Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
kako se zove ovaj komentator što je prenosio Sarajevo? večeras je bio pravo debilan 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Velid Spaho. Zašto je bio debilan? Zato što je govorio istinu?JTS je napisao/la:kako se zove ovaj komentator što je prenosio Sarajevo? večeras je bio pravo debilan
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
djelovao mi je navijački, ne mogu reći pljuvao igrače, to je teška riječ, al' trebao je biti objektivniji .. nema on šta pričati da bi Husref bio bolji od njih da uđe na teren, da je Suljić trebao energiju trošiti na terenu, a ne onako kako je to napravio kada je izašao iz igre .. sredina tebele mu je 5-6 mjesto, da bi na kraju ipak pogodio, rekavši da su za 8 pozicije na tabeli
po meni je podbacio večeras, imao je boljih "nastupa" Velid Spaho
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
A teško je biti objektivan u ovakvim situacijama, ovo je dno dna, ja goru igru ne pamtim. Ne branim ga, ali ga razumijem ...JTS je napisao/la:djelovao mi je navijački, ne mogu reći pljuvao igrače, to je teška riječ, al' trebao je biti objektivniji .. nema on šta pričati da bi Husref bio bolji od njih da uđe na teren, da je Suljić trebao energiju trošiti na terenu, a ne onako kako je to napravio kada je izašao iz igre .. sredina tebele mu je 5-6 mjesto, da bi na kraju ipak pogodio, rekavši da su za 8 pozicije na tabeli![]()
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
JTS je napisao/la:djelovao mi je navijački, ne mogu reći pljuvao igrače, to je teška riječ, al' trebao je biti objektivniji .. nema on šta pričati da bi Husref bio bolji od njih da uđe na teren, da je Suljić trebao energiju trošiti na terenu, a ne onako kako je to napravio kada je izašao iz igre .. sredina tebele mu je 5-6 mjesto, da bi na kraju ipak pogodio, rekavši da su za 8 pozicije na tabeli![]()
NIJE ON NJIMA NI POLA REKAO STA JE SVE TREBAO RECI
Navijacki je ovu utakmicu odradio.
Svaka mu cast za kritike igre Sarajeva, svaka mu je na mjestu bila.
Malo se previse dero kad je penal dosudjen i onda onaj minut sutnje kad skide golman
.
Patnja je ono bila prenositi kad veznjaci ne znaju lopte primiti a ti navijas da tim postigne gol.
Ostao je barem profesionalan u smislu da nije psovao igrace kao 90 % nas kod kuce.
Malo se previse dero kad je penal dosudjen i onda onaj minut sutnje kad skide golman
Patnja je ono bila prenositi kad veznjaci ne znaju lopte primiti a ti navijas da tim postigne gol.
Ostao je barem profesionalan u smislu da nije psovao igrace kao 90 % nas kod kuce.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
ahahaha, neka to radi u privatnom aranžmanu, a ne u javnosti
ja kad bih komentarisao Slobodu na TV-u, to bi mi bio prvi i zadnji nastup .. u tom poslu 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- EdenHazard
- Kontakt:
Na kraju je nesto i razbio pa se izvinjavaoBadrHari je napisao/la:Navijacki je ovu utakmicu odradio.
Malo se previse dero kad je penal dosudjen i onda onaj minut sutnje kad skide golman.
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Spaho je izdominirao veceras
Odavno se nisam nasmijao uz komentatora ovako
Odavno se nisam nasmijao uz komentatora ovako
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
možda je samo fks fulio na kladari, zadnji par mu ostaoEdenHazard je napisao/la:Na kraju je nesto i razbio pa se izvinjavaoBadrHari je napisao/la:Navijacki je ovu utakmicu odradio.
Malo se previse dero kad je penal dosudjen i onda onaj minut sutnje kad skide golman.
Ostao je barem profesionalan u smislu da nije psovao igrace kao 90 % nas kod kuce.![]()
nema potpisa
- Consigliere
- Kontakt:
Nisam znao da je Spaho pitar.
Koje kritike na racun igraca. Ono odavno nisam cuo. Covjek je bio u pravu, samo neobicno cuti na javnom emiteru.
'Dobro da je usao Lazar Popovic, mozda on da autogol!'

Koje kritike na racun igraca. Ono odavno nisam cuo. Covjek je bio u pravu, samo neobicno cuti na javnom emiteru.
'Dobro da je usao Lazar Popovic, mozda on da autogol!'
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
to je bilo najjačeConsigliere je napisao/la:'Dobro da je usao Lazar Popovic, mozda on da autogol!'![]()
tek kad se sjetim Marjana i onog piskutavog sa Facea kad su igrali u Albaniji, pa jebt
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Miajlovicu svaka recenica pocinje sa 'Ajmo ili sa nasi momci 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
zasto poBogu da bude neutralan ? Ako prenosi nasu ligu gdje igraju recimo sarajevo-siroki, tu treba biti neutralan i suzdrzat se navijackih komentara, al kad se igra europski mec izmedju naseg i ALBANSKOG tima, zar treba da isto dozivljava penal za sarajevo i penal za kukesi ? Sta se pravite mahniti pola vas..a mozda ste i manijaci pa vam to smeta..JTS je napisao/la: to je bilo najjačečisto navijački .. i neozbiljno za komentatora koji bi trebao biti neutralan
![]()
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
jarane, slažem se da komentator treba biti za "našu" ekipu .. al' kad kažem navijački, mislim da je to bilo navijački kao navijač Sarajeva, a ne navijački kao da podržava "našu" ekipu 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- BritishCore
- Kontakt:
Ma Spaho je gigant ocm, ja se zacehno kad je rek'o ono za Lazara. 
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Kad sinoc rece "sa ovakvom igrom domet Sarajeva je 6-7 mjesto u PL". 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma to moze taj levat samo sanjat!Elegant je napisao/la:Kad sinoc rece "sa ovakvom igrom domet Sarajeva je 6-7 mjesto u PL".
04.10.2009 !!
Uz dužno poštovanje prema Sarajevu i Hordama možete i vi sanjat 6-7 mjesto.Ali nadam se jakom Sarajevu i da je ovo samo prolazna faza.sarajlija je napisao/la:Ma to moze taj levat samo sanjat!Elegant je napisao/la:Kad sinoc rece "sa ovakvom igrom domet Sarajeva je 6-7 mjesto u PL".
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
SARAJEVO SE VOLI I KAD GUBI I KAD VODI!
Ali sinoc Meluna kad sam vidio da puca odmah sam reko fula gotovo.
, a to jeli prolazna faza ostaje da vidimo sinoc se usrali ko pi..ke!, skinite dresove hinje jedne ne zaslujzuju da ga nose od koga su ispali.
Ali sinoc Meluna kad sam vidio da puca odmah sam reko fula gotovo.
04.10.2009 !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.