BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Lokos19
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Lokos19 » 25 jul 2013, 23:17

A sta vele atletico, arsenal, totenham ko veci. :lol:
Pa BvB ima vise osvojenih titula i finala sto domacih sto medjunarodnih nego svi oni skupa i to rasporedjenih preko zadnjih 5,6 decenija... 8-)

Dok je BVB uzimao bl buy€rn se fucko po drugoj ligi, a i poguglajte koji je klub prvi donio titulu CLa i evropski pokal opcenito u djermaniju ;)

Jedino sto trenutno nemamo naspram top 8 ekipa u evropi su finansijka moc i roster igraca.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 26 jul 2013, 10:33

DANTES je napisao/la:stvarno si interesantan lik dragi moj Pep....moraš znati da ljudi ne moraju imati isto mišljenje ko ti, da ne moraju biti ostrašćeni navijači, kao i da ti ne moraš uvijek biti u pravu... ja sam tebi naveo razloge i činjenice zbog kojih je Dortmund veliki klub, ti meni nisi ništa konkretno odgovorio... ti se voliš logikom da je Dortmund rival timu koji očito voliš i odmah osjecaš potrebu da taj isti tim mrziš....
to je djetinjasto...
ako si ti.kojim slučajem dijete, oprosti i zanemari moj post... samo nemoj mrziti...

Sta si naveo gdje :roll: gdje ne vidim ista konkretno ,tebi je dovoljno reci da je BVb veci klub od arsenala ,totenhema i atletico madria to ce reci onaj koji je od nedavno poceo pratiti nogomet najverovatnije 2006 rekao si sve svojim prvim postom ,uszmi povjest,tj proslost ,konstantnost u evropi ,domace i inostrane trofeje ,domace trofeje,daj cinjenice gdje su to je najace oruzje da nekoga ubjedis.Sto se tice mrznnje ne dao BOg da ista ili ikoga mrzi ,za mene je BVb cisto rivalski klub i to je to ,mozda se nekada nasluti da mrzim klub ali ne Prema BVb kao klubu imam respekt ,imaju velike predispozije da se izvoje od osalih pratioca bayera na duze vrijeme ,salke ,bayern,werder bez obzira na predhodnu losu sezonu ,borusiju .m, vec su malim djelom to i uradili u zadnje tri godine.A drug ja sam ti odvno +18 ;)

Bundesliga je napisao/la:
DANTES je napisao/la:stvarno si interesantan lik dragi moj Pep....moraš znati da ljudi ne moraju imati isto mišljenje ko ti, da ne moraju biti ostrašćeni navijači, kao i da ti ne moraš uvijek biti u pravu... ja sam tebi naveo razloge i činjenice zbog kojih je Dortmund veliki klub, ti meni nisi ništa konkretno odgovorio... ti se voliš logikom da je Dortmund rival timu koji očito voliš i odmah osjecaš potrebu da taj isti tim mrziš....
to je djetinjasto...
ako si ti.kojim slučajem dijete, oprosti i zanemari moj post... samo nemoj mrziti...
+1

Pep pises prevelike gluposti, zastani i procitaj svoje postove, pogotovo ove posljednje na ovoj temi.

Ja razumijem da na PDF bundesliga ,ima dosta forumasa ,a to su oni najvecim djelom koji su bili u svabiji ili su na neki nacinn povezani sa svabijom i da vole sve sto je svabsko ,pa makar i bilo svabsko ****. ;) 8-)
Sto se mene tice u svojo sam zemlji od rodenja ,nemam nikakvih veza u bilo kom pogledu ,sa svabijom i ne volim ih narocito kao naciju,ali volim bayern zasto zato sto je poseban klub zbog svoje proslosti ,uspjeha ,velicne ,zato sto ima nesto posebo u odnosu na ostale svabske klubove itd...
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 26 jul 2013, 10:53

PEP je napisao/la:Sto se tice mrznnje ne dao BOg da ista ili ikoga mrzi ,za mene je BVb cisto rivalski klub i to je to ,mozda se nekada nasluti da mrzim klub ali ne Prema BVb kao klubu imam respekt ,imaju velike predispozije da se izvoje od osalih pratioca bayera na duze vrijeme ,salke ,bayern,werder bez obzira na predhodnu losu sezonu ,borusiju .m, vec su malim djelom to i uradili u zadnje tri godine.A drug ja sam ti odvno +18 ;)
Ako respektujes klub, onda bi trebao respektovati i njegove navijace, a pogotovo one koji pisu na ovom forumu. Ti imas nek poseban stil pisanja i ja licno nemam nista protiv toga. Ponekad znas biti simpatican, znas nasmijati, ali si napiso masu postova na ovoj temi gdje omalovazavas Dortmund. Upravo ti to sugerisu ostali navijaci Bayerna, cudi me da te to iznenadilo, s obzirom da je bilo tako otvoreno.
#divovi

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 26 jul 2013, 10:58

Lokos19 je napisao/la:A sta vele atletico, arsenal, totenham ko veci. :lol:
Pa BvB ima vise osvojenih titula i finala sto domacih sto medjunarodnih nego svi oni skupa i to rasporedjenih preko zadnjih 5,6 decenija... 8-)

Dok je BVB uzimao bl buy€rn se fucko po drugoj ligi, a i poguglajte koji je klub prvi donio titulu CLa i evropski pokal opcenito u djermaniju ;)

Jedino sto trenutno nemamo naspram top 8 ekipa u evropi su finansijka moc i roster igraca.
pa recimo uzecemo primjer i dinamo je u jugi bip prvi tim koji je donio neki evropski trofej kup velesajamski gradova pa ga to nije cinilo vecim klubom od zvezde ,partizana,koji su kasnije igrali finala ,medu kojima je zvezda osvojila najveci .

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 26 jul 2013, 11:00

PEP je napisao/la:Sta si naveo gdje :roll: gdje ne vidim ista konkretno ,tebi je dovoljno reci da je BVb veci klub od arsenala ,totenhema i atletico madria to ce reci onaj koji je od nedavno poceo pratiti nogomet najverovatnije 2006 rekao si sve svojim prvim postom ,uszmi povjest,tj proslost ,konstantnost u evropi ,domace i inostrane trofeje ,domace trofeje,daj cinjenice gdje su to je najace oruzje da nekoga ubjedis.
Hajd nam onda nabaci te argumente. Kad su pomenuti klubovi osvojili kakvu titulu :roll:
PEP je napisao/la:... ali volim bayern zasto zato sto je poseban klub zbog svoje proslosti ,uspjeha ,velicne ,zato sto ima nesto posebo u odnosu na ostale svabske klubove itd...
A to nesto posebeno u odnosu na BVB je sta? Novac? Shikerija :mrgreen: ?

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 26 jul 2013, 11:07

PEP je napisao/la:pa recimo uzecemo primjer i dinamo je u jugi bip prvi tim koji je donio neki evropski trofej kup velesajamski gradova pa ga to nije cinilo vecim klubom od zvezde ,partizana,koji su kasnije igrali finala ,medu kojima je zvezda osvojila najveci .
:roll: pa cekaj sad, na cemu zasnivas "velicinu kluba"? Na proslosti, sadasnjosti ili na obadvome?

Znaci nije Zvezda veca od Dinama iako su prvi uzeli kup sampiona, jer dvajs godina posle Dinamo igra CL dok se zvezdasi karaju po islandu i istocnoj madjarskoj ?

De se odluci jednom sta gledas, sta se broji, pa da to primjenimo na BVB i pomenute atletiko, arsenal i totenham.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 26 jul 2013, 11:11

moustapha je napisao/la:
PEP je napisao/la:Sto se tice mrznnje ne dao BOg da ista ili ikoga mrzi ,za mene je BVb cisto rivalski klub i to je to ,mozda se nekada nasluti da mrzim klub ali ne Prema BVb kao klubu imam respekt ,imaju velike predispozije da se izvoje od osalih pratioca bayera na duze vrijeme ,salke ,bayern,werder bez obzira na predhodnu losu sezonu ,borusiju .m, vec su malim djelom to i uradili u zadnje tri godine.A drug ja sam ti odvno +18 ;)
Ako respektujes klub, onda bi trebao respektovati i njegove navijace, a pogotovo one koji pisu na ovom forumu. Ti imas nek poseban stil pisanja i ja licno nemam nista protiv toga. Ponekad znas biti simpatican, znas nasmijati, ali si napiso masu postova na ovoj temi gdje omalovazavas Dortmund. Upravo ti to sugerisu ostali navijaci Bayerna, cudi me da te to iznenadilo, s obzirom da je bilo tako otvoreno.

istina jesam nekada znao pretjerati tip domuzari i sl.,nekad malo da zivne je bude sve mrtvo na PDF budesliga ,ali cisto rivalski ,sto se tice nekog duzeg pisanja ja nista nisam reako sto nije istina isznosio sam fakte i to je tojel trebamo se lagati,cast pojednim forumasima BVB ali ima novokmpovane djecurlije za ne pomisliti naravno svi su oni + 18 ;) .Sugerisu va nova genracija bavrske djecurlije :roll:,koja se juce prijavila pa doma svi rodjeni filozofi ,odma hoce dominaciju :D svako ima pravo da pise ono sto zeli i kako hoce i u kom obliku ,narvno u skladu sa pravilima foruma ,mozda tebi ne pase kako pisem, u ostalom ne interesuje me , pisem iz cuga srkleti me ispravljati ne pise dok.disertaciju :D .Jos si jednom ako se ne varam nesto u vezi moga pisana jednom neso reko.Ali helem nejse.poz

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 26 jul 2013, 11:32

drug povjest trofeji proslost i sadanjost,pa i pare :D

ARSENAL:
Engelska premjer liga :13 puta
FA kup:10 puta
Communiy Shield superkup:12

Kup velesajamskih gradova nekadasnji UEFA cup :prvak 1970, viceprak:2000
Evropski super cup:1994
Liga prvaka:2006 finale,viceprvak

Atelticko madrid:

Spanska liga :9 puta
viceprvaci:8

spanski kup 10 puta
vieprvaci :9

super kup spanije :1
viceprvaci :3

Liga prvaka:sezona 74 finale izgubljeno protiv bayerna :D 8-)
kup pobednika kupva ,kup uefa ,evropa lige: 1961-62,2009-10, 2010-11 prvaci
viceprvaci 1962-63,1985-86

super kupe evrope 2010,2012 prvaci
intertoto cup 2007
vieprvaci 2004

internacionalini kup 74.

sada yurim kasnije cu ya ostalo ;)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 jul 2013, 12:25

Nešto mi se nije ni pisalo oko ove teme da li je BVB veliki klub ili nije. Po meni je to suludo pisati....Ali nešto mogu samo na brzinu.....

@PEP: Kod tebe je već poznato da voliš samo Bayern (i ja ga volim, to jeste svakako zajedničko), a prema BVB-u uglavnom izražavaš preziranje i to svi vide. A da budemo iskreni više si im puta ovde spamao po temi. Ja jesam za prcanje, provokacije, ali i tu treba imati mjeru. Postane dosadno kad se ponavljaju omalovažavanja neka.
I slažem se generalno sa svima koji su iznijeli prije mene mišljenje (kako ovi forumaši Bavarci, pa i ostali).
Ovde nije poenta, ko kad i kako gotivi Dortmund i da li ga neko voli ili ne voli, nego treba biti realan.

A ja ću ti samo kratko navest zašto je BVB veliki klub?

1997 osvojena Liga prvaka, nakon toga dolazi polufinale 1998. godine. Prije toga 95 i 96 osvojene dvije titule njemačkog prvaka zaredom. 2002. godine prvaci Njemačke, finalisti Kupa Uefa, 2011. i 2012. god prvaci Njemačke. 2013. godine finalisti Lige prvaka.
Davno su ko što je već prije spomenuto osvojili Kup kupova, imaju i to finale i u trećem evropskom natjecanju. A gore će ti godine pokazati, da oni nisu klub koji jednom osvoji, pa ga nema nikako 20-30 godina.
Kod Arsenala je npr stvar drugačija, oni su veliki jer redovno su među osam najboljih u Evropi, a imaju i te neke titule. Parametri su znači različiti. Ali Bvb ima dovoljno parametara po kojima ga možemo uvrstiti u velike klubove. Bayern je veći klub, ali to ne znači odmah da su oni mali. I da Bog da uvijek bili dovoljno moćni da se predstave u dobrom svjetlu i da nam budu konkurencija. To je samo prednost.....

I samo ću ti još reči: Sammer, Moller, Kohler, Riedle (ovo su samo od nekih od sjajne generacije iz 90-tih i dovoljni kao argument, jer prvi nabrojani je bio proglašen i za najboljeg fudbalera Evrope, a ostali su bili izuzetna klasa i internacionalno izuzetno priznati). Ovo su sasvim dovoljni argumenti o veličini tog kluba.
Dobro je bodrit, volit omiljeni klub, ali treba biti i realan i poštovat i druge.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 26 jul 2013, 15:43

effe_sa je napisao/la:997 osvojena Liga prvaka, nakon toga dolazi polufinale 1998. godine. Prije toga 95 i 96 osvojene dvije titule njemačkog prvaka zaredom. 2002. godine prvaci Njemačke, finalisti Kupa Uefa, 2011. i 2012. god prvaci Njemačke. 2013. godine finalisti Lige prvaka.
Davno su ko što je već prije spomenuto osvojili Kup kupova, imaju i to finale i u trećem evropskom natjecanju. A gore će ti godine pokazati, da oni nisu klub koji jednom osvoji, pa ga nema nikako 20-30 godina.
Kod Arsenala je npr stvar drugačija, oni su veliki jer redovno su među osam najboljih u Evropi, a imaju i te neke titule. Parametri su znači različiti. Ali Bvb ima dovoljno parametara po kojima ga možemo uvrstiti u velike klubove. Bayern je veći klub, ali to ne znači odmah da su oni mali. I da Bog da uvijek bili dovoljno moćni da se predstave u dobrom svjetlu i da nam budu konkurencija. To je samo prednost.....

Dakle to su kratkorocne epizode bez konstantnosti ako cemo po tome gledati onda je na osnovu zavrsnih faza finalau evropi celzi veci klub od BVB nastranu romana i kes,ekipa koja je do sezone 94/95 cekala pune 32 godine do titule se ne moye smatrati velikim klubom,niko ne kaze da je BVb mali klub neko osrednji sa tradicijom i pretenzijom da ode level vise ja se sjecam te legendarne postve BVb na celu sa zamerom,melerom,bergerom itd..,onaj gol ulayak rikena sa klube i lob perucija.Svaka cast jedna od najboljih momcadi koje gledao tada,dakle to su bile kratkorocne yaltne faye kluba i onda zastoj sto u evropi sto bl iyuyevosvojenene titule 2002 i onda pustinja gobi do 2011.Ja sam reko sta sam imao reci i iya toga stojim sve sto sam napisao napsisao sam na osnovu cinjenica i nista vise ako ko ima validdne kontra argumente neka ih iznese.Jesam moyda nekada bio da kayem napasan to necu raditi vis eako fakat smeta tolko ,ali merak mi je cisto radi tipova ka sto su onaj kubica blaykov.ex Kvisle @ i jos par njih .

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 26 jul 2013, 17:07

Kaze Guardiola da su ga njegovi ljudi obavijestili o atmosferi na stadionu u Dortmundu i da se on jako raduje tome :)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 27 jul 2013, 16:27

PEP je napisao/la:Dakle to su kratkorocne epizode bez konstantnosti ...
Dok kod arsenala, atletika i totenhama to nije slucaj :lol: pomenuti haraju zadnje desetljece, sve uspjeh za uspjehom... barca, real, manu i co nemogu doc na red :roll:

u zadnje dvije decenije
atletiko zadnji put bio prvak '96
osvojio kup '96 i '13
ojroligu '10 i '12

arsenal prvak '98, '02 i '04
kup '98', '02, '03 i '05

totenham osvojio Jedno veliko nista

bvb bio prvak '95, '96, '02, '11, '12
kup '12
cl '97

Osvajali titule u sve tri desetljeca sto nisu ni arsenal ni atletiko a totenham pogotov ;)

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 27 jul 2013, 16:32

PEP je napisao/la:... ali ima novokmpovane djecurlije za ne pomisliti naravno svi su oni + 18 ;) .Sugerisu va nova genracija bavrske djecurlije :roll:,koja se juce prijavila pa doma svi rodjeni filozofi ,odma hoce dominaciju :D
Veli lik koji se registrovo na forum prije dvajs dana :lol:

Nije djete krivo. Krivi smo mi sto ga uopste uzimamo za ozbiljno. Izvinjajem se ovim putem kod raje uz casnu pionirsku rijec da se vise nece ponovit 8-)

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 27 jul 2013, 18:23

Lokos19 je napisao/la:
PEP je napisao/la:Dakle to su kratkorocne epizode bez konstantnosti ...
Dok kod arsenala, atletika i totenhama to nije slucaj :lol: pomenuti haraju zadnje desetljece, sve uspjeh za uspjehom... barca, real, manu i co nemogu doc na red :roll:

u zadnje dvije decenije
atletiko zadnji put bio prvak '96
osvojio kup '96 i '13
ojroligu '10 i '12

arsenal prvak '98, '02 i '04
kup '98', '02, '03 i '05

totenham osvojio Jedno veliko nista

bvb bio prvak '95, '96, '02, '11, '12
kup '12
cl '97

Osvajali titule u sve tri desetljeca sto nisu ni arsenal ni atletiko a totenham pogotov ;)

Fakat mi se ne da vise sa vama raspravljati dosadni ste jer ste pravi pravcati domuzari. :D
Kog briga sto je domuz po jednu titulu osvajao u tri decenije to nije karaktersitika velikog kluba ;) veliki klubovi u deceniji imaju vise osvojenih trofeja sto domacih sto evropskih,konstantni su u raznim evropskim takmicenjma .

Uzimati merilo tipa da je BVB veliki klub,samo zato sto je u zadnja tri desetljeca uzeo trofeje je smijesno ,dakle da bi bio veliki klub moras cesce osvajti raznovrsne domace trofej potrbene su godine ,kao i u evropi to domuz nema ,ne mozes biti veliki ako cekas,da se vecim klubovima potrefi crna sezona i uzmes titulu ,jer si malo boljih od ostalih huntera klubova koji cekaju takve prilike .
Nije vazno ko je kad i u kojem razmaku osvojio vazno ih je dosta imati kako sto iz proslosti a to BVB nema ,tako i iz sadasnjosti ,sto domacih sto inostranih trofeja ,pa recimo i da te krene neki kontinutitet osvajanja i ucesca u tkamicenjima ,ako nemas dobru proslost ,ma kakva god bila sadanjost trbece decenije i decenije kontinuiteta da bi stigao taj level,recimo celzi on imaju veliku konstantnost u zadnjih 10 godina nastranu roaman koji istia tome jeste svojim novcem kumovao ,ali proslost je nista ,zbog toga nije veliki klub,tako nije ni domuz ,ne vezano za celzi vi ste normalan klub koji zivi od svojih prihoda ,nemate proslost sjajnu ,trofeje ,tek u novije vrijeme ste imali kratek sezone uspjeha i to je to .Dakle uspjesna proslost + uspjesna sadasnjost ,domaci ,inostrani trofeji ucesce u evopi jednako je veliki klub.

Navrnut cu posle tekme. :D :evil: :lol: 8-) cujemo se

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 27 jul 2013, 18:48

Idemo včrs po prvu titulu sezone, bez obzira što nije toliko važna! ;)

Zadnja dva Superkupa smo izgubili i vrijeme da ubodemo u trećem pokušaju. Žao mi je što nema Mikija, ali biće prilike da pokaže šta zna.

Mogući sastav:

Weidenfeller - Sokratis (Großkreutz), Subotic, Hummels, Schmelzer - Sahin, Bender - Blaszczykowski (Hofmann), Gündogan, Reus - Lewandowski

Nije loše.... 8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 27 jul 2013, 19:44

Weidenfeller - Großkreutz, Subotic, Hummels, Schmelzer - Bender, Sahin - Kuba, Gündogan, Reus - Lewandowski

Idemo satrati te kravare.

Tko ulovi dobar link neka nabaci. :)
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 27 jul 2013, 19:46

Blaszczykowski je napisao/la:Weidenfeller - Großkreutz, Subotic, Hummels, Schmelzer - Bender, Sahin - Kuba, Gündogan, Reus - Lewandowski

Imas na ES2 :D

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 27 jul 2013, 19:52

arelinho je napisao/la:
Blaszczykowski je napisao/la:Weidenfeller - Großkreutz, Subotic, Hummels, Schmelzer - Bender, Sahin - Kuba, Gündogan, Reus - Lewandowski

Imas na ES2 :D
Nemam ES2. :mrgreen:
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 27 jul 2013, 19:55

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.viplivesports.eu/football/16 ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.viplivesports.eu/football/16 ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://thefirstrow.biz/soccer/borussia- ... n-frs8d9f4" onclick="window.open(this.href);return false;
http://thefirstrow.biz/soccer/borussia- ... n-frs8d9be" onclick="window.open(this.href);return false;
http://thefirstrow.biz/soccer/borussia- ... n-frs8d99f" onclick="window.open(this.href);return false;
http://thefirstrow.biz/soccer/borussia- ... n-frs8d9fe" onclick="window.open(this.href);return false;
http://thefirstrow.biz/soccer/borussia- ... n-frs8d9ag" onclick="window.open(this.href);return false;
http://thefirstrow.biz/soccer/borussia- ... n-frs8da2a" onclick="window.open(this.href);return false;
http://thefirstrow.biz/soccer/borussia- ... n-frs8da7d" onclick="window.open(this.href);return false;
http://thefirstrow.biz/soccer/borussia- ... n-frs8da68" onclick="window.open(this.href);return false;
http://thefirstrow.biz/soccer/borussia- ... n-frs8da3d" onclick="window.open(this.href);return false;
http://thefirstrow.biz/soccer/borussia- ... n-frs8d9g9" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.eplsite.com/stream33.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.eplsite.com/stream34.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.eplsite.com/stream35.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.eplsite.com/stream36.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.eplsite.com/stream37.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.eplsite.com/stream38.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.atdhe24.net/football/14/56/5 ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://cricfree.tv/live/live_football_s ... unich/9512" onclick="window.open(this.href);return false;
http://norwaysport.co.uk/stream1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.livefootballol.com/streaming ... unich.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ilemi.pe/129891/1/Watch-Borussia ... -Munchen-/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ilemi.pe/129892/2/Watch-Borussia ... -Munchen-/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ilemi.pe/129893/3/Watch-Borussia ... -Munchen-/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ilemi.pe/129894/4/Watch-Borussia ... -Munchen-/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ilemi.pe/129895/5/Watch-Borussia ... -Munchen-/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ilemi.pe/129896/6/Watch-Borussia ... -Munchen-/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ilemi.pe/129897/7/Watch-Borussia ... -Munchen-/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://livetv.ru/en/eventinfo/178673_dortmund_bayern/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportfun21.info/zb3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://streamhd.eu/lsh1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://mbfsports.com/lshunter/ch1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.soccerjumbotv.in/channel-10.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.myp2phd.net/ch5.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.hdfoots.com/stream1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.desportogratis.com/live3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://soccerstream.bazookapenaka.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

vopi
Kontakt:

Post Postao/la vopi » 27 jul 2013, 20:37

REEEUUUSSSSSS :D

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.