FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 26 jul 2013, 00:04

Za vikend u Gradacac po prve bodove. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 26 jul 2013, 00:05

Vidim pisete bio trening..
Ako je neko bio nek napise mogucih 11 za Gradacac...tekma je sutra...vratite se realnosti i pustite druge...

Koliko sam upratio i Svraka se zalio na povredu sve dok nije izasao...
Kvesa,Zola, Benjo, Yani, Skaljic , Brkovic ? jesu to povrijedjeni... "samo"
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 26 jul 2013, 00:05

Neka ovog negdje tu, zatrebace nekad :mrgreen:
htcxone je napisao/la:KAKVU MI RETARDITANU ekipu imamo to je za Bogu plakati, pa za nas su štrumfovi IZMISLILI fudbal!!!!!!!!!!!
ove nase pi-čke nemaju mudaaaaaaaa nemaju volje i sto je najtuznije NEMAJU ZNANJE, ovi strumfovi nemaju neko znanje al ginu na terenu i trce dok grceve ne dobiju!!!! FUJ!!!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 26 jul 2013, 00:07

Poslije ove tekme u komsiluku, i u Siroko namece se cinjenica da nam je Siroki konkurent broj, al to smo svi znali, poslije njih treba vidit kakav je taj Celik, ali eto mi smo brzi neg prosle godine.

Amare vrati Lazara, u formi je

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 26 jul 2013, 00:10

Gledam danas ove rezutlate i pratim svedski Göteborg koji igro protiv slovackog Trencina.. tamo vamo pa vidim i Hajradinovic je od ljeta clan tog kluba no nema ga ni na vidiku. Eto momak je sad komotno mogo zamijeniti Kvesica i igrati kvale ligu prvaka. Igrati u sampionu svoje drzave a ne vako se setati od Olimpica, Zapresica do Trencina.. A evo moje glave ako vec na zimu ili iduce ljeto ne ode u neki cetvrti lijevi klub... :evil:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 26 jul 2013, 00:11

Je l' ima sta preko grupe za gradacac ?
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 26 jul 2013, 00:11

Jos ovaj put cu pisati na ovoj temi i vise nikad , niti sam u zivotu posmilio ovo napisati ...

Vi ste za nas Barcelona to sam se danas uvjerio i svaka vam cast budi te ponosni na vasu ekipu, toliko !!

Ne volim vas ni sekunde , al daBogda narednih 5 godina bili šampioni !!

Toliko, vozdra !

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 26 jul 2013, 00:13

aS_Roma je napisao/la:Jos ovaj put cu pisati na ovoj temi i vise nikad , niti sam u zivotu posmilio ovo napisati ...

Vi ste za nas Barcelona to sam se danas uvjerio i svaka vam cast budi te ponosni na vasu ekipu, toliko !!

Toliko, vozdra !

pa jel moguce :mrgreen: :lol: :lol:
FKŽ !

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 26 jul 2013, 00:13

sajo10 je napisao/la:Gledam danas ove rezutlate i pratim svedski Göteborg koji igro protiv slovackog Trencina.. tamo vamo pa vidim i Hajradinovic je od ljeta clan tog kluba no nema ga ni na vidiku. Eto momak je sad komotno mogo zamijeniti Kvesica i igrati kvale ligu prvaka. Igrati u sampionu svoje drzave a ne vako se setati od Olimpica, Zapresica do Trencina.. A evo moje glave ako vec na zimu ili iduce ljeto ne ode u neki cetvrti lijevi klub... :evil:
Bolje i to nego igrati ovdje za bijednih 400 maraka ;)

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 26 jul 2013, 00:14

Nece bit lako u Gradačcu, prvo kolo, oni zeljni dokazivanja protiv sampiona, a mi iscrpljeni i gotovo sigurno bez pravog motiva jos uvijek. Iako to mozda ne izgleda tako, ali igraci su bas preumorni i dali su zadnje atome snage na Kosevu, jos uz probleme sa sastavljanjem igrackog kadra, nek nam je Bog na pomoci.

A sto se okvirno prvenstva tice, nijedna ekipa me nije impresionirala dovoljno da kazem eh to je to, pa ni mi sami. Sarajevo uz ovakav karakter ekipe nece vises od boda moc donijet sa gostovanja, Siroki ce biti usresredjen na utakmice EL pa ko zna na sta ce izac pocetak sezone, a i oni su sa istom ekipom imali obicaj prosipati bodove i vani i kuci. Zrinjski mislim nije kalibar za titule, a ni Celik takodjer, oni ce se borit za Evropu. Borac se raspada. Ostajemo mi, izudarani sa svih strana, hendikepirani na svim pozicijama. Valja skrpit ekipu za predstojece utakmice. Al opet, vjerujem da ce sve to doc na svoje i da ce titula ostati u Dolini.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 26 jul 2013, 00:16

kvalitet je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Gledam danas ove rezutlate i pratim svedski Göteborg koji igro protiv slovackog Trencina.. tamo vamo pa vidim i Hajradinovic je od ljeta clan tog kluba no nema ga ni na vidiku. Eto momak je sad komotno mogo zamijeniti Kvesica i igrati kvale ligu prvaka. Igrati u sampionu svoje drzave a ne vako se setati od Olimpica, Zapresica do Trencina.. A evo moje glave ako vec na zimu ili iduce ljeto ne ode u neki cetvrti lijevi klub... :evil:
Eh pa eto nek se vrti sada sa menadjerom i "zaradjuje" pa neka gleda kako ce Hodzic (vec otiso) pa akoBogda Kvesic, Zolotic, Bajic, Sadikovic... odlazit sa vremenom u koje klubove i za koje pare! ;)

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 26 jul 2013, 00:19

TeaM87 je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Jos ovaj put cu pisati na ovoj temi i vise nikad , niti sam u zivotu posmilio ovo napisati ...

Toliko, vozdra !

pa jel moguce :mrgreen: :lol: :lol:

Svaka ti čast na realnom komentaru uz tebe smo

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 26 jul 2013, 00:22

sajo10 je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:
Eh pa eto nek se vrti sada sa menadjerom i "zaradjuje" pa neka gleda kako ce Hodzic (vec otiso) pa akoBogda Kvesic, Zolotic, Bajic, Sadikovic... odlazit sa vremenom u koje klubove i za koje pare! ;)
Ipak mislim da je najbitnije ŽIVJETI normalno, a ne preživljavati..nakon toga ide ljubav prema klubu i tako to

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 26 jul 2013, 00:23

Zvijezda nam je rodvan gost za trpanje, ali ipak vjerujem u pobijedu ali ovaj put neka bude malo blaža nekih 0:2 za nas , ipak su se igrači iscrpili u utorak.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 26 jul 2013, 00:24

To je skroz druga stvar znaci. U slucaju da je situacija kriticna ili kod familije onda u neki mah se i razumije ali da mu toliko vise daju i neznam? No, ja se vise obazirem na ove mlade igrace koje svi znamo lete za prazna obecanja svoji menadjera koji gledaju samo svoj interes pretezno.

samy
Kontakt:

Post Postao/la samy » 26 jul 2013, 00:33

Dragi Boze ja sta li ce biti sa BH fudbalom za par godina,pa kako smo krenuli daj Boze da mognemo vise i ove sa Malte I Farskih Otoka te San Marina pobjediti .Ja mislim da je rjesenje jedino rjesiti se ovog domaceg i uvoznog otpada iz susjedstva te pustiti djecu i omladinske pogone da igraju jer PL BIH osvojiti ili biti u vrhu svakako vise i nije nista posebno jer kad dodje EVROPA dolazi i blamaza znaci ispadaju svakako ove kupljene lopate tako da je onda bolje da ova djeca pocnu da se kale i formiraju jer je puno jeftinije i isplatnije za klubove svoj kadar forsirati a mozda od te djece izleti opet neki DZEKO ili SPAHIC ili neko i bolji mislim da to sto prije treba poceti primjenjivati

fossil
Kontakt:

Post Postao/la fossil » 26 jul 2013, 00:34

Raja, vec je bilo pitanje, ali nisam upratio odgovor. Ako sam fulio halalite.

Da li ima tekma na youtube-u Zeljo-Viktoria???

Hvala !

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 26 jul 2013, 00:46

slika
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 26 jul 2013, 00:48

Haris bi imao mnogo veću platu od 400 KM. Njegov menađer je tražio 70% utakmica da igra, što je apsurdno. I zbog toga je već sada propao.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

mirza1921
Kontakt:

Post Postao/la mirza1921 » 26 jul 2013, 01:08

ima li igdje snima od utakmice sa viktorijom da mi je na miru da pogledam sve ponovo a ne mogu da nadjem .
ne brini mama sve je uredu

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek i 22 gosta.