NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ajdin maksumic dobar igrac moze igrati na zadnjem veznom i na stoperu.odlicno je ovo samo neznam zasto se kod nas ovo uvijek ceka prvenstvo pocinje a mi se pojacavamo neznam kada cemo se uigrati mozda oko 10 kola.
a ako je adin dzafic otisao odlicna vijest jer brat bratu bio bi potpuni promasaj sto se vidjelo na prijateljskim utakmicama
kako ja razumi jeli to osim maksumica jos neki igrac treba doci
a ako je adin dzafic otisao odlicna vijest jer brat bratu bio bi potpuni promasaj sto se vidjelo na prijateljskim utakmicama
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
jest onaj napadac sloge iz tojsica sto nam je zabio u subotuastra1922 je napisao/la:ajdin maksumic dobar igrac moze igrati na zadnjem veznom i na stoperu.odlicno je ovo samo neznam zasto se kod nas ovo uvijek ceka prvenstvo pocinje a mi se pojacavamo neznam kada cemo se uigrati mozda oko 10 kola.

nemoze on nemas dobre informacije on radi trecu smjenu stalno u rudniku tako da ne bi mogao redovno trenirati vjerovatno je neko drugimmmirza je napisao/la:jest onaj napadac sloge iz tojsica sto nam je zabio u subotuastra1922 je napisao/la:ajdin maksumic dobar igrac moze igrati na zadnjem veznom i na stoperu.odlicno je ovo samo neznam zasto se kod nas ovo uvijek ceka prvenstvo pocinje a mi se pojacavamo neznam kada cemo se uigrati mozda oko 10 kola.
kako ja razumi jeli to osim maksumica jos neki igrac treba doci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Zvijezda je napravila odlican posao dovodjenjem Maksumica,koji je iskusan igrac, puno bolji od Trejica i Adama na zadnjem veznom.Za pohvalu je i raskid ugovora sa Dzaficem koji se u ovim prijateljskim utakmicama uopste nije nametnuo, te su nasi brzo shvatili da bi bio promasaj.
Ako jos dodje taj najavljeni krilni napadac biti ce super, samo je problem neuigranost ekipe.
Ako jos dodje taj najavljeni krilni napadac biti ce super, samo je problem neuigranost ekipe.
- Armageddon2012
- Kontakt:
imam super ideju za vašu koreografiju na subotnjoj utakmici,joj kud mi ne igramo prvo kolo sa željom...
"ZAGRLITE SE,IDE BALADA...."

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- samo_lijevo
- Kontakt:
Armageddon2012 je napisao/la:imam super ideju za vašu koreografiju na subotnjoj utakmici,joj kud mi ne igramo prvo kolo sa željom...![]()

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ma super je to sve bar nesto pozitivno samo neka se gradi. Nego sam nesto nako konto posto cemo dobit ovih 170 000 KM od UEFE i stim zalihama sto ti kazes da imamo dovoljno za krov.elf1 je napisao/la:Stiropor i fasada ce se stavit samo na mjesta gdje zauzima restoran...sto se tice krova to treba ogromna svota novca za obicni krov treba sigurno godisnji proracun zvijezdinog budzeta i vise...mislim da vise od pola novca ima vec za planirani krov tako da ti to niko nemoze odg kada ce se krov postavit ogromna je para u pitanjuKapetan je napisao/la:Zanima me ako bi mi neko blizi klubu moga rec kakvi su planovi sa stadionom, da li ce se radit fasada na one objekte ove godine mislim posto su poceli stavljat stiropor valjda nece pustit da kisa i snijeg sve uniste ili mozda kakav krov na sve to???
i jos aBd restoran bi trebo bit u pogonu do 28.08.2013
U toku su pregovori sa još jednim iskusnim krilnim napadačem,hm..........sve me upućuje na D.... M.......
,uf.....koja bi tek tada krila imali....lijevo Sušić desno on.........obojica brzi,prodorni....mislim da bi Pandzu dobro hranili loptama,to mu samo treba.................

Neces vjerovat evo i ja kontam na to neko vrijeme, rekao je da ce do petka odlucit gdje ce, a i trazi klub sa stabilnim placanjem, vuce na nas.vatreni je napisao/la:U toku su pregovori sa još jednim iskusnim krilnim napadačem,hm..........sve me upućuje na D.... M.......,uf.....koja bi tek tada krila imali....lijevo Sušić desno on.........obojica brzi,prodorni....mislim da bi Pandzu dobro hranili loptama,to mu samo treba.................
-
- Kontakt:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 3498_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne mogu vise da gledam ovo sto se pise... svi znaju nest, a niko blage nema!!!!!!!!!
Nego dokazite vi ko voli zvijezdu u sub i naravno citavih 30 kola.... ko moze sa momcima na istok, da zagrmi bujrum, da vidimo kakvi ste na tribini **** forum

Ne mogu vise da gledam ovo sto se pise... svi znaju nest, a niko blage nema!!!!!!!!!
Nego dokazite vi ko voli zvijezdu u sub i naravno citavih 30 kola.... ko moze sa momcima na istok, da zagrmi bujrum, da vidimo kakvi ste na tribini **** forum

Zar nije u 17:30 utakmica na nasoj stranici tako pise.legijaRD07 je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 3498_n.jpg
Nego dokazite vi ko voli zvijezdu u sub i naravno citavih 30 kola.... ko moze sa momcima na istok, da zagrmi bujrum, da vidimo kakvi ste na tribini **** forum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
pisas pola sataterabajt je napisao/la:Zar nije u 17:30 utakmica na nasoj stranici tako pise.legijaRD07 je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 3498_n.jpg
Nego dokazite vi ko voli zvijezdu u sub i naravno citavih 30 kola.... ko moze sa momcima na istok, da zagrmi bujrum, da vidimo kakvi ste na tribini **** forum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

utakmica je u 17h. na koga vas dvojica ciljate ne moze mi naumpast niko sa inicijalima D.M
dejan matic
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
D.... M......astra1922 je napisao/la:dejan matic

Darko Maletićvatreni je napisao/la:D.... M......astra1922 je napisao/la:dejan maticovaj ima duže..........prezime

OFK Gradina Srebrenik
- Armageddon2012
- Kontakt:
Tesko da njega ulove.Da mu Sarajevo ponudi kolko bi od Zvijezde mogao dobiti bilo bi glat.Njega zanimaju samo Borac,Sarajevo ili Čelik......nas bi samo ucjenjivao,no mozda grijesimBrcko87 je napisao/la:Darko Maletićvatreni je napisao/la:D.... M......astra1922 je napisao/la:dejan maticovaj ima duže..........prezime
razbite zelju, odigraj te bar X 

Vama to opet nista ne mjenja kad vam uzmemo bodove opet u ZeniciKenoRob je napisao/la:razbite zelju, odigraj te bar X

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.