BH klubovi u Evropi 2013/14
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: BH klubovi u Evropi 2013/14
Mislim da je vrijeme da se fudbal u Bih proglasi amaterski,i onako su plate smijesne a o kvalitetu i da ne pricamo,pa fino dozvoliti ljudima da rade,mogu konobarisati,raditi na pumpi,studirati, 3 puta sedmicno trening,ko hoce u teretanu moze i fino znamo na cemu smo,i onako svake godine sve manje ljudi prati ovaj cirkus,vjerujem da se ne bi posjeta smanjila jer su ostale samo najvjernije budale...
Za nas su i amateri iz San Marina profesionalci 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
sergejevic
- Kontakt:
Pa zbog takvih niko i ne prati. Izjasni se za koga navijas, ako navijas i ne supljiraj. Prati svoj tim, idi na utakmice, placaj karte, kupuj stvari u fan sopu, clanske sta vec ima. Ostavi se drugih timova, ako ih ne pratis ne trebas ni pamet prospati. Svi znamo kakva je situacija u cijeloj zemlji, politika prije svega, sta su tu jadni klubovi krivi, niko ih ne gleda, ne pomaze. Pokusaj naci situaciju u klubovima bar u regionu koliko im pomazu gradovi i drzava. Ja sam odrastao uz Zelju, kad me stari vodio nije bilo veceg kluba, ni Real ni Barsa, Zeljo je bio meni najveci i pratiti cu ga dok ne umrem. Ti se sklonio sa strane i solis pamet, a vjeruj nisi pametan, takvi su najgori.
Najgore od svega je što su pitari najglasniji na forumu. Mi ovo mi ono ...povjest. Dabogda Široki ispao, sve manje od 3 gola u mreži širokog je uspjeh...i sl. Padobranci upadaju na temu samo provocirati ...i na kraju miševi u rupama Kukësi jbte,
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
- invincible1921
- Kontakt:
HHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH DJE STE DIVOVIIIIIIIIII
mislio sam da ne moze gore od zete ali opet ste me uspijeli prijatno iznenaditi

=\_1921_/=
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Daj bolan pusti se likovanja,osima ako nemas 15 god.Svi smo mi u istom k.urcu,a bez jakog Sarajeva ,nema ni jakih utakmica sa njima,a time ni jakog Zelje.Shvati to...invincible1921 je napisao/la:HHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH DJE STE DIVOVIIIIIIIIII![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- invincible1921
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la:Daj bolan pusti se likovanja,osima ako nemas 15 god.Svi smo mi u istom k.urcu,a bez jakog Sarajeva ,nema ni jakih utakmica sa njima,a time ni jakog Zelje.Shvati to...invincible1921 je napisao/la:HHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH DJE STE DIVOVIIIIIIIIII![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
IMAM BRATE OD PRIJE 2MJ TACNO 22 DA SI TI MENI ZIV I ZDRAV
=\_1921_/=
http://www.udinese.it/portal/IT/handle/ ... i&vid=1071" onclick="window.open(this.href);return false;
ljepota.
ljepota.
Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica
- invincible1921
- Kontakt:
usput da spomenem svaka cast i sve cestitke ekipi sirokog ovaj irtis nije nimalo naivna ekipa uzivajte protiv talijana 
=\_1921_/=
Zbog kakvih,mislis da ne prate zbog mene ili zbog kvaliteta fudbala,nazalost ja sam jedna od budala koja ne propusta utakmice svog kluba,jbga to je jace od mene,al ja bi ga pratio i da je amaterski,jednostavno ne zelim da gledam ove nazovi fudbalere kako glumataju kao da igraju u mancesteru,frizurica,stajling a u dzepu ima 3 marke, amaterski fudbal je zakon pa ko moze stici poslije posla na trening neka i igra.Pa zbog takvih niko i ne prati. Izjasni se za koga navijas, ako navijas i ne supljiraj. Prati svoj tim, idi na utakmice, placaj karte, kupuj stvari u fan sopu, clanske sta vec ima. Ostavi se drugih timova, ako ih ne pratis ne trebas ni pamet prospati. Svi znamo kakva je situacija u cijeloj zemlji, politika prije svega, sta su tu jadni klubovi krivi, niko ih ne gleda, ne pomaze. Pokusaj naci situaciju u klubovima bar u regionu koliko im pomazu gradovi i drzava. Ja sam odrastao uz Zelju, kad me stari vodio nije bilo veceg kluba, ni Real ni Barsa, Zeljo je bio meni najveci i pratiti cu ga dok ne umrem. Ti se sklonio sa strane i solis pamet, a vjeruj nisi pametan, takvi su najgori.
Inace sam iz Banja Luke,poznajem masu momaka koji igraju 2,3 ligu pa idu na treninge kad stignu,vjeruj mi da nisu nista losiji od ovih sto igraju premijer ligu.....
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dobro,ali je bruka svih nas i odrazava se i na naseg Zelju.A ti sto pricaju o stimanju i psovanju legendama nisu svoji,tako da te likove ne treba ni komentarisati...invincible1921 je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Daj bolan pusti se likovanja,osima ako nemas 15 god.Svi smo mi u istom k.urcu,a bez jakog Sarajeva ,nema ni jakih utakmica sa njima,a time ni jakog Zelje.Shvati to...invincible1921 je napisao/la:HHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH DJE STE DIVOVIIIIIIIIII![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
IMAM BRATE OD PRIJE 2MJ TACNO 22 DA SI TI MENI ZIV I ZDRAVi fkt nisam mrzio sarajevo ali poslije prica o stimanju psovanja legandama fudbala smijanja nama,,,,E ETO VAM SAD,BUDITE DIVOVI ispali ste od dva kluba u dvije godine koji se na karti ne mogu nac tj mjesta iz kojih dolaze,katastrofa je 5-0,7-0 ali brateeeee OVO JE SRAMOTA I BRUKA EPSKIH RAZMJERA hahahhahahahahha
Čestitke Širokom a joj senzacije kada bi prošli. Prije 10 godina Newcastle sa Željom, sada Udinese sa Širokim. Mislim da su to dvije najjače ekipe koje su gostovale u BiH u zadnjih 15 godina. Kamo sreće da svake godine jedna ekipe iz lige petice gostuje u BiH
Ako bude Siroki igrao u Zenici navijat cu za njega. 
Čestitke Širokom Brijegu koji je na dostojan način uz Želju predstavljao Bosnu i Hercegovinu. Ovo je za Sarajevo veća sramota nego Zeta. Nema ovo nikakve veze sa našom ligom i jačinom, ovo je sve nespretan i nekvalitetan rad uprave na čelu ove ekipe. Šuplju priču ne zaslužuju takvi navijači kao što su Horde zla, koji su jedni od najboljih grupa na balkanu. Igrači su osramotili FK Sarajevo za sva vremena.
Sretno Širokom u sljedećoj fazi, svaka čast.
Sretno Širokom u sljedećoj fazi, svaka čast.
Stop brukanju naše države u evropi ! Nema smisla više...
DRUG NEBI TI PUNCA
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Stop brukanju na tribinama

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Onu tišinu na tribinama nisam htio ni spominjati, ali eto kad već spominješ...dr.van nostrand je napisao/la:Stop brukanju na tribinama![]()
Da vam je Bog na pomoći.
DRUG NEBI TI PUNCA
bravo sirokom jedina pobjeda naseg kluba ove godine u evropi,od 6 dosad utakmica,4 poraza,jedan remi i jedna pobjeda.Ali ste pobjedili ono kako treba ,spuno bolji,puno konkretniji,sa lijepo izradjenim akcijama,i jednostavnom igrom.To se trazi,steta prorpustenih prilika
Jednostavno ima siroki kontinuietet i ova ekipa ima utakmica i to se vidi,da siorki dolazi iz npr sarajeva imali bi koju titulu viska,ovako se morate "zadovoljit" evropom svake godine
ove druge ncecu komentarisat,samo cu rec da ovo nije slucajno ni prosle god ni ove
Jednostavno ima siroki kontinuietet i ova ekipa ima utakmica i to se vidi,da siorki dolazi iz npr sarajeva imali bi koju titulu viska,ovako se morate "zadovoljit" evropom svake godine
ove druge ncecu komentarisat,samo cu rec da ovo nije slucajno ni prosle god ni ove
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 26 jul 2013, 01:25, ukupno mijenjano 2 puta.
bagrcavi je napisao/la:Onu tišinu na tribinama nisam htio ni spominjati, ali eto kad već spominješ...dr.van nostrand je napisao/la:Stop brukanju na tribinama![]()
Da vam je Bog na pomoći.

da ste se rasirili bar jos koji metar
Evo vjerujem da će vas zanimati ova statistika koju sam sam pravio. Omjeri pobjeda, remija i poraza naših klubova sa ostalim iz UEFA-e u raznim eurokupovima od samostalnosti države:
Ova crta označava granicu između saveza koji su ispred nas prema UEFA rang ljestvici i onih koji su ispod nas.
Španjolska 0-1-1
Engleska 0-0-2
Italija 0-0-0
Portugal 0-0-4
Ukrajina 0-0-2
Turska 2-1-3
Belgija 3-1-4
Švicarska 1-1-6
Cipar 2-0-0
Danska 1-2-3
Austrija 0-2-2
Češka 1-0-11
Rumunjska 1-2-5
Izrael 1-1-8
Bjelorusija 2-0-0
Poljska 0-1-1
Švedska 3-1-2
Škotska 0-3-3
*Srbija 0-1-3
Slovačka 4-1-5
Norveška 2-1-1
Bugarska 1-2-7
*Slovenija 5-1-6
Azerbejdžan 1-0-1
Moldavija 1-1-0
Irska 0-2-0
Litva 1-0-1
Kazahstan 3-0-1
Island 2-2-0
*Crna Gora 3-2-1
*Makedonija 0-2-2
Albanija 4-2-2
Malta 4-2-0
Lihtenštajn 2-0-0
Luksemburg 2-1-1
Armenija 1-0-1
Farski Otoci 1-0-1
San Marino 6-0-0
Andora 8-0-0
Ova crta označava granicu između saveza koji su ispred nas prema UEFA rang ljestvici i onih koji su ispod nas.
Španjolska 0-1-1
Engleska 0-0-2
Italija 0-0-0
Portugal 0-0-4
Ukrajina 0-0-2
Turska 2-1-3
Belgija 3-1-4
Švicarska 1-1-6
Cipar 2-0-0
Danska 1-2-3
Austrija 0-2-2
Češka 1-0-11
Rumunjska 1-2-5
Izrael 1-1-8
Bjelorusija 2-0-0
Poljska 0-1-1
Švedska 3-1-2
Škotska 0-3-3
*Srbija 0-1-3
Slovačka 4-1-5
Norveška 2-1-1
Bugarska 1-2-7
*Slovenija 5-1-6
Azerbejdžan 1-0-1
Moldavija 1-1-0
Irska 0-2-0
Litva 1-0-1
Kazahstan 3-0-1
Island 2-2-0
*Crna Gora 3-2-1
*Makedonija 0-2-2
Albanija 4-2-2
Malta 4-2-0
Lihtenštajn 2-0-0
Luksemburg 2-1-1
Armenija 1-0-1
Farski Otoci 1-0-1
San Marino 6-0-0
Andora 8-0-0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.