FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
hvala Bogu raskinut ugovor. da je ostao mislim da ne bi smio gradom prohodati
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Vijest is Svedske "FederBet je prijavio tri utakmice iz Evropske Lige sto sumljaju da su namjesteni. Prica se od ekipama iz Moldavije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Madarske i Georgije" Sta mislite, koja je iz BiH? Evo ovde mozete procitati ako neko zna svedski http://www.aftonbladet.se/sportbladet/f ... 7195955.ab" onclick="window.open(this.href);return false;
Melunovic uopste nije los igrac, al' za njegove lose partije je iskljucivo kriv Husref koji ga gura na napadaca, a momak je krilo a moze biti i poluspic..... A da je on najgori nije, Dzakmic je ubjedljivo najslabiji igrac Sarajeva....
Jedini dobar igrac Sarajeva je Todor, koji me podjseca na Sulejmana Smajica iz najboljih dana kad je harao nasom PL... I bice nesto od njega...
Jedini dobar igrac Sarajeva je Todor, koji me podjseca na Sulejmana Smajica iz najboljih dana kad je harao nasom PL... I bice nesto od njega...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Jedino sto je namjesteno je Bandovic koji je uzeo lovu za 3 gola u Albaniji...
sumnja se da su uzvratne utakmice bile namještene...Hariz je napisao/la:Vijest is Svedske "FederBet je prijavio tri utakmice iz Evropske Lige sto sumljaju da su namjesteni. Prica se od ekipama iz Moldavije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Madarske i Georgije" Sta mislite, koja je iz BiH? Evo ovde mozete procitati ako neko zna svedski http://www.aftonbladet.se/sportbladet/f ... 7195955.ab" onclick="window.open(this.href);return false;
Sto je najveci crnjak od novih samo Vule moze igrati u nedelju,sta gledati opet u isto
ustvari nije isto izvinjavam se otisao je "ovaj" i bolje jel bi vjerovatno osvanuo u crnoj hronici
Ja samo jedno nemogu da razumim dokad cemo gledati Haurdica u sredini,pa **** nebesko nebo,pa Husrefe volim te vise od zivota,ali si corav i ti i Oruc pa hebemu majku,Osmanagic je za 20 minuta u sredini uradio vise nego ovaj sve vrijeme od kad igra na toj poziciji,pa stavi ga na klupu ako mu nemozes naci mjesto na strani,nemoze izbaciti Suljica ok,nemoze izbaciti Todora ok ali nemoj ga gurati ni u sredinu,prvo sto njega ko igraca zavlaci tu,drugo sto zavlaci komplet ekipu,dali je moguce ovako banalnu stvar nevidjeti hebemu oblak da mu hebem
Kaze Husref Karic nista nije uradio,u 20 minuta 5 lopti je spustio u 16,zagradio,smirio na ovaj ili onaj nacin,sta je trebo da se useta sa loptom u gol,bar je nesto uradio i pokusao
Neboli mene sto oni neznaju,neboli me nista,ali me bole ove neke nelogicnosti ,kao da sami igramo kontra sebe,gusimo se u sopstvenim glupostima
Sto se tice lige,vjerujem da moze da se napravi bolji rezultat ali pod uslovom da ovi vec do iduceg kola dobiju papire i uz rokade u timu

Ja samo jedno nemogu da razumim dokad cemo gledati Haurdica u sredini,pa **** nebesko nebo,pa Husrefe volim te vise od zivota,ali si corav i ti i Oruc pa hebemu majku,Osmanagic je za 20 minuta u sredini uradio vise nego ovaj sve vrijeme od kad igra na toj poziciji,pa stavi ga na klupu ako mu nemozes naci mjesto na strani,nemoze izbaciti Suljica ok,nemoze izbaciti Todora ok ali nemoj ga gurati ni u sredinu,prvo sto njega ko igraca zavlaci tu,drugo sto zavlaci komplet ekipu,dali je moguce ovako banalnu stvar nevidjeti hebemu oblak da mu hebem
Kaze Husref Karic nista nije uradio,u 20 minuta 5 lopti je spustio u 16,zagradio,smirio na ovaj ili onaj nacin,sta je trebo da se useta sa loptom u gol,bar je nesto uradio i pokusao
Neboli mene sto oni neznaju,neboli me nista,ali me bole ove neke nelogicnosti ,kao da sami igramo kontra sebe,gusimo se u sopstvenim glupostima

Sto se tice lige,vjerujem da moze da se napravi bolji rezultat ali pod uslovom da ovi vec do iduceg kola dobiju papire i uz rokade u timu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Melunovic nije krilo ne znam ko te slagao za to?! Ne znam zasto napadate igrace sa strane pa dva igraca Tatomirovic i Tadejevic su dokaz kako se bori za sveti dres gori su ovi domaci tipa Dzakmic ili Haurdic koji ne zna gdje udara i nece da igra. Imamo mi domaci igraca koji zele da ginu za sveti dres al im Musemic neda da igraju a to ide njemu na obraz, ako unisti karijeru jednom Radovcu. Ako Osmanagic i Radovac ne pocnu utakmicu u nedjelju javno cu tebi i tvojim pomocnicima sa stadiona ebati sve po redu hinje ofucane.
Husrefe ODLAZI !
VRATITE NAM TORLAKA I DAJTE MU KAPITENSKU TRAKU !!!
Husrefe ODLAZI !
VRATITE NAM TORLAKA I DAJTE MU KAPITENSKU TRAKU !!!
Mozda je Melunovic uzeo love pa sad pobjegoAlemC85 je napisao/la:sumnja se da su uzvratne utakmice bile namještene...Hariz je napisao/la:Vijest is Svedske "FederBet je prijavio tri utakmice iz Evropske Lige sto sumljaju da su namjesteni. Prica se od ekipama iz Moldavije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Madarske i Georgije" Sta mislite, koja je iz BiH? Evo ovde mozete procitati ako neko zna svedski http://www.aftonbladet.se/sportbladet/f ... 7195955.ab" onclick="window.open(this.href);return false;

Da ne zna mozda neko koliko love morate isplatiti Melunovicu da bi iduce sezone, ako izborite ucesce u Evropi, mogli dobiti licenu???
Mes Que Un Club
Haj sad ne lupajte bez potrebe, sa njim je sporazumno raskinut ugovor tako da nema nikakve odstete ni za jednu stranu. Samo nije ovo bas lijepo jer imamo mi vise Melunovica, a jedan od njih je i trener al on ima imunitet a ne znam zbog cega.amertiger je napisao/la:Da ne zna mozda neko koliko love morate isplatiti Melunovicu da bi iduce sezone, ako izborite ucesce u Evropi, mogli dobiti licenu???
Danas bi mogao novi igrac da dodje,sreca pocinje ova liga za vikend ,nedo bog jos mjesec da ima poubijali bi se kolektivno nakon ovoga
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ono sinoc je bilo strasno,iskreno mislim da Sarajevo nije zasluzilo prolaz,protiv Konobara je to dosta blijedo izgledalo,ali utjeha je bila da ce Zeljo dozivjeti potop,pa se sve nekako zaboravilo,ali nakon sto je Zeljo odigrao pristojno,za nase uslove cak i dobro,onda se vise fokus bacio na Sarajevo,koji je apsolutni favorit protiv tamo nekog Kukesija,medjutim prva utakmica u Albaniji je bila zivi uzas i sramota,pogotovo golmana Sarajeva,koji je trebao slijediti primjer Melunovica i sam otici,nakon sto je primio uzasna 3 gola.
Iskreno sam ocekivao prolaz Sarajeva,ali onako blijedu i tuznu partiju NISAM,ocekivao sam da ce jesti travu i razguliti ljude,koji su se branili samo brojem igraca,a ne dobrom taktikom,naravno sad cete okriviti Melunovica sto je izgleda imao muda da puca dok su ostale kokice izbjegavale odgovornost,ali cinjenica je da ako si dosta jaci,onda moras i biti konkretniji,boriti se i pokusavati napraviti vise,za sto Sarajevo ipak nema kvalitet!!!
Slucaj Zeta se smatrao nesrecom,ali kad slicnu stvar ponovis onda je to ipak nesto drugo!!!
Iskreno sam ocekivao prolaz Sarajeva,ali onako blijedu i tuznu partiju NISAM,ocekivao sam da ce jesti travu i razguliti ljude,koji su se branili samo brojem igraca,a ne dobrom taktikom,naravno sad cete okriviti Melunovica sto je izgleda imao muda da puca dok su ostale kokice izbjegavale odgovornost,ali cinjenica je da ako si dosta jaci,onda moras i biti konkretniji,boriti se i pokusavati napraviti vise,za sto Sarajevo ipak nema kvalitet!!!
Slucaj Zeta se smatrao nesrecom,ali kad slicnu stvar ponovis onda je to ipak nesto drugo!!!
Presmjesan potez uprave otjerat jednog igraca i sve na njega opaliti. Recimo sinoc 10x gori od njega vam je bio kapiten, a i ostatak tima nije mnog iznad. Jedini igrac koji bi mogao dobiti prolaznu je onaj momak sto je par puta s lijeve strane raspalio.
Musemic se pogubio ako je on birao igrace najveci je krivac za ono sinoc s tim da ih je on spremao, pa oni su nakon pola sata padali a tekma nije imala neki tempo.
I na kraju mislim da ce vam se ovo stalno ponavljati dok ne pocnete racunat na svoju djecu kaja ce ginuti za voljeni dres, a sinoc ih ne vidjeh u bordo dresu.
Musemic se pogubio ako je on birao igrace najveci je krivac za ono sinoc s tim da ih je on spremao, pa oni su nakon pola sata padali a tekma nije imala neki tempo.
I na kraju mislim da ce vam se ovo stalno ponavljati dok ne pocnete racunat na svoju djecu kaja ce ginuti za voljeni dres, a sinoc ih ne vidjeh u bordo dresu.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Sam si sebi postavio pitanje i odgovorio ujednopropuh je napisao/la:Presmjesan potez uprave otjerat jednog igraca i sve na njega opaliti. Recimo sinoc 10x gori od njega vam je bio kapiten, a i ostatak tima nije mnog iznad. Jedini igrac koji bi mogao dobiti prolaznu je onaj momak sto je par puta s lijeve strane raspalio.

- moustapha
- Kontakt:
Zar stvarno mislite da je Melunovi otjeran samo zbog sinocnje utakmice. Covjek se vuce po terenu otkad je dosao. Definicija kloca. Kakvo krilo kakav poluspic. Pa kod Jovica je igrao poluspica, a sinoc se izvlacio na krilo. Steta sto se nije izvukao na tribine da ne smeta.
#divovi
Prijatelju niko ne misli da je on otjeran zbog sinocnje igre nego da je uprava time htjela sebe da pokrije i navijacima zamaze oci. ON je sto se tice navijaca mogao biti otjeran cim je doveden jer smo znali da nije za nas. Ovo sto kazes da se izvlacio na krilo me iritiralo sinoc jer ne mogu da shvatim sta ce napadac 60 minuta kod korner zastavice.moustapha je napisao/la:Zar stvarno mislite da je Melunovi otjeran samo zbog sinocnje utakmice. Covjek se vuce po terenu otkad je dosao. Definicija kloca. Kakvo krilo kakav poluspic. Pa kod Jovica je igrao poluspica, a sinoc se izvlacio na krilo. Steta sto se nije izvukao na tribine da ne smeta.
A vuku se i Dzakmici pa cekam kad ce se otjerati jos mu dali kapitensku traku i time narusili atmosferu u svlacionici
http://www.replicobih.com/igraci.php" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
- Crni gavran
- Kontakt:
Evo ovako vezano za Alena Melunovica,
Covjek ima 22 godine, nakon surfanja vidim da je prosao Partizanovu skolu, dakle nije levat, ali on je bio sitan zalogaj za vase apetite. Bilo koji klob, ako zeli kvalitetnog napadaca ili igraca mora jednostavno da "Odrijesi kesu". Nema druge. Ode vam Huseinovic, Sesar, Belosevic, a vi u zamjenu dovedete Melunovica, koji jednostavno po vama mora biti ekstra igrac. Ne mislite li da je to za njega veliki pritisak, s obzirom na njegove godine. Ispade on jedini krivac? Jer jbg, jedino on dobi otkaz.
Gledam vasu situaciju oko Melunovica, sjecam se nase situacije oko Adilovica kad je promasio penal protiv Zelje u finalu kupa, svi smo mu ebali ma...ter, ali Amar Osim ga dovede u Zelju i dade frajer 50 golova u 2 sezone.
Ne bi me zacudilo da Amar Osim dovede Melunovica, solidan igrac, a dzabe i plus sigurno bi se napalio protiv vas.
Covjek ima 22 godine, nakon surfanja vidim da je prosao Partizanovu skolu, dakle nije levat, ali on je bio sitan zalogaj za vase apetite. Bilo koji klob, ako zeli kvalitetnog napadaca ili igraca mora jednostavno da "Odrijesi kesu". Nema druge. Ode vam Huseinovic, Sesar, Belosevic, a vi u zamjenu dovedete Melunovica, koji jednostavno po vama mora biti ekstra igrac. Ne mislite li da je to za njega veliki pritisak, s obzirom na njegove godine. Ispade on jedini krivac? Jer jbg, jedino on dobi otkaz.
Gledam vasu situaciju oko Melunovica, sjecam se nase situacije oko Adilovica kad je promasio penal protiv Zelje u finalu kupa, svi smo mu ebali ma...ter, ali Amar Osim ga dovede u Zelju i dade frajer 50 golova u 2 sezone.
Ne bi me zacudilo da Amar Osim dovede Melunovica, solidan igrac, a dzabe i plus sigurno bi se napalio protiv vas.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Pa kapiten je naše dijete