Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Rockefeller
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ovaj Ginter ako dodje, vjerovatno je došao defanzivni vezni sa njim. Nisam ga gledao (jednom samo Freiburg) al' kako mogu svugdje pročitati sve najbolje se o njemu priča. Vjerujem da će poslužiti.
Sa njim je takodje došao i štoper. Sagna + on će vjerovatno biti četvrti štoper(i).
Za golmana meni svejedno. Szczesny, Fabianski, Martinez taman. Ako dodje ko dobro i jest, ako ne dodje opet mi dobro. Ionako ko god od onih što su se spominjali došao kod mene ne bi mogao izbaciti Szczesnya iz prvih 11.
Sa njim je takodje došao i štoper. Sagna + on će vjerovatno biti četvrti štoper(i).
Za golmana meni svejedno. Szczesny, Fabianski, Martinez taman. Ako dodje ko dobro i jest, ako ne dodje opet mi dobro. Ionako ko god od onih što su se spominjali došao kod mene ne bi mogao izbaciti Szczesnya iz prvih 11.
Upravo toga se i najvise plasimo! Ocigledno je da Liverpool odugovlaci ceka njihovu ponudu. Ali sreca pa oni nisu (bar za sada) zainteresovani za njega toliko i primarna im je meta pavijan!BritishCore je napisao/la:Nema tu puno kalkulacija, ako se Real umijesa u situaciju sa Suarezom, on je njihov.
Arnele tako nekako... Zaboravio sam Sagnu na stoperu. Cudi me sto Bellerin nije otisao na Azijsku turneju? Po ranijim pricama na temi za sezonu bekup Jenkiju... Velika su ocekivanja od njega...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Londonarsenal
- Kontakt:
Rekao sam Suarez i Bernard ostalo eventualno, nisam mislio na pet igraca.
Ne znam zasto bi Wenger kupovao cetvrtog stopera kada ima potrebnijih pozicija za popuniti. Jos su tu Miquel i Aneke od mladih kojim ce Wenger vjerovatno dati priliku ako bude trebalo. I Sagna se pokazao kao dobro rjesenje u dosadasnjim pripremnim mecevima.
Golman jeste potreban ali takodjer je pitanje koji dobar golman ce sjediti na klupi i cekati priliku. A ako bude branio onda je pitanje kako ce se razvijati karijera Sczesnom. Tako da je i to vrlo vjerovatno da se nece dogoditi.
Ocito je i da Wenger vise ne zeli da igra sa klasicnim zadnjim veznim. Ocito je i da jako vjeruje Arteti. Vjerujem da bi poziciju zadnjeg veznog wilshere odlicno igrao kada bi ga Wenger stavio. Takodjer isto mislim i za Ramseya. Tu mogu igrato jos Diaby i ovi mladi Frimpong, Aneke ako ne odu na posudbe.
Napadac nam je jako potreban jer sirina u napadu mora da postoji ako hocemo do trofeja. Giroud se pokazao na pripremama kao odlican a iza njega je prva sezona navikavanja. Ove ce definitivno biti bolji. Tu je i Podolski koji moze da pomogne na poziciji napadaca.
Ako ode Gervinho onda nam definitivno treba i krilo. Prirodne pozicije za Wallcota i Oxa ali vise nema ko da igra. Podolski i Cazorla mogu da igraju, vise Podolski nego Cazorla jer je Arsenal najjaci kada Cazorla igra ofanzivnog veznog. Moze jos da igra Rosicky i ovi mladi za koje vjerujem da nece biti prilike ove sezone i da ce ici na posudbe.
Tako da ako zelimo sta vise prije svega moramo da pojacamo napad jer Arsenal igra napadacki a prethodne sezone nije se bas naigrao. Moze to mnogo bolje
Ne znam zasto bi Wenger kupovao cetvrtog stopera kada ima potrebnijih pozicija za popuniti. Jos su tu Miquel i Aneke od mladih kojim ce Wenger vjerovatno dati priliku ako bude trebalo. I Sagna se pokazao kao dobro rjesenje u dosadasnjim pripremnim mecevima.
Golman jeste potreban ali takodjer je pitanje koji dobar golman ce sjediti na klupi i cekati priliku. A ako bude branio onda je pitanje kako ce se razvijati karijera Sczesnom. Tako da je i to vrlo vjerovatno da se nece dogoditi.
Ocito je i da Wenger vise ne zeli da igra sa klasicnim zadnjim veznim. Ocito je i da jako vjeruje Arteti. Vjerujem da bi poziciju zadnjeg veznog wilshere odlicno igrao kada bi ga Wenger stavio. Takodjer isto mislim i za Ramseya. Tu mogu igrato jos Diaby i ovi mladi Frimpong, Aneke ako ne odu na posudbe.
Napadac nam je jako potreban jer sirina u napadu mora da postoji ako hocemo do trofeja. Giroud se pokazao na pripremama kao odlican a iza njega je prva sezona navikavanja. Ove ce definitivno biti bolji. Tu je i Podolski koji moze da pomogne na poziciji napadaca.
Ako ode Gervinho onda nam definitivno treba i krilo. Prirodne pozicije za Wallcota i Oxa ali vise nema ko da igra. Podolski i Cazorla mogu da igraju, vise Podolski nego Cazorla jer je Arsenal najjaci kada Cazorla igra ofanzivnog veznog. Moze jos da igra Rosicky i ovi mladi za koje vjerujem da nece biti prilike ove sezone i da ce ici na posudbe.
Tako da ako zelimo sta vise prije svega moramo da pojacamo napad jer Arsenal igra napadacki a prethodne sezone nije se bas naigrao. Moze to mnogo bolje
na jednome drugome forumu se spominjalo da bi Bernard mogao ostati na posudbi u Mineiru do siječnja 2014. 
- Londonarsenal
- Kontakt:
Ne vjerujem da ce to Wenger da dopusti jer ne voli dovoditi pojacanja u sredini sezone. Definitivno to ne bi bilo dobro. Dati 20 miliona i onda cekati, sta ako slomi noguSeaman je napisao/la:na jednome drugome forumu se spominjalo da bi Bernard mogao ostati na posudbi u Mineiru do siječnja 2014.
Nema sanse ba kakva posudba, mozda bi i bilo tako da nam na krilu nisu Podolski i Miyaichi udarni igrači, ovako Bernard bi bio veliko pojacanje kad bi dosao i nema sanse da ostaje dole.
Ne znam za ovog Gintera mada vjerujem tu u Vođin izbor, mlad je momciluk, 19 godina ima vremena svasta da nauci ako dođe.
Ne znam za ovog Gintera mada vjerujem tu u Vođin izbor, mlad je momciluk, 19 godina ima vremena svasta da nauci ako dođe.
Jos si ovdeBritishCore je napisao/la:@SamoZeljo Ja i ti u odlazak s foruma da će Pipita doći u Arsenal. Ne dođe li, ja odlazim, u suprotnom ti ides. Moze?
- Marsal
- Kontakt:
Naravno da će biti tu kad se ovaj drugi nije usudio prihvatiti opkladu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nije u tome caka, vec u 1oj uverenosti da Higuain dolazi u Arsenal. Olako ljudi bacaju teske opklade na sto ovih dana.Marsal je napisao/la:Naravno da će biti tu kad se ovaj drugi nije usudio prihvatiti opkladu.
- BritishCore
- Kontakt:
Da. Da je prihvatio ponudu za opkladu ja bih iz ovih stopa otisao.
I hvala Bogu sto nije skont'o da se zajebajem.

I hvala Bogu sto nije skont'o da se zajebajem.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
- Marsal
- Kontakt:
Čitav svijet je mislio da je to riješeno, transfer propao i šta. Nije prvi put ovako u Arsenalu da se dešava, Napoli uskočio sa 10 miliona boljom ponudom, normalno da će nas Real odyebat.MaGiCa je napisao/la: Nije u tome caka, vec u 1oj uverenosti da Higuain dolazi u Arsenal. Olako ljudi bacaju teske opklade na sto ovih dana.
A ko se nekad malo nije qurčio i stavljao nekakve opklade na sto ko da nije nikad ni živio.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Londonarsenal
- Kontakt:
Sinoc je Bernard bio odlican, imao je i asistenciju. Na kraju su ga uhvatili grcevi i vukao se po terenu tokom produzetka. Drzao se i za preponu. Nadam se da nije sta ozbiljno. Ocekujem ga do kraja ove sedmice. 
- BritishCore
- Kontakt:
Et forum mi je plaho bitan u zivotu, ne m'rem zivit bez njega pa su opklade veoma riskantne na ovom pdfu.

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Kad ti nije vazan ovaj forum, zasto onda menjas avatare u proseku na 2-3 meseca i zasto pokusavas da oteras pojedine pomocu do or die opkladaBritishCore je napisao/la:Et forum mi je plaho bitan u zivotu, ne m'rem zivit bez njega pa su opklade veoma riskantne na ovom pdfu.![]()
P.S. Dobar ti je avatar.
- BritishCore
- Kontakt:
Pa mijenjam kad mi se cejfne logicno xdMaGiCa je napisao/la:Kad ti nije vazan ovaj forum, zasto onda menjas avatare u proseku na 2-3 meseca i zasto pokusavas da oteras pojedine pomocu do or die opkladaBritishCore je napisao/la:Et forum mi je plaho bitan u zivotu, ne m'rem zivit bez njega pa su opklade veoma riskantne na ovom pdfu.![]()
![]()
P.S. Dobar ti je avatar.
ma ne znaš ti koliko mi krvimo ovdje s ovim @SamoZeljo, jbg nisi u toku
ahahah ma posto sam i ja umalo pa celav ko i ovaj pa reko odgovarajući da stavim
- BritishCore
- Kontakt:
http://www1.skysports.com/football/news ... -continues
Kaze mališa da više nije ništa na njemu i da će on prihvatiti šta god board odluči. Također ističe da su na stolu ponude Shakhtara, Porta i kako on kaze 'offers from English football'.
Pretpostavljam da se tu radi o nama i Liverpoolu.
Hajde dovedite njega, Suareza i da idemo orat'.
Kaze mališa da više nije ništa na njemu i da će on prihvatiti šta god board odluči. Također ističe da su na stolu ponude Shakhtara, Porta i kako on kaze 'offers from English football'.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Ajde Wenger, ovo ne smijes propustiti !!!BritishCore je napisao/la:http://www1.skysports.com/football/news ... -continues
- BritishCore
- Kontakt:
Dakle...One man dominates the back pages of all the tabloids, with the future of Liverpool striker Luis Suarez continuing to fall under the spotlight. Arsenal made a £40million bid for the Uruguay international earlier this week, which was rejected by the Reds, with the Anfield outfit understood to be looking for a figure closer to £50m.
Šta mislite da li će Wenger ponuditi 50miliona funti za Suareza?
Bez zajebancije sad ikakve, ja mislim da hoce.
50 miliona i funtuBritishCore je napisao/la:Dakle...One man dominates the back pages of all the tabloids, with the future of Liverpool striker Luis Suarez continuing to fall under the spotlight. Arsenal made a £40million bid for the Uruguay international earlier this week, which was rejected by the Reds, with the Anfield outfit understood to be looking for a figure closer to £50m.
Šta mislite da li će Wenger ponuditi 50miliona funti za Suareza?
Bez zajebancije sad ikakve, ja mislim da hoce.![]()
![]()
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ma kakvih 50 miliona funti.Nije Wenger vesla sis'o.Da je Henry iz najboljih dana ne bi dao 50 miliona funti za nekog igraca.
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.