Pro Evolution Soccer 2013

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Fergie
Kontakt:

Re: Pro Evolution Soccer 2013

Post Postao/la Fergie » 21 jun 2013, 16:29

BadrHari je napisao/la:Become a Legend

Dzeku napravio.
Sa 17 me kupila Fiorentina sa Joveticem tandem ubitacan cinio. Bili 6 na tabeli.
Medjutim prihvatim ponudu Marseilla na polusezoni i procvjetam tamo.
Osvojimo Double dobijem poziv u nasu Reprezentaciju.

Sa 18 godina nastavljam sa Marseillom igrati.
Valbuena i Ayew pruzaju odlicne asistencije i najbolji sam strijelac lige.
Gubimo poene od slabijih ekipa ali sada je fokus na Ligi Prvaka.
Ostavicemo PSG Ligue 1 da osvoje.
U junu me ceka Svjetsko sa Bosnom (najbolji sam strijelac i tu pomogao sam Repki da se plasira)
Igram na Proffesional, 5 minuta utakmica i nije lahko nimalo.

Obrisao sam pravog Dzeku da ne bude smetnji kad postanem Superstar.
U kojoj Godini mogu ocekivati poziv World Class klubova ? Znam da strpljiv treba biti.
Posto si solidan, najbolji strijelac lige i tako to, ocekuj pozive od jacih klubova kada budes imao 21, 22, 23 godine, tako negdje, govorim ti iz licnog iskustva.
Na zadnjem BALu kojeg sam igrao proveo sam 3 solidne sezone u Villi i Chelsea me kupio kada sam imao 21 godinu.

Kad smo vec kod toga, trenutno i ja igram u Marsellu, imam 18 godina i jedina nagrada koju imam je najbolji asistent lige. Od timskih nagrada imam ligu 1, ali sam se te sezone prikljucio ekipi u januaru i do maja smo samo odrzavali prvo mjesto. Sada igram drugu sezonu, malo losije ide u ligi jer se igra i liga prvaka.
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 25 jun 2013, 12:05

Fergie je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:Become a Legend

Dzeku napravio.
Sa 17 me kupila Fiorentina sa Joveticem tandem ubitacan cinio. Bili 6 na tabeli.
Medjutim prihvatim ponudu Marseilla na polusezoni i procvjetam tamo.
Osvojimo Double dobijem poziv u nasu Reprezentaciju.

Sa 18 godina nastavljam sa Marseillom igrati.
Valbuena i Ayew pruzaju odlicne asistencije i najbolji sam strijelac lige.
Gubimo poene od slabijih ekipa ali sada je fokus na Ligi Prvaka.
Ostavicemo PSG Ligue 1 da osvoje.
U junu me ceka Svjetsko sa Bosnom (najbolji sam strijelac i tu pomogao sam Repki da se plasira)
Igram na Proffesional, 5 minuta utakmica i nije lahko nimalo.

Obrisao sam pravog Dzeku da ne bude smetnji kad postanem Superstar.
U kojoj Godini mogu ocekivati poziv World Class klubova ? Znam da strpljiv treba biti.
Posto si solidan, najbolji strijelac lige i tako to, ocekuj pozive od jacih klubova kada budes imao 21, 22, 23 godine, tako negdje, govorim ti iz licnog iskustva.
Na zadnjem BALu kojeg sam igrao proveo sam 3 solidne sezone u Villi i Chelsea me kupio kada sam imao 21 godinu.

Kad smo vec kod toga, trenutno i ja igram u Marsellu, imam 18 godina i jedina nagrada koju imam je najbolji asistent lige. Od timskih nagrada imam ligu 1, ali sam se te sezone prikljucio ekipi u januaru i do maja smo samo odrzavali prvo mjesto. Sada igram drugu sezonu, malo losije ide u ligi jer se igra i liga prvaka.
Sa 19 dobio poziv od Napolia, Rome , A.Madrida, Liverpoola i haj predjem u Liverpool. Tradicija ovo ono.
I debil nisam sacuvao.
Udjem ponovo i odjednom mi najbolja ponuda Southampton.Samo on dolazi. Pu, yebem ti PES.
Ne smeta meni Marseille ali ne mogu vise da igram na ovom odronu od travnjaka Cuita Canavalea.
Isto Cips Rebrasti. Valja sad igrati polusezonu jos.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Hammer
Kontakt:

Post Postao/la Hammer » 25 jun 2013, 15:54

Sta ovo svi u Marseilleu igraju ili su igrali :D . Ja s njima LP osvojio. Izgubio od Cityja u 1/2 kod kuce 2-0 i racunam gotovo ovo sve, sljedecu necu ni igrat, ko ce im dat 2-0 u gostima, a da ne primim nijedan. I ja preskocim tu utakmicu, vidim 3-0 pise. Reko, ma ja, ubili me ljudi i tamo, i ja se zaigro, kad dolazi zadnja tekma, nisam ni obracao paznju sta je, kad ja igram finale LP. Dobili ih ovi moji tamo 3-0 :lol: . I dobijem djubrentusa 2-1 u finalu :mrgreen: . Sad ev vec 7 sezonu igram u Realu.

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 10 jul 2013, 19:09

[youtube][/youtube]

JCHB
Kontakt:

Post Postao/la JCHB » 12 jul 2013, 11:28

BadrHari je napisao/la: Ne smeta meni Marseille ali ne mogu vise da igram na ovom odronu od travnjaka Cuita Canavalea.
Isto Cips Rebrasti. Valja sad igrati polusezonu jos.
Hahaha ni meni nema nista mrze nego kad vidim da moram igrati na toj njivi, a najgore je u nocnom terminu :lol: :lol: A mozes to promjeniti u editu ja mislim tamo, odes na edit team i promjeni im stadion. Al gotovo je sad ja mislim, promjene ce ti se tek uvaziti kad pocnes novu master ligu/become a legend.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 14 jul 2013, 01:09

Kod jarana instalirali dns pes 2013 i udje u igricu sve normala. Kad treba krenut mec ono crasha i izbaci na desktop.

Kontam kad instaliram patch bit ce bolje. Instaliramo patch kad ono jos gore. Nece ni da udje u igricu.

Vjerujem da je neko imao problema. Kako bih mogao ovo rijesiti? Nije mi bitan patch. Da instaliram i da mogu igrat obicno. Sutra se planira pes do sehura derat :mrgreen:

Frankie
Kontakt:

Post Postao/la Frankie » 14 jul 2013, 12:56

soxx je napisao/la:Kod jarana instalirali dns pes 2013 i udje u igricu sve normala. Kad treba krenut mec ono crasha i izbaci na desktop.

Kontam kad instaliram patch bit ce bolje. Instaliramo patch kad ono jos gore. Nece ni da udje u igricu.

Vjerujem da je neko imao problema. Kako bih mogao ovo rijesiti? Nije mi bitan patch. Da instaliram i da mogu igrat obicno. Sutra se planira pes do sehura derat :mrgreen:
Meni je isto bilo tako , samo sam instalirao onaj Smoke patch kad je izasao , inace u mene tako svaki PES ,valjda zbog WIN 7 !

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 17 jul 2013, 00:14

soxx je napisao/la:Kod jarana instalirali dns pes 2013 i udje u igricu sve normala. Kad treba krenut mec ono crasha i izbaci na desktop.

Probaj sa desni klik na ikonu pa "run as Administrator" meni je to riješilo isti problem
100% sportski i krajnje opušten potpis

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 20 jul 2013, 16:16

Koja je razlika kad skidam SKIDROW i ovaj PROPER RELOADED ?
Mislim, hocu da skinem PES2013 pa ne znam sta i kako. I ako može neko neki patch da preporuči kad skinem igru. Hvala unaprijed.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 20 jul 2013, 16:29

BritishCore je napisao/la:Koja je razlika kad skidam SKIDROW i ovaj PROPER RELOADED ?
Mislim, hocu da skinem PES2013 pa ne znam sta i kako. I ako može neko neki patch da preporuči kad skinem igru. Hvala unaprijed.
Neam pojma, ja dok sam igrao, koristio sam ovu verziju PR. Sto se tice patch, za PES ih najbolje radi pesedit.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 22 jul 2013, 16:08

BritishCore je napisao/la:Koja je razlika kad skidam SKIDROW i ovaj PROPER RELOADED ?
Kod Skidrowa je nedostajao neki fajl, pa je igra stalno crashala, nekad nakon jedne tekme, nekad nakon dvije i tako.

Što se tiče patcha, ja koristim peseditov 4.1 jer pored drugih liga petica ima i prva liga rusije, grčke, turske, meksika, argentine i švajcarske, te druga liga brazila i argentine (doduše samo tri ekipe urađene, ali dobro dođe za master ligu), pa mi nekako veća furka. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 22 jul 2013, 16:10

Kako kornere izvodite. Ja od 300 kornera jednom zabijem samo :(.
To mi je najteze. Vise volim dobiti aut nego korner :D

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 22 jul 2013, 16:15

soxx je napisao/la:Kako kornere izvodite. Ja od 300 kornera jednom zabijem samo :(.
To mi je najteze. Vise volim dobiti aut nego korner :D
Ja uglavnom idem na short corner, ono dodam najbližem i onda pokušavam nešto da izmajmunišem ako je neki dobar šuter na ivici 16-ke. :mrgreen:

Fkt se ne isplati ubacivati.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 22 jul 2013, 23:52

Omerbavarac je napisao/la:http://pesedit.com/forums/showthread.ph ... eleased%21

Najnoviji patch, sa svim dosadasnjim transferima, novim dresovima i mnogobrojnim beneficijama.
Jel' system requirements ostaje isti? kad se instalira patch?
Trenutno mi se zna desit da nakon određenog vremena igranja, počne štekat malo, pa da ne napravim još gore?
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 23 jul 2013, 00:02

xGGMU je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:http://pesedit.com/forums/showthread.ph ... eleased%21

Najnoviji patch, sa svim dosadasnjim transferima, novim dresovima i mnogobrojnim beneficijama.
Jel' system requirements ostaje isti? kad se instalira patch?
Trenutno mi se zna desit da nakon određenog vremena igranja, počne štekat malo, pa da ne napravim još gore?
defragmentacija nekad dobro dode ;)
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 24 jul 2013, 16:06

Moze mi neko poslati zadnji patch za pes 13 al' za ps3 ono da ispravlja dresove,grbove i da imaju transferi ?
na pp mi posaljite unaprijed hvala

reformer
Kontakt:

Post Postao/la reformer » 24 jul 2013, 20:46

Ako neko igra sokera 13 na ps3 nek mi se javi u inbox. Hvala :)
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 jul 2013, 22:19

Imal ijedan patch sa normalnim **** ocjenama??

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 28 jul 2013, 00:32

Donnie Darko je napisao/la:Imal ijedan patch sa normalnim **** ocjenama??
PESEdit,"najnormalnije" ocjene su kod njih.
Odes na njihovu stranicu,vidis koji je patch,kopiras cijeli naziv i dodas jos torrent tpb i s torrenta skines.Ne moras imati ni jedan prethodni njihov patch da bi instalirao,a nece ti se pobrkati nista ni ako si igrao ML ili BaL.
#miasanmia

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 jul 2013, 02:19

Mislim da trenutno igramo taj pesedit. Ocjene i dalje poprilicno retardirane.

Maicon ALLAH na ovom patchu.

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.