FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko je pušteno karata u prodaju?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Očito nije poslušao pjesmumma_hz je napisao/la:neroazzuro je napisao/la:[youtube][/youtube]neroazzuro je napisao/la:Momci,sretno veceras,samo da veceras izostanu glupe greske.
I jedno pitanje,nije provokacija, otkud vam ta furka "mi smo divovi"? To je nesto od skora,mescini?! Stvarno me zanima.
Poslušaj pjesmu...
Nije valjda iz pjesme?![]()
![]()
![]()

U novi boj ...
Neka vam je sretno da prođete albance, pa da vam se malo smijemo protiv Metalisa ka vi nama za Viktoriju (sala mala). 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Evo i ja se pridruzujem, samo nije Metalista, nego MetalurgaElegant je napisao/la:Neka vam je sretno da prođete albance, pa da vam se malo smijemo protiv Metalisa ka vi nama za Viktoriju (sala mala).

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
neroazzuro je napisao/la:Nije valjda iz pjesme?hz033 je napisao/la:[youtube][/youtube]neroazzuro je napisao/la:Momci,sretno veceras,samo da veceras izostanu glupe greske.
I jedno pitanje,nije provokacija, otkud vam ta furka "mi smo divovi"? To je nesto od skora,mescini?! Stvarno me zanima.
Poslušaj pjesmu...

4.10.2009.
Realno gledajuci pekari nemaju sanse dns protiv nas
al ne bi volio da se ponovi prosla godina i Zeta
i koliko se HZ ocekuje dns na stadionu ?
al ne bi volio da se ponovi prosla godina i Zeta

i koliko se HZ ocekuje dns na stadionu ?
- Evolution87
- Kontakt:
natrpati ove sipke do vrha.
4-0, melunator 3x i suljic
4-0, melunator 3x i suljic

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Bez ikakve sumnje dobijamo ovo i prolazimo u 3 predkolo. Previše je bilo nezalaganja i loše igre. Večeras u kost i hrabro. Otvorite tekmu uraganskim napadima i pokušajte zabiti jedan u prvih 20 min...kasnije je sve lakše. I ne zaboravite...igra i zalaganje.
Suljiću...može jednog na glavu al onda proslijedi loptu...Melune, kreči i oslobađaj se u avliji..
Igrajte i zgazite ih..!!
Suljiću...može jednog na glavu al onda proslijedi loptu...Melune, kreči i oslobađaj se u avliji..
Igrajte i zgazite ih..!!
Samo Todoru gurati na 16-20 i deri 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Gdje se sve imaju kupiti karte ako neko može da mi odgovori
Hvala!

U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
- moustapha
- Kontakt:
Pa trebalo bi da ima u oba fan shopa, a vjerovatno ce biti i ispred stadiona.bordograd je napisao/la:Gdje se sve imaju kupiti karte ako neko može da mi odgovoriHvala!
#divovi
Kazu da je Istok gotovo puko.
- savatihotece
- Kontakt:
Ko ne može gledat na TV evo link:
http://webfirstrow.eu/watch/197287/1/wa ... ukesi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://webfirstrow.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;:
Slavija Istocno Sarajevo vs Kukesi 21:00 Slavija Istocno Sarajevo vs Kukesi
Auu otkud Slavija, zar ne igra Sarajevo.
http://webfirstrow.eu/watch/197287/1/wa ... ukesi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://webfirstrow.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;:
Slavija Istocno Sarajevo vs Kukesi 21:00 Slavija Istocno Sarajevo vs Kukesi
Auu otkud Slavija, zar ne igra Sarajevo.
- moustapha
- Kontakt:
Ocekujem da istok i sjever veceras budu puni, a zapad koliko god bude dobro je. 15 milja bi bila mjera.amypitar je napisao/la:Kazu da je Istok gotovo puko.

#divovi
-
- Kontakt:
ako ovo ne prodjete onda ste stvarno prelosi(nije provokacija) 

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Ja necu biti kao neki vasi ublehari da provociram na dan utakmice, i poslije ako bude loš rezultat.
Došao sam ovdje zbog svoje rodbine,svojih prijatelja,poznanika,normalnih navijača Sarajeva, da im poželim sreću večeras, da prođu ove Albance, pa da se nadate čudu u idućem kolu.
Sretno,sve najbolje
Došao sam ovdje zbog svoje rodbine,svojih prijatelja,poznanika,normalnih navijača Sarajeva, da im poželim sreću večeras, da prođu ove Albance, pa da se nadate čudu u idućem kolu.
Sretno,sve najbolje

Ja te volim, volim Željo..
zna li iko oce li bilo gdje na radiu biti slucajno prijenos
za vrijeme tekme za volanom i to prvi dan poslje godisnjeg koji peh 

- mentalitet87
- Kontakt:
Uvijek sam kontra malog sarajeva i da igra ne znam ti s kim ja cu aminat da izgube,imam puno prijatelja pitara i nikad nisam nikom od njih rekao da zelim da pobjede,prodju dalje i nesto tipa neke moralne podrseke a ovamo u sebe molim Boga da izgube sa sto vecom razliko. Nisam dvolican ono sto mislim to kazem,halalte al nmgu drugacije jer to nisam ja. Ajde Lazare jedan njima jedan sebi i dosta 

jednom pitar-uvijek supak
ima li karata za istok,posto gledam utakmicu prvi put sa zenom,ako mognem izdrzat na istoku
Zabice ga Lazar Popovic!!!mentalitet87 je napisao/la:Uvijek sam kontra malog sarajeva i da igra ne znam ti s kim ja cu aminat da izgube,imam puno prijatelja pitara i nikad nisam nikom od njih rekao da zelim da pobjede,prodju dalje i nesto tipa neke moralne podrseke a ovamo u sebe molim Boga da izgube sa sto vecom razliko. Nisam dvolican ono sto mislim to kazem,halalte al nmgu drugacije jer to nisam ja. Ajde Lazare jedan njima jedan sebi i dosta

Trenutno korisnika/ca: amypitar, edgarallanpoe04, Fouzi1, napoleon72, riki46, Varijantas8 i 119 gostiju.