FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
180 minuta, Radovac ni sekunde nije zaigrao..a slovi kao veliki talenat...ne mogu prihvatiti da Musemic preko noci ne zna odrediti koji igrac zna a koji ne zna igrati..i da je pogazio svoj karakter,samo da bi ostao trener. ekipa od prosle godine bi ova slasticare pregazila bar 3-4 razlike..a vjerovatno i Ukrajince prosli. za godinu dana napraviti tako lose transfere to moze samo Irfan i nasa uprava..ccc.
STOJI I TO , A TREBAJU I KLUBOVI ULAGATI U SVOJE TRENERE !!! PARA MNOGO PRODJE KROZ KLUB SAMO NIKOME NIJE U CILJU DA RADI S MLADIM SELEKCIJA I DA SE EKIPA UIGRAVA GODINAMA I DA SE NAJBOLJI IGRAČI NE PRODAJU ZA 25,50,75 000 EURA ,TO JE BRUKA TEŠKA , JA NE ZNAM KAKO SAMO OVAJ REDŽEPAGIĆ MOŽE DOVESTI OVAKO GLUPE IGRAČE ,A IMAŠ MALOG PLAKALA ,RADOVCA KOJI GRIJU GLUPU BEZVEZE ,FUJ FUJ ...Valencia je napisao/la:Od ovih klubova su gori samo oni koji iz godine u godinu nesto ocekuju..
Ovo je realnost, nikakva blamaza. Ovi Albanci i Sarajevo su u pet deka. Tu je sve moguce, nema favorita.
U Sarajevu i Zelji nema nijedan igrac da vrijedi para, da bi ga neko mogao kupiti. Apsolutno bezvrijedni.
Savez treba uloziti lovu od Svjetskog prvenstva (ako se plasiramo) u edukaciju trenera. Poslati ih na skolovanje u Barsu, Arsenal, Ajaks, Inter, Porto itd.. Igraci se prave u mladjim uzrastima, a ne kada napune 20.
Dok se ne poboljsa organizacija i infrastruktura nece biti rezultata. A ovi koji se bez toga necemu nadaju i frustriraju - mnogo su naivni. Ja sam odavno ravnodusan. Nekad mi jedino bude smijesno i malo sramota.
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
Onda Husref treba izaci iz kluba, a zatim javno reci neke stvari. Jer sad je zavaljen, a uprava se pere preko njega. Navijaci ko navijaci, prvo po treneru udarajuhz033 je napisao/la:Nije ba Hus kriv, on mora staviti igrače koje mu manipulatori Dino i Irfan narede. Vidiš šta rade, dovedu igrača džaba, utope ga nekom za 50k eura, pola stave u džep. Tako dvojicu, to je njima po 25 k eura godišnje u džepu. Rastjerati sve do čistačice , što neko reče.jasko_juve je napisao/la:Musemic je najveci krivac. On radi s momcima. Prati njihov rad. Ko moze i ne moze. Njegova ekipa,njegovi igraci on ih izabrao tako da... Ako,pak, njemu se neki igraci naturaju da igraju od nekih menadzera to je onda jos gore. Sarajevo nema ekipu, igrace, igru.. nista. Za to je kriv trener i niko vise. Sramota za fudbal nase drzave da nas prodju pekari, bez uvrede
Ovako je samo sa njima u kolu i talu...ne znam koji je q uopšte ulazio u posao sa likovima poput Irfana i Dine

Zadnja izmjena: 111, dana/u 26 jul 2013, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ta ekipa je izgubila od mjesne zajednice Golubovici (negdje u CG), a ti pricas da bi oni pregazili Kukesi pa cak i Ukraince ?budzak je napisao/la:180 minuta, Radovac ni sekunde nije zaigrao..a slovi kao veliki talenat...ne mogu prihvatiti da Musemic preko noci ne zna odrediti koji igrac zna a koji ne zna igrati..i da je pogazio svoj karakter,samo da bi ostao trener. ekipa od prosle godine bi ova slasticare pregazila bar 3-4 razlike..a vjerovatno i Ukrajince prosli. za godinu dana napraviti tako lose transfere to moze samo Irfan i nasa uprava..ccc.
Daj dođi sebi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Najveci gubitnik veceras je Husref, osim sto je ovo njegova krivica, njegov izbor igraca.
On je gubitnik i u smislu da se on najvise iznervirao i njega je najvise pogodio ovaj rezultat, ostale nije pretjerano nasekirao osim sto im je pokvarilo zeljeni plus za daljnju karijeru.
u ovom dvomecu prolaznu ocjenu dobija samo Suljic, ostali ne zasluzuju da igraju u Olimpicu a ne FKS,
To sto igraci ne ginu to je do njih i trenera, njima na obraz.
ali to sto oni ne znaju to nije do njih, oni su takvi i prije dolaska u FKS i kriv je onaj ko ih je doveo, u ovom slucaju Uprava na celu sa Irfanom i Husrefom koji je sklapao tim.
umjesto prolaza i 10 000 Protiv Zrinja,
Poraz i 2500 navijaca koji su tu vise jer postuju sebe i “svoje FKSarajevo“ a ne zbog utakmice i ovih levata na celu sa Husrefom i Upravom.
On je gubitnik i u smislu da se on najvise iznervirao i njega je najvise pogodio ovaj rezultat, ostale nije pretjerano nasekirao osim sto im je pokvarilo zeljeni plus za daljnju karijeru.
u ovom dvomecu prolaznu ocjenu dobija samo Suljic, ostali ne zasluzuju da igraju u Olimpicu a ne FKS,
ali to sto oni ne znaju to nije do njih, oni su takvi i prije dolaska u FKS i kriv je onaj ko ih je doveo, u ovom slucaju Uprava na celu sa Irfanom i Husrefom koji je sklapao tim.
Poraz i 2500 navijaca koji su tu vise jer postuju sebe i “svoje FKSarajevo“ a ne zbog utakmice i ovih levata na celu sa Husrefom i Upravom.
Melunovic najveci krivac zbog ovog rezultata, lik iz utakmice u utakmicu sve gore igra cijelu utakmicu stoji ko bandera u mjestu i jedna jedina prilika na utakmici koju je imao i to penal nije uspio realizitati.Sarajevo nikada nije imalo goreg igraca. Mrš iz kluba!!!!!!
Ti si opet šampion !
Evo da nije samo nama crno , FC Differdange iz Luksemburga izbacio holandski Utrecht
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html
U novi boj ...
O ljudi moji, sta ovo bi veceras? Odavno mi teze nije bilo, ne zbog toga sto se ne plasirasmo dalje nego zbog onako jadne igre protiv onako jadnog protivnika. I kad pomislih da ne moze gore od proslog puta, desi se ovo. Ne kazem da je bilo toliko lose kao u prosloj, ali je bez sumnje i dalje ispod svakog minimuma. Neznanje + pehluk = ono sto smo mi trenutno sada. I bez obzira koliko smo losi (cega smo sami svjesni ali to ocito ne kontaju ove napacene duse koje trenutno okupiraju temu i udaraju na svetinju), cinjenica je da nas je uzela mnogo losija ekipa koja ni sama nije svjesna kako. Husrefe, bojim se za tvoje zdravlje.
Mnogo je jadno ovo okupiranje teme, zna se vec od koga, i provociranje, koje ce moderatori da regulisu, nadam se. Dodjete na nasu temu, i onda serete kako smo mi optereceni vama i kako mi vas ne pustamo na miru. Gdje logika? Jadno. I da, HORDAMA ZLA NISTE NI DO KOLJENA, NITI CETE IKAD BITI! Mozete se samo tjesiti i lijeciti sujetu.
Mnogo je jadno ovo okupiranje teme, zna se vec od koga, i provociranje, koje ce moderatori da regulisu, nadam se. Dodjete na nasu temu, i onda serete kako smo mi optereceni vama i kako mi vas ne pustamo na miru. Gdje logika? Jadno. I da, HORDAMA ZLA NISTE NI DO KOLJENA, NITI CETE IKAD BITI! Mozete se samo tjesiti i lijeciti sujetu.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Dragi Boze ja sta li ce biti sa BH fudbalom za par godina,pa kako smo krenuli daj Boze da mognemo vise i ove sa Malte I Farskih Otoka te San Marina pobjediti .Ja mislim da je rjesenje jedino rjesiti se ovog domaceg i uvoznog otpada iz susjedstva te pustiti djecu i omladinske pogone da igraju jer PL BIH osvojiti ili biti u vrhu svakako vise i nije nista posebno jer kad dodje EVROPA dolazi i blamaza znaci ispadaju svakako ove kupljene lopate tako da je onda bolje da ova djeca pocnu da se kale i formiraju jer je puno jeftinije i isplatnije za klubove svoj kadar forsirati a mozda od te djece izleti opet neki DZEKO ili SPAHIC ili neko i bolji mislim da to sto prije treba poceti primjenjivati
Elegant je napisao/la:Ta ekipa je izgubila od mjesne zajednice Golubovici (negdje u CG), a ti pricas da bi oni pregazili Kukesi pa cak i Ukraince ?budzak je napisao/la:180 minuta, Radovac ni sekunde nije zaigrao..a slovi kao veliki talenat...ne mogu prihvatiti da Musemic preko noci ne zna odrediti koji igrac zna a koji ne zna igrati..i da je pogazio svoj karakter,samo da bi ostao trener. ekipa od prosle godine bi ova slasticare pregazila bar 3-4 razlike..a vjerovatno i Ukrajince prosli. za godinu dana napraviti tako lose transfere to moze samo Irfan i nasa uprava..ccc.
Daj dođi sebi.
istina brate al su bar u jednoj utakmici ucinili nas ponosnim i sretnim a ovi danas u 4 meca nisu ama bas nista pokazali...sramota, e moj Tan s kim ti hoces saradjivati..izgubit ces te svoje milijarde ako sa Irfanom udjes u biznis
Nije sramota,albanski fudbal je u velikoj ekspanziji.Ipak,goru ekipu od Kukesija na ovoj razini nikad nisam gledao a pratim fudbal već 30 godina.
greška Hilmo Husref musemić i Muhamed Džakmić i Anes Haurdić dvije največe pićke koje su ikad igrale u Sarajevu.Zašto ne Melunović zato što je glup ko **** umjesto da ove pizdurine koje su se krile cijelu utakmicu preuzmu odgovornost i pucaju on se uvaljuje i sad neka puši foru a nije on kriv ovi su krivi i niko drugi.hilmo je napisao/la:Isključivi krivci za ispadanje su Husref Musemić i Alen Melunović.
Sarajevo ljubavi moja!
reci to upravama klubova, koje žele preko noći stvoriti Džeka i da igraju grupnu fazu evropskih takmičenja...tu je problem što lopovi u upravama ne shvaćaju da za dobar rezultat u evropi trebaju godine rada i strpljenje...samy je napisao/la:Dragi Boze ja sta li ce biti sa BH fudbalom za par godina,pa kako smo krenuli daj Boze da mognemo vise i ove sa Malte I Farskih Otoka te San Marina pobjediti .Ja mislim da je rjesenje jedino rjesiti se ovog domaceg i uvoznog otpada iz susjedstva te pustiti djecu i omladinske pogone da igraju jer PL BIH osvojiti ili biti u vrhu svakako vise i nije nista posebno jer kad dodje EVROPA dolazi i blamaza znaci ispadaju svakako ove kupljene lopate tako da je onda bolje da ova djeca pocnu da se kale i formiraju jer je puno jeftinije i isplatnije za klubove svoj kadar forsirati a mozda od te djece izleti opet neki DZEKO ili SPAHIC ili neko i bolji mislim da to sto prije treba poceti primjenjivati
Slazem se sa tobom samo ne mozes izostaviti Tadejevica taj momak je zasluzio sve pohvale.tu i tamo je napisao/la:Najveci gubitnik veceras je Husref, osim sto je ovo njegova krivica, njegov izbor igraca.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Albanski klub je prosao u 3 pretkolo kvalifikacija za LP i ima sansu da zaigra u grupnoj fazi sto jednom nasem klubu nece poci za rukom ni za 5 godinamanijakdv je napisao/la:Nije sramota,albanski fudbal je u velikoj ekspanziji.Ipak,goru ekipu od Kukesija na ovoj razini nikad nisam gledao a pratim fudbal već 30 godina.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- adriano_leite
- Kontakt:
Koliko god rezultat i ova blamaza boli, ovo bi trebao biti konacni samar realnosti da se konacno sve u klubu i oko kluba osvijesti. Rastjerati igrace koji nemaju perspektivu, ostaviti ove mladice, koji su ponikli u Sarajevu, koji ce da ginu za Sarajevo, dodati njima par iskusnijih igraca i krenuti u stvaranje tima. Bolje pare ulagati u omladince, nego te pare davati prosjecnim igracima (tesko da su i to). Bolje je gledati Radovca kako se sramoti i grijesi, jer je mlad igrac i ima potencijala, nego neke Melunovice, Radulovice...
Sramotno je sta se desava, ali jedino pozitivno je da ce mozda ovo natjerati nas klub da pocne razmisljati drugacije i dugorocnije.
KADA DODJE TAJ TRENUTAK, KADA DODJE SUDNJI DAN, I PRED BOGOM JA SAM SPREMAN, LJUBAV DA TI DAM...
Sramotno je sta se desava, ali jedino pozitivno je da ce mozda ovo natjerati nas klub da pocne razmisljati drugacije i dugorocnije.
KADA DODJE TAJ TRENUTAK, KADA DODJE SUDNJI DAN, I PRED BOGOM JA SAM SPREMAN, LJUBAV DA TI DAM...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Valencia je napisao/la:Od ovih klubova su gori samo oni koji iz godine u godinu nesto ocekuju..
Ovo je realnost, nikakva blamaza. Ovi Albanci i Sarajevo su u pet deka. Tu je sve moguce, nema favorita.
U Sarajevu i Zelji nema nijedan igrac da vrijedi para, da bi ga neko mogao kupiti. Apsolutno bezvrijedni.
Savez treba uloziti lovu od Svjetskog prvenstva (ako se plasiramo) u edukaciju trenera. Poslati ih na skolovanje u Barsu, Arsenal, Ajaks, Inter, Porto itd.. Igraci se prave u mladjim uzrastima, a ne kada napune 20.
Dok se ne poboljsa organizacija i infrastruktura nece biti rezultata. A ovi koji se bez toga necemu nadaju i frustriraju - mnogo su naivni. Ja sam odavno ravnodusan. Nekad mi jedino bude smijesno i malo sramota.
Prva i osnovna stvar.. U ZELJEZNICARU I SARAJEVU NE MOZE IGRATI SVAKO.. Pa u mladjim selekcijama imaju po 100 igraca, bitno je samo da das clanarinu i ti treniras tu, ne moras znati ni hodati.. Ne moze to tako..
Moras imati selekciju i djecu koja imaju talenta a hoce raditi i onda se mozes i fokusirati na svakog od njih pojedinacno.. Gdje ces ti nauciti djecu necemu kad ih imas stotinu, ne mozes.. A imaju oba ta tima solidne uslove za nase uvjete... Smanjiti omladinsku ligu na manje klubova da se ne desava da Sarajevo dobija Radnik Bijeljinu 10:0 i slicno.. Mislim, smijesno.. 8 klubova je dovoljno
Izbaciti korupciju unutar klubova pod prvo, pa onda unutar lige, saveza, sudija i svega.. Bez toga ne moze
To za trenere.. Taj koji ode vani, mislis da ce se vratiti kod nas i raditi za pisljivih hiljadu maraka ? Pa nisu ludi...
Sto se Halihodzic nikad ne vrati ? A nisu mu ni pare bitne,ima ih., al nije covjek lud da se spusta na taj nivo da njemu neko psuje majku sa tribina.. Gospodin koji je trenirao svjetska imena treba da slusa raznorazne "strucnjake sa stadiona i foruma". Svi smo mi strucnjaci a zapravo pojma nemamo jer da imamo ne bi nam vrhunac bilo osvajanje LP na menadzeru
Cujemo se sljedece godine ako Bog dadr.van nostrand je napisao/la:Albanski klub je prosao u 3 pretkolo kvalifikacija za LP i ima sansu da zaigra u grupnoj fazi sto jednom nasem klubu nece poci za rukom ni za 5 godinamanijakdv je napisao/la:Nije sramota,albanski fudbal je u velikoj ekspanziji.Ipak,goru ekipu od Kukesija na ovoj razini nikad nisam gledao a pratim fudbal već 30 godina.

Ma nisu oni nas uzeli, mi smo sami sebe uzeli neznanjem i (što je mnogo gore) nezalaganjem naših manekena.Prvo oni presmiješni golovi u Tirani, nevjerovatne greške Bandovića i Radulovića.A onda ovo...glupo je spominjati samo Melunovića kad su svi podbacili, osim Suljića, koji je nešto pokušavao, igrao na momente i desetku pokušavajući da proturi neki pas, al' džaba kad se naši ofanzivci ne znaju kretat' bez lopte (a Bgm ni sa njom).uschtipak je napisao/la:O ljudi moji, sta ovo bi veceras? Odavno mi teze nije bilo, ne zbog toga sto se ne plasirasmo dalje nego zbog onako jadne igre protiv onako jadnog protivnika. I kad pomislih da ne moze gore od proslog puta, desi se ovo. Ne kazem da je bilo toliko lose kao u prosloj, ali je bez sumnje i dalje ispod svakog minimuma. Neznanje + pehluk = ono sto smo mi trenutno sada. I bez obzira koliko smo losi (cega smo sami svjesni ali to ocito ne kontaju ove napacene duse koje trenutno okupiraju temu i udaraju na svetinju), cinjenica je da nas je uzela mnogo losija ekipa koja ni sama nije svjesna kako. Husrefe, bojim se za tvoje zdravlje.
Ne znam samo kako ih nije stid prije svega grba koji nose na dresu, pa onda ovakvih navijača, koji dođu u petocifrenom izdanju da gledaju bruku i sramotu protiv pekara i slastičara, Husrefa što ih vodi i pokušava da od govana napravi pitu.
Protiv Zrinjskog očekujem slabu posjetu i novo spominjanje uže familije igračima i upravi.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Da uprava ima iole obraza vratili bi pare svim ljudima koji su kupili kartu večeras, ja gore Sarajevo i veću skupinu nehljeba nisam nikada gledao, a svakakvih je ubleha prošlo kroz naš roster..
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Benjolos, bordobijeli, BungaBum, Google Adsense [Bot], Imamkarbarum, Kockoglavi, laznokrilo, miguelramos, OzmoodPinglewood, Proximic, relativizam, ronaldo99, Vaya, Venom i 152 gosta.