Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
svaka čast Negredu, kakvu loptu je dao Edinu
sviđa mi se ovaj Negredo, nije sebičan 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Negredo je definitivno bolji izbor za Džeku od kloca Teveza. Treba uzet u obzir da je ovo Negredu prva tekma, još se ne zna sigurno kakav je karakter i kakva će biti saradnja sa Džeksonom.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pricekaj samo kad Spanci Silva i Navas dodju u sastav, pa jos i Aguero jaran, pa cu te pitati ko sa kim suradjujeBenop je napisao/la:Negredo je definitivno bolji izbor za Džeku od kloca Teveza. Treba uzet u obzir da je ovo Negredu prva tekma, još se ne zna sigurno kakav je karakter i kakva će biti saradnja sa Džeksonom.
I to što kažeš druže. Biće ponovno svakvih psovki i belaja kad krene sezona 
- Goalgetter
- Kontakt:
Standardno, ali tako je to jednostavno, i Miske je uvijek gledao prvo gdje Dzeko, pa onda Grafite i ostali igraciBenop je napisao/la:I to što kažeš druže. Biće ponovno svakvih psovki i belaja kad krene sezona
Mogli bi biti jak tandem ove godine. Mozda kao onaj sa Grafiteom, samo sto je Negredo tehnicki ispoliraniji od Grafitea, i nije sebican kao on sto je bio.
Nek je on postigao jedini gol,dok tako igra ne moze mu niko nista
Goalgetter je napisao/la: mada mislim da ce ga likvidirati nakon tekme
Nisam gledao tekmu, no drago mi je da je Džeko dao gol, jel' te, to ne treba niti pominjat'.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
a morao je tada Grafite biti sebičan kada je Miske svaku loptu Edinu dodavaomilomlat je napisao/la:Mogli bi biti jak tandem ove godine. Mozda kao onaj sa Grafiteom, samo sto je Negredo tehnicki ispoliraniji od Grafitea, i nije sebican kao on sto je bio.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ako aludiras na mene, ni najmanje se ne salimJTS je napisao/la:Fernandinho flopreci da se šališ
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Da li je Adilović gledao Džeku kako se lopta šuta glavom.Samo da pogleda 20 njegovih golova glavom(obrati pažnju na kretanje postavljanje,položaj tijela,trzaj glavom),već bi na terenu nešto znao i mogao da doradi....
nemoj zaje*avat', Fernandinho je odličan, a danas se niko nije pokazao po onakvom terenu .. ako si gledao prethodne tekme mogao si vidjeti da je Fernandinho odličan igrač .. inače, na pripremama Nasri i Milner kidaju, najjači su bez dilemePapastathopoulos je napisao/la:Ako aludiras na mene, ni najmanje se ne salimJTS je napisao/la:Fernandinho flopreci da se šališ
a to o brzini igre, pa igrali su sa 50 % snage, ako i toliko .. vidjeti ćemo pravi Pellegrini style kada krene Premiership
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
baš to razmišljam sinoć dok gledam onaj jad .. pa znači u jednoj situaciji trči a stoper je iza njega , nema šanse da dođe do lopte prije njega , on zamahuje glavom i umjesto da zakuca loptu on je nešto stranom glave okrznu , nije joj skoro ni promjenio putanju .. onda sam tek skontao koliko je Edin zapravo sjajan igrač u skoku.aqarius je napisao/la:Da li je Adilović gledao Džeku kako se lopta šuta glavom.Samo da pogleda 20 njegovih golova glavom(obrati pažnju na kretanje postavljanje,položaj tijela,trzaj glavom),već bi na terenu nešto znao i mogao da doradi....
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Svako je odlican igrac, u svom cjenovnom rangu, a fernandinho je placen 30-35 mil, a toliko ne vrijedi..i kazu bale ne vrijedi 80 miliona..vrijedi i 180 kad vidimo za koga se sve daje 30,40,50 miliona..
Eno dizu Negreda u nebesa na bluemoonu a Edina ubise kritikama.
ko još čita to sran.je ba? .. Edin da zabije 150 golova u sezoni on bi opet bio flop za njih. pola tih navijača su 13-godišnjaci koji uopšte nisu iz Manchestera i nisu bili na 2 utakmice Cityja , i također neki Indijci , Pakistanci , Arapi itd .. ugl. boli te kar.ina za njihsanji je napisao/la:Eno dizu Negreda u nebesa na bluemoonu a Edina ubise kritikama.
neću ulaziti u to koliko vrijedi, al' normalno da će City pretplatiti svakog igrača kad su puni para, a drugi gledaju samo da izvuku što više jer znaju da ovi imaju .. a pogotovo Shakhtar kome ne trebaju novci, nego su uzeli rekao bih koliko oni smatraju da Fernandinho vrijediPapastathopoulos je napisao/la:Svako je odlican igrac, u svom cjenovnom rangu, a fernandinho je placen 30-35 mil, a toliko ne vrijedi..i kazu bale ne vrijedi 80 miliona..vrijedi i 180 kad vidimo za koga se sve daje 30,40,50 miliona..
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa to, njih svi levate kad imaju para..evo (bubam sad) da je recimo giroud na prodaju i bude recimo inter zainteresovan, wenger bi rekao "10 mil i nosi" , a da se city zainteresuje, bilo bi "nista ispod 20 mil" i seik bi kontao da je jos dobro prosao..fernandinho vrijedi 20 milki u vrh glave, i ovi iz shakhtara to dobro znaju, al su dodali jos 15 tak miliona reda radi i kec im upalio..ned'o Bog da se zainteresuju za nekog igraca porta, kakvi su ovi majstori uvalili bi im rezervnog golmana za 70 milki..
-
JohnnyDinamitas
- Kontakt:
Da cujem od nekoga ko je gledao utakmicu... ali REALNO molim vas.
Citam forume City-a i kazu da Negredo sve ima sto Dzeki fali, a ne pricaju o igrackim sposobnostima nego:
zalaganje, work-rate, kontribucija timskoj igri, motivacija. Ima li ista u tome?
Citam forume City-a i kazu da Negredo sve ima sto Dzeki fali, a ne pricaju o igrackim sposobnostima nego:
zalaganje, work-rate, kontribucija timskoj igri, motivacija. Ima li ista u tome?
- miralem444
- Kontakt:
Ovako negredo je startniji i ima bolju tehniku , ali brate mili Dzeko ima bolji prijem , mocniji je , jaci na nogama , jednostavno kompletniji izgrac od njega ...Zna Pelegrini sta radi, imam osjecaj da vjeruje Dzeki mozda cak i najviseJohnnyDinamitas je napisao/la:Da cujem od nekoga ko je gledao utakmicu... ali REALNO molim vas.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot], HariTz i 37 gostiju.