Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Higuain i Benzema su upropastili prošlu sezonu Real Madrida svojim promašajima,to ko nije vidio pravi se lud ili je glup ili oboje.Da nije bilo Cristiana još bi smradovi pasillo doživjeli.
Iskreno,ne bi mi smetalo da se i Benzema proda,ima toliko ljudi na tržištu koji će zabijati golove kad im se serviraju
kako ono
:kava:
Iskreno,ne bi mi smetalo da se i Benzema proda,ima toliko ljudi na tržištu koji će zabijati golove kad im se serviraju
kako ono
:kava:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Da te naučim nešto.Tvoj idol ili šta ja znam je upropastio prošlu sezonu Real Madrida.madridist je napisao/la:Higuain i Benzema su upropastili prošlu sezonu Real Madrida svojim promašajima,to ko nije vidio pravi se lud ili je glup ili oboje.Da nije bilo Cristiana još bi smradovi pasillo doživjeli.

Nabijem Pereza.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Consigliere
- Kontakt:
Emocije na stranu, evo vam statistika pa vidite
Ronaldo has 34 goals from 235 shots which gives him a 14.46% conversion rate (6.91 shots per goal).
Benzema has 11 goals from 64 shots which gives him a 17.18% conversion rate (5.81 shots per goal).
Higuain has 16 goals from 56 shots which gives him a 28.57% conversion rate (3.5 shots per goal)
Ronaldo has 34 goals from 235 shots which gives him a 14.46% conversion rate (6.91 shots per goal).
Benzema has 11 goals from 64 shots which gives him a 17.18% conversion rate (5.81 shots per goal).
Higuain has 16 goals from 56 shots which gives him a 28.57% conversion rate (3.5 shots per goal)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Lbj koji ti je qrac,kakav idol spuštaš se na nivo ludaka arene ili kapljice kante..
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 24 jul 2013, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Konsilijere prijatelju,zadnji put ti kazem da se fudbale (za razliku od bejzbola) ne moze gledati kroz statistiku.Consigliere je napisao/la:Emocije na stranu, evo vam statistika pa vidite
Svako ima pravo na svoje misljenje al njegove brojke govore suprotno.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nakon dvije sezone gdje taj momak nije mogao omasiti slijedi ta povreda koja ga je unistila...
Nakon toga se vraca i ucestvuje u najboljoj sezoni Madrida u historiji u sezoni 2011/2012 postize zajedno sa Benzom i Ronaldom 118 golovau ligi...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Iako je bio u nemilosti Moua i debelog truta uspio je i u zadnjoj sezoni dobar ucinak da postigne.
[youtube][/youtube]
Pipti sve najbolje jer je bio veliki Madridista i ostavljao srce na terenu,nije se bunio kad je sjedio na klupi
Hala Madrd!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nakon dvije sezone gdje taj momak nije mogao omasiti slijedi ta povreda koja ga je unistila...
Nakon toga se vraca i ucestvuje u najboljoj sezoni Madrida u historiji u sezoni 2011/2012 postize zajedno sa Benzom i Ronaldom 118 golovau ligi...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Iako je bio u nemilosti Moua i debelog truta uspio je i u zadnjoj sezoni dobar ucinak da postigne.
[youtube][/youtube]
Pipti sve najbolje jer je bio veliki Madridista i ostavljao srce na terenu,nije se bunio kad je sjedio na klupi
Hala Madrd!
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 24 jul 2013, 18:16, ukupno mijenjano 5 puta.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Consigliere
- Kontakt:
@Dzoni, aj mi reci kako se gleda, pa da razumijem zasto Higuain nije dovoljno dobar za ovu ekipu?Dzoni je napisao/la:Konsilijere prijatelju,zadnji put ti kazem da se fudbale (za razliku od bejzbola) ne moze gledati kroz statistiku.Consigliere je napisao/la:Emocije na stranu, evo vam statistika pa vidite
Jesi ti gledo ijednu tekmu prošle sezone,ako jesi vidio si kako su i on i Benzema zaslužili bit prodani,syebali su promašajima prvenstvo,kup kralja i polufinale s borusijom,kakva crna statistika ili zasluge..
Jedino ako gledaš očima nekih koji na ekranu vide kako Jose Mourinho trči po terenu noseći naizmjenično jednog pa drugog i lično promaša čiste prilike
.
Jedino ako gledaš očima nekih koji na ekranu vide kako Jose Mourinho trči po terenu noseći naizmjenično jednog pa drugog i lično promaša čiste prilike
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 24 jul 2013, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Zato što ga nije Perez doveo.Consigliere je napisao/la: @Dzoni, aj mi reci kako se gleda, pa da razumijem zasto Higuain nije dovoljno dobar za ovu ekipu?
Nabijem Pereza.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
benzema je bar znao zabiti u nekoj bitnoj utakmici, panjina gonzalo nije
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
lbj pa nabij ga druže ako ćeš tako lakše spavat,mada ti može pradjed bit.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Pa evo recimo gledajuci ovu statistiku neupuceniji covjek bi rekao da je Ronaldo najgori jer trebalo mu je cak 6 suteva da da jedan gol.Rekao bi i corava koka zrno ubode.Consigliere je napisao/la:@Dzoni, aj mi reci kako se gleda, pa da razumijem zasto Higuain nije dovoljno dobar za ovu ekipu?Dzoni je napisao/la:Konsilijere prijatelju,zadnji put ti kazem da se fudbale (za razliku od bejzbola) ne moze gledati kroz statistiku.Consigliere je napisao/la:Emocije na stranu, evo vam statistika pa vidite
**** statistiku ba gledaj utakmice.Ja sam ih se nagledao prosle godine i nanervirao se vise puta zbog panjeva iz napada,i jednog i drugog.Da sam mogao birati prodao bi Benza,ali eto ja se ne pitam a i sve je vec gotovo.
- Consigliere
- Kontakt:
Cetvrfinale Lige prvaka slijedece godine, ispadamo golom Higuaina u zadnjoj minuti, publika mu aplaudira nakon pocetnog soka, Napoli ide dalje... Suarez nije nastupio zbog suspenzije od 5 utakmica, ugrizao sudiju za qurac u pobjedi 5:0 nad Dinamom u Zagrebu.
Platio bi za taj scenario!
Pa ako dođe Suarez nešto poput toga će se desiti.Consigliere je napisao/la:Cetvrfinale Lige prvaka slijedece godine, ispadamo golom Higuaina u zadnjoj minuti, publika mu aplaudira nakon pocetnog soka, Napoli ide dalje... Suarez nije nastupio zbog suspenzije od 5 utakmica, ugrizao sudiju za qurac u pobjedi 5:0 nad Dinamom u Zagrebu.
Nabijem Pereza.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ronaldovo dete? Hajde flopu prošetaj. Navijam za Real od Raula, otkad znam za fudbal, ne pametuj. **** te Ronaldo, nek i on ide. Za mene je jedan pravi madridista, ovo ostalo su svve plaćenici. Treba slaviti odlazak panja, koji nas svake sezone J**+ radi svojih amaterski promašaja.Consigliere je napisao/la:Slavlje zbog odlaska legende kluba i pravog Madridiste, samo na topicu Reala iz Madrida!![]()
Bravo 'navijaci', bravo Ronaldova djeco!
Yebes Pipitu, nije dovoljno medijski atraktivan, ne vrijedi 50 miliona, promasio je sansu protiv Lyona...![]()
Kakve veze sto je Realovac, prakticno odrastao u bijelom dresu, sto nam je bio ako ne najbolji igrac u dvije trofejne sezone, '07 i '08, sto je prezivio valjda 10 trenera.
Nek' dodje Suarez, znamo svi: kupovanje skupih igraca automatski garantira trofeje, sjetite se naseg zlatnog perioda 2003-2006.
SRAMOTA!
Sve treba uraditi da klub bude bolji, ovakvog igrača smo davno trebali šutnut, a sad smo se obogatili radi njega. Viva Real Madrida, viva Perez!
Gledajte to ovako ako nedodje napadac sa Benzom smo propali jedino da ga Jese ili Morata izbace iz prve sto je nemoguce tako da moramo dovesti napadaca a Suarez je igracaina samo nije dobar u glavi,a taj bi problem Carlo rijesio jer nemozes porediti autoritet Rogersa i velikog Italijana, u Urugvaju nikad slicno nije uradio jer tamo ima utoritet koji ce ga drzati hladne glave,,,LBJ MVP je napisao/la:Pa ako dođe Suarez nešto poput toga će se desiti.Consigliere je napisao/la:Cetvrfinale Lige prvaka slijedece godine, ispadamo golom Higuaina u zadnjoj minuti, publika mu aplaudira nakon pocetnog soka, Napoli ide dalje... Suarez nije nastupio zbog suspenzije od 5 utakmica, ugrizao sudiju za qurac u pobjedi 5:0 nad Dinamom u Zagrebu.
Nabijem Pereza.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Pa pokušao ugrist Chiellinija neki danemir18 je napisao/la:Gledajte to ovako ako nedodje napadac sa Benzom smo propali jedino da ga Jese ili Morata izbace iz prve sto je nemoguce tako da moramo dovesti napadaca a Suarez je igracaina samo nije dobar u glavi,a taj bi problem Carlo rijesio jer nemozes porediti autoritet Rogersa i velikog Italijana, u Urugvaju nikad slicno nije uradio jer tamo ima utoritet koji ce ga drzati hladne glave,,,LBJ MVP je napisao/la:Pa ako dođe Suarez nešto poput toga će se desiti.Consigliere je napisao/la:Cetvrfinale Lige prvaka slijedece godine, ispadamo golom Higuaina u zadnjoj minuti, publika mu aplaudira nakon pocetnog soka, Napoli ide dalje... Suarez nije nastupio zbog suspenzije od 5 utakmica, ugrizao sudiju za qurac u pobjedi 5:0 nad Dinamom u Zagrebu.
Nabijem Pereza.
Mi smo propali kako god,zajebana je karma.
Nabijem Pereza.
- anonymousHD
- Kontakt:
Odlaskom najvećeg flopa u klubu mi propali. Podhitno se idi leći. **** te njegov madridismo kad je **** na terenu.
Najbolji transfer prelaznog roka! Bravo upravo!
Najbolji transfer prelaznog roka! Bravo upravo!
Ma samo je bilo pitanje trenutka kada ce ga Pero prodati jer on ga nije ni doveo i iz sezone u sezou su ga htjeli prodati al niko nije nudio dovoljno sad su nasli musteriju uzeli fine pare mozemo se ti i ja ljutit koliko hocemo na Perhana al ta ces nepitamo se mi nista tu,Benzemu nemogu nikako,mislio sam da ce biti nesto od njega al suvisno je komentarisati Pipita je ostavljao srce na terenu dok ovaj kurvar nije sposoban da potrci..
- Consigliere
- Kontakt:
Sve Madridiste a raduju se odlasku Legende! Nezabiljezeno! Nije nu cudo da imamo image plasticnih navijaca.
Jos ga i vrijedjaju nazivajuci ga flopom, a ni sami ne mogu objasniti zasto.
122 gola u Svetom dresu!
Zbogom Legendo, pravi fanovi su uvijek uz tebe!

Jos ga i vrijedjaju nazivajuci ga flopom, a ni sami ne mogu objasniti zasto.
122 gola u Svetom dresu!
Zbogom Legendo, pravi fanovi su uvijek uz tebe!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.