NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Kako je krenulo, izgleda da su se talijanski klubovi pretplatili da gostuju na ovim prostorima, prvo Inter prosle godine u Splitu, pa sad i Udineze u Sirokom...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:

Full name Udinese Calcio SpA
Nickname(s) Bianconeri ("White-blacks"), Zebrette ("The Little Zebras")
Founded 30 November 1896; 116 years ago (as Società Udinese di Ginnastica e Scherma)
Ground Stadio Friuli, Udine, Italy (capacity: 30,642)
Owner Giampaolo Pozzo
President Franco Soldati
Head Coach Francesco Guidolin
League Serie A
2012–13 Serie A, 5th
Udinese Calcio je talijanski nogometni klub iz Udina, koji trenutno nastupa u Serie A.
Klub je osnovan 1896., kao Società Udinese di Ginnastica e Scherma. Tradicionalno nastupa u crno-bijelim dresovima, a domaće utakmice igra na stadionu Friuli kapaciteta 30.900 mjesta. Najveći su uspjesi kluba u Serie A su drugo mjesto sezone 1954./55., te treće 1997./98. Uspjesi Udinesea u europskim nastjecanjima su osvajanje Intertoto kupa 2000., brojni nastupi u Kupu UEFA, te sudjelovanje u Ligi prvaka sezone 2005./06.
Njihova vrijednost po transfermarktu je 105.250.000 EUR, a njihov najvrijedniji eksponat je kolumbijski napadac Luis Muriel, procijenjen na 14 milijuna eura.
Trenutna momcad :

Zadnja sluzbena utakmica :

Prva utakmica ce se igrati 01.08. nadamo se na Pecari, a uzvrat ce se igrati na Stadio Nereo Rocco u Trstu tjedan dana kasnije.

>Open in new tab
...Život za Široki...
zasto u trstu? kolko znam cagliari igra u trstu
zato sto se stadion Udinesea renoviraciza je napisao/la:zasto u trstu? kolko znam cagliari igra u trstu
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
a dobro je blize je,i i on ice bit tu gosti koliko tolikoKevin je napisao/la:zato sto se stadion Udinesea renoviraciza je napisao/la:zasto u trstu? kolko znam cagliari igra u trstu

" onclick="window.open(this.href);return false;
stadion u trstu (32 000 kapacitet)
- Consigliere
- Kontakt:
Bolji od Friuliayork je napisao/la:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Hoce li Skripari organizirati put u Trst?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Po mojim saznanjima više će nas bit u Trstu ,nego u Zenici......jer u Zenici će Robija nosit naše momke po terenu i eventualno izvuć neki bod na račun nezainteresiranosti UdineseaAndroid je napisao/la:Hoce li Skripari organizirati put u Trst?

Trebao bi K.N u suradnji sa klubom organizirat neki bus i nek se malo autoprevoznici bore
u pm neka se gone:
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
igra se u Zenici

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
igra se u Zenici

- rob do bagro
- Kontakt:
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa Široki je sam unaprijed prijavio Zenicu kad su im ovi javili da nece moci na Pecari, pretpostavljam da se i ovi vode time, ne vjerujem dok ne vidim neki sluzbeni dopis ili izjavu kluba jer UEFA nema razloga da ne odobri Pecaru za domacinstvo s obzirom da ispunjava sve uvjete. Jedino to da ih zaboli neka stvar.
...Život za Široki...
vidis kad je ovo updejtano, prije 30tak minutaŠB_Fidelis je napisao/la:Pa Široki je sam unaprijed prijavio Zenicu kad su im ovi javili da nece moci na Pecari, pretpostavljam da se i ovi vode time, ne vjerujem dok ne vidim neki sluzbeni dopis ili izjavu kluba jer UEFA nema razloga da ne odobri Pecaru za domacinstvo s obzirom da ispunjava sve uvjete. Jedino to da ih zaboli neka stvar.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Vidim, ali opet kazem mogli su jednostavno iz ''UEFA sustava'' uzeti da smo mi sami prijavili Bilino Polje vec ranije pri objavljivanju te vijest.
Hocu da kazem, dok ne bude sluzbena vijest o tome ne znaci mi nista posebno ovo.
Hocu da kazem, dok ne bude sluzbena vijest o tome ne znaci mi nista posebno ovo.
...Život za Široki...
Nije do zida. To su šupljaci iz uprave. 99% se igra u zenici. Uprava je trebala izgraraditi prostor za novinare. To nisu napravili. Ishod je jasan.Kevin je napisao/la:vidis kad je ovo updejtano, prije 30tak minutaŠB_Fidelis je napisao/la:Pa Široki je sam unaprijed prijavio Zenicu kad su im ovi javili da nece moci na Pecari, pretpostavljam da se i ovi vode time, ne vjerujem dok ne vidim neki sluzbeni dopis ili izjavu kluba jer UEFA nema razloga da ne odobri Pecaru za domacinstvo s obzirom da ispunjava sve uvjete. Jedino to da ih zaboli neka stvar.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
-
- Kontakt:
Ne smiji se nego skupljaj ekipu ,ponesite ljiljane mi ćemo šahovnicerob do bagro je napisao/la:![]()
![]()
Šteta uskraćeni smo za spektakl na Pecari

- rob do bagro
- Kontakt:
Skupite vi muda pa dodjite.felix123 je napisao/la:Ne smiji se nego skupljaj ekipu ,ponesite ljiljane mi ćemo šahovnicerob do bagro je napisao/la:![]()
![]()
Šteta uskraćeni smo za spektakl na Pecari![]()

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Hvala Bogu nikad nismo ni smjeli, pa tako ni prosle godine na Kamberovica Polje kroz park uz ''pratnju''.
Haj svega ti okani se trollanja i bavi se Celikom il necim vec.

Haj svega ti okani se trollanja i bavi se Celikom il necim vec.
...Život za Široki...
ŠB_Fidelis je napisao/la:
![]()
Ovo je bas prava internacionalna ekipa

Koje sarenilo zastava...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Tako znas automatski da su zaj.ebani. 
''Iako su u Širokom Brijegu i Hercegovini očekivali pozitivne vijesti iz UEFA-e, Široki Brijeg će Udinese ugostiti na stadionu Bilino polje, umjesto na svojoj Pecari.
Tako je objavljeno na službenoj stranici UEFA-e u 13.40 minuta, a isto je potvrđeno i iz kluba.
Iako je UEFA-in delegat sinoćnje utakmice protiv Irtysha Gijs de Jong iz Nizozemske obišao stadion Pecara i uvjerio se kako isti zadovoljava uvjete i podnio pozitivan izvještaj UEFA-i, Natjecateljsko povjerenstvo je ipak odbilo dati zeleno svjetlo igranju na Pecari.''
Jebga, sluzbeno Bilino Polje ipak i pomalo.
P.S. Ovi novi nasi dresovi meni ekstra. Jos da ih ima uzeti gdje...

''Iako su u Širokom Brijegu i Hercegovini očekivali pozitivne vijesti iz UEFA-e, Široki Brijeg će Udinese ugostiti na stadionu Bilino polje, umjesto na svojoj Pecari.
Tako je objavljeno na službenoj stranici UEFA-e u 13.40 minuta, a isto je potvrđeno i iz kluba.
Iako je UEFA-in delegat sinoćnje utakmice protiv Irtysha Gijs de Jong iz Nizozemske obišao stadion Pecara i uvjerio se kako isti zadovoljava uvjete i podnio pozitivan izvještaj UEFA-i, Natjecateljsko povjerenstvo je ipak odbilo dati zeleno svjetlo igranju na Pecari.''
Jebga, sluzbeno Bilino Polje ipak i pomalo.

P.S. Ovi novi nasi dresovi meni ekstra. Jos da ih ima uzeti gdje...
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Paromlinac, successminator, Venom, Zaboljesutra, Zigazaga i 157 gostiju.