedno sa našim Jaranovićem.....:)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 23 jul 2013, 12:07

GazijaKalesija je napisao/la:Eto, stiže vam Alibašić koji je bio na probi u Želji.

Može igrati krilo, može napadača. Dolazi također iz Kalesije, ako ćemo iskreno, tu negdje je sa Džanom samo što je mlađi 2 godine :D
Strašan igrač kako sam ja čuo, njega čekam već 10 dana.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 23 jul 2013, 13:28

Casp3r je napisao/la:
GazijaKalesija je napisao/la:Eto, stiže vam Alibašić koji je bio na probi u Želji.

Strašan igrač kako sam ja čuo, njega čekam već 10 dana.
I Džanić, i Kitić, koji su kod vas došli iz Kalesije, su bili dobri. :D Neće ni Alibašić biti ništa lošiji, ako ne čak i bolji, vjerujte :D
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 23 jul 2013, 14:19

Anel Alibašić ipak ostaje u Kalesiji, sad za sad!

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 23 jul 2013, 14:23

GazijaKalesija je napisao/la:Anel Alibašić ipak ostaje u Kalesiji, sad za sad!
Šta je s njim konkretno, što nije ostao u Želji?

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 23 jul 2013, 14:31

mavi je napisao/la:
Ispljuvali ga jer je iz provincije, maltretirali i vrijeđali ga saigrači, na kraju crvknuo.

Šteta što ipak nije ovdje, kao što rekoh čekam već 10 dana na njega... to bi bilo doista pojačanje.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 23 jul 2013, 16:30

Casp3r je napisao/la:
mavi je napisao/la:
Ispljuvali ga jer je iz provincije, maltretirali i vrijeđali ga saigrači, na kraju crvknuo.

Šteta što ipak nije ovdje, kao što rekoh čekam već 10 dana na njega... to bi bilo doista pojačanje.
Tačno. Nisam želio ništa od ovoga da pišem, da mnogi forumaši ne bi pokvarili sliku o Želji, ali nije sve tako bajno i krasno. Ipak, i Anel je morao znati gdje dolazi, i u kakvu sredinu dolazi, no dobro, ovo mu je škola za ubuduće...

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 23 jul 2013, 20:00

GazijaKalesija je napisao/la:Tačno. Nisam želio ništa od ovoga da pišem, da mnogi forumaši ne bi pokvarili sliku o Želji, ali nije sve tako bajno i krasno. Ipak, i Anel je morao znati gdje dolazi, i u kakvu sredinu dolazi, no dobro, ovo mu je škola za ubuduće...
Ma joj, ko god malo više prati zna kako to tamo ide, isti tretman je imao Višća, samo što je on malo tvrđi bio i opstao, ali to je tema za drugu emisiju.

Nego mali je vratio se iz glavnog grada sa povredom koljena ako se ne varam? Nadam se da ćemo ga barem na polusezoni dobiti.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 24 jul 2013, 15:43

I kakva je situacija sa Alibašićem, hoćel' dolazit il ostaje u Kalesiji?
1921
1989

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 24 jul 2013, 20:14

VolimRadnicki je napisao/la:I kakva je situacija sa Alibašićem, hoćel' dolazit il ostaje u Kalesiji?
Teško, bar za ovu polusezonu.

BTW: 0-0 sa Slogom iz Doboja danas igrali, obzirom na to koliko imamo igrača na raspolaganju; sasvim solidno.

Tayyp
Kontakt:

Post Postao/la Tayyp » 25 jul 2013, 11:19

studeni je napisao/la:Redža je mašio profesiju, samo to još nije skontao ;) Njemu trener u ovim godinama mora objašnjavat kako se postavlja kad mu igrač puše za vrat, to je trebao naučit kad je počeo trenirat fudbal. a o realizaciji ne vrijedi govoriti

Potpis
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO

Tayyp
Kontakt:

Post Postao/la Tayyp » 25 jul 2013, 11:28

Casp3r je napisao/la:
Ultra THC je napisao/la:2:2 na kraju. Fali nam trener, da nam ne mora ekonom voditi ekipu.
Otprilike tako, vidjelo se danas koliko smo imali dobrih naleta, ali jednostavno treba neko ko će voditi ekipu, formacija je pucala barem 5x danas gdje gotov svi igrači su ispadali.

Mali Jahić, Pema, Džana, Jare, Lugi, Šuba i Juka danas odigrali solidno. Takođe je primjetna fizička (ne)spremnost kod nekih igrača i ugasili smo ga ako uđemo u sezonu bez fizički spremne ekipe.

Kakva bi kombinacija bila Vojvoda ššš - Memiš pomoćni, to sam danas čuo od nekog i potpuno se slažem, ovi igrači i oni na kormilu...
U srijedu sl. utakmica u Doboju (ili Modriči).[/quote]

Prije ce doci Guardiola na Josik nego vojvodic a ti mozes ššššištati koliko te volja.Radnicki kad izdaš vise ti tu nema povratka.Zna to Ibrak i njemu slicni tako da to mozes prenijeti i voji bez ikakvog ššš.Nek se ne uzda puno u povratak.
Ni on ni ti a ni pojedini igraci koji su bili vezani emotivno za njega toliko da smo pored ne ulaska u PL ispali i iz kupa od mnogo slabije slobode jer ta gospoda koja igra za platu nije imala snage zbog odlaska dragog im vodje.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 25 jul 2013, 12:56

Tayyp je napisao/la:Prije ce doci Guardiola na Josik nego vojvodic a ti mozes ššššištati koliko te volja.Radnicki kad izdaš vise ti tu nema povratka.Zna to Ibrak i njemu slicni tako da to mozes prenijeti i voji bez ikakvog ššš.Nek se ne uzda puno u povratak.
Ni on ni ti a ni pojedini igraci koji su bili vezani emotivno za njega toliko da smo pored ne ulaska u PL ispali i iz kupa od mnogo slabije slobode jer ta gospoda koja igra za platu nije imala snage zbog odlaska dragog im vodje.
Tačno sam znao da sam ja citiran i tačno sam znao i koji komentar, nevjerovatno.

Ovo nit' je bio moj prijedlog nit' zahtjev, čisto sam čuo nekog na tribini da to govori i slažio se sa tim, pošto ovako očigledno je ne ide. Mnogo je jadno govoriti da se izgubilo u kupu jer je mnogo ranije neko napustio klub, a ne kažnjavati stvarne krivce, no dobro, to je vaša politika i vaš način vođenja.

Stvarno mi je žao što sam vam u trn u oku, jednostavno neka mišljenja se razilaze.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 25 jul 2013, 19:04

Pripremne utakmice se nastavljaju, slijedeća u subotu u Modriči protiv prvoligaša iz RS-a Maksime.

Obzirom da do prvenstva ima još 3 sedmice vjerujem da će biti još nekoliko pripremnih utakmica.

Tayyp
Kontakt:

Post Postao/la Tayyp » 26 jul 2013, 11:50

Casp3r je napisao/la:
Tayyp je napisao/la:Prije ce doci Guardiola na Josik nego vojvodic a ti mozes ššššištati koliko te volja.Radnicki kad izdaš vise ti tu nema povratka.Zna to Ibrak i njemu slicni tako da to mozes prenijeti i voji bez ikakvog ššš.Nek se ne uzda puno u povratak.
Tačno sam znao da sam ja citiran i tačno sam znao i koji komentar, nevjerovatno.

Ovo nit' je bio moj prijedlog nit' zahtjev, čisto sam čuo nekog na tribini da to govori i slažio se sa tim, pošto ovako očigledno je ne ide. Mnogo je jadno govoriti da se izgubilo u kupu jer je mnogo ranije neko napustio klub, a ne kažnjavati stvarne krivce, no dobro, to je vaša politika i vaš način vođenja.

Stvarno mi je žao što sam vam u trn u oku, jednostavno neka mišljenja se razilaze.
Ti inace sve znas i ko treba igrati i ko treba voditi i ko grijesi i ko ce sta citirati ti cak znas i ko sam ja odnosno ti znas i kome si trn u oku.Jarane provjeri mozda si vidovit pa poigraj kladionicu uzmi kes i budi rahat.Smanji malo tu vidovitost jer nisi ni blizu istine.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.