NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Kevin » 26 jul 2013, 15:15

i meni su dresovi fantazija ovi novi, baš ekstra..
a možeš ih naručiti ako oćeš fidelis!

i sad ovo sa Udineseom kao da i ne igramo..baš mi svejedno..neka se gone u 3 pm
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 26 jul 2013, 15:20

Kevin je napisao/la:i meni su dresovi fantazija ovi novi, baš ekstra..

Bolje da igrate obje u gostima, izvršite pritisak na upravu da se odigra sve tamo. Ispada da Vam je bolje nasteliti na kladionici u prvom kolu nego se hebati, šteta .
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

risha1988
Kontakt:

Post Postao/la risha1988 » 26 jul 2013, 15:45

England je napisao/la:

Bolje da igrate obje u gostima, izvršite pritisak na upravu da se odigra sve tamo. Ispada da Vam je bolje nasteliti na kladionici u prvom kolu nego se hebati, šteta .
Joj ovo će biti dernek i dobra zabava na Bilinom :D Opet će biti Jug dobro popunjen Robijašima i naravno navijat ćemo za UDINE :D Kao i nekad davno kad su igrali u Europi ŽEPČE - BAŠKIMI KUMANOVO :D Čitav jug Baškimi... oooo :D Sad ćemo za UDINE :D

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 26 jul 2013, 15:49

@risha ba, pusti ljude, da je nama u Evropu ;) .

Neka svako pogleda u svoje dvoriste, pa onda neka gleda u druga. Nas su vile spasavale da ne ispadnemo, godinama. A ovi uzeli titula i titula, mi samo blejimo :mrgreen: Mozda ove godine bude nesto, ali dok ne bude nista necu da pricam
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 26 jul 2013, 15:49

steta ipak vasa publika je zasluzila da gleda udineze na svom stadionu,ali eto steta nadam se da ce u zenici na stadion doci samo oni koji hoce da gledaju dobru ekipu i koji nece navijati protiv vaas,volio bi da ovih sto su protiv bude sto manje.
To mi je supacki da u nemogucnosti navijanja za svoj klub ,maksuz ides na stadion da navijas protiv nekog kluba,iz bilo kojih razloga,bolje je i ne otic! time pokazujes koliko si mal i koliko ti je nivo kompleksa
a to se rijesi tako sto otvore samo zapadnu tribinu i stave cijenu 10km i imacete 1000 normala ljudi.
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 26 jul 2013, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.

realno
Kontakt:

Post Postao/la realno » 26 jul 2013, 15:53

risha1988 je napisao/la:
England je napisao/la:

Joj ovo će biti dernek i dobra zabava na Bilinom :D Opet će biti Jug dobro popunjen Robijašima i naravno navijat ćemo za UDINE :D Kao i nekad davno kad su igrali u Europi ŽEPČE - BAŠKIMI KUMANOVO :D Čitav jug Baškimi... oooo :D Sad ćemo za UDINE :D[/quote
nadam se da ce ih Udine oderati,ali zao mi njihovih skripara sto nece moci doci do izrazaja sa svojim nacionalistickim rekvizitima....
Celik u srcu

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 jul 2013, 15:54

risha1988 je napisao/la:
England je napisao/la:

Joj ovo će biti dernek i dobra zabava na Bilinom :D Opet će biti Jug dobro popunjen Robijašima i naravno navijat ćemo za UDINE :D Kao i nekad davno kad su igrali u Europi ŽEPČE - BAŠKIMI KUMANOVO :D Čitav jug Baškimi... oooo :D Sad ćemo za UDINE :D
pa isti **** navijali vi za Udinese ili ne, koga zaboli neka stvar..
ionako igramo na gostujućem terenu, a da ne govorim protiv kakve ekipe igramo..

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 26 jul 2013, 15:56

:x O cemu vi pricate jedini ste klub na Balkanu koji je zabranio da ko god je musliman zaigra bilo za kosarkaski ili nogometni klub. Vi ste jos ocito u ratu, dok za Hajduk i Dinamo igraju Husejnovici, Vrsajevici vi glumite neke nacionaliste sa vasim Jelicem na celu. Dokad to tako zar rat nije stao 95
Limvo Likce

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 26 jul 2013, 15:57

decki stvarno ne dijelim nikog po nacionalnoj osnovi, ne mrzim nikog, voli te i navijaj te za koga hocete ali postuj te svoje i tudje. ovdje dolazim samo radi jednog stava koji vam podugo zelim reci. decki iz Sirokog Brijega ugledaj te se na Zenicu! :D sezonama citam vase nasladjivanje na Celik i Zenicu kad mi ne bih ispunjavali neke propise, procedure, licence itd itd. eh evo ga dosao je i taj dan kad ja vama mogu reci da se ugledate na Celik i Zenicu. neka sad bude sve po propisima. zelim vam pozitivan rezultat na Bilinom i da prodje sve u najboljem redu.

ps: iznenadili ste me dobrom igrom. igrali ste dobro u zavrsnici prvenstva i u kupu BiH a evo nastavili ste i u evropi.
Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 26 jul 2013, 16:00, ukupno mijenjano 2 puta.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 26 jul 2013, 15:58

Gledah široki neku noć, i ostah zapanjen kako dobro igraju. Svaka čast
naprijed rejal

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 26 jul 2013, 15:59

Kevine, cudi me jedna stvar, tako ste jaki tako ste mocni(finansijski), dugo ste u Evropi, skoro svake godine imate evropske nastupe, zasto ne osposobite Pecaru za znacajnije evropske nastupe? Bar to vama po meni ne bi trebao biti problem. Iskreno bi volio da to i uradite ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 jul 2013, 16:03

KenoRob je napisao/la:decki stvarno ne dijelim nikog po nacionalnoj osnovi, ne mrzim nikog, voli te i navijaj te za koga hocete ali postuj te svoje i tudje. ovdje dolazim samo radi jednog stava koji vam podugo zelim reci. decki iz Sirokog Brijega ugledaj te se na Zenicu! :D sezonama citam vase nasladjivanje na Celik i Zenicu kad mi ne bih ispunjavali neke propise, procedure, licence itd itd. eh evo ga dosao je i taj dan kad ja vama mogu reci da se ugledate na Celik i Zenicu. neka sad bude sve po propisima. zelim vam pozitivan rezultat na Bilinom i da prodje sve u najboljem redu.

ps: iznenadili ste me dobrom igrom. igrali ste dobro u zavrsnici prvenstva i u kupu BiH a evo nastavili ste i u evropi.
Sta se na vas neko ima ugledati, pa vi jedva imate licencu za PL a kamo li za europu ! Badava vam stadion kad vam je Celik truba i ne moze meda u PL a kamo li da izbori europu.

Na drugoj strani Siroki, ima licence, stnadradno jak u PL BiH, standarno igra europu (ne bitno na rezultate), sad ce da u nasoj divnoj BiH ugosti jedan veliki tim.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 26 jul 2013, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 jul 2013, 16:03

Crni gavran je napisao/la:Kevine, cudi me jedna stvar, tako ste jaki tako ste mocni(finansijski), dugo ste u Evropi, skoro svake godine imate evropske nastupe, zasto ne osposobite Pecaru za znacajnije evropske nastupe? Bar to vama po meni ne bi trebao biti problem. Iskreno bi volio da to i uradite ;)
uopće nismo financijski jaki, veći proračun iam recimo Željo, pa možda i Sarajevo i Borac samo što mi štogod prodamo i ztaradimo i plus što nam Uprava radi bolji posao i nema dugova..

a što se tiče stadiona, neznam jesi ti pratio ovih dana ili ne ali Pecara je ok za treću kategoriju kontaš, sve je urađeno i sređeno prema UEFINIM uputama međutim **** nisu poslala čovjeka u inspekciju da to evidentira i dadne licencu..u tome je sva bit ovog problema..

a stadion kao stadion nije na dobrom mjestu i nadam se ad će uskoro osvanuti novi, moderniji negdje van grada..samo je pitanje kome ga graditi i za koju ligu? za ovaj šugavluk od PL svakako ne..smanjenje lige, povećanje kvalitete, pa s tim i prolasci u 3., 4. grupe EL, LP bi donijeli i novi stadion..

risha1988
Kontakt:

Post Postao/la risha1988 » 26 jul 2013, 16:05

Ne znam samo što se čudite... Kad budete poštovali zemlju u kojoj živite i dan državnosti,i ne budete zviždali himni kao što ste radili u utakmici BIH-HRVATSKA u Širokom U-21 kad su igrale,možete očekivati podršku i poštivanje sa naše strane... ČIME STE TO VI ZASLUŽILI DA ZENIČANI NAVIJAJU ZA VAS,PLJUJETE BIH KAD GOD MOŽETE,ODETE NA AVAZ LAJETE PROTIV REPREZENTACIJE ZEMLJE U KOJOJ STE ROĐENI... I ONDA OČEKUJETE DA MI S VAMA FINO...

risha1988
Kontakt:

Post Postao/la risha1988 » 26 jul 2013, 16:08

Kevin je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Kevine, cudi me jedna stvar, tako ste jaki tako ste mocni(finansijski), dugo ste u Evropi, skoro svake godine imate evropske nastupe, zasto ne osposobite Pecaru za znacajnije evropske nastupe? Bar to vama po meni ne bi trebao biti problem. Iskreno bi volio da to i uradite ;)
uopće nismo financijski jaki, veći proračun iam recimo Željo, pa možda i Sarajevo i Borac samo što mi štogod prodamo i ztaradimo i plus što nam Uprava radi bolji posao i nema dugova..

a što se tiče stadiona, neznam jesi ti pratio ovih dana ili ne ali Pecara je ok za treću kategoriju kontaš, sve je urađeno i sređeno prema UEFINIM uputama međutim **** nisu poslala čovjeka u inspekciju da to evidentira i dadne licencu..u tome je sva bit ovog problema..

a stadion kao stadion nije na dobrom mjestu i nadam se ad će uskoro osvanuti novi, moderniji negdje van grada..samo je pitanje kome ga graditi i za koju ligu? za ovaj šugavluk od PL svakako ne..smanjenje lige, povećanje kvalitete, pa s tim i prolasci u 3., 4. grupe EL, LP bi donijeli i novi stadion..
NEMATE VI STADION KOJI ISPUNJAVA USLOVE ZA NOVINARE,TO ŠTO NEKI PIŠU DA JE BIO PROBLEM SA TIM ZIDOM OD 40 CM JE NEBULOZA... NEMATE ODREĐENI BROJ NOVINARSKIH LOŽA I TO JE PROBLEM... NE IGRATE SA ČITLUKOM,IPAK JE TO RENOMIRANI KLUB,SAMO SE BUDALA I MOGLA NADAT DA ĆE VAS PUSTITI DA IGRATE NA PECARI!!!

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 26 jul 2013, 16:09

Momci,pozitive malo i radite na tome da ne bude nista cudno u tome da navijaci Sirokog dodju na Bilino i navijaju nemetano za svoj klub,kao i da Zenicani podrze Sirokobrijezane.Manite se nacionalistickih supljaka vise.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 26 jul 2013, 16:10

kralju tebe niko ne tjera da ides da gledas,a u Ze vjeruj da ima ljudi koji ce otic da gledaju ,radi Ekipe koja dolazi.
i uvjek ce bit onih koji su za i koji su protiv.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 26 jul 2013, 16:10

Dobro je bolan vise popusti ljude.Sutra ti igra Celik a ti zapeo oko Udinezea i Sirokog.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 26 jul 2013, 16:11

.
Zadnja izmjena: Android, dana/u 26 jul 2013, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 jul 2013, 16:12

Kevin je napisao/la:

mnogi se smiju VELEŽU, kažu stadion izvan grada? a vodeći klubovi evrope prave stadione izvan grada, niko više ne pravi u gradovima, to je vrijeme prošlost....a zašto bi smo mi bili pametniji od njih?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Jet2Holiday, jurisicduska, kolezeljovac, supervizor i 58 gostiju.