Meni ce u ocima uvijek biti Usketova "pudlica"...
Pa zar nisi nasao smoki sto sam ti ostavio kod televizoraHenderson je napisao/la:Vidi gringobih živ.
Pa zar nisi nasao smoki sto sam ti ostavio kod televizoraHenderson je napisao/la:Vidi gringobih živ.
i ja ne zaboravljam isto 92' sjedenje na klupi finala kupa jugslavije dok po sarajevu padaju granate.. ako cemo vec sitnicaritigringobih je napisao/la:Ja sam bosanac i ne zaboravljam nakon pobjede nad amaterima sve ono od pocetka erovanja doticnog...
Meni ce u ocima uvijek biti Usketova "pudlica"...Pa zar nisi nasao smoki sto sam ti ostavio kod televizoraHenderson je napisao/la:Vidi gringobih živ.
Kad pomisliš da pitarski mozak ne može pasti niže, pojavi se jedan ovakav primjerak.Ali dobro, ne čudi me od vas ništa.htcxone je napisao/la: i ja ne zaboravljam isto 92' sjedenje na klupi finala kupa jugslavije dok po sarajevu padaju granate.. ako cemo vec sitnicariti
uzmes datum utakmice i pocetak rata i sve ti bude jasnobagrcavi je napisao/la:Kad pomisliš da pitarski mozak ne može pasti niže, pojavi se jedan ovakav primjerak.Ali dobro, ne čudi me od vas ništa.htcxone je napisao/la: i ja ne zaboravljam isto 92' sjedenje na klupi finala kupa jugslavije dok po sarajevu padaju granate.. ako cemo vec sitnicariti
Dobar si momak, pazi samo čir da ne dobiješ od muke.htcxone je napisao/la:uzmes datum utakmice i pocetak rata i sve ti bude jasnobagrcavi je napisao/la:Kad pomisliš da pitarski mozak ne može pasti niže, pojavi se jedan ovakav primjerak.Ali dobro, ne čudi me od vas ništa.htcxone je napisao/la: i ja ne zaboravljam isto 92' sjedenje na klupi finala kupa jugslavije dok po sarajevu padaju granate.. ako cemo vec sitnicariti
ajd sad zdra'o
pa dobro to je tvoja stvar kako ces ti gledat' na susica... samo ti isti amateri su nas itekako znali 'nategnut', a ni protiv penzionerskih repki nismo nesto bolje izgledali (austrija, izrael, skotska, litvanija, estonija, farska ostrva, moldavija...) da ne nabrajam sad...gringobih je napisao/la:Ja sam bosanac i ne zaboravljam nakon pobjede nad amaterima sve ono od pocetka erovanja doticnog...
Meni ce u ocima uvijek biti Usketova "pudlica"...
[youtube][/youtube]htcxone je napisao/la:uzmes datum utakmice i pocetak rata i sve ti bude jasnobagrcavi je napisao/la:Kad pomisliš da pitarski mozak ne može pasti niže, pojavi se jedan ovakav primjerak.Ali dobro, ne čudi me od vas ništa.htcxone je napisao/la: i ja ne zaboravljam isto 92' sjedenje na klupi finala kupa jugslavije dok po sarajevu padaju granate.. ako cemo vec sitnicariti
ajd sad zdra'o
Jeli to neko iz Rumunije ili Albanije napisaDurden je napisao/la:Ko god izjavi, ustvari pomisli da trener nema veze sa igrom ekipe taj nema blage veze o fudbalu i takvima predlazem da se udalje od ovog foruma, bolje je i za njih a i za ostale posjetioce.
Hebiga vi ste u psiho-fizickom razvoju, zivot je tek pred vama, pa vam lakse padaju samo-izazvani porazi...samson je napisao/la:Gringic jos uvijek trabunja o Rumuniji i Albaniji .. Kada je vec to bilo? Cini mi se, da sam i ja bio mlad u to vrijeme .. Mozda i jedini koji ce naci vakat da bi dosao "pametovati". Sto je najgore, ne procita nit sta si napisao, odmah uleti na repliku nakon koje ispada paglu .. Gringo, ako se je onaj Berliner umirio toliko da ga vise i nema ovdje, mogao bi brate i ti skontati da se vremena mijenjaju. U skladu s tim bi i pojedincu bio vakat da se malo sredi ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.