ove godine predvidjam 3 za 3pile87 je napisao/la:Vama to opet nista ne mjenja kad vam uzmemo bodove opet u ZeniciKenoRob je napisao/la:razbite zelju, odigraj te bar X
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Brcko87 je napisao/la:Darko Maletićvatreni je napisao/la:D.... M......astra1922 je napisao/la:dejan maticovaj ima duže..........prezime

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
-
- Kontakt:
Sa danasnjeg treninga

Sta je sa Trejicem? Citam da veci dio jesenjeg prvenstva propusta.
Pozdrav Zvijezdinim fanovima,
Ja mislim da Zvijezda nije imala bolju ekipu godinama nego sto je ova sadašnja.
Imamo strasnu stopersku liniju,provjerene bekove,u sredi znalce Nikolića i Maksumića mladog Ordagića kad se oporavi,po krilima odlične Sušića i Diatu,brze probojne napadače Pandžu i Šmigalovića, sigurnog Mirkovića na golu,uz ove mlade nade koje dolaze strašna ekipa.
Ja se dugo ne sjećam bolje.
Imamo strasnu stopersku liniju,provjerene bekove,u sredi znalce Nikolića i Maksumića mladog Ordagića kad se oporavi,po krilima odlične Sušića i Diatu,brze probojne napadače Pandžu i Šmigalovića, sigurnog Mirkovića na golu,uz ove mlade nade koje dolaze strašna ekipa.
sjeti se:rasta1922 je napisao/la:Pozdrav Zvijezdinim fanovima,
Karić
Brković,Vasilić,Jusić,Babić
Delić,Kodro,Hamzić,Alimanović
Smajlović,Matić
rezerve:Smajić,Savić,Ćorić,Pjanić,Rekić,Huseinbašić,Kamila....
i ja sam o tome razmisljo i stvarno nismo po meni nikad jacu ekipu imali eto sada je i smanjen budzet a ekipa bolja od prethodni samo jos da svi opravdaju povjerenjerasta1922 je napisao/la:Pozdrav Zvijezdinim fanovima,
Neka si nas drug podsjetio na stara dobra vremena pred utakmicu sa Zeljom i ta ih je postava derala,a sa ovom sad ja bi bio prezadovoljan nerijeseno da bude.seven je napisao/la:sjeti se:rasta1922 je napisao/la:Pozdrav Zvijezdinim fanovima,
Karić
Brković,Vasilić,Jusić,Babić
Delić,Kodro,Hamzić,Alimanović
Smajlović,Matić
rezerve:Smajić,Savić,Ćorić,Pjanić,Rekić,Huseinbašić,Kamila....
U pravu si Seven,moje razmišljanje o ekipama je i krenulo od njih,a bogami prošlo je godina.
Ali od te ekipe do sad nismo imali ovakvu.
Pada Zeljo sad ili nikad!
Ali od te ekipe do sad nismo imali ovakvu.
Pada Zeljo sad ili nikad!
NEKA JE SA SRECOM I ONAJ S U P A K ALECKOVIC SUSPENDOVAN, PROKLINJEM GA OD DANA KAD NAS JE POKRAO PROTIV SLOBODE.
SUDICE NAM U SUBOTU JAKUPOVIC , NAS STARI ZNANAC I ZELJIN SUDIJA AL DATI SVE OD SEBE I STA BUDE
SUDICE NAM U SUBOTU JAKUPOVIC , NAS STARI ZNANAC I ZELJIN SUDIJA AL DATI SVE OD SEBE I STA BUDE
Ja nesto kontam da vi niste odavno imali losiju ekipu, pa kome moze kuduzovic biti pojacanje jos je sigurno i nespreman ili crnogorac pa taj se vec tri puta oprastao od aktivnog igranja neko vam ocigledno nesto muti ali eto ima vremena progledacete ako ne vec sad protiv Zelje onda u toku prvenstva.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Zamisli kakav nam je prije bio bek kad nam je Kuduzovic sad dobarpile87 je napisao/la:Ja nesto kontam da vi niste odavno imali losiju ekipu, pa kome moze kuduzovic biti pojacanje jos je sigurno i nespreman ili crnogorac pa taj se vec tri puta oprastao od aktivnog igranja neko vam ocigledno nesto muti ali eto ima vremena progledacete ako ne vec sad protiv Zelje onda u toku prvenstva.

slažem se stobom oko ove Zvijezdnine ekipe, nevalja to ku.cupile87 je napisao/la:Ja nesto kontam da vi niste odavno imali losiju ekipu, pa kome moze kuduzovic biti pojacanje jos je sigurno i nespreman ili crnogorac pa taj se vec tri puta oprastao od aktivnog igranja neko vam ocigledno nesto muti ali eto ima vremena progledacete ako ne vec sad protiv Zelje onda u toku prvenstva.
Sreća subota je blizu...
-
- Kontakt:
JOVAN RADIVOJEVIĆ novi igrac Zvijezde!
http://www.transfermarkt.de/de/jovan-ra ... 35933.html" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/jovan-ra ... 35933.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Hm, pa nije loše, čak je prije dvije i pol godine vrijedio 700.000 eura. samo što će trebati bar još dva tri kola da se sve ovo uigra. Mogla bi Zvijezda jurišati i na prve četiri pozicije.Bosanski zmaj je napisao/la:JOVAN RADIVOJEVIĆ novi igrac Zvijezde!
------------------pandža-------------Šmigalović
Musić--------Nikolić--------Maksumić--------Sušić( Radivojević)
Kuduzović------Moranjkić---------Bogićević-----Novaković
-------------------------Mirković---------------------------
Ekstra sastav a i klupa je jaka.
dobra se ekipa slozi samo kad ce se to uigrati .steta za ove povriejdene ali dosta se utakmica igra ove jeseni takod a ce svi imati priliku pokazati zasto su tu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Dobru ekipu ste sastavili vjerujte mi da imam kola dolazio bi redovno da pratim Zvijezdu ako nije u terminu sa Slobodom.
Bogicevic??? Jesam li ja sta propustio ili si ti mozda pogrijesio???serim je napisao/la:Hm, pa nije loše, čak je prije dvije i pol godine vrijedio 700.000 eura. samo što će trebati bar još dva tri kola da se sve ovo uigra. Mogla bi Zvijezda jurišati i na prve četiri pozicije.Bosanski zmaj je napisao/la:JOVAN RADIVOJEVIĆ novi igrac Zvijezde!
------------------pandža-------------Šmigalović
Musić--------Nikolić--------Maksumić--------Sušić( Radivojević)
Kuduzović------Moranjkić---------Bogićević-----Novaković
-------------------------Mirković---------------------------
Ekstra sastav a i klupa je jaka.
Pa nista braca sakupis raje u Tz i pitate Azmira da vas poveze sa busem (malo da isprobate), bacite mu na gorivoSkojevski je napisao/la:Dobru ekipu ste sastavili vjerujte mi da imam kola dolazio bi redovno da pratim Zvijezdu ako nije u terminu sa Slobodom.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.