Momci,imal dje prenos tekme il makar stream? Poderat veceras guzove ovim Rusima il sta su vec

neroazzuro je napisao/la:Kakvo je ovo naprdjivanje,u vraziju mater? Sve nesto balavo...
Momci,imal dje prenos tekme il makar stream? Poderat veceras guzove ovim Rusima il sta su vec
Ma ja sam objesnio dečku ,kad ga prestane pucat pubertet morat će počet nekad glavom mislitljutinar je napisao/la:On te loži ti mu objašnjavaš nešto, okanite se ćorava posla nego idi cugaj negdje i podržite ekipu veceras
felix123 je napisao/la:Ma ja sam objesnio dečku ,kad ga prestane pucat pubertet morat će počet nekad glavom mislitljutinar je napisao/la:On te loži ti mu objašnjavaš nešto, okanite se ćorava posla nego idi cugaj negdje i podržite ekipu veceras
Što se toga tiče ako je ikad ijedna navijačka skupina nekom "spustila" to je naša njegovoj
![]()
Oko 18 30 lagano prema Pecari
ja se isto ne volim svadjat. a upravo u tvom postu ja mogu izvuci nasu velicinu (robijasa) jer ce ti svaki od nas reci da su HZ i TM velike navijacke grupe vrijedne velikog respekta. i skripari su meni sasvim ok. brojka ko brojka oslikava populaciju sirokog al bitno je da postoje i da pokusavaju. meni sta licno smeta je kad neko negira nesto sto je isto kao tvoje a u vecini slucajeva vece i bolje. ko sisa navijanje na ovom forumu smo zbog fudbala/nogometa...ŠB_Fidelis je napisao/la:Svi vas hvale, nema sta, ne znam samo kako HZ i TM opstaju uopce pored vas. Dobro, tu i tamo pane udarni trans dok veliki vodja druka za 'ajduka, al to nema veze, rulji to ne smeta, rulji lako udovoljiti, a lako napraviti novi.
Eto kad ''6 organiziranih seljaka'' moze godinama opstajati na sceni i uciniti da se pravdate i visite po temi k'o kakva djeca.
Haj bolan ne provaljuj se na temi ako nemas sta pametnije napisati, uostalom protiv pravila foruma je uopce o tome diskutirati, imas tribinu pa se dokazuj, dosta vas vise maloljetnih internet navijaca.
Pa onda nemojte dolaziti k'o kakvi padobranci da nicim izazvani pisete gluposti, bez da je itko sta lose napisao za gore navedene da bi se ovi kacili na ''Listicu'' ili sta vec, a svatko je dobrodosao za konstruktivnu i argumentiranu raspravu o bilo cemu.KenoRob je napisao/la:ja se isto ne volim svadjat. a upravo u tvom postu ja mogu izvuci nasu velicinu (robijasa) jer ce ti svaki od nas reci da su HZ i TM velike navijacke grupe vrijedne velikog respekta. i skripari su meni sasvim ok. brojka ko brojka oslikava populaciju sirokog al bitno je da postoje i da pokusavaju. meni sta licno smeta je kad neko negira nesto sto je isto kao tvoje a u vecini slucajeva vece i bolje. ko sisa navijanje na ovom forumu smo zbog fudbala/nogometa...ŠB_Fidelis je napisao/la:Svi vas hvale, nema sta, ne znam samo kako HZ i TM opstaju uopce pored vas. Dobro, tu i tamo pane udarni trans dok veliki vodja druka za 'ajduka, al to nema veze, rulji to ne smeta, rulji lako udovoljiti, a lako napraviti novi.
Eto kad ''6 organiziranih seljaka'' moze godinama opstajati na sceni i uciniti da se pravdate i visite po temi k'o kakva djeca.
Haj bolan ne provaljuj se na temi ako nemas sta pametnije napisati, uostalom protiv pravila foruma je uopce o tome diskutirati, imas tribinu pa se dokazuj, dosta vas vise maloljetnih internet navijaca.
20:30revan je napisao/la:Dosadni ste i jedan i drugi. Jel utakmica počinje u 21.00h, da se uštelim na BHT? Sretno večeras iz Zenice. Da barem jedan od četiri kluba iz naše zemlje prođe u ova dva dana.
Ista ekipa ko u kupu ??? Momci šta drugo nego dobrodošli i poderite glasove kao i uvijekljubuski je napisao/la:Igraj Široki volimo te mi... Sretno večeras Ljubušaci dolaze da vas podrže
U Mostaru ozbiljno počela padat !york je napisao/la:´oće li ovo kiša past...opasno grmi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.