Via Udine ili Trst... gdje god!
Ne nadaj se djabe vec planiraj kako ces docu u cetvrtak u ZenicuAndroid je napisao/la:U meni jos zivi nada da cemo Udinese docekati na Pecari...
U cetvrtak Pecara ili PoljudAlenHalilovic je napisao/la:Ne nadaj se djabe vec planiraj kako ces docu u cetvrtak u ZenicuAndroid je napisao/la:U meni jos zivi nada da cemo Udinese docekati na Pecari...
Na Poljud mozete tek kad rijesite Udinesu na Bilinom PoljuAndroid je napisao/la:U cetvrtak Pecara ili PoljudAlenHalilovic je napisao/la:Ne nadaj se djabe vec planiraj kako ces docu u cetvrtak u ZenicuAndroid je napisao/la:U meni jos zivi nada da cemo Udinese docekati na Pecari...
AlenHalilovic je napisao/la:Ne nadaj se djabe vec planiraj kako ces docu u cetvrtak u ZenicuAndroid je napisao/la:U meni jos zivi nada da cemo Udinese docekati na Pecari...
A, zasto ne Allianz Arena? Moderniji je...Android je napisao/la:U cetvrtak Pecara ili PoljudAlenHalilovic je napisao/la:Ne nadaj se djabe vec planiraj kako ces docu u cetvrtak u ZenicuAndroid je napisao/la:U meni jos zivi nada da cemo Udinese docekati na Pecari...
Izvini, iskreno...Android je napisao/la:Pod "Poljudom" sam mislio na utakmicu Hajduk-Dila Gori
Android je napisao/la:O eventualnom mjestu odigravanja ''domaće'' utakmice, Širokom još ništa nije ''presuđeno''. Delegat utakmice protiv Iirtysha večeras je pregledao stadion i napisao dopis UEFA-i u kojemu je naveo ispravljene sve nedostatke koje je napravio Široki. Širokobriježani se nadaju da će nakon ovog izvještaja dobiti odobrenje od UEFA-e da domaću utakmicu protiv Udinesea igraju na Pecari.
Jeli istina da su i talijani danas bili na stadionu?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kolezeljovac, mosarajvosa83, PapakIzSa i 20 gostiju.