NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
i meni su dresovi fantazija ovi novi, baš ekstra..
a možeš ih naručiti ako oćeš fidelis!
i sad ovo sa Udineseom kao da i ne igramo..baš mi svejedno..neka se gone u 3 pm
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Bolje da igrate obje u gostima, izvršite pritisak na upravu da se odigra sve tamo. Ispada da Vam je bolje nasteliti na kladionici u prvom kolu nego se hebati, šteta .Kevin je napisao/la:i meni su dresovi fantazija ovi novi, baš ekstra..
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Joj ovo će biti dernek i dobra zabava na BilinomEngland je napisao/la:Bolje da igrate obje u gostima, izvršite pritisak na upravu da se odigra sve tamo. Ispada da Vam je bolje nasteliti na kladionici u prvom kolu nego se hebati, šteta .Kevin je napisao/la:i meni su dresovi fantazija ovi novi, baš ekstra..

- Crni gavran
- Kontakt:
@risha ba, pusti ljude, da je nama u Evropu
.
Neka svako pogleda u svoje dvoriste, pa onda neka gleda u druga. Nas su vile spasavale da ne ispadnemo, godinama. A ovi uzeli titula i titula, mi samo blejimo
Mozda ove godine bude nesto, ali dok ne bude nista necu da pricam

Neka svako pogleda u svoje dvoriste, pa onda neka gleda u druga. Nas su vile spasavale da ne ispadnemo, godinama. A ovi uzeli titula i titula, mi samo blejimo

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
steta ipak vasa publika je zasluzila da gleda udineze na svom stadionu,ali eto steta nadam se da ce u zenici na stadion doci samo oni koji hoce da gledaju dobru ekipu i koji nece navijati protiv vaas,volio bi da ovih sto su protiv bude sto manje.
To mi je supacki da u nemogucnosti navijanja za svoj klub ,maksuz ides na stadion da navijas protiv nekog kluba,iz bilo kojih razloga,bolje je i ne otic! time pokazujes koliko si mal i koliko ti je nivo kompleksa
a to se rijesi tako sto otvore samo zapadnu tribinu i stave cijenu 10km i imacete 1000 normala ljudi.
To mi je supacki da u nemogucnosti navijanja za svoj klub ,maksuz ides na stadion da navijas protiv nekog kluba,iz bilo kojih razloga,bolje je i ne otic! time pokazujes koliko si mal i koliko ti je nivo kompleksa
a to se rijesi tako sto otvore samo zapadnu tribinu i stave cijenu 10km i imacete 1000 normala ljudi.
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 26 jul 2013, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
Joj ovo će biti dernek i dobra zabava na Bilinomrisha1988 je napisao/la:England je napisao/la:Bolje da igrate obje u gostima, izvršite pritisak na upravu da se odigra sve tamo. Ispada da Vam je bolje nasteliti na kladionici u prvom kolu nego se hebati, šteta .Kevin je napisao/la:i meni su dresovi fantazija ovi novi, baš ekstra..

nadam se da ce ih Udine oderati,ali zao mi njihovih skripara sto nece moci doci do izrazaja sa svojim nacionalistickim rekvizitima....
Celik u srcu
pa isti **** navijali vi za Udinese ili ne, koga zaboli neka stvar..risha1988 je napisao/la:Joj ovo će biti dernek i dobra zabava na BilinomEngland je napisao/la:Bolje da igrate obje u gostima, izvršite pritisak na upravu da se odigra sve tamo. Ispada da Vam je bolje nasteliti na kladionici u prvom kolu nego se hebati, šteta .Kevin je napisao/la:i meni su dresovi fantazija ovi novi, baš ekstra..
i sad ovo sa Udineseom kao da i ne igramo..baš mi svejedno..neka se gone u 3 pmOpet će biti Jug dobro popunjen Robijašima i naravno navijat ćemo za UDINE
Kao i nekad davno kad su igrali u Europi ŽEPČE - BAŠKIMI KUMANOVO
Čitav jug Baškimi... oooo
Sad ćemo za UDINE
ionako igramo na gostujućem terenu, a da ne govorim protiv kakve ekipe igramo..

Limvo Likce
decki stvarno ne dijelim nikog po nacionalnoj osnovi, ne mrzim nikog, voli te i navijaj te za koga hocete ali postuj te svoje i tudje. ovdje dolazim samo radi jednog stava koji vam podugo zelim reci. decki iz Sirokog Brijega ugledaj te se na Zenicu!
sezonama citam vase nasladjivanje na Celik i Zenicu kad mi ne bih ispunjavali neke propise, procedure, licence itd itd. eh evo ga dosao je i taj dan kad ja vama mogu reci da se ugledate na Celik i Zenicu. neka sad bude sve po propisima. zelim vam pozitivan rezultat na Bilinom i da prodje sve u najboljem redu.
ps: iznenadili ste me dobrom igrom. igrali ste dobro u zavrsnici prvenstva i u kupu BiH a evo nastavili ste i u evropi.

ps: iznenadili ste me dobrom igrom. igrali ste dobro u zavrsnici prvenstva i u kupu BiH a evo nastavili ste i u evropi.
Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 26 jul 2013, 16:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Gledah široki neku noć, i ostah zapanjen kako dobro igraju. Svaka čast
naprijed rejal
- Crni gavran
- Kontakt:
Kevine, cudi me jedna stvar, tako ste jaki tako ste mocni(finansijski), dugo ste u Evropi, skoro svake godine imate evropske nastupe, zasto ne osposobite Pecaru za znacajnije evropske nastupe? Bar to vama po meni ne bi trebao biti problem. Iskreno bi volio da to i uradite 

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Sta se na vas neko ima ugledati, pa vi jedva imate licencu za PL a kamo li za europu ! Badava vam stadion kad vam je Celik truba i ne moze meda u PL a kamo li da izbori europu.KenoRob je napisao/la:decki stvarno ne dijelim nikog po nacionalnoj osnovi, ne mrzim nikog, voli te i navijaj te za koga hocete ali postuj te svoje i tudje. ovdje dolazim samo radi jednog stava koji vam podugo zelim reci. decki iz Sirokog Brijega ugledaj te se na Zenicu!sezonama citam vase nasladjivanje na Celik i Zenicu kad mi ne bih ispunjavali neke propise, procedure, licence itd itd. eh evo ga dosao je i taj dan kad ja vama mogu reci da se ugledate na Celik i Zenicu. neka sad bude sve po propisima. zelim vam pozitivan rezultat na Bilinom i da prodje sve u najboljem redu.
Na drugoj strani Siroki, ima licence, stnadradno jak u PL BiH, standarno igra europu (ne bitno na rezultate), sad ce da u nasoj divnoj BiH ugosti jedan veliki tim.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 26 jul 2013, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
uopće nismo financijski jaki, veći proračun iam recimo Željo, pa možda i Sarajevo i Borac samo što mi štogod prodamo i ztaradimo i plus što nam Uprava radi bolji posao i nema dugova..Crni gavran je napisao/la:Kevine, cudi me jedna stvar, tako ste jaki tako ste mocni(finansijski), dugo ste u Evropi, skoro svake godine imate evropske nastupe, zasto ne osposobite Pecaru za znacajnije evropske nastupe? Bar to vama po meni ne bi trebao biti problem. Iskreno bi volio da to i uradite
a što se tiče stadiona, neznam jesi ti pratio ovih dana ili ne ali Pecara je ok za treću kategoriju kontaš, sve je urađeno i sređeno prema UEFINIM uputama međutim **** nisu poslala čovjeka u inspekciju da to evidentira i dadne licencu..u tome je sva bit ovog problema..
a stadion kao stadion nije na dobrom mjestu i nadam se ad će uskoro osvanuti novi, moderniji negdje van grada..samo je pitanje kome ga graditi i za koju ligu? za ovaj šugavluk od PL svakako ne..smanjenje lige, povećanje kvalitete, pa s tim i prolasci u 3., 4. grupe EL, LP bi donijeli i novi stadion..
Ne znam samo što se čudite... Kad budete poštovali zemlju u kojoj živite i dan državnosti,i ne budete zviždali himni kao što ste radili u utakmici BIH-HRVATSKA u Širokom U-21 kad su igrale,možete očekivati podršku i poštivanje sa naše strane... ČIME STE TO VI ZASLUŽILI DA ZENIČANI NAVIJAJU ZA VAS,PLJUJETE BIH KAD GOD MOŽETE,ODETE NA AVAZ LAJETE PROTIV REPREZENTACIJE ZEMLJE U KOJOJ STE ROĐENI... I ONDA OČEKUJETE DA MI S VAMA FINO...
NEMATE VI STADION KOJI ISPUNJAVA USLOVE ZA NOVINARE,TO ŠTO NEKI PIŠU DA JE BIO PROBLEM SA TIM ZIDOM OD 40 CM JE NEBULOZA... NEMATE ODREĐENI BROJ NOVINARSKIH LOŽA I TO JE PROBLEM... NE IGRATE SA ČITLUKOM,IPAK JE TO RENOMIRANI KLUB,SAMO SE BUDALA I MOGLA NADAT DA ĆE VAS PUSTITI DA IGRATE NA PECARI!!!Kevin je napisao/la:uopće nismo financijski jaki, veći proračun iam recimo Željo, pa možda i Sarajevo i Borac samo što mi štogod prodamo i ztaradimo i plus što nam Uprava radi bolji posao i nema dugova..Crni gavran je napisao/la:Kevine, cudi me jedna stvar, tako ste jaki tako ste mocni(finansijski), dugo ste u Evropi, skoro svake godine imate evropske nastupe, zasto ne osposobite Pecaru za znacajnije evropske nastupe? Bar to vama po meni ne bi trebao biti problem. Iskreno bi volio da to i uradite
a što se tiče stadiona, neznam jesi ti pratio ovih dana ili ne ali Pecara je ok za treću kategoriju kontaš, sve je urađeno i sređeno prema UEFINIM uputama međutim **** nisu poslala čovjeka u inspekciju da to evidentira i dadne licencu..u tome je sva bit ovog problema..
a stadion kao stadion nije na dobrom mjestu i nadam se ad će uskoro osvanuti novi, moderniji negdje van grada..samo je pitanje kome ga graditi i za koju ligu? za ovaj šugavluk od PL svakako ne..smanjenje lige, povećanje kvalitete, pa s tim i prolasci u 3., 4. grupe EL, LP bi donijeli i novi stadion..
Momci,pozitive malo i radite na tome da ne bude nista cudno u tome da navijaci Sirokog dodju na Bilino i navijaju nemetano za svoj klub,kao i da Zenicani podrze Sirokobrijezane.Manite se nacionalistickih supljaka vise.
kralju tebe niko ne tjera da ides da gledas,a u Ze vjeruj da ima ljudi koji ce otic da gledaju ,radi Ekipe koja dolazi.
i uvjek ce bit onih koji su za i koji su protiv.
i uvjek ce bit onih koji su za i koji su protiv.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Dobro je bolan vise popusti ljude.Sutra ti igra Celik a ti zapeo oko Udinezea i Sirokog.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
.
Zadnja izmjena: Android, dana/u 26 jul 2013, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
mnogi se smiju VELEŽU, kažu stadion izvan grada? a vodeći klubovi evrope prave stadione izvan grada, niko više ne pravi u gradovima, to je vrijeme prošlost....a zašto bi smo mi bili pametniji od njih?Kevin je napisao/la:uopće nismo financijski jaki, veći proračun iam recimo Željo, pa možda i Sarajevo i Borac samo što mi štogod prodamo i ztaradimo i plus što nam Uprava radi bolji posao i nema dugova..Crni gavran je napisao/la:Kevine, cudi me jedna stvar, tako ste jaki tako ste mocni(finansijski), dugo ste u Evropi, skoro svake godine imate evropske nastupe, zasto ne osposobite Pecaru za znacajnije evropske nastupe? Bar to vama po meni ne bi trebao biti problem. Iskreno bi volio da to i uradite
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Jet2Holiday, jurisicduska, kolezeljovac, supervizor i 58 gostiju.