povrijedeni diata ordagic i trejic doslo je desetak novih igraca ali kao sto astra1922 rece momci jos nisu uigrani iako sam misljenja da trenutno imamo kvalitetniju ekipu za razliku od prosle sezoneBuu je napisao/la:Kakvo je kod vas stanje sa igracima? Jeste se pojacali, ima li neko povrijedjen ?
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
- Kontakt:
u prosloj sezoni nije mnogo igrao tacnije u 2 polusezoni jer je bio povrijedn ali trenutno je zdrav i spreman sa subotugrgr je napisao/la:Slabo sam zvijezdu pratio proslu sezonu , jel pandza ziv i zdrav ?
Koji se sastav ocekuje?
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
-
- Kontakt:
To ti niko ne zna reci, posto ima igraca koji su povrijedjeni, a jos dvojica su pristigla u ova dva dana (Maksumic,Radivojevic) tako da ne znamo da li su registrovani, odnosno imaju li pravo nastupa.szlaja je napisao/la:Koji se sastav ocekuje?
Sarajevo otjera Melunovica, nedo bog da ga ovi nasi sad pokusaju dovest jao crno nam se pise
-
- Kontakt:
Valjda nisu ludi da takvu banderu dovedu.Mirza Dzafic je Ronaldo za MelunovicaTkanton je napisao/la:Sarajevo otjera Melunovica, nedo bog da ga ovi nasi sad pokusaju dovest jao crno nam se pise

sada cujem da vlada veliko interesovanje zeljinih navijaca za sutrasnju utakmicu ,tako da je nas klub prepustio malo tribinu za sve one koji dodu bodriti zelju,dok ce nasi svi na veliku.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
astra1922 je napisao/la:sada cujem da vlada veliko interesovanje zeljinih navijaca za sutrasnju utakmicu ,tako da je nas klub prepustio malo tribinu za sve one koji dodu bodriti zelju,dok ce nasi svi na veliku.

-
- Kontakt:
U danasnjem Sportu pise da ce Maksumic imati pravo nastupa protiv Zelje, dok za Radivojevica nista ne pisu,vjerovatno zato sto je tek jucer stigao.
-
- Kontakt:
Web site Jovana Radivojevica
http://www.jovanradivojevic.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
HOCE SAD POTVRDILI NA RADIJU A IMAS I NA BH TELEKOM PORTALU SLUZBENOTeaM87 je napisao/la:Hoce li biti prenos na Moja TV ?
PRENOS ZVIJEZDA - ZELJEZNICAR U 17.30.h
Zadnja izmjena: mmmirza, dana/u 26 jul 2013, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
I u danasnjem Avazu pise da nece biti prenosa na Moja TV.mmmirza je napisao/la:NECE SAD POTVRDILI NA RADIJUTeaM87 je napisao/la:Hoce li biti prenos na Moja TV ?
Ja sam ga gledao u Mostaru dok je igrao za Leotar, meni je pravo dobar igrač.Mislim da ste doveli pravo pojačanje.Bosanski zmaj je napisao/la:Web site Jovana Radivojevica
mislim da imas krive informacije nikom se nece prepustit tribina samo ce mozda dobit jos dio tribine do kaveze dje su one crvene stoliceastra1922 je napisao/la:sada cujem da vlada veliko interesovanje zeljinih navijaca za sutrasnju utakmicu ,tako da je nas klub prepustio malo tribinu za sve one koji dodu bodriti zelju,dok ce nasi svi na veliku.
Momci do pobjede sutra nad konama uinat sto provociraju sretno i pozdrav iz Šehera! 

04.10.2009 !!
-
- Kontakt:
Amar sutra nece voditi Zelju sa klupe 

diatta izjavio da bi mogao igrati u drugom ili trecem kolu.nadam se bar da ce se on oporaviti puno nam je znacio prosle polusezone
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
To je super vijest, ako bude spreman za 2. ili 3. kolo.astra1922 je napisao/la:diatta izjavio da bi mogao igrati u drugom ili trecem kolu.nadam se bar da ce se on oporaviti puno nam je znacio prosle polusezone
Hoce li sutra imati pravo nastupa Radivojevic?
Biti će sutra prenos utakmice na Moja TVTeaM87 je napisao/la:Hoce li biti prenos na Moja TV ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.