tako ti je kad igras sa sampionima a tesko je tu draz osjetiti pored konobara ,pekara i slicnihkraljlavova je napisao/la:A pojedini navijaci slave poraze svog kluba pa to je strasno
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
kraljlavova je napisao/la:A pojedini navijaci slave poraze svog kluba pa to je strasno
U novi boj ...
Neću da te vrijeđam i da kažem da si glup, ali slavili ste poraz od 4:3 kao da ste pobjedili. Smiješno, nelogično, apsurdno, a ovih 7 dana između utakmica se nije moglo pričati sa vama. Na kraju, ko visoko leti, nisko pada, da ovi nisu imali igrača manje, izblamirali bi vas na Hasetu. A koridu koju ste napravili na tribinama neću ni komentarisati, suvišno jeplavetniloo je napisao/la:govorili mi il pitarima il konjima, na isto nam se svede, nijedni ne razumijuCuspajz je napisao/la:tako ti je kad igras sa sampionima a tesko je tu draz osjetiti pored konobara ,pekara i slicnihkraljlavova je napisao/la:A pojedini navijaci slave poraze svog kluba pa to je strasno
P.S. izgleda jedino što znaš je omalovažavati i vrijeđati, valjda ti fond riječi nije baš velik
U novi boj ...
-
rajkoPETKOVIC
- Kontakt:
klubovi koje je izbacilo fk Sarajevo u poslijeratnim sezonama(malo poznatiji) Sigma(Ceska),Spartak Trnava(Slovacka),Helsinborg(Svedska).Levski(Bugarska),Orebro(Svedska) ne znam ima ih jos al ne mogu da se sjetim neka neko doda ako se sjeti a osim toga odlicne i neizvjesne utakmice sa rumunskim klubovima Rapid i Cluj pa portugalski Maritimo pa onaj remi sa Besiktasom jest da smo onda poslije zijanili 5 komada itd...eh sad bih volio da nekom nabroji zeljine jace utakmice u europi il se i sad busaju u prsa s onom utakmicom protiv Newcastlea a ako se ne varam prije toga su izbacili norveski Lilestrom i to je to1L8F9C2 je napisao/la:Ponovi to na razglas ne razumijemo teTMmanija2012 je napisao/la:Njima je Memo farma furkaDobro,salu na stranu,al opce poznato je da su pitarima najveci uspjesi Zeljini porazi..a ne prate svoj klub koji je izgubio od Albanaca koji su prije par godina bili trecoligas..ispali od nekakve Zete koja umalo nije ispalia iz crnogorske lige..to oni smatraju evropski uspjeh i naravno poraze Zelje u LP.
-
plavetniloo
- Kontakt:
sta ja s tobom imam normalno razgovarati, kad tvoj klub gubi od dojucerasnjih drugoligasa, od tamo neke zete, jedva prolazi konobare i maltezane, koji su na malo visem nivou od konobara, koji vam daju 6 golova, pazi 6 golova, koliko je nama plzen dao i vi pricate kako smo mi ovaki, mi onaki, mi smo sramota, mi smo ovo, mi smo ono, covjek bi rekao da ste prvaci svemira, al ono kad se probudite opet ste drugi iza velikog Željezničara.hz033 je napisao/la:Neću da te vrijeđam i da kažem da si glup, ali slavili ste poraz od 4:3 kao da ste pobjedili. Smiješno, nelogično, apsurdno, a ovih 7 dana između utakmica se nije moglo pričati sa vama. Na kraju, ko visoko leti, nisko pada, da ovi nisu imali igrača manje, izblamirali bi vas na Hasetu. A koridu koju ste napravili na tribinama neću ni komentarisati, suvišno jeplavetniloo je napisao/la:govorili mi il pitarima il konjima, na isto nam se svede, nijedni ne razumijuCuspajz je napisao/la: tako ti je kad igras sa sampionima a tesko je tu draz osjetiti pored konobara ,pekara i slicnih. A sad lijepo napravi čaj i razligu na temu nk meljo.
P.S. izgleda jedino što znaš je omalovažavati i vrijeđati, valjda ti fond riječi nije baš velik
tribina je bila fenomenalna, to sto su tebi u glavi zvukovi sa koride, posto si redovan tamo, to je druga prica
-
suarez000000
- Kontakt:
Hocemo li zajedno jednu baladu il cemo cekat eksploziju 
plavetniloo je napisao/la:sta ja s tobom imam normalno razgovarati, kad tvoj klub gubi od dojucerasnjih drugoligasa, od tamo neke zete, jedva prolazi konobare i maltezane, koji su na malo visem nivou od konobara, koji vam daju 6 golova, pazi 6 golova, koliko je nama plzen dao i vi pricate kako smo mi ovaki, mi onaki, mi smo sramota, mi smo ovo, mi smo ono, covjek bi rekao da ste prvaci svemira, al ono kad se probudite opet ste drugi iza velikog Željezničara.plavetniloo je napisao/la:govorili mi il pitarima il konjima, na isto nam se svede, nijedni ne razumijuCuspajz je napisao/la: tako ti je kad igras sa sampionima a tesko je tu draz osjetiti pored konobara ,pekara i slicnih
Neću da te vrijeđam i da kažem da si glup, ali slavili ste poraz od 4:3 kao da ste pobjedili. Smiješno, nelogično, apsurdno, a ovih 7 dana između utakmica se nije moglo pričati sa vama. Na kraju, ko visoko leti, nisko pada, da ovi nisu imali igrača manje, izblamirali bi vas na Hasetu. A koridu koju ste napravili na tribinama neću ni komentarisati, suvišno je. A sad lijepo napravi čaj i razligu na temu nk meljo.
tribina je bila fenomenalna, to sto su tebi u glavi zvukovi sa koride, posto si redovan tamo, to je druga prica
Pogledaj utakmicu na telki
U novi boj ...
-
plavetniloo
- Kontakt:
i ti njihovo misljenje si uzeo kao relevantno, a nisi onih koji to podrzavaju, golemo, uzmes samo ono sto tebi odgovara, posteno, haj vozdra sad, ne gumo se peglati vise sa tobom, dovoljno sam vremena odvojio na tebe
Reci na razglas ne razumijemo teplavetniloo je napisao/la:i ti njihovo misljenje si uzeo kao relevantno, a nisi onih koji to podrzavaju, golemo, uzmes samo ono sto tebi odgovara, posteno, haj vozdra sad, ne gumo se peglati vise sa tobom, dovoljno sam vremena odvojio na tebe
SEDIN I VULE..
eh sta bi bilo, kad bi bilo.. 
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Pitari ko pitari lafo Zelji zele srecu da prodze dalje a kada ispadne to im je najveca sreca u zivotu,to im popravi raspolozenje do maximuma,a ako se desi da prodze posto realno uvijek dobije prejake klubove za nase uslove onda se uhvate tribine-traze dlaku u jajetu-zbog tolike zavisiti se i ne vidite iz govana u kojim vam zelim da ostanete
Muharemovicu odlazi iz Zelje
- moustapha
- Kontakt:
Dok ste vi potpuno drugaciji i nemate slicnih ispada.mija je napisao/la:Pitari ko pitari lafo Zelji zele srecu da prodze dalje a kada ispadne to im je najveca sreca u zivotu,to im popravi raspolozenje do maximuma,a ako se desi da prodze posto realno uvijek dobije prejake klubove za nase uslove onda se uhvate tribine-traze dlaku u jajetu-zbog tolike zavisiti se i ne vidite iz govana u kojim vam zelim da ostanete
#divovi
SRCE CE MOJE KAO I TVOJE VJECNO DA KUCA ZA BORDO BOJE.
Sutra braco svi na Kosevo.
Sutra braco svi na Kosevo.
Ma vasa opterecenost Zeljom je prerasla u opsesiju,ali hajde sretno vam sutra necete izgubiti to je sigurno jer ovi siptari veze nemajumoustapha je napisao/la:Dok ste vi potpuno drugaciji i nemate slicnih ispada.mija je napisao/la:Pitari ko pitari lafo Zelji zele srecu da prodze dalje a kada ispadne to im je najveca sreca u zivotu,to im popravi raspolozenje do maximuma,a ako se desi da prodze posto realno uvijek dobije prejake klubove za nase uslove onda se uhvate tribine-traze dlaku u jajetu-zbog tolike zavisiti se i ne vidite iz govana u kojim vam zelim da ostanete
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Sigma cuveni evropski i česki klub,Spartak trnava strah i trepet Evrope,Helsingborg najjaci klub sto je ikada Skandinavija izbacila,Levski ove godine borio se rame uz rame sa Kazakstancima,Orebro kada samo ime kluba cujes ledi se krv u žilama..mi imamo ovako polufinale Kup Uefa i trece pretkolo LP.rajkoPETKOVIC je napisao/la:1L8F9C2 je napisao/la:TMmanija2012 je napisao/la:Njima je Memo farma furkaDobro,salu na stranu,al opce poznato je da su pitarima najveci uspjesi Zeljini porazi..a ne prate svoj klub koji je izgubio od Albanaca koji su prije par godina bili trecoligas..ispali od nekakve Zete koja umalo nije ispalia iz crnogorske lige..to oni smatraju evropski uspjeh i naravno poraze Zelje u LP.
klubovi koje je izbacilo fk Sarajevo u poslijeratnim sezonama(malo poznatiji) Sigma(Ceska),Spartak Trnava(Slovacka),Helsinborg(Svedska).Levski(Bugarska),Orebro(Svedska) ne znam ima ih jos al ne mogu da se sjetim neka neko doda ako se sjeti a osim toga odlicne i neizvjesne utakmice sa rumunskim klubovima Rapid i Cluj pa portugalski Maritimo pa onaj remi sa Besiktasom jest da smo onda poslije zijanili 5 komada itd...eh sad bih volio da nekom nabroji zeljine jace utakmice u europi il se i sad busaju u prsa s onom utakmicom protiv Newcastlea a ako se ne varam prije toga su izbacili norveski Lilestrom i to je to
@TMmanija2012
a genk momcino, vama je sheriff plafon..
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
O jeste sila majko mojareformer je napisao/la:@TMmanija2012
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Koje jaci Genk ili Seriff?reformer je napisao/la:@TMmanija2012
A vi ste biva jaci od Makabija, Hapoela, Maribora, Viktorije ?reformer je napisao/la:@TMmanija2012
A to sto vas albanski, crnogorski, san-marniski timovi muce je nista ?
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 24 jul 2013, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
jeste dosadni tebra..dogovorite se da se nadjete pa se svadjajte i udarajte do derbija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.