FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Meni je samo zao Amara sto je u ovog kloca ulozio svojih para preko 100.000 to je tuga velika 
Sto smo njega i Lazara profulali malo cemo koga vise vako profulatEuroSport je napisao/la:Meni je samo zao Amara sto je u ovog kloca ulozio svojih para preko 100.000 to je tuga velika
I opet ce Adilović biti prvi strijelac lige, pa cete morati pojesti sav svoj drek bacen na tog igraca
A da je soha, to je i Amaru odavno jasno
A da je soha, to je i Amaru odavno jasno
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati da Adilović tako loše igra u posljednje vrijeme, pa prije 2 sezone je bio apsolutno najbolji igrač naše ekipe, najbolji strijelac lige. Evo video koji to dokazuje:
[youtube][/youtube]
Ako Adilović ne popravi igru u škoroj budućnost, onda mora neko drugi dobiti priliku umjesto njega.
[youtube][/youtube]
Ako Adilović ne popravi igru u škoroj budućnost, onda mora neko drugi dobiti priliku umjesto njega.
Za sve ti hvala Amare!
Ljudi morate shvatiti jedno da Adilovic mora igrati, a Amar zna da je pogrijesio debelo i da nije ulozio u njega koliko jeste letio bi on ko i mnogi sto su odletjeli.
Ja samo molim Boga da neko ne bude gledao njegove tekme pa da ga kupi i da se izvuku pare ali tesko tako mi Boga mi.
Ono ne znanje da ne zna primit loptu i zagradit se sto se uci u pjetlicima za prvog strijelca lige je tuzno. Zamislite kakvi su ostali napadaci u PL kad je on najbolje. Ne daj Boze nikome.
Trpit i sutiti. Znam dosta raje koja nece ici na utakmice sad dok Adilovic ne ode.
Ja samo molim Boga da neko ne bude gledao njegove tekme pa da ga kupi i da se izvuku pare ali tesko tako mi Boga mi.
Ono ne znanje da ne zna primit loptu i zagradit se sto se uci u pjetlicima za prvog strijelca lige je tuzno. Zamislite kakvi su ostali napadaci u PL kad je on najbolje. Ne daj Boze nikome.
Trpit i sutiti. Znam dosta raje koja nece ici na utakmice sad dok Adilovic ne ode.
- inacefindecko
- Kontakt:
mi da smo jučer imali normalnog napadača mi bi dobili ona češka goovna!
šta očekivat kad se vrtiš ondje oko 30 metara i onda probaš dat ovom parmaku na 16 i on se tako sjajno gradi da ga oni sa 16 odguraju na 25 (u slučaju da je zadržao loptu), u slučaju da nije prvo ga izguraju metar-dva pa onda mu je tako nonšalantno uzmu! da mi je vidjet nekog normalnog napadača na grbavici sve bih dao, a ne ove tenkove što više služe sa prevoz protivničkih igrača nego da zabiju šta..
bit će on opet prvi strijelac lige, al koliko on fula normalan napadač bi dao 35 kad bi igrao mjesto njega!
šta očekivat kad se vrtiš ondje oko 30 metara i onda probaš dat ovom parmaku na 16 i on se tako sjajno gradi da ga oni sa 16 odguraju na 25 (u slučaju da je zadržao loptu), u slučaju da nije prvo ga izguraju metar-dva pa onda mu je tako nonšalantno uzmu! da mi je vidjet nekog normalnog napadača na grbavici sve bih dao, a ne ove tenkove što više služe sa prevoz protivničkih igrača nego da zabiju šta..
bit će on opet prvi strijelac lige, al koliko on fula normalan napadač bi dao 35 kad bi igrao mjesto njega!
Vidim igramo se menadžera pa i ja sastavi jednu taktiku, doduše razlikuje se od Amarove, ali ja sam pobornik eksperimentisanja u fudbalu i volio bih vidjeti svog Želju u nekoj novoj formaciji.

U nekom drugom slučaju čak bih postavio Bučana iza dva napadača, Jamaka i Svraku kao dva veznjaka, kreatora, i Sadikovića na zadnjeg veznog. Mislim da bismo ovim dobili puno više na brzini u napadu.

U nekom drugom slučaju čak bih postavio Bučana iza dva napadača, Jamaka i Svraku kao dva veznjaka, kreatora, i Sadikovića na zadnjeg veznog. Mislim da bismo ovim dobili puno više na brzini u napadu.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
A kome je to Amar dao svojih 100 milja za AdilovićaEuroSport je napisao/la:Meni je samo zao Amara sto je u ovog kloca ulozio svojih para preko 100.000 to je tuga velika
Amar dosad niti jednog igraca kojeg je doveo - nije platio....govorim za drugi mandat.
Nije dao nikom na ruke 100.000 maraka nego je ulozio u njega od kad je ovdje pa sve do sad znaci treca godina mislim.111 je napisao/la:A kome je to Amar dao svojih 100 milja za AdilovićaEuroSport je napisao/la:Meni je samo zao Amara sto je u ovog kloca ulozio svojih para preko 100.000 to je tuga velika![]()
što se bezveze provaljuješ u ove sitne sate
![]()
Amar dosad niti jednog igraca kojeg je doveo - nije platio....govorim za drugim mandat.
Jah, pa je covjek bio najbolji strijelac lige dva puta zaredom....i šta sad?? ako cemo tom logikom, davao je i Lazaru toliko para (pošto kontaš na plate i premije) pa je ovaj imao mnogo gori napadacki ucinak.EuroSport je napisao/la:Nije dao nikom na ruke 100.000 maraka nego je ulozio u njega od kad je ovdje pa sve do sad znaci treca godina mislim.111 je napisao/la:A kome je to Amar dao svojih 100 milja za AdilovićaEuroSport je napisao/la:Meni je samo zao Amara sto je u ovog kloca ulozio svojih para preko 100.000 to je tuga velika![]()
što se bezveze provaljuješ u ove sitne sate
![]()
Amar dosad niti jednog igraca kojeg je doveo - nije platio....govorim za drugim mandat.
Ma mislim, dajte ba uozbiljite se....kad budemo imali budžet jednog Dinama ili Partizana (ili Maribora barem), onda cemo i dovoditi PRAVA pojacanja, koja se placaju, imati prave igrace koji se mogu nositi sa prvacima češke.
Amar je jedini trener u državi koji vec 4-5 godina pravi pitu od govana i vi nešto tražite dlaku u jajetu
Misliš da Amar ne bi volio imati boljeg, jaceg, bržeg, kvalitetnijeg špica od Adilovića
Pa eto, dajte mu vi jedno 2-3 miliona - pa ce kupiti 3-4 prejaka igraca u svim linijama, samim tim i boljeg špica.
Hoces džabe igraca iz raspalog Čelika i još da bude zvijer na terenu
Evo uzet cu jedan banalan primjer igraca Kajkut ne kosta 2 miliona nije prosao citave pripreme Celika dode danas i sutra zabije hladno dva komada Cibaliji.
Dode jedno Sarajevo i lik zabije hladno tri komada. To je napadac, a ne kad se zavrsi prvenstvo da ga igraci Leotara pustaju da daje 3 gola ne bi li bio najbolji strijelac. To ti je to.
Znaci moze se naci dobar, fin napadac ali ga moras solidno platiti, ovo sto se Zeljo uvalio para za ovog mogao je do sad imati vrhunskog napadaca i sad ga vec prodati za fine pare, ali .......................
Dode jedno Sarajevo i lik zabije hladno tri komada. To je napadac, a ne kad se zavrsi prvenstvo da ga igraci Leotara pustaju da daje 3 gola ne bi li bio najbolji strijelac. To ti je to.
Znaci moze se naci dobar, fin napadac ali ga moras solidno platiti, ovo sto se Zeljo uvalio para za ovog mogao je do sad imati vrhunskog napadaca i sad ga vec prodati za fine pare, ali .......................
Eldin Adilović | Željezničar | 33 goals
[youtube][/youtube]
90% golova ga pogode loptom u petercu!
[youtube][/youtube]
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
-
neroazzuro
- Kontakt:
Moguce je i da su povrede zbog loseg doziranja treninga/odmora pa se misici,ligamenti ne stignu regenerisati (detoksikovat) ali nas to opet vraca na ishranu i energetske mogucnosti igraca... a mozda je fakat i do kondicionog trenera
Poprilicno pratim fudbal i mogu reci da ne znam ni jednu ekipu naseg finansijskog ranga,a da je slicne fizicke spreme.
Jer,Bogicevic,Smajic,Kvesic,pa sad i Benjo u godinu i po su previse da bi bilo slucajno.
Isto,vrlo je moguce i da je do nasih oranica jer svi ligamenti pucaju zbog prevelikog opterecenja usljed neprirodnog polozaja noge.
Mislim da sad Amar zali sto je pustio Cutuka.
Jer,Bogicevic,Smajic,Kvesic,pa sad i Benjo u godinu i po su previse da bi bilo slucajno.
Isto,vrlo je moguce i da je do nasih oranica jer svi ligamenti pucaju zbog prevelikog opterecenja usljed neprirodnog polozaja noge.
Mislim da sad Amar zali sto je pustio Cutuka.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Kad smo već kod tog čuvenog Kajkuta koji jeste dobar napadač, ali treba gledati i neke druge stvari.Ako on neće da potpiše ugovor na minimalno 2 godine, šta će nama taj igrač ? Igraće za šampiona, davaće golove i otiće negdje a klub će dobiti krompir, ili kad smo već kod Kajkuta neće nigdje otići i vratiće se u Čelik na godinu dana.EuroSport je napisao/la:Evo uzet cu jedan banalan primjer igraca Kajkut ne kosta 2 miliona nije prosao citave pripreme Celika dode danas i sutra zabije hladno dva komada Cibaliji.
Adilović kakav je god nešto će se uzeti za njega, a već su odbijane ponude.E sad nakon ove evrope ja bih da ga prodamo pošto poto, ali na svu sreću ne pitam se ja...
DRUG NEBI TI PUNCA
Ne zali niko bolan evo ti mladog Emraha pred očima, ako Bog da pored njega i Kerle niko nece proci... samo se nadam da ce ga Šef gurnuti... na desni bek Zeljkovic na zadnje vezne Tomic i Hasanovic ili Sadikovic ukoliko se onaj maneken ne dozove...i gurati nasu djecu sto vise...
Al' pozelio sam utakmica ligaskih, idemo opet po titulu. VTŽ
Al' pozelio sam utakmica ligaskih, idemo opet po titulu. VTŽ
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 25 jul 2013, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
A kontaš li ti da se kod Amara potpisuje minimalno na 2 godine....dok u drugima našim klubovima igrac potpiše na pola godineEuroSport je napisao/la:Evo uzet cu jedan banalan primjer igraca Kajkut ne kosta 2 miliona nije prosao citave pripreme Celika dode danas i sutra zabije hladno dva komada Cibaliji.
Zabija iz peterca
aBd. da budemo i ove sezone sampioni, velike su nam sanse da budemo nosioci.
Moraju nam se neke stvari poklopiti, bilo bi dobro da nasi predstavniki ostvare dobre rezultate danas.
Nadam se da ce Amar prodati SVraku i Adila , i da ce poceti forsirati Bajica u napadu....nazalost Adil Ne moze
Moraju nam se neke stvari poklopiti, bilo bi dobro da nasi predstavniki ostvare dobre rezultate danas.
Nadam se da ce Amar prodati SVraku i Adila , i da ce poceti forsirati Bajica u napadu....nazalost Adil Ne moze
- Consigliere
- Kontakt:
Ma ajde, vise dosta je!!!Anonimac je napisao/la:Eldin Adilović | Željezničar | 33 goals
[youtube][/youtube]
Zbog jedne utakmice zaboravilo se sve sto je dao klubu, kakvi ste vi navijaci?
Nije on kriv sto ga u karijri nije cuvao kvaliteniji stoper, uradio je koliko je mogao s obzirom na (ne)kvalitet.
POPUSTITE MALO!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ma necu ja da ulazim u to oko ugovara. Znam sigurno da bi Kajkut dosao u Zelju i na dvije godine ali problem su bile pare.bagrcavi je napisao/la:Kad smo već kod tog čuvenog Kajkuta koji jeste dobar napadač, ali treba gledati i neke druge stvari.Ako on neće da potpiše ugovor na minimalno 2 godine, šta će nama taj igrač ? Igraće za šampiona, davaće golove i otiće negdje a klub će dobiti krompir, ili kad smo već kod Kajkuta neće nigdje otići i vratiće se u Čelik na godinu dana.EuroSport je napisao/la:Evo uzet cu jedan banalan primjer igraca Kajkut ne kosta 2 miliona nije prosao citave pripreme Celika dode danas i sutra zabije hladno dva komada Cibaliji.
Adilović kakav je god nešto će se uzeti za njega, a već su odbijane ponude.E sad nakon ove evrope ja bih da ga prodamo pošto poto, ali na svu sreću ne pitam se ja...
Opet ponavljam ti momci zive od fudbala i jedan solidan igrac za nasu ligu odlican mora se platiti.
Eh tu je nastao problem. Sigurno si u pravu da ako nece na dvije godine ne treba nam, ali to nije problem....
EuroSport je napisao/la:ma neda mu zenabagrcavi je napisao/la:Kad smo već kod tog čuvenog Kajkuta koji jeste dobar napadač, ali treba gledati i neke druge stvari.Ako on neće da potpiše ugovor na minimalno 2 godine, šta će nama taj igrač ? Igraće za šampiona, davaće golove i otiće negdje a klub će dobiti krompir, ili kad smo već kod Kajkuta neće nigdje otići i vratiće se u Čelik na godinu dana.EuroSport je napisao/la:Evo uzet cu jedan banalan primjer igraca Kajkut ne kosta 2 miliona nije prosao citave pripreme Celika dode danas i sutra zabije hladno dva komada Cibaliji.
Adilović kakav je god nešto će se uzeti za njega, a već su odbijane ponude.E sad nakon ove evrope ja bih da ga prodamo pošto poto, ali na svu sreću ne pitam se ja...![]()
![]()
![]()
Ma necu ja da ulazim u to oko ugovara. Znam sigurno da bi Kajkut dosao u Zelju i na dvije godine ali problem su bile pare.
Opet ponavljam ti momci zive od fudbala i jedan solidan igrac za nasu ligu odlican mora se platiti.
Eh tu je nastao problem. Sigurno si u pravu da ako nece na dvije godine ne treba nam, ali to nije problem....