FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
kopitari ajmo izbacite ta minijaturna jajca na sunce i predložite kakvu okladu za subotu.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- anelbavarac
- Kontakt:
Ako me sjecanje sluzi jedan vas je p.opusio opkladu i nije ispunio obecano,tako da kada ispunite prethodnu opkladu mozemo pricati o novojBlaszczykowski je napisao/la:kopitari ajmo izbacite ta minijaturna jajca na sunce i predložite kakvu okladu za subotu.
- gerdmuller
- Kontakt:
Kad se uzme u obzir da nas zadnjih 5 tekmi niste dobili svaka ti cast na hrabrostiBlaszczykowski je napisao/la:kopitari ajmo izbacite ta minijaturna jajca na sunce i predložite kakvu okladu za subotu.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
gerdmuller je napisao/la:Kad se uzme u obzir da nas zadnjih 5 tekmi niste dobili svaka ti cast na hrabrostiBlaszczykowski je napisao/la:kopitari ajmo izbacite ta minijaturna jajca na sunce i predložite kakvu okladu za subotu.Ja nekako imam osjecaj da ce penali odluciti pobjednika.
Ovo bayo glatko uzima .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- amel10071988
- Kontakt:
Guardiola izjavio da namjerava da smanji kadar nakon utakmice sa Dortmundom sjest ce za sto zajedno sa Samerom i razgovarati, pored Luis Gustava pominje se da bi klub mogli da napuste jos Xerdan Shaqiri, Patrick Weiser, Emre Can i onaj sto mu prezime neznam izgovoriti Wei......
Sve bi mogao nekako podnijeti ali Shaqirija NEDAM
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- anelbavarac
- Kontakt:
Ti nabrojani osim Gustava bi jedino mogli na pozajmice,a prodaja sigurno ne dolazi u obzir.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Ja sam svoju okladu s Bilalom uredno ispunio, ostalo not my stvar. Onda hoćemo o recimo potpis? Gerd ponuda vrijedi i za tebe .anelbavarac je napisao/la:Ako me sjecanje sluzi jedan vas je p.opusio opkladu i nije ispunio obecano,tako da kada ispunite prethodnu opkladu mozemo pricati o novojBlaszczykowski je napisao/la:kopitari ajmo izbacite ta minijaturna jajca na sunce i predložite kakvu okladu za subotu.
Ovo se oni oporavljaju od onog gola Robbenovog u 90 minuti pa svaki put kad ga vide padaju u trans pa ne znaju sta pisu.
To je šok veliki koji ima velike posljedice.

Evo iz jos jednog ugla.

Dominacija se nastavlja

If you know what I mean
To je šok veliki koji ima velike posljedice.

Evo iz jos jednog ugla.

Dominacija se nastavlja

If you know what I mean
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- anelbavarac
- Kontakt:
Eh ovako,ako izgubimo od vas ja ti dajem svoju sifru i imas pravo da stavis potpis koji zelis na mjesec dana i avatar takodjeBlaszczykowski je napisao/la:Ja sam svoju okladu s Bilalom uredno ispunio, ostalo not my stvar. Onda hoćemo o recimo potpis? Gerd ponuda vrijedi i za tebe .anelbavarac je napisao/la:Ako me sjecanje sluzi jedan vas je p.opusio opkladu i nije ispunio obecano,tako da kada ispunite prethodnu opkladu mozemo pricati o novojBlaszczykowski je napisao/la:kopitari ajmo izbacite ta minijaturna jajca na sunce i predložite kakvu okladu za subotu.
Kako sam gledao ove priateljske tekme cini mise da Can, Weiser ili ce ici na posudbu ili ce biti prodani, da ce Weirauch ici u drugi tim, te da ce Contento biti prodan jer nikako ne odgovrara Pepu, tak oda bi se u sezonu trebalo krenuti sa 24 igraca.amel10071988 je napisao/la:Guardiola izjavio da namjerava da smanji kadar nakon utakmice sa Dortmundom sjest ce za sto zajedno sa Samerom i razgovarati, pored Luis Gustava pominje se da bi klub mogli da napuste jos Xerdan Shaqiri, Patrick Weiser, Emre Can i onaj sto mu prezime neznam izgovoriti Wei......![]()
navijamo za tim koji svakoj ekipi na svijetu moze uvaliti 5-6 kom. i nemate damu za opkladu
cuj, domuzari se uzdigli i nude opklade
ako neko od njih hoce u trajni ban, amidza ceka ko zapeta puska.
vise nije pitanje moze li bayo stuci nekog protivnika, nego s kojom gol-razlikom.
ps.
podrska za mog frenda pep-a koji je napisao da domuz nije veliki klub.
covjek nije rekao nista do istinu.
jah, zaboravih napisat par rijeci o tekmi protiv katalonskih simulatora...
za njih je dobro sto su izveli rezervni tim oplemenjen mesituljkom (haman da je opet bio povrijedjen
inace kako objasniti da farsina granata koja spanskim ´gigantima´ bez problema uvaljuje petice, protiv baye ostane bez suta na gol
), jer se i bayo uspavo i igro na 30% svojih mogucnosti.
da su bili u mogucnosti da izvedu prvi tim, bayo bi im uvaljo desetku.
bayern dominira
cuj, domuzari se uzdigli i nude opklade
ako neko od njih hoce u trajni ban, amidza ceka ko zapeta puska.
vise nije pitanje moze li bayo stuci nekog protivnika, nego s kojom gol-razlikom.
ps.
jah, zaboravih napisat par rijeci o tekmi protiv katalonskih simulatora...
za njih je dobro sto su izveli rezervni tim oplemenjen mesituljkom (haman da je opet bio povrijedjen
da su bili u mogucnosti da izvedu prvi tim, bayo bi im uvaljo desetku.
bayern dominira
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Blaszczykowski
- Kontakt:
@anelbavarac, može oklada o potpis. baš imam jedan prigodan.
jasno, sam si ga staviš da ti ja ne barkam po profilu. ako vi osvojite, ti meni biraš potpis.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Heh, ta Barca.
Lijepa igra a jos ljepsa pobjeda, unatoc tome sto smo igrali protiv rezervnog sastava Katalonaca.
Ribery je dobio slobodu koju imaju samo Messi i Ronaldo. Nikad prije nisam gledao ovakvog Riberya, koji ne samo da igra po lijevoj strani i ne samo da ocarava po toj istoj, nego je on pokazao svoje nove kvalitete igrajuci vise u sredini i podvaljujuci lopte u stilu najboljih pasera Svijeta.
Zlatni Messi je opet pokazao svoje kvalitete, naravno pored zivog Lahma nije se sastavio s loptom.

Razvalicemo taj Dortmund, zar iko vise u to sumnja.
Lijepa igra a jos ljepsa pobjeda, unatoc tome sto smo igrali protiv rezervnog sastava Katalonaca.
Ribery je dobio slobodu koju imaju samo Messi i Ronaldo. Nikad prije nisam gledao ovakvog Riberya, koji ne samo da igra po lijevoj strani i ne samo da ocarava po toj istoj, nego je on pokazao svoje nove kvalitete igrajuci vise u sredini i podvaljujuci lopte u stilu najboljih pasera Svijeta.
Zlatni Messi je opet pokazao svoje kvalitete, naravno pored zivog Lahma nije se sastavio s loptom.
Surova istina.secer je napisao/la: bayern dominira
Razvalicemo taj Dortmund, zar iko vise u to sumnja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- schweinsteiger
- Kontakt:
a ne smijes u trajni ban,nisi toliko siguran u svoj nizerazredni klub?Blaszczykowski je napisao/la:@anelbavarac, može oklada o potpis. baš imam jedan prigodan.jasno, sam si ga staviš da ti ja ne barkam po profilu. ako vi osvojite, ti meni biraš potpis.
#miasanmia
- gerdmuller
- Kontakt:
Na press-konferenciji u vezi Njemackog Superkupa, Pep Guardiola je medijima potvrdio kako Bayern mora igrati bez Ribery-a i Neuer-a. Kod igraca se radi o manjim ozljedama, nista strasno.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bez Riberya ce biti tesko, ipak je on glavni kotac u ovoj masini, ali koga nema bez njega se mora. Shaqiri je kao zapeta pusketina.gerdmuller je napisao/la:Na press-konferenciji u vezi Njemackog Superkupa, Pep Guardiola je medijima potvrdio kako Bayern mora igrati bez Ribery-a i Neuer-a. Kod igraca se radi o manjim ozljedama, nista strasno.
Neuer svakao nije ni branio, Starke bi na kraju mogao postati prvi golman Bayerna unatoc prepadanju Pepa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
omco sjeti se kupa nije ga bilo pa smo ih momacki nadigrali.Omerbavarac je napisao/la:Bez Riberya ce biti tesko, ipak je on glavni kotac u ovoj masini, ali koga nema bez njega se mora. Shaqiri je kao zapeta pusketina.gerdmuller je napisao/la:Na press-konferenciji u vezi Njemackog Superkupa, Pep Guardiola je medijima potvrdio kako Bayern mora igrati bez Ribery-a i Neuer-a. Kod igraca se radi o manjim ozljedama, nista strasno.
Neuer svakao nije ni branio, Starke bi na kraju mogao postati prvi golman Bayerna unatoc prepadanju Pepa.
AMIDZA hvala na podrsci.Domuzari oce da se kladesecer je napisao/la:ps.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- Omerbavarac
- Kontakt:
ARD.Tweeds_10 je napisao/la:Ko prenosi sutra taj Super kup ?
ZDFOmerbavarac je napisao/la:ARD.Tweeds_10 je napisao/la:Ko prenosi sutra taj Super kup ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.