Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Londonarsenal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Kako je samo besmislena ova vasa rasprava oko Suareza. Krvite se mjesec dana da bi jedna strana na kraju pobijedila i podjebavala drugu. Do tada samo se moze procitati nevidjen broj gluposti i na jednoj temi i na drugoj proizaslih iz prepucavanja.

sto uvijek na temi arsenala,eto sto,hajd mogo bi ja nekako razumit da dodju smarat oni koji su ispred arsenala,pa vako,pa nako,al da dodje pricat neko ko pojacanjem naziva nekog aspasa,pa bogte,i saban pehilj mi je zvucnije ime,pa tuse,pa tuse,pa neke trave,neke droge,a ne mogu skontat kolko su jadni,bosnjo onaj tupi,sam mu dat hajvana nek povazdan ganja na livadi

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
						Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- 
				BigBigBang
- Kontakt:
A posto smos e povezivali stalno sa Higuainom koji najvjerovatnije odlazi u Napoli samo da ovde citiram fanove Madrida i njihovo misljenje nakon odlaska Argentinskog El Fenomena kojem su se neki ovde radovali kao velikom pojacanju.

37 miliona za panjinu, svaka cast pero majstore
Rafa nas je rješio viška, kako stvari stoje odlazi i Higuain.
Naravno pamtice ga po onome sto je najbolje radioDan za slavlje! Gonzalo 'Panj' Higuain odlazi, napokon! Hvala ti što si fulao zicere protiv Barcelone, Borussije... Hvala ti što si bio sebičan protiv Lyona.
Mrsko mi dalje pisati, mrš iz kluba!
I za kraj moj omiljeniUvijek ću ga pamtiti po promašaju sa ove utakmice.
necu slaviti dok ne bude sluzbeno
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Bice mali zmaj   

Ima li mjesta u krugu?Marsal je napisao/la:Ko rano rani dvije sreće grabi, zadnja nam je rizla pa ga dobro nabij. Kanta je spremna, rizli više nema, povučeš dva tri dima i tebe više nema, Vedo Šemsu bije dok Arnel se smije. Halcevi me drže, mnozak mi prže, moram ti reći da smotaću veći, radujem se sreći u hedu ću je steći.BritishCore je napisao/la: Normalno, ovo je tok šou, i mi se šalimo, ali moram elaborirat' Šerifa Konjevića.
Spomene se Suarez u bilo kakvom kontekstu eto njih ko da si im familiju spomenio da bi dokazali da neće on nigdje ovo ono ...iskreno da je novi Henry nebi ga htio jer je glup igrač,koji se nezna ponašat na terenu i sklon je incidentima koje nebi napravio ni jedan profesionalac

To jest ba evo ovdje deset dana pokusavaju nesto dokazati da ovaj nece nigdje otici i to svim silama jarane se bore da to dokažuSpomene se Suarez u bilo kakvom kontekstu eto njih ko da si im familiju spomenio da bi dokazali da neće on nigdje ovo ono
 ali neka mi smo napušeni paćenici.
 ali neka mi smo napušeni paćenici. 
- Rockefeller
- Kontakt:
Ramazan i raspust. Dosadno im. Ja bih makar otis'o fudbala igrat.

- frankqqqqq
- Kontakt:
Wenger zna kako postupati sa tim bad-boyevima. Vieira je isto imao tanak fitilj pa je kapiten bio, Lauren bokser bio pa jel imao indcidenata puno? Neće to predstavljat veliki problem kada ga vođa uzme pod svoje, ako ga iko može smirit kao igrača to može Arsene.Saurman je napisao/la:Arsenalu nije potreban Suarez tj igrač koji je pod suspenzijom FA i što je najgore ukoliko nešto slično ponovi a 90% da hoće onda ga čeka još drastičnija kazna.
Čitam na BBC-u da Suarez zahtijeva od Liverpoola da želi da uđe u pregovore, tj da započne sa pregovorima sa Arsenalom. Koliko njima vjerovati ne znam, ali znam da bi pojačanje u vidu Luisa bilo astronomsko i sigurno bi nas lansiralo prema kandidatima za PL, uz dovođenje recimo Ashleya WIlliamsa kao backup štopera i nekog kvalitetnog zadnjeg veznog(Fellaini, Capoue, Kondogbia)
I za ove što misle da je nemoguće da mi dovedemo Luisa, Luis je u Liverpoolu na 110k sedmično, recimo da mu u Arsenalu ponude 200k, bil nas odbio?A Arsenal je itekako u mogućnosti da dadne takav ugovor igraču. On kao voli Liverpool, isto što je i Robin volio Arsenal pa eno ga poleti ko muha na **** u United.
Suarez 90% ide u Arsenal, pitanje je vremena kad ce potpisati! 
Liverpool se nece kockati kao s Torresom tj. nece cekati zadnji dan roka da prodaju igraca. Suarez ce biti pojacanje, ali isto tako se zna da ima los karakter te da rizikuju sa nekom novom kaznom.

Liverpool se nece kockati kao s Torresom tj. nece cekati zadnji dan roka da prodaju igraca. Suarez ce biti pojacanje, ali isto tako se zna da ima los karakter te da rizikuju sa nekom novom kaznom.

Priprema novu ponudu za Suareza. Navodno 40.000.001,01 funti.

- Marsal
- Kontakt:
Joj bio sam totalno protiv njega ali volio bih da dođe, iskreno. Još prošle godine sam govorio da je kreten mrtvi što se tiče karaktera ali da je igračina svjetske klase i iskreno dosadilo mi je malo da već neko vrijeme imamo samo neke plašljivce u ekipi, dobro će nam doci prgavac Suarez.
Čini se da smo zainteresovani i da nije šuplja, ali neke realne šanse da ga dovedemo procjenjujem na 25%

Čini se da smo zainteresovani i da nije šuplja, ali neke realne šanse da ga dovedemo procjenjujem na 25%
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
						- HighburyHigh
- Kontakt:
Chuckie je napisao/la: Priprema novu ponudu za Suareza. Navodno 40.000.001,01 funti.
Vidim sprdate tu Wengerovu ponudu od 40 mil + 1 funta. A ta ponuda je bila tako brilijantna, koliko i provokativna. Wenger je veliki genijalac, sigurno je sa razlogom isao preko tih 40 mil. To i nije namjenjeno finalnoj ponudi. Takva ponuda im daje pravo da razgovaraju sa Suarezom, i ko zna mozda ga uspiju nagovoriti, uostalom Arsenal sigurno ima vise da ponudi od njegovog trenutnog kluba.Reports suggest that the extra £1 in Arsenal's Suarez package was actually a bid for Stewart Downing.
Victoria Concordia Crescit.
						- frankqqqqq
- Kontakt:
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23428419" onclick="window.open(this.href);return false;
To je to, sad se nadat da će Gazidis &co odriješit kesu i dodat još 10 miliona.

To je to, sad se nadat da će Gazidis &co odriješit kesu i dodat još 10 miliona.
- BritishCore
- Kontakt:
Ja mislim da treba tu da Liverpool extra dobije još i nekih £2m ukoliko Suarez osvoji Nobelovu nagradu za mir.

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali" 
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
						Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
[youtube][/youtube]

Stari hitGusar1995 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
						@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
bega_afc je napisao/la:sto uvijek na temi arsenala,eto sto,hajd mogo bi ja nekako razumit da dodju smarat oni koji su ispred arsenala,pa vako,pa nako,al da dodje pricat neko ko pojacanjem naziva nekog aspasa,pa bogte,i saban pehilj mi je zvucnije ime,pa tuse,pa tuse,pa neke trave,neke droge,a ne mogu skontat kolko su jadni,bosnjo onaj tupi,sam mu dat hajvana nek povazdan ganja na livadi

Tužno je bilo one noći, 
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
						kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
- Rockefeller
- Kontakt:
Tri dobre vijesti , dobra traca, imam. 
1. Izgleda da je transfer Gervinha u Romu za 8 miliona eura (skoro) gotov.
2. Tracare govore da su danas predatavnici Arsenala otputovali u Brazil na pregovore sa Mineirom oko Bernarda
3. Haman da ce Arsenal raskinuti ugovor sa Parkom. Izgleda da ga niko nece jer mora u vojsku.

1. Izgleda da je transfer Gervinha u Romu za 8 miliona eura (skoro) gotov.
2. Tracare govore da su danas predatavnici Arsenala otputovali u Brazil na pregovore sa Mineirom oko Bernarda
3. Haman da ce Arsenal raskinuti ugovor sa Parkom. Izgleda da ga niko nece jer mora u vojsku.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.