FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

invincible1921
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la invincible1921 » 26 jul 2013, 03:24

mentalitet87 je napisao/la:i kod nas je Adilovic na derbiju pucao penal,nije mu niko rekao.....kad neko uzme loptu i krene da puca,trener rijetko kad da ce skocit i reci da ostavi loptu,jer zna da ako promijeni odluku i ovaj drugi masi da je on apsolutni krivac jer je promijenio izvodjaca,ovak sva krivica ide najhrabrijem

mislim da je bio celik
=\_1921_/=

denirob
Kontakt:

Post Postao/la denirob » 26 jul 2013, 03:30

bruka i sramota brukate nas redovno crnogorci i albanci su za vas sila od posjete do ispadanja sramota ziva vrijeme je da likce izadje u evropu iako prosle godine kapa do poda za levskog izbacivanje useru sve protiv crnogoraca duplo losija ekipa i onda ovo sad albanci nas izbacuju oj majko kolko je nas klubski fudbal nisko pao ccc samo dosadilo je vise ovo svake godine ista pricha
toliko tA "borba za evropu" i onda po ushima redovno. ajd bar nije petarda bila

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 26 jul 2013, 04:07

Penal kao penal,desava se..
Al brate,igra je kriticna

.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 26 jul 2013, 04:37

nukleusmember je napisao/la:**** sad skretnichare i njihove provokacije,ne obazirimo se na to,oni su sada najmanji problem,ono oko chega mi treba da brinemo je sveopshti papanluk koji je zahvatio nash klub i nashe drushtvio,pokojni sveto vujovich se sada okreche u grobu,chirilichari su ne samo preuzeli klub,nego su preuzeli sve al" bash sve,uzeli su nas kao shto je juga onomad uzela zair 9:0 na SP,a fudbaleri zaira htjeli da izadju i igraju bosi,bez kopachki,e tako su i nas uzeli i preuzeli ovi chobosi,hej pa nama za derbi pjeva nakav chirilichar mirza sholjanin,memish nam je prvo lice koji nas reklamira,"mi smo divovi" himna,od koje se stidim,tamo neki chobos irfan mi vodi politiku kluba,strashno,prestrashno

VVVBK

P.S
svako ko se poistovjechuje sa ovim pobrojanim likovima i pjesmama mozhe sam da mi ga ljubi,ima jedna pjesma od jednog hip hopera koja kazhe MATER VAM ****
lijepo napisano

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 26 jul 2013, 06:18

Husrefova vječna dilema biće: Zakaj mali Todor nije opalil penaltik :arrow: :?:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

febo
Kontakt:

Post Postao/la febo » 26 jul 2013, 06:56

**** ch i sw... De nismo u obdanistu tj obdanishtu... koji idiotluk

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 26 jul 2013, 07:00

Sad cu vam napisati malo poduzi komentar i toplo preporucujem navijacima Sarajeva a nakon njih i navijacima Zeljeznicara da ga procitaju i to dva puta. Nisam ja pametniji od vas ali imam predost sto nisam ni gluplji a zivio sam u eri kada su ova dva kluba (Sarajevo i Zeljo) bili profesionalni klubovi.

Ovo sto se desilo Sarajevu ove i prosle godine je samo odslikavanje stanja u nasem drustvu. Drzavu, sport, kulturu i privredu vode visoko NEKVALIFIKOVANE osobe. U (samo)upravljanju drzave, sporta, kulture i privrede dominiraju nesposobni ljudi. Sta od skole ima Irfan Redzepagic? Transfer Edina Dzeke koji je odradila njemacka agencija. Sta od direktorskog iskustv ima Dzelaludin Muharemovic? 110 golova postignutih za Zeljeznicar. Je li vidite u kojem smijeru idem?

Sarajevo je/su ukopali nesposobni ljudi. Riba smrdi od glave neka se to zna. Neki dan ja pricam ovdje na forumu problem Sarajeva kako tjeraju svoju djecu, kako igraci koje bi Zenit sad koristio ne koristi FK Sarajevo. Kada se na omladinu i na rad sa omladinom ne obraca paznja nego da je to samo za platu. I onda mi se javi jedan debil ne znam kako drugacije da ga oznacim i kaze sta ti znas Sarajevo ima Cimirota, Kovacica i nabroja nekih more igraca jos koji nisu ponikli u Sarajevu. A zaboravi 20 igraca djece FK Sarajeva koja su u zadnje 3 godine "otjerana" iz kluba.

Igracki kadar koji posjeduje Sarajevo je na nivou Zvijezde iz Gradacca. Neka se ljute ovi iz Gradacca bas me briga ali oni nisu i ne mogu biti kandidati za titulu. A jedini razlog zasto je Sarajevo iz godine u godinu "kandidat" je cinjenica da su svi ostali losiji i da Sarajevo dobije nekih 5 utakmica godisnje zbog renomea kluba.

Ovaj poraz i ispadanje od ovih polu-amatera je greska uprave, trenera i strucnog staba. Vasi fudbaleri nisu sposobni i fizicki spremni da istrce 90 minuta. Sead Bucan je istrcao 180 minuta poredjenja radi. Nije Bucan nikakva igracina. Znaci tu je kriv strucni stab. Uprava je kriva jer nije sacuvala ono sto valja a dovela je sta je dovela a najveca greska uprave je sto tim nema konstantu i okosnicu vec 4 sezone za redom. A trener je kriv za postavku igre. Trener je kriv za bezidejnost, trener je kriv za promaseni penal. Nije Melunovic kriv, ako ga je trener izbarao trener jer kriv, ako ga trener nije izabrao onda mu indirektno dao zapravo da sam sebe izabere jer predhodno nije nikoga drugog izabrao.

U Sarajevu imate 3 sposobna covjeka. Selimovica i jos dva covjeka sto se slomise radeci. A sve ostalo je promasilo profesiju. U Zelji imate isto tako 3 sposobna covjeka Osima, Djurbuzovica i Memica. Sve ostalo nije ni za uprave mjesne zajednice Sokolac. Eh sad da kazem da mi je drago da je Sarajevo ispalo sam bih sebi rekao da sam djubre. Nije mi drago radi kluba, uopste mi nije drago, ali mi je drago zbog navijaca. Drago mi je zbog onih sto na izvlacenju parova evropskih utakmica vec broje koliko ce Zeljo golova primiti. Drago mi je zbog oni sto su vise pratili Zeljine utakmice i cekali debakl nego sto su zavirili u svoju bascu. Zbog kluba mi nije drago cak sto vise zao mi je. Ipak je Sarajevo drugi najveci klub u BiH. Mozda ne po titulama ali po navijacima i tradiciji je odma iza Zeljeznicara. Mozda se ovo nekome ne svidja ali to je istina. Samo jedan moze biti prvi, najbolji i najpopularniji. Ali nije to velika razlika. Onako statisticki mozda i jeste ali matematicki nije. Razlika je u Amaru Osimu. Razlika je u tome sto su Manijaci shvatili da su jednom pogrijesili kad su Amara oni otjerali svojim glasom, bio sam na glasanju i samo sam mahao glavom. Amar Osim i pored njegove drskosti, prepotentnosti, i tresluku je JEDINI strucnjak u Bosni i Hercegovini. A ujedno strucnjaci upravo imaju te osobine drskost, prepotentnost, i tersluk. Glupo ga je porediti sa Fergusonom, Wangerom, Murinhom jer je razlika u svjetlosnim godinama ali imaju iste karakteristike.

Ovo radovanje i provociranje Zeljinih navijaca je shvatljivo iz gore navedenih razloga. Pogledaj pod boldirano. Ali zapamtite manijaci dobro da ovako lose Sarajevo je samo teret Zeljeznicaru. Jer da bi kad tad poceo ostvarivati rezultate u Evropi tvojim igracima treba barem 10 kvalitetnih utakmica godisnje. To je mrtvi minimum. 15 bi bilo idealno. Ako Sarajevo nije jako je li vi mislite da je to dobro za Zelju? Zapamtite i slabo Sarajevo ovakvo kakvo je bice kandidat za titulu onda vam je jasno zasto nam je po usima kad igramo protiv sampiona drugih drzava. Evo Zrinjski najavise kao jednog od zanimljivih kandidata. Pa gore od Sarajeva prodjose. Ali jesu kandidati.

Fudbal nam je na uzasno niskim granama. Borac je polumrtav a borit ce se za izlaz u Evropu. Zapamtite i bice veoma blizu. A nikad vise talentvanijih igraca nije bilo. Samo u Zelji imate Zolotica, Kvesica, Tomica, Bajica, Sadikovica, Colica, pa u Zenici isto tako 4 malada strasna igraca, pa Sarajevo ima Radovca, Kovacica, Cimirota (koji mi nije nesto) i jos par igraca. Da ne pricam o Zrinjskom i Sirokom. Dosta mladih i talentovanih igraca kojima karijera visi u zraku tj. u sivilu bh nogometa.

Eh sad paralela plavog i bordo ispadanja iz Evrope.

Zeljeznicar je ispao mora se priznati od kvalitetnije ekipe. Ali je ispao sto ne umanjuje neuspjeha. Samo sto je taj neuspjeh donio veliku utjehu i nadu. A sve to samo zbog zalaganja na terenu. Znaci igraci su dali 100% neki i 150% od svojih mogucnosti kao stoje Bucan. Bucan je nikakav igrac koji je svojim zalaganjem nadomjestio svoje mane. Znaci Zeljini igraci su probali ali se vidjelo da ne znaju. Nema tu izmisljanja tope vode. Imas loptu 60% u posjedu napadas i nedajes go, znaci da ne znas. Sad protivnik jeste jak, ali ti kad znas ti njega das. Znaci navijaci shvatili da igraci ne znaju, ali da zele. I da medju njima ima onih koji su mladi i mogu nauciti.

Sarajevo od samoga pocetka ove evropske avanture je pocelo lose. Uzasne utakmice protiv amatera, zapamtite amatera iz San Marina. Uzasna predstava. Koda nije bilo priprema i pripremnih utakmica. Koda su se prvi put na dan utakmice sreli. Te prve dvije utakmice nista nisu obecavale. A ja sam bio uvjeren da je protivnik podcjenjen i da je umor od putovanja uradio svoje u drugoj utakmici. A onda dole u Albaniji, lakrdija da gora ne moze biti. Poluamateri daju 3 gola Sarajevu. Ljudi moji to je vise nego zabrinjavajuce. Neko prica albanski fudbal je u ekspanziji. Jeste li vi coravi? Jeste li vi gledali ove dvije utakmice? Nema tu nikakve ekspanzije ima samo nase sivilo. Ali zalosno je sto igraci Sarajeva nisu imali tu borbenost. Nisu imali volju. Nije im se jednostavno igralo neka prica ko sta hoce. Sarajevo ima los igracki kadar ali nije losiji od ovih siptara.

I za kraj. Da je Sarajevo imalo Zeljinu borbenost, a Zeljo bordo srecu pri izvlacenju parova oba tima bi ostvarila uspjeh.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 jul 2013, 07:33

PL BiH -1 je napisao/la:Sad cu vam napisati malo poduzi komentar i toplo preporucujem navijacima Sarajeva a nakon njih i navijacima Zeljeznicara da ga procitaju i to dva puta. Nisam ja pametniji od vas ali imam predost sto nisam ni gluplji a zivio sam u eri kada su ova dva kluba (Sarajevo i Zeljo) bili profesionalni klubovi.

Ovo sto se desilo Sarajevu ove i prosle godine je samo odslikavanje stanja u nasem drustvu. Drzavu, sport, kulturu i privredu vode visoko NEKVALIFIKOVANE osobe. U (samo)upravljanju drzave, sporta, kulture i privrede dominiraju nesposobni ljudi. Sta od skole ima Irfan Redzepagic? Transfer Edina Dzeke koji je odradila njemacka agencija. Sta od direktorskog iskustv ima Dzelaludin Muharemovic? 110 golova postignutih za Zeljeznicar. Je li vidite u kojem smijeru idem?

Sarajevo je/su ukopali nesposobni ljudi. Riba smrdi od glave neka se to zna. Neki dan ja pricam ovdje na forumu problem Sarajeva kako tjeraju svoju djecu, kako igraci koje bi Zenit sad koristio ne koristi FK Sarajevo. Kada se na omladinu i na rad sa omladinom ne obraca paznja nego da je to samo za platu. I onda mi se javi jedan debil ne znam kako drugacije da ga oznacim i kaze sta ti znas Sarajevo ima Cimirota, Kovacica i nabroja nekih more igraca jos koji nisu ponikli u Sarajevu. A zaboravi 20 igraca djece FK Sarajeva koja su u zadnje 3 godine "otjerana" iz kluba.

Igracki kadar koji posjeduje Sarajevo je na nivou Zvijezde iz Gradacca. Neka se ljute ovi iz Gradacca bas me briga ali oni nisu i ne mogu biti kandidati za titulu. A jedini razlog zasto je Sarajevo iz godine u godinu "kandidat" je cinjenica da su svi ostali losiji i da Sarajevo dobije nekih 5 utakmica godisnje zbog renomea kluba.

Ovaj poraz i ispadanje od ovih polu-amatera je greska uprave, trenera i strucnog staba. Vasi fudbaleri nisu sposobni i fizicki spremni da istrce 90 minuta. Sead Bucan je istrcao 180 minuta poredjenja radi. Nije Bucan nikakva igracina. Znaci tu je kriv strucni stab. Uprava je kriva jer nije sacuvala ono sto valja a dovela je sta je dovela a najveca greska uprave je sto tim nema konstantu i okosnicu vec 4 sezone za redom. A trener je kriv za postavku igre. Trener je kriv za bezidejnost, trener je kriv za promaseni penal. Nije Melunovic kriv, ako ga je trener izbarao trener jer kriv, ako ga trener nije izabrao onda mu indirektno dao zapravo da sam sebe izabere jer predhodno nije nikoga drugog izabrao.

U Sarajevu imate 3 sposobna covjeka. Selimovica i jos dva covjeka sto se slomise radeci. A sve ostalo je promasilo profesiju. U Zelji imate isto tako 3 sposobna covjeka Osima, Djurbuzovica i Memica. Sve ostalo nije ni za uprave mjesne zajednice Sokolac. Eh sad da kazem da mi je drago da je Sarajevo ispalo sam bih sebi rekao da sam djubre. Nije mi drago radi kluba, uopste mi nije drago, ali mi je drago zbog navijaca. Drago mi je zbog onih sto na izvlacenju parova evropskih utakmica vec broje koliko ce Zeljo golova primiti. Drago mi je zbog oni sto su vise pratili Zeljine utakmice i cekali debakl nego sto su zavirili u svoju bascu. Zbog kluba mi nije drago cak sto vise zao mi je. Ipak je Sarajevo drugi najveci klub u BiH. Mozda ne po titulama ali po navijacima i tradiciji je odma iza Zeljeznicara. Mozda se ovo nekome ne svidja ali to je istina. Samo jedan moze biti prvi, najbolji i najpopularniji. Ali nije to velika razlika. Onako statisticki mozda i jeste ali matematicki nije. Razlika je u Amaru Osimu. Razlika je u tome sto su Manijaci shvatili da su jednom pogrijesili kad su Amara oni otjerali svojim glasom, bio sam na glasanju i samo sam mahao glavom. Amar Osim i pored njegove drskosti, prepotentnosti, i tresluku je JEDINI strucnjak u Bosni i Hercegovini. A ujedno strucnjaci upravo imaju te osobine drskost, prepotentnost, i tersluk. Glupo ga je porediti sa Fergusonom, Wangerom, Murinhom jer je razlika u svjetlosnim godinama ali imaju iste karakteristike.

Ovo radovanje i provociranje Zeljinih navijaca je shvatljivo iz gore navedenih razloga. Pogledaj pod boldirano. Ali zapamtite manijaci dobro da ovako lose Sarajevo je samo teret Zeljeznicaru. Jer da bi kad tad poceo ostvarivati rezultate u Evropi tvojim igracima treba barem 10 kvalitetnih utakmica godisnje. To je mrtvi minimum. 15 bi bilo idealno. Ako Sarajevo nije jako je li vi mislite da je to dobro za Zelju? Zapamtite i slabo Sarajevo ovakvo kakvo je bice kandidat za titulu onda vam je jasno zasto nam je po usima kad igramo protiv sampiona drugih drzava. Evo Zrinjski najavise kao jednog od zanimljivih kandidata. Pa gore od Sarajeva prodjose. Ali jesu kandidati.

Fudbal nam je na uzasno niskim granama. Borac je polumrtav a borit ce se za izlaz u Evropu. Zapamtite i bice veoma blizu. A nikad vise talentvanijih igraca nije bilo. Samo u Zelji imate Zolotica, Kvesica, Tomica, Bajica, Sadikovica, Colica, pa u Zenici isto tako 4 malada strasna igraca, pa Sarajevo ima Radovca, Kovacica, Cimirota (koji mi nije nesto) i jos par igraca. Da ne pricam o Zrinjskom i Sirokom. Dosta mladih i talentovanih igraca kojima karijera visi u zraku tj. u sivilu bh nogometa.

Eh sad paralela plavog i bordo ispadanja iz Evrope.

Zeljeznicar je ispao mora se priznati od kvalitetnije ekipe. Ali je ispao sto ne umanjuje neuspjeha. Samo sto je taj neuspjeh donio veliku utjehu i nadu. A sve to samo zbog zalaganja na terenu. Znaci igraci su dali 100% neki i 150% od svojih mogucnosti kao stoje Bucan. Bucan je nikakav igrac koji je svojim zalaganjem nadomjestio svoje mane. Znaci Zeljini igraci su probali ali se vidjelo da ne znaju. Nema tu izmisljanja tope vode. Imas loptu 60% u posjedu napadas i nedajes go, znaci da ne znas. Sad protivnik jeste jak, ali ti kad znas ti njega das. Znaci navijaci shvatili da igraci ne znaju, ali da zele. I da medju njima ima onih koji su mladi i mogu nauciti.

Sarajevo od samoga pocetka ove evropske avanture je pocelo lose. Uzasne utakmice protiv amatera, zapamtite amatera iz San Marina. Uzasna predstava. Koda nije bilo priprema i pripremnih utakmica. Koda su se prvi put na dan utakmice sreli. Te prve dvije utakmice nista nisu obecavale. A ja sam bio uvjeren da je protivnik podcjenjen i da je umor od putovanja uradio svoje u drugoj utakmici. A onda dole u Albaniji, lakrdija da gora ne moze biti. Poluamateri daju 3 gola Sarajevu. Ljudi moji to je vise nego zabrinjavajuce. Neko prica albanski fudbal je u ekspanziji. Jeste li vi coravi? Jeste li vi gledali ove dvije utakmice? Nema tu nikakve ekspanzije ima samo nase sivilo. Ali zalosno je sto igraci Sarajeva nisu imali tu borbenost. Nisu imali volju. Nije im se jednostavno igralo neka prica ko sta hoce. Sarajevo ima los igracki kadar ali nije losiji od ovih siptara.

I za kraj. Da je Sarajevo imalo Zeljinu borbenost, a Zeljo bordo srecu pri izvlacenju parova oba tima bi ostvarila uspjeh.
Slažemo se u svemu hajde 90% ili ćak 99% si u pravu ali si malo fakat zaboravio činjenicu da je Željo imao haman 100 % efikasnost protiv Plzena a da su jedini koji su bolji od vas ovi Albanci nijedan konkretan napad nijedan šut u okvir goola a tri dali ni krivi ni dužni.Onda uz taj voljni momenat(htijenje ) a bilo ga je doduše ne kod svih treba biti i znanja a to u ovom momentu fali i jednima i drugima i onda naravno pogotovo za Sarajevo koje fakat bilo dominantno u oba meča potrebno je imati i sreče ja mislim da u svim dosad ova dva kola (utakmicama) nema nesretnijeg tima od Sarajeva(koliko prečki stativa i promašeni penal).Koji ba Albanski fudbal u expanziji kakvoj ba, ljudi nisu gool vidjeli na Koševu pa ni dole.Sad da se neko radovao vašem rasporedu i nije baš a ima bolesnika i paćenika koji jesu a to važi za obe strane i nemoj me shvatiti pogrešno Željo je imao baš tu agresivnost i napaljenost (kao mi protiv Levskog)jer su ga svi već otpisali i mislili su daj da što manje primimo a onda te malo i protivnik podcijenio itd.. ovo ne umanjue borbenost i zasluge igrača Želje za častan oproštaj i poraz ali veliku cijenu ste platili.Sarajevo očito je mora uključiti psihijatra oni redovno na malim padaju a to već nije slučajno.Najžalosnije što me kao čovjeka i navijača boli je radovanje tuđem neuspjehu a ovaj dobro reče kako češ ti igrati vani kad ti je u ligi konkurencija nula imaš možda jednu dvije jake utakmice i onda šta..... patnje sa Gradinom, Goškom i tu se Sarajevo bruka a Željo dobije pa sad nevažno kako ali dobije ali dobije dao Bog ali čemu koja korist. Eto i da je prošlo sinoć Sarajevo šta bi bilo nalupao bi nas Metalurg ili možda ne bi hajd ga sad znaj a već sam kad sam pošao na utakmicu i dan dva prije slušao komentare "**** ove če te proči bolji ste a onda če vas Ukrajinci uništiti".Ne znam kakav um moraš imati da se tome raduješ. Evo svi znate za odnose nas i Širokog a ja ovim putem čestitam Širokom prolaz i da hoče izbaciti i Udineze volio bi da odu što dalje. Eto to bi trebala bit srž a sve ostalo se slažem sa ovim gore što je napisao PL
Sarajevo ljubavi moja!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 jul 2013, 07:54

da je melunovic najveci problem sarajeva bilo bi super....ja se sjecam vremena kad se za ovaj klub srcem igralo... a sad igraju samo da bi se prodali.
You are someone else I am still right here

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 26 jul 2013, 08:33

fera je napisao/la:da je melunovic najveci problem sarajeva bilo bi super....ja se sjecam vremena kad se za ovaj klub srcem igralo... a sad igraju samo da bi se prodali.
To je ono sto mi se najvise mota po glavi. Kako neko moze izaci na teren, pred toliko navijaca i hodati po terenu? Koliki bilmez trebas biti da se nazoves fudbalerom?

Vise bih volio gledati nekog juniora, bez obzira kakvo mu je znanje, nego nekog lika koji je dosao sa strane da popravi formu i proda se negdje.
#divovi

adikristal
Kontakt:

Post Postao/la adikristal » 26 jul 2013, 08:39

melunović dobio pola od premije albanaca,tj 50000 € da promasi penal

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 26 jul 2013, 08:43

Najveci krivac je Bandovic, koji se prodao u Albaniji da Sarajevo izgubi....

3 gola, e 3 gola je sebi dao....

PACO
Kontakt:

Post Postao/la PACO » 26 jul 2013, 08:58

Jedini i isključivi krivac za ovu bruku je trener Musemić. On je taj koji odabire ko će igrati koga će se dovesti, a igrače koje je on doveo a ne Jović su prava katastrofa i bojim se da će biti još gore jer može i gore. Stalno je forsirao da mu treba lijevi bek i napadač umjesto da traži dva kvalitetna napadača pod hitno a lijevog beka uzme iz omladinskog pogona a on dovede Puzigaću i onog Karića a ne znaš koji od njih je veći kramp. Ipak vidim da Musemić nije uopće neki kalibar kako se pričalo i još jednom ponavljam jedini krivac. Pa nije valjda Melunović sam istrčo na teren bez njegovog znanja. Ali nekih igrača mi je jako žao i kupe kritike ni krivi ni dužni tu u prvom redu mislim na Maria Tadejevića koji je po mom mišljenju ipak na jednoj višoj razini od ostalih i kako neko ranije kaže izgleda kao pravi profesionalni fudbaler, još bi tu izdvojio Suljića, Tatomirovića i Todorovića, možda još Cimirot a ostalo jad i čemer.

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 26 jul 2013, 09:04

B O J K O T
ko ode na koševo ili je LUD ili SLIJEP

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 26 jul 2013, 09:05

Šteta komšije za ovo ispadanje, ovome se nisam nadao. Sarajevo kao klub je klub daleko veceg renomeo nego dojucerasnji treceligas ALBANSKOG PRVENSTVA.
Po meni kao posmatracu sa strane ono sto je zapalo za oko jeste fizicka pripremljenost igraca Sarajeva. Jednostavno do 60-te minute i igraju nekako a onda fizicki padnu i nemaju snage za jači pritisak na protivnika, što protivnik znalački koristi povuče se na svoju polovinu i samo izbija loptu i na taj način umara igrače Sarajeva i troši vrijeme.

Sarajevo je svoju šansu prokockalo još u Albaniji kada ste sami sebe pobijedili. Bez obziri kakvi su igrači da li znaju, da li imaju talenta oni moraju da ginu na terenu.
Poređenja radi svi ste gledali Želju igrači su ginuli 180 minuta ali faktički ginuli na terenu. Dvojica igrača koja se nisu zalagala Svraka i Adilovic su bili na tapeti navijača, baš zbog ne zalaganja.
Navijačima je lakše palo ispadanje kada su vidjeli da su se momci borili, dok je kod vas obrnuta situacija, ni borbe, ni želje ni htjenja.
Opet kazem zao mi je iskrenih navijaca Sarajeva među kojima imam i bliskih prijatelja, zao mi je sto jedan novinar na drzavnoj televiziji daje sebi za pravo da on procjenjuje kako ce Sarajevo biti u sredini tabele, zao mi je i Husrefa covjek je velikog srca ali nije za ovog posla. Covjek je bio u Celiku i Olimpiku i reci cu da je imao bolji igrackii kadar ali nije mogao napraviti iskorak, zato sumnjam da ce sa ovakvim igracima ako se ne uozbilje biti konkurent Želji za titulu.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 26 jul 2013, 09:11

stadion je napisao/la:B O J K O T
Samo ti bojkotuj, ali pusti druge da idu gdje hoce. ;)
#divovi

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 jul 2013, 09:21

Stvarno je jad i cemer vidjet ove kako sebe nazivaju zeljovcima kako truju sve zive teme,kako se ovdje sjate da nesto provociraju,a godinama im je pobjeda u euro takmicenju bingo,al vazno je da su dosli ovdje da pametuju,ja koliko vidim na vasoj temi ima jedan il dva covjeka koji vas provociraju al ovdje ste vi svi kolektivno svaka cast samo naprijed,nije mi jasno sta admini uopste rade! Sto se tice Irfana,Selimovica itd rade dobar posao iako ovaj lik ovdje sto pise romane pise suprotno,koja crna nasa djeca osim Radovca i Handzica sve klocevi zivi,al nista preko noci nece doci,uprava se trudi,a posto je kod Zelje sve bajno i krasno vidjecemo uskoro!
Zadnja izmjena: bacelonafan, dana/u 26 jul 2013, 09:23, ukupno mijenjano 1 put.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 jul 2013, 09:23

stadion je napisao/la:B O J K O T
slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 jul 2013, 09:25

realno: bruka!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

markan79

Post Postao/la markan79 » 26 jul 2013, 09:30

jel bojkot do prve pobjede u gostima(sa ovim timom to neće biti lako) ili cete barem izdržati polusezonu. onu sinoć je bila sramota na kvadrat

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Gomis99, napoleon72, ronaldo99 i 69 gostiju.