FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
zna li iko oce li bilo gdje na radiu biti slucajno prijenos
za vrijeme tekme za volanom i to prvi dan poslje godisnjeg koji peh 
- mentalitet87
- Kontakt:
Uvijek sam kontra malog sarajeva i da igra ne znam ti s kim ja cu aminat da izgube,imam puno prijatelja pitara i nikad nisam nikom od njih rekao da zelim da pobjede,prodju dalje i nesto tipa neke moralne podrseke a ovamo u sebe molim Boga da izgube sa sto vecom razliko. Nisam dvolican ono sto mislim to kazem,halalte al nmgu drugacije jer to nisam ja. Ajde Lazare jedan njima jedan sebi i dosta 
jednom pitar-uvijek supak
ima li karata za istok,posto gledam utakmicu prvi put sa zenom,ako mognem izdrzat na istoku
Zabice ga Lazar Popovic!!!mentalitet87 je napisao/la:Uvijek sam kontra malog sarajeva i da igra ne znam ti s kim ja cu aminat da izgube,imam puno prijatelja pitara i nikad nisam nikom od njih rekao da zelim da pobjede,prodju dalje i nesto tipa neke moralne podrseke a ovamo u sebe molim Boga da izgube sa sto vecom razliko. Nisam dvolican ono sto mislim to kazem,halalte al nmgu drugacije jer to nisam ja. Ajde Lazare jedan njima jedan sebi i dosta
Mislim da nema ipak nemoj mi vjerovatrobery20 je napisao/la:ima li karata za istok,posto gledam utakmicu prvi put sa zenom,ako mognem izdrzat na istoku
Jojjj ne mogu docekat veceras utakmicu...
04.10.2009 !!
mentalitet87 je napisao/la:Uvijek sam kontra malog sarajeva i da igra ne znam ti s kim ja cu aminat da izgube,imam puno prijatelja pitara i nikad nisam nikom od njih rekao da zelim da pobjede,prodju dalje i nesto tipa neke moralne podrseke a ovamo u sebe molim Boga da izgube sa sto vecom razliko. Nisam dvolican ono sto mislim to kazem,halalte al nmgu drugacije jer to nisam ja. Ajde Lazare jedan njima jedan sebi i dosta
Što rece Marjan.
Ipak je Sarajevo klub koji se na ovim prostorima najvise pita, kad su evropske utakmice u pitanju.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
samo da se zahvalim @agresivnom djubretu za bezrezervnu podrsku koju je pruzao tokom ovih par dana. Hvala rabzu 
i aBd da veceras napravimo ludnicu na Sjeveru i prodjemo dalje
i aBd da veceras napravimo ludnicu na Sjeveru i prodjemo dalje
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Sarajlije sretno veceras
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
amypitar je napisao/la:mentalitet87 je napisao/la:Uvijek sam kontra malog sarajeva i da igra ne znam ti s kim ja cu aminat da izgube,imam puno prijatelja pitara i nikad nisam nikom od njih rekao da zelim da pobjede,prodju dalje i nesto tipa neke moralne podrseke a ovamo u sebe molim Boga da izgube sa sto vecom razliko. Nisam dvolican ono sto mislim to kazem,halalte al nmgu drugacije jer to nisam ja. Ajde Lazare jedan njima jedan sebi i dosta
reci mi nesto imas li kuci i jednu stvar da je crvene boje?
-
mulumbu1921
- Kontakt:
ima tepih da gazi svaki dan po njemuSilkoni je napisao/la:amypitar je napisao/la:mentalitet87 je napisao/la:Uvijek sam kontra malog sarajeva i da igra ne znam ti s kim ja cu aminat da izgube,imam puno prijatelja pitara i nikad nisam nikom od njih rekao da zelim da pobjede,prodju dalje i nesto tipa neke moralne podrseke a ovamo u sebe molim Boga da izgube sa sto vecom razliko. Nisam dvolican ono sto mislim to kazem,halalte al nmgu drugacije jer to nisam ja. Ajde Lazare jedan njima jedan sebi i dosta
reci mi nesto imas li kuci i jednu stvar da je crvene boje?
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Pitari želim vam svu sreću ovog svijeta večeras da prođete ovu ako smijem ih nazvat gamad.Želim vam da popravite koeficijent države kad već ostali ne mogu te od srca se nadam da neće biti nekih neugodnih karaoka na Koševu večeras(ako me razumijete
).Isto tako vam od srca želim da u 5. kolu naše kukuruz lige izgubite i da kukakte
Neka je sa srećom 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
samocelik je napisao/la:Pitari želim vam svu sreću ovog svijeta večeras da prođete ovu ako smijem ih nazvat gamad.Želim vam da popravite koeficijent države kad već ostali ne mogu te od srca se nadam da neće biti nekih neugodnih karaoka na Koševu večeras(ako me razumijete).Isto tako vam od srca želim da u 5. kolu naše kukuruz lige izgubite i da kukakte
Neka je sa srećom
04.10.2009 !!
Svaka tebi čast, bez zajebancije.mentalitet87 je napisao/la:Uvijek sam kontra malog sarajeva i da igra ne znam ti s kim ja cu aminat da izgube,imam puno prijatelja pitara i nikad nisam nikom od njih rekao da zelim da pobjede,prodju dalje i nesto tipa neke moralne podrseke a ovamo u sebe molim Boga da izgube sa sto vecom razliko. Nisam dvolican ono sto mislim to kazem,halalte al nmgu drugacije jer to nisam ja. Ajde Lazare jedan njima jedan sebi i dosta
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- el-fighter
- Kontakt:
Puno srece veceras, ovo jednostavno morate proci.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Večeras šipci moraju past,padali su i veći klubovi na Koševu.
Pobjeda od 2 gola razlike biće dovoljna.
Pobjeda od 2 gola razlike biće dovoljna.
E super zato ce ti se on smjati veceras....
Pozz Sarajlije puno srece vcrs ,zadnjih par dana nisam bio na forumu pa neznam kakva je situacija s ulaznicama koliko je pusteno u prodaju,kako se trenutno krece prodaja???
" onclick="window.open(this.href);return false;
jes tužna pjesma , igrajmo večeras samo za Vedrana i pobjedimo ...
jes tužna pjesma , igrajmo večeras samo za Vedrana i pobjedimo ...
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
Slušaj ti AAAAO kako te nije stid ba idi više sa ove stranice o kavim ba excplozijama pričaš a head u pitanju dobri stari forumaš je li te stid svega ti? Pa ne moraš nas ni voliti, ni podržati ali sjaši malo popustite nas ako nema šta pametno hljeba vam. Koga ti fataš na trehu ima djece i to, ja imam sina a ti pametan je li ?Explozija zna se vrlo dobro šta čovjek misli (explozija od navijanja). Niste fer ni malo pustite nas ba da malo se spremamo dogovaramo oko utakmice stvano pretjerujete.
Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google Adsense [Bot], rimljanin90 i 19 gostiju.