Stadioni Prve lige FBIH
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Stadioni Prve lige
Polako, valjda ce se stadion srediti prije povratka u premierligu 

Ako vi imate da donirate sta da se ofarbaju stolice, uradite to. Prave se sobe sa klimom, kablovskom, kuhinjom i ostalim stvarima i to je puno potrebnije nego farbanje stolica.
Nomojte lupati u vezi Jedinstva ko Boga vas molim, nije se radilo godinama nista i sad kad se krenulo nesto raditi ljudi bi da preko noci dobiju velebno zdanje.
Teren se dovodi u red i svakim danom je sve bolji i bolji.
Korov oko stadiona koji je pustio višemetarske korijene polako se uklanja.
Pravi se kuhinja za igrace, dosli su elementi i svi potrebni aparati, dogovoren je kuhar i vecina dobavljaca hrane.
Polomljene stolice su prebrojane i po svemu sudeci doce nove za zamjenu.
Zavrsen je projekat svlacionica ispod tribina (domaca, gostujuca, sudijska, prostorija za kontrolora i delaga, sanitet i doping kontrola i jos par prostorija) radovi bi trebali krenuti uskoro.
Krecenje zidova i ostala farbanja ce doci na red, samo strpljivo, ne moze se sve u 15. dana.
Prioritet je sklapanje ekipe za novu sezonu, da nam se ne desava da nam nose bodove iz Bihaća.
Teren se dovodi u red i svakim danom je sve bolji i bolji.
Korov oko stadiona koji je pustio višemetarske korijene polako se uklanja.
Pravi se kuhinja za igrace, dosli su elementi i svi potrebni aparati, dogovoren je kuhar i vecina dobavljaca hrane.
Polomljene stolice su prebrojane i po svemu sudeci doce nove za zamjenu.
Zavrsen je projekat svlacionica ispod tribina (domaca, gostujuca, sudijska, prostorija za kontrolora i delaga, sanitet i doping kontrola i jos par prostorija) radovi bi trebali krenuti uskoro.
Krecenje zidova i ostala farbanja ce doci na red, samo strpljivo, ne moze se sve u 15. dana.
Prioritet je sklapanje ekipe za novu sezonu, da nam se ne desava da nam nose bodove iz Bihaća.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Moderator
- Kontakt:
USLIKANO U PROTEKLOJ SEDMICI:
Na dan prozivke, travnjak u odličnom stanju, nikad bolji u ovo vrijeme jer uvijek izgori :v . Sada se i pokosio pa je na utakmici protiv Odžaka još bolje izgledao..

Prije neki dan, po pljusku slikano.. kad je kiša padala 3-4 dana za redom, i opet u dobrom stanju..

Na dan prozivke, travnjak u odličnom stanju, nikad bolji u ovo vrijeme jer uvijek izgori :v . Sada se i pokosio pa je na utakmici protiv Odžaka još bolje izgledao..

Prije neki dan, po pljusku slikano.. kad je kiša padala 3-4 dana za redom, i opet u dobrom stanju..

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Re: Stadioni 1. lige FBiH/RS
BanovićiNeRi_K je napisao/la:
Ja evo ne znam koji stadion u Prvoj ligi FBiH ima uredno ofarbanu ogradu i stepenista, pa ako nista za takve se stvari mogu naci donacije i napraviti akcije.

1947!
Re: Stadioni 1. lige FBiH/RS
TzBulevar87 je napisao/la:Tvoj avatar mi govori da si veliki "navijac" Real Madrida. Ja se izvinjavam ako sam vas uvrijedio gosp. Mourinho. Sta ste planirali vi sa stadiona u Madridu, sirite li ga ili ipak ne?RealMoudrid je napisao/la:Što se uzdižu ovi navijači Slobode i sličnih klubova koji vječito podcjenjuju druge, omalovažavaju ih a sebe vide kao Real Madrid ili Bayern Munchen. Vitez ako uđe na jednu sezonu u Premijer ligu, ušao je, a ako to bude ove godine, to znači da će vaša sloboda godinu dana biti rang ispod Viteza.
Pa vi nastavite omalovažavati.

Pobjeda je bolja od orgazma!
Cijel priča o Tušnju, sa nekim starim, nekim malo manj starim, ali nekim novim fotkama izgradnje...kao i projektnog izgleda...
http://fksloboda.ba/stadion" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fksloboda.ba/stadion" onclick="window.open(this.href);return false;
tuzlanska Sloboda
"U cilju smanjenja troškova ishrane nogometaša NK Jedinstva, kako je najavljivano posljednjih dana pokrenut je i ostvaren projekt ishrane nogometaša u vlastitoj režiji u prostorijama kluba NK Jedinstvo.
Tako je Uprava kluba ostvarila još jedan od zacrtanih ciljeva, koji će u svakom slučaju odlično poslužiti kao buduća vodilica u ostvarivanju, te savlađivanju teške ekonomske situacije kako u državi tako i u sportu. Uskoro se počinju raditi i svlačionice ispod zapadne tribine stadiona Pod Borićima, po strogim Uefa i Fifa standardima."
nkjedinstvocom/vijesti/985.html
Tako je Uprava kluba ostvarila još jedan od zacrtanih ciljeva, koji će u svakom slučaju odlično poslužiti kao buduća vodilica u ostvarivanju, te savlađivanju teške ekonomske situacije kako u državi tako i u sportu. Uskoro se počinju raditi i svlačionice ispod zapadne tribine stadiona Pod Borićima, po strogim Uefa i Fifa standardima."
nkjedinstvocom/vijesti/985.html
Noćima zbog tebe nespavam, jer zbog tebe sam predoziran. U mojm venama si samo ti, bez tebe ne mogu živjeti. Tvoje ime meni sveto je, tribina Istok u transu sada je. Ova pjesma neka nosi te Jedinstvo do nove pobjede..
- badblueboylivno
- Kontakt:
Troglavu rok do 15.10. za postavljanje 1000 stolica. Na postojeću tribinu stane maksimalno ~700 stolica.
Hayley <3
Puno pričate o Jedinstvu. Ste ljubomorni ili ?
Nama je najbolje da samo ćutimo i budemo na svom forumu. Ovdje i ako kažeš da se nešto pravi, svi su ljubomorni. Polako, vi gledajte svoje stadione kad će se šta napraviti, kad će se "početi" šta praviti, jer kod nas je sve u planu, a to će sve za koji dan da se i počne praviti, dosta toga je i završeno hvala Bogu. A kod vas kako ja znam ni u planu nije :/
Nama je najbolje da samo ćutimo i budemo na svom forumu. Ovdje i ako kažeš da se nešto pravi, svi su ljubomorni. Polako, vi gledajte svoje stadione kad će se šta napraviti, kad će se "početi" šta praviti, jer kod nas je sve u planu, a to će sve za koji dan da se i počne praviti, dosta toga je i završeno hvala Bogu. A kod vas kako ja znam ni u planu nije :/
O čemu ti?Sn96 je napisao/la:Puno pričate o Jedinstvu. Ste ljubomorni ili ?
S' kim se ti grudvaš ??Sn96 je napisao/la:Puno pričate o Jedinstvu. Ste ljubomorni ili ?

OFK Gradina Srebrenik
Druže, šta ti bi?Sn96 je napisao/la:Puno pričate o Jedinstvu. Ste ljubomorni ili ?

tuzlanska Sloboda
Daj bolan ne pravi se ludjak koga napadas, navijac sam jedinstva ali pravis kino ovdje, ako imas sta pametno pisati onda pisi a nemoj gluposti valjati ovdje.Sn96 je napisao/la:Puno pričate o Jedinstvu. Ste ljubomorni ili ?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
znaci...CARSn96 je napisao/la:Puno pričate o Jedinstvu. Ste ljubomorni ili ?

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
brate kod koga si nabavio te gandze da se i mi ostali biscani napusimo tako?Sn96 je napisao/la:Puno pričate o Jedinstvu. Ste ljubomorni ili ?
Hehehe, tacno si mi popravio danZmaj93 je napisao/la:brate kod koga si nabavio te gandze da se i mi ostali biscani napusimo tako?Sn96 je napisao/la:Puno pričate o Jedinstvu. Ste ljubomorni ili ?

Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Stadion Podavala u Gabeli, uslikan je u zimu 2012. pa nema stolica (koje su poslije postavljene) na dijelu gdje su gostujući navijači i teren je dosta losiji nego inace.
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
-
- Moderator
- Kontakt:
Ljumani_Banovici je napisao/la:dođe li tebi šta renato ?

bliži rod

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.