-4,5/Robredo T.-Al.Bedene 2 1.65, 2 2.95
Rekao bih poklon je ovaj hendi, Bedene igra jako jako dobro i ne vjerujem da ga Robredo može razbiti, dapače mislim da će slovenac do pobjede tako da ću singlirati pobjedu Bedenea, on to svakako može a kvota fantastična, hendi pokriva 100% a nadam se da i pobjeđuje
Kaiserslautern-Ingolstadt 1 s.t. 1 1.60, h 0:1 1 2.20
u 2.kolu sastaju se ekipe koje u različitom raspoloženju dočekuju ovaj susret ( Lautern dobio u gostima Paderborna 1-0 dok je Ingol poražen kući od Erg.Aue-a sa 1-2) ali i sa različitim ambicijama i rosterima. Ne treba biti previše pametan da bi zaključili tko je favorit ovdje i svatko bi stavio jedinicu bez previše razmišljanja i ja ću samo dodati na to od njihove zadnje četiri međusobne utakmice tri puta je slavio današnji domaćin 3-1 2-0 i 3-0 dakle svaki puta sa barem dva razlike pa očekujem nešto slično i večeras, dakle pobjeda Klauterna i vjerujem sa barem dva razlike.
Bedenea koštao katastrofalni prvi set, najlošiji na cijelom turniru...definitivno sam se uvjerio da sve što stavim na forum pada ovako prema tome nema više za dobrobit svih nas, kako mene tako i svih koji eventualno odigraju to
Zadnja izmjena:
zgmiky, dana/u 27 jul 2013, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.