FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
neroazzuro
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma mi da smo prije godinu dana imali Skaljica u zadnjoj liniji sad bi bili bogatiji za jedno 5 miliona jer bi vjerovatno igrali grupu EL.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Ne mozes tako pricati "sta bi bilo kad bi bilo", idemo dalje !neroazzuro je napisao/la:Ma mi da smo prije godinu dana imali Skaljica u zadnjoj liniji sad bi bili bogatiji za jedno 5 miliona jer bi vjerovatno igrali grupu EL.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
"Ipak su Bajić, Sadiković i Hodžić "prezeleni" za ovako jake utakmice. Mada su dosta talentovani igraci."
Kad ovakve stvari procitam uvijek se sjebem, sta su zeleni sa 18-19 god. ako imaju talenta trebaju biti nezamjenjivi u prvoj postavi. Samo kod nas u Bosni igrac je talenat do 23-24 godine
I isto tako igrac koji predje 30 se racuna metuzalemom, dok vani ljudi sad vec normalno igraju i kad predju 35.
Gledajuci Adila svi ga usporedjujemo sa Lazom htjeli to priznat ili ne ali tako je. I po meni Lazo je bar bio interesantan hrvao se a znao je i spustiti loptu, dok ovaj samo pada i mase rukama, a i kad primi loptu to je nekontrolisano.
Tuga me ufati kad pored njega i Selimovica kojeg nebi komentarisao sjede Hodzic i Bajic (momak ima ljevicu kakva se nije na grbavici pojavila poslije rata) na klupi i dobivaju na kapaljku minute.
Na kraju se nadam da bi ova sezona ipak mogla biti prekretnica i da ovi momci ispod 20 god. pokazu da znaju igrat.
Kad ovakve stvari procitam uvijek se sjebem, sta su zeleni sa 18-19 god. ako imaju talenta trebaju biti nezamjenjivi u prvoj postavi. Samo kod nas u Bosni igrac je talenat do 23-24 godine
I isto tako igrac koji predje 30 se racuna metuzalemom, dok vani ljudi sad vec normalno igraju i kad predju 35.
Gledajuci Adila svi ga usporedjujemo sa Lazom htjeli to priznat ili ne ali tako je. I po meni Lazo je bar bio interesantan hrvao se a znao je i spustiti loptu, dok ovaj samo pada i mase rukama, a i kad primi loptu to je nekontrolisano.
Tuga me ufati kad pored njega i Selimovica kojeg nebi komentarisao sjede Hodzic i Bajic (momak ima ljevicu kakva se nije na grbavici pojavila poslije rata) na klupi i dobivaju na kapaljku minute.
Na kraju se nadam da bi ova sezona ipak mogla biti prekretnica i da ovi momci ispod 20 god. pokazu da znaju igrat.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- savatihotece
- Kontakt:
Ja po ko zna koji put pišem da je Selimović čisti promašaj od igrača.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Drug promasaj ili ne ja mu se nikad necu moci dovoljno zahvaliti za onaj 99. derbi na kosevu kad su se pitice ponadale pa im Selim uvali dva.
I mislim da Adil stvarno nije zasluzio da ga mi navijaci koji smo "bezbroj" puta bili sretni tako prljamo.
I meni vjerujte mi 100 puta dodje da mu od do ali samo se sjetim gola protiv Slavije, i opusteno. Ja vjerujem u tog momka i ove sezone ce uvjeren sam 15+ da bude u protivnickim mrezama od strane njega, ako ne i vise.
I mislim da Adil stvarno nije zasluzio da ga mi navijaci koji smo "bezbroj" puta bili sretni tako prljamo.
I meni vjerujte mi 100 puta dodje da mu od do ali samo se sjetim gola protiv Slavije, i opusteno. Ja vjerujem u tog momka i ove sezone ce uvjeren sam 15+ da bude u protivnickim mrezama od strane njega, ako ne i vise.
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
- savatihotece
- Kontakt:
Hvala Selimoviću za to i noga.justFlowFKZ je napisao/la:Drug promasaj ili ne ja mu se nikad necu moci dovoljno zahvaliti za onaj 99. derbi na kosevu kad su se pitice ponadale pa im Selim uvali dva.
Što se tiče Adila slažem se sa tobom. On je za naše lige mrak, a to će pokazati već u Gradačcu. Ja očekujem da prokine sa het-trickom.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
e već smo došli i do toga i da je plzen precijenjen i niđe veze ekipa. bujrum, izvucite loš rezultat, ljudi u zadnje dvije godine jedu malu djecu:
http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Viktori ... n_football" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Viktori ... n_football" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije majstor ali je koristan, u Plzenu je gol dao a na Koševu bio asistent (kao i mnogo puta u PLBiH). Ja na njega ne mogu ništa reći. Mi boljeg ne možemo imati! Ljudi očekuju (obzirom koju poziciju igra, krilo) da je brz, tehničar i da zna loptu podvaliti i predriblat! Da je takav, nikad on nebi stigao do Želje ili bi odavno otišao vani. Takvi igrači su traženi u Evropi i rijetko ćemo kad viđati takve po PLBiH. Samo pogledajte zadnjih par godina unazad, u Želji su bili (takvi igrači) Štilić, Višća, Bekrić itd. nisu se zadržali duže od godinu-dvije, čak i to zbog toga što su imali dvogodišnji ugovor, inače bi otišli kao i Huseinović za pola godine.savatihotece je napisao/la:Ja po ko zna koji put pišem da je Selimović čisti promašaj od igrača.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Meni je osobno najvažnija disciplina u igri koju su Cesi stvarno demonstrirali na profesionalnom nivou, disciplina u svim segmentima, a onda prodjem pored Grbavice a 100 ljudi visi na ogradi i gleda trening, to je nedopustivo u današnjem svijetu, tu se gubi na komunikaciji (stalan problem možda i ključan za ovaj poraz), mirnoći i svemu onome što je važno da igrač složi u glavi, igračima treba mir, a Željo nema osnovne uvjete ni za to, možda griješim. ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Nasi igraci premekano ulaze u duele
...svraka i adilovic imaju padavicu ,moj svraka ti se valjas frajer zabi gol
ceka on da mu svira hoce aha 
Željeznicar za život cijeli !
-
mulumbu1921
- Kontakt:
meni ralno ovaj Plzen nije bas neka ekipa koliko god ga mi hvalili,isto tako i onaj proslogodisnji maribor i siguran sam da smo obje ekipe mogli proci samo da imamo malo vise iskustva u evropi i da nismo pravili pocetnicke greske i prosle a Bogami i ove godine,pa prosle godine u najmanju ruku smo 2 gola u mariboru preglupo primili al bas,ove godine prvi gol na kosevu.. to se jednostavno ne smije desavati
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
- mentalitet87
- Kontakt:
trebao si gledat malo zagrijavanje igraca Viktorije sve bi ti se kazalo
jednom pitar-uvijek supak
Joj, ja danas u gradu i čujem priču kako smo igrali igrača više, a nismo mogli/znali/umjeli itd. ...
Ima Brko na klupi i dok je njega, ja se ne brinem za Želju, ne igrajte se menadžera kad niste upućeni u situaciju i kad imamo najvećeg stručnjaka u državi na klupi
Ima Brko na klupi i dok je njega, ja se ne brinem za Želju, ne igrajte se menadžera kad niste upućeni u situaciju i kad imamo najvećeg stručnjaka u državi na klupi
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Dijelimo isto mišljenje! Maccabi-ju smo sami sebi tri dali u onom visokom porazu. Ne znam dali je do odbrane ili do veznih ali stvarno primamo previše golova u Evropi. Sve dok je tako, nemamo se ćemu nadati!mulumbu1921 je napisao/la:meni ralno ovaj Plzen nije bas neka ekipa koliko god ga mi hvalili,isto tako i onaj proslogodisnji maribor i siguran sam da smo obje ekipe mogli proci samo da imamo malo vise iskustva u evropi i da nismo pravili pocetnicke greske i prosle a Bogami i ove godine,pa prosle godine u najmanju ruku smo 2 gola u mariboru preglupo primili al bas,ove godine prvi gol na kosevu.. to se jednostavno ne smije desavati
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Ma **** od ekipe, nije to ni sjena one ekipe koja je izbacila na spektakularan nacin napoli, nemogu dva pasa sastavit,odbrana im rupa zesca, mogli smo ih izbaciti ali smo mi nekvalitetni i tako daljemulumbu1921 je napisao/la:meni ralno ovaj Plzen nije bas neka ekipa koliko god ga mi hvalili,isto tako i onaj proslogodisnji maribor i siguran sam da smo obje ekipe mogli proci samo da imamo malo vise iskustva u evropi i da nismo pravili pocetnicke greske i prosle a Bogami i ove godine,pa prosle godine u najmanju ruku smo 2 gola u mariboru preglupo primili al bas,ove godine prvi gol na kosevu.. to se jednostavno ne smije desavati
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
e muko moja.mulumbu1921 je napisao/la:meni ralno ovaj Plzen nije bas neka ekipa koliko god ga mi hvalili,isto tako i onaj proslogodisnji maribor i siguran sam da smo obje ekipe mogli proci samo da imamo malo vise iskustva u evropi i da nismo pravili pocetnicke greske i prosle a Bogami i ove godine,pa prosle godine u najmanju ruku smo 2 gola u mariboru preglupo primili al bas,ove godine prvi gol na kosevu.. to se jednostavno ne smije desavati
DRUG NEBI TI PUNCA
e ti igrači s iskustvom u evropi koštaju, a para nema. jamak najbolji igrač u dvomeču, ekipa s koca i konopca, pet dana prije utakmice se nije znalo ko će igrati, odbrana prvi put u takmičarskoj utakmici zajedno, a ovi pet godina u istom sastavu. i sve to zajedno čini kvalitet jedne ekipe, a ne samo zvučna imena, real promijeni pola sastava i dovede igrače od pola milijarde eura, pa mu treba vremena da se uigra. sjetite se malo šta ste pisali prije utakmice, nađite malo sredine, sad je k'o neuspjeh i katastrofa što smo ispali.
za iduću godinu će biti puno bitnije da se konačno napravi neka konstanta i uigranost nego bilo kakva bijesna pojačanja. kad se vrate zola i kvesić, mogli bismo imati kostur vrlo mladih igrača i vrlo solidne šanse da nešto konačno i napravimo.
za iduću godinu će biti puno bitnije da se konačno napravi neka konstanta i uigranost nego bilo kakva bijesna pojačanja. kad se vrate zola i kvesić, mogli bismo imati kostur vrlo mladih igrača i vrlo solidne šanse da nešto konačno i napravimo.
-
mulumbu1921
- Kontakt:
svako ima svoje misljenjebagrcavi je napisao/la:e muko moja.mulumbu1921 je napisao/la:meni ralno ovaj Plzen nije bas neka ekipa koliko god ga mi hvalili,isto tako i onaj proslogodisnji maribor i siguran sam da smo obje ekipe mogli proci samo da imamo malo vise iskustva u evropi i da nismo pravili pocetnicke greske i prosle a Bogami i ove godine,pa prosle godine u najmanju ruku smo 2 gola u mariboru preglupo primili al bas,ove godine prvi gol na kosevu.. to se jednostavno ne smije desavati
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
e ovakobagrcavi je napisao/la:e muko moja.mulumbu1921 je napisao/la:meni ralno ovaj Plzen nije bas neka ekipa koliko god ga mi hvalili,isto tako i onaj proslogodisnji maribor i siguran sam da smo obje ekipe mogli proci samo da imamo malo vise iskustva u evropi i da nismo pravili pocetnicke greske i prosle a Bogami i ove godine,pa prosle godine u najmanju ruku smo 2 gola u mariboru preglupo primili al bas,ove godine prvi gol na kosevu.. to se jednostavno ne smije desavati
http://pokit.org/get/?19afdf094036589b0 ... 8906f1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Plzen je od Maribora bolji za dvije klase, vjerovatno su u rangu sa crvenim Hapoelom koji nam je peticu strpo.
Ne znam sto vise o Adilovicu tolko pricate, covjek je krampa kad igra protiv normalne ekipe, al je zato protiv Prijedora, Travnika i Goska Bobo VIeri, ali za iskorak u evropi traba nam i protiv Plzena neka zvijer da utrpa koji otpadak a ne da ga sa 5 metara zapuca u aut.
Ne znam sto vise o Adilovicu tolko pricate, covjek je krampa kad igra protiv normalne ekipe, al je zato protiv Prijedora, Travnika i Goska Bobo VIeri, ali za iskorak u evropi traba nam i protiv Plzena neka zvijer da utrpa koji otpadak a ne da ga sa 5 metara zapuca u aut.