Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Prebaci tastaturu s engleske na bosansku/hrvatsku/srpsku, imaš (bar bi trebalo da imaš) na alatnoj traci natpis EN, klikni na njega i nađi neki od ovih jezika 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
što mi se svako malo vraća na EN?
Control Panel-> Language and regional... -> Odaberi da ti je bosanski primarni, a ne engleski
Apply i OK
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
iVar je napisao/la:Control Panel-> Language and regional... -> Odaberi da ti je bosanski primarni, a ne engleskiApply i OK
hvala
koje bi igre mogu igrat na ovaj komp ?
Procesor: Core2Duo 3,16 GHz
Memorija: 4096 MB DDR2
Grafika: NVIDIA Qadro NVS 290 256MB
Procesor: Core2Duo 3,16 GHz
Memorija: 4096 MB DDR2
Grafika: NVIDIA Qadro NVS 290 256MB
Brate idi na Ovaj site, pa biraj igrice i vidi da li možeš.
Napomena: Moraš imati java na računaru, da se može pokrenuti ovaj aplet za provjeru.
Napomena: Moraš imati java na računaru, da se može pokrenuti ovaj aplet za provjeru.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Ponos Torina
- Kontakt:
Trebam pomoc ali nije u pitanju PC nego Dreambox 500s,da li neko zna gdje mogu odnjeti na servis u Sarajevu ??
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
uniexpert? 
šta mu je?Ponos Torina je napisao/la:Trebam pomoc ali nije u pitanju PC nego Dreambox 500s,da li neko zna gdje mogu odnjeti na servis u Sarajevu ??
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- Ponos Torina
- Kontakt:
adios amigos porukaadisice je napisao/la:šta mu je?Ponos Torina je napisao/la:Trebam pomoc ali nije u pitanju PC nego Dreambox 500s,da li neko zna gdje mogu odnjeti na servis u Sarajevu ??
Ivar@ zar oni rade servisiranje Dreamboxa??
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ako imaš kablo null modem lahko se da popravitPonos Torina je napisao/la:adios amigos porukaadisice je napisao/la:šta mu je?Ponos Torina je napisao/la:Trebam pomoc ali nije u pitanju PC nego Dreambox 500s,da li neko zna gdje mogu odnjeti na servis u Sarajevu ??![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- Ponos Torina
- Kontakt:
pisao sam ti na pp da nebi spamao ovde bezveze ako neko ima neku ideju neka javi 
Bila je neka extenzija za chrome za IMDB. Samo selektujes ime ili dio imena filma, i pokaže ti ocjenu, gore u ćošku. Ako stisneš odvede te dirkent na IMDB datog filma. Ne mogu da nadjem tu extenziju, može ko pomoći? 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bolje trazi ekstenziju za Rotten Tomatoes ili Metacritic. Oni su koliko toliko kompetentni sa ocjenama, dok na IMDB svaki retard moze ocjenit film. Da ne spominjem organizovano djeljenje desetki ili keceva, zavisno od filma 
Neka hvala, ja sam naviko na ovo. Vidim glumce, režisera, žanr, neki kratki opis filma. Začas odlučim oćul gledat ili ne.
Prije vazda odem na chrome store, ukucam IMDB i ono bude prvo ili drugo, na listi, sad sam pola sata tražio nema.
Prije vazda odem na chrome store, ukucam IMDB i ono bude prvo ili drugo, na listi, sad sam pola sata tražio nema.
- the scouser
- Kontakt:
Danas mi chrome stalno izbacuje neki malware, ja sam uradio full scan Malwarebytes anti-malware-om koji je ranije riješio sličan problem, otkrio trojanca, obrisao i restartovao laptop međutim ništa se nije promjenilo, svaki put kad otvorim novi tab avast poludi. Sad radim scan SuperAntiSpyware-om, ali mislim da od tog nema fajde jer prošli put kad je fercerao Malwarebytes, on nije. Ista stvar je i na Mozilli.
Evo detalja vezano za Malware :

Evo detalja vezano za Malware :

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- The_Target
- Kontakt:
http://tinypic.com/view.php?pic=9krvxw&s=5" onclick="window.open(this.href);return false;
Moze pomoc?
Moze pomoc?
Rođeni brato
Otvori instalacioni CD od Windowsa, i nađi ovaj wua...exe i zamjeni ga clean verzijom
i zaj.ebi avast..nađite na torrentu nod32 antivirus 5 ili 6 sa crackom, mašina samo takva.
Jesi li probao da skeniras to u "Safe Mode" sa MB? Cesto samo tako mozes da onesposobis trojance ili malware pa tek onda dalje nastavljas sa ciscenjem. Javi sta si skont'o.the scouser je napisao/la:Danas mi chrome stalno izbacuje neki malware....
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.