FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bjež' je*em ti vijesti, srce mi stade u sekundi

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Zakaj, ako ne smijem da napišem neko svoje razmišljanje onda može nije problem, i ono što neko ne voli čuti sve 5.kb80 je napisao/la:"joca" mogao bi ti malo odmoriti...
Misliš da će neko u javnosti napisati pravu i tačnu stvar sve je umotano i zakukuljeno dok se ne dokaže suprotno.
gdje si ovo nasao,moze i na ppstorm_raider je napisao/la:U 1. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine aktuelni bosanskohercegovački prvak, sarajevski Željezničar, u Gradačcu će snage odmjeriti sa Zvijezdom, a na klupi Plavih s Grbavice neće biti menadžera Amara Osima.
Sta se desava???
Muharemovicu odlazi iz Zelje
evo čovjeka u Resniku kod Hadžića kod tetke cijeli dan jede i pije, odmara malo
Budi Željo! YNWA!
- storm_raider
- Kontakt:
Naslovna strana ss.bamija je napisao/la:gdje si ovo nasao,moze i na ppstorm_raider je napisao/la:U 1. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine aktuelni bosanskohercegovački prvak, sarajevski Željezničar, u Gradačcu će snage odmjeriti sa Zvijezdom, a na klupi Plavih s Grbavice neće biti menadžera Amara Osima.
Sta se desava???
Sport je lijek za tijelo i duh.
Brate neka bude kako ti kazes i ja sam odmah miran,nadam se da ce biti ovako111 je napisao/la:"Nakon evropskih susreta razgovarali smo i Osim je vidno iscrpljen zatražio desetak dana odmora. Ekipu će voditi njegovi pomoćnici i nadamo se da se to neće odraziti na rezultat", za SportSport.ba je istakao Gredić.mija je napisao/la:Brate svima nama kojima je Zeljo u srcu ovo nije bas normalno,i ne lici to na Amara,tako da nije paranoja vec opravdana zebnja111 je napisao/la:Uzeo covjek 10 dana odmora, možda malo skokne na more, dogovorio sa predsjednikom Gredićem koji fino kaže da je sve OK ....i prestanite se provaljivati i paranoisati
Jarane, ja ne znam nije jasno u Gredićevoj izjavi....fino sve covjek objasnio, ali jok - bolje da sad izmišljao scenarija sa SF filmove.
smijes ti napisati sta hoces, ali ako volis zelju onda nema potrebe da ti objasnjavam "zakaj" ne bi trebao da pises ovakve, po mom misljenju gluposti...joca je napisao/la:Zakaj, ako ne smijem da napišem neko svoje razmišljanje onda može nije problem, i ono što neko ne voli čuti sve 5.kb80 je napisao/la:"joca" mogao bi ti malo odmoriti...
Misliš da će neko u javnosti napisati pravu i tačnu stvar sve je umotano i zakukuljeno dok se ne dokaže suprotno.
Amar ima toliko kredita da može tražiti odmor od pola godine ili godinu ako treba, a ne 10-tak dana.
Predsjednik Gredić mu izašao u susret i to je sva prica....dobro je da je tražio samo 10 dana, što znaci da se expresno vraca.
Predsjednik Gredić mu izašao u susret i to je sva prica....dobro je da je tražio samo 10 dana, što znaci da se expresno vraca.
Zadnja izmjena: 111, dana/u 26 jul 2013, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Fala drugstorm_raider je napisao/la:Naslovna strana ss.bamija je napisao/la:gdje si ovo nasao,moze i na ppstorm_raider je napisao/la:U 1. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine aktuelni bosanskohercegovački prvak, sarajevski Željezničar, u Gradačcu će snage odmjeriti sa Zvijezdom, a na klupi Plavih s Grbavice neće biti menadžera Amara Osima.
Sta se desava???

Trenutno stanje foruma FK Zeljeznicar!
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 26 jul 2013, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- storm_raider
- Kontakt:
ljudi ja vam kažem evo ga kod tetke sa djetetom, igraju košarke zajedno, uživa čovjek
Budi Željo! YNWA!
Svi su zamjenjivi samo SEF nije...
Sada iskreno i nisam bas previse optimistican sto se sutrasnje utakmice tice.
Sada iskreno i nisam bas previse optimistican sto se sutrasnje utakmice tice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Nećemo sad ocjenjivati šta je glupost, a šta nije nema potrebe za tim, ali je svakako neozbiljno igramo se kao neke uvrijeđene mlade možda mu neko nešto pigovorio od navijača, možda miran on se voli petljat njemu u posao, ili već neko ko mu ga zna, i on se malo naljutio pa da mi vidimo kako je to bez njega, a zna i on da ne možemo tako lako sastaviti ekipu, pa veli nek se snalaze ovi moji pomoćnici ko ih šiša jelde, ovo je kec ko kuća sutra nažalost.kb80 je napisao/la:smijes ti napisati sta hoces, ali ako volis zelju onda nema potrebe da ti objasnjavam "zakaj" ne bi trebao da pises ovakve, po mom misljenju gluposti...joca je napisao/la:Zakaj, ako ne smijem da napišem neko svoje razmišljanje onda može nije problem, i ono što neko ne voli čuti sve 5.kb80 je napisao/la:"joca" mogao bi ti malo odmoriti...
neka pogleda forum i samo ce mu se kazati kako djeluje ova vijest na sviju nasaVDo8 je napisao/la:ljudi ja vam kažem evo ga kod tetke sa djetetom, igraju košarke zajedno, uživa čovjek
Ovo je dosta cudno pred prvo kolo da trazi odmor a bio je na odmoru pred pocetak priprema. Ako neko zna vise informacija nek slobodno iznese.
Gdje tačno daj adresu i broj da se uvjerimo i dođemo, i ti nas čekajtu na tom mjestu svakako, pa ako bude dobit ćeš pohvale, ako ne bude onda se zna.aVDo8 je napisao/la:ljudi ja vam kažem evo ga kod tetke sa djetetom, igraju košarke zajedno, uživa čovjek
Ja cu u ovo Gredicevo objasnjenje povjerovati tek kad i Amar ponovi isto..Jer mi nema logike da menadzer ide na odmor a pocela sezona..Jednostavno nema pa me ve proglasavajte Judom koliko hocete..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 26 jul 2013, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, Sarun i 28 gostiju.