http://soccernet.espn.go.com/gamecast?i ... ague=FRA.1
Inace prvi dobio u 85' a drugi u 88' minuti. Nije se bas odmorio
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
O filozofe sta ima??THE MESENGER je napisao/la:možda ne bi bilo loše da umjesto adinjo koristiš user name RETARDINJO,jer je ćiro i sa 70 i kusur godinapuno pametniji od tebe pogotovo u fudbalskom smislu![]()
meni drazi ne moze biti..loptica je napisao/la:Nadam se da neće dobit svinjsku gripu kako mu hara u klubu![]()
Ali sinoć kad sam čuo na hayatu da mu je pjesma-ilahija Oj,Zefire - motivacija,najdraža pjesma koju obavezno prije tekme sluša ,naježio sam se još mi je DRAŽI.
Legenda!Spaha No1.
Dubrovački gospar,rodila ga majka
Naravno da nemoze,jedino svinjska gripa moze dobiti SpahicaLily je napisao/la:meni drazi ne moze biti..loptica je napisao/la:Nadam se da neće dobit svinjsku gripu kako mu hara u klubu![]()
Ali sinoć kad sam čuo na hayatu da mu je pjesma-ilahija Oj,Zefire - motivacija,najdraža pjesma koju obavezno prije tekme sluša ,naježio sam se još mi je DRAŽI.
Legenda!Spaha No1.
Dubrovački gospar,rodila ga majka
Ne moze Spaha dobiti svinjsku gripu jer je vec imao tako da je imun
Nema jos. Rekao je to prije par mjeseci u jednom intervju za portal reprezentacija(tacka)net.Legenda_BiH je napisao/la:jel imal Spaha zenu i djecu? znal ko? hihihi
ma spahic je lolaTarik14 je napisao/la:Nema jos. Rekao je to prije par mjeseci u jednom intervju za portal reprezentacija(tacka)net.Legenda_BiH je napisao/la:jel imal Spaha zenu i djecu? znal ko? hihihi
hmm.. ja bas mislila da ima zenu..Tarik14 je napisao/la:Nema jos. Rekao je to prije par mjeseci u jednom intervju za portal reprezentacija(tacka)net.Legenda_BiH je napisao/la:jel imal Spaha zenu i djecu? znal ko? hihihi
zamisli malog spaheLily je napisao/la:hmm.. ja bas mislila da ima zenu..Tarik14 je napisao/la:Nema jos. Rekao je to prije par mjeseci u jednom intervju za portal reprezentacija(tacka)net.Legenda_BiH je napisao/la:jel imal Spaha zenu i djecu? znal ko? hihihi
pa sta ceka? vrijeme je da i on napravi malog Spahu.. eno Misimovic u 27 god- dvoje(radi buducnosti bh. fudbala )
![]()
![]()
Hahahahahahaha.......dobar dobar...harishp je napisao/la:Jest,zato Baljicevi odmah izdali CD
Spaha i Miske su imali onaj kao sukob ko ce biti kapiten, Miske se od buntovnika vratio i vodio repku dok je Spaha izdrzao i tu je izbio sukob_Bihać_ je napisao/la:Mislite li i da bi Spaha trebao podrzati Misketa,a ne strasno braniti Ćiru????