FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- SarajlijaTM
Re: FK Željezničar
Pa kolko vas je to bilo u rupama???
Sve neki novi miševi izlaze i to oni 7 dana u godini...
Sve neki novi miševi izlaze i to oni 7 dana u godini...
koliko se sjećam, trebali su izgubiti ispod 2 gola razlike, a oni igrom slučaja izgubili 2:0.ChWilla je napisao/la:nisu trebali pobijediti.gio10 je napisao/la:Željo im kriv sto su ispali, a oni su trebali Slaviju pobjediti.
AFERIM MOMČINO !

Odlazi Safete.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
koja je tekma sumnjiva? je li pod istragom, neko Slaviju spominje? jel Slavija 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
A tema je ?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Ja nisam vidio nikakvu razvaljotku pa da toliko neprijateljski likujete. Po meni jako dobre partije Zeljeznicara i jedan od boljih nastupa u Europi zadnjih godina. Da ih nece proci bilo je jasno vec nakon izvlacenja, al da se osramotio nimalo nije. Ali eto, komsiji crkla krava pa bosnji drago iako nema nista od toga osim nekakvog dusevnog zadovoljstva.
solo forte solo a destra
mostarski zrinjski
mostarski zrinjski
Ma oni su vec ugaseni samo im niko nije rekao,cekaju Sulju da im kaze on im je gore glavni mozes misliti kakvi su im ostalibagrcavi je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:ko li basSchwarz je napisao/la:Pa ovo je nemoguce,koji pehovi nas zadesavaju.Kvesa,Zola i Cola.Prosto nevjerovatno.Kao da nam je neko sihre nabacio.ne pada mi na pamet da su se nekom zamjerili ili kakvu tekmu prodali pa neko ispao iz lige...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa šta ti je.Idi skupljaj sergiju da isplatite onom dugove ugasićete se jadan ne bio.Ne vratili se nikad da Bog da.

Muharemovicu odlazi iz Zelje
Ma neka komsiji crkne krava pa ja kako god-zato i jesu tu gdje jesuFilantrop je napisao/la:Ja nisam vidio nikakvu razvaljotku pa da toliko neprijateljski likujete. Po meni jako dobre partije Zeljeznicara i jedan od boljih nastupa u Europi zadnjih godina. Da ih nece proci bilo je jasno vec nakon izvlacenja, al da se osramotio nimalo nije. Ali eto, komsiji crkla krava pa bosnji drago iako nema nista od toga osim nekakvog dusevnog zadovoljstva.
Muharemovicu odlazi iz Zelje
Šta sad i kako naći ove zamjene bar zamjenu za štopera ovo i nekako se može skrpiti ?
Zeljkovic moze fino pokrit stopersko mjesto, a zasto ne u vatru gurnuti i Hasanhodzica. Desnog beka mogu igrati i Bucan i Stanic, pa cak i Elvir Colic. Jedan od njih ce skoro sigurno pokrivat tu pozicjiu, dok ce jedan ici na lijevo krilo.joca je napisao/la:Šta sad i kako naći ove zamjene bar zamjenu za štopera ovo i nekako se može skrpiti ?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
---stanic---kerla---zeljkovic----bučan
99% ce ovako izgledati zadnja linija. Nevjerovatno kakvi smo pehovi. Oni golovi sinoc, Kvesa,Zola,Brkovic,Benjo,Škaljić.......
Da mi se jednom sretan vratiti s yebenog koseva ...
99% ce ovako izgledati zadnja linija. Nevjerovatno kakvi smo pehovi. Oni golovi sinoc, Kvesa,Zola,Brkovic,Benjo,Škaljić.......

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
u mene stari kaze nema nama hajra dok igramo goreZZtop10 je napisao/la:---stanic---kerla---zeljkovic----bučan

Željeznicar za život cijeli !
Haha boze dragi. Pa aferim onda nadam se da si zadovoljio svoj ego. ja sigurno necu ucu u neku raspravu stobom jer iskreno zaboli me ona stvar i za vas klub i za vase rezultate u cupu. A poslije ovoga sigurno ocekujte da ce vecina i manijaka odavda vas "zayebavati" kad ispadnete od albanaca ili nekog treceg. Tako da to tvoje "vracanja" ce biti ko bumerang. Zivio ti meni al sad slobodno vracas se nazad u rupu.rajkoPETKOVIC je napisao/la:vracam vam milo za drago da vidite kako je kad neko smara na temisajo10 je napisao/la:Rajko molim te vrati se na vasu temu, neznam koji ti vise qurac s nekim prepucavanjima. Dobro znam da ste radosni sto nismo prosli i sve to ali malo pogledaj te vase rezultate pogotovo ove godine i vidjetces da nemas bas neke prave razloga za ismijavanje nas. Igrati 4-6 protiv jednog rivala kao ste je Viktoria nije za ismijavanje. Barem sto se mene tice.
Opet kazem tebi i tvojima, vrati te se na vasu temu. Uskoro pocinje prvenstvo pa eto ima te sansu da konacno nas opet predjete i da vi pokazete iduce sezone u ligi PRVAKA kako se igra ako vec Zeljo nezna.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ovo je se moglo desiti bilo gdje na nasim terenima. A mi smo se puno puta vracali sretni sa Koseva, barem ja.likusa je napisao/la:u mene stari kaze nema nama hajra dok igramo goreZZtop10 je napisao/la:---stanic---kerla---zeljkovic----bučan
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 24 jul 2013, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY
- Greenfingers
- Kontakt:
heh, bui ponosan Manijače, pa naš Željo se nije obrukao protiv ekipe koja je ponizila Napoli, Atletico, mi smo se časno oprostili od Evrope, ipak se vidi razlika, heh, a koliko je samo ovih likova bilo uz nas do pocetka tekme, jer drukcije nebi mogli podnijet uspjeh Želje, a sad kao provokacije na sve strane, smiješno. Naš je Željo šampion, osvjetlao je obraz, a ne ko Sarajevo protiv superjakog Kukesija, za kojeg iskreno nisam nikad prije cuo 

U jednoj godini cetiri igraca stradaju od jedne te iste povrede ? Kakav bolan polazaj koljena. Zasto dolazi do tofa da se koljeno poremeti ?NEZALAGANJE je napisao/la:Jesi li ikada imao tu povredu?Ako nisi,to nema veze sa spremnoscu,vec sa nezgodnim polozajem koljena u datom trenutku sto se jasno vidi i na snimku...Vidim da nisi jedini koji to pise,a bez uvrede,najvise mrzim kad ljudi iznose misljenja na temu o kojoj ne znaju nista ili vrlo malo....Ovaj iznad tebe pise isto,Je li Rose u NBA-u bio mozda nespreman i nije imao pravi tretman kad se povrijedio?Naravno da nije.Jedan od faktora moze biti premorenost,ali Coli je ovo prva tekme sezone,a imali su lagan tempo u zadnjih 7 dana,tako da to otpada...mma_hz je napisao/la:Ili je do nespremnosti ,ili je nedovoljna zagrijanost prije meca...nacin na koji se Colic sam povrijedio je smjesan..onako se raja na terminu povrijede.
Kako četiri igrača?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
zašto se ove povrede dešavaju šta je problem tu još ga nije čovjek jako udario kao da je bio sudar koljenima ne kontam što nama ovakve katastrofalne povrede.
- samozeljeznicar
- Kontakt:
Evo baš nešto gledam naš raspored. Mi do 19. kola necemo imati nijednu onu pravu utakmicu na nasem stadionu, nijedan derbi (velez,olimpic,radnik...) . Imamo jako dobar raspored u proljetnom dijelu , što znaci da nam je u ovoj polusezoni dovoljno 2-3 mjesto s tim da nije velika razlika u bodovima
Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !
AC Milan !
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, kontra, lakilone, Lokomotifa, tiagofaria25 i 48 gostiju.