Pa kad je u ovoj drzavi sve na nacionalnoj osnovi pa timovi tipa Celik, Sloboda i jos neki koji imaju multinacionalne ekipe ne mogu igrati te im se uvijek nesto namontira kako bi otisao neki nacionalisticki klub da bi nam sva tri voljena naroda bila sretnaEngland je napisao/la:Pazi specijalna kategorija Tuzla i Zenica, organizirano na Široki, ovi djeci čaja nisu skuhali od 86 iz Tuzle, a likće i kad izbori izlazak na Euro scenu ostane posrnai...
NK Široki Brijeg
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Doci cu na tekmu Siroki - Udinese iz prostog razloga sto volim fudbal i uzivat u njemu, i zbog istog razloga ce doci vecina zenicana, a ne zbog vrijeđanja. Normalno da cu navijat za Siroki jer ste jedini predstavnici ove nase lakrdije od drzave. Ostala bagra koja bude zvizdala je samo pokazatelj kolko je neki grad selo ili grad, ma gdje god da se ta utakmica igrala. To su ograniceni ljudi okovani u proslom vremenu i prostoru, ljudi koji nisu upoznati niti sa jednom drugom kulturom osim huliganskom, ljudi koji iz Babina(selo pokraj Zenice) dodju pa kazu Zenica carsija
(inace u toj se carsiji izlazi do 23 sata i poslje je grad pust). Sirokom zelim sve najbolje i budite sigurni da ce igraci svojim zalaganjem iako slabiji pobrat simpatije zenicke publike.

-
- Kontakt:
Risha smiri strasti,ti si vjeciti provokator.Sto se tice utakmice protiv udina,svaki zenicanin koji dodje na bilino polje i bude navijao za udine ,za mene je neprijatelj ove drzave.Mozes ne voliti neki klub ali ako on predstavlja tvoju drzavu onda mozes bar toliko ,da ga ispostujes,istina u sirokom je dosta puta OD strane navijaca SB bila ponizavana,istina je i to da su se na toj tribini nalazili i kukasti krizevi,al svakako netreba zaboraviti da je klub siroki brijeg izuzetno korektan,pa je tako recimo nekoliko puta izlazio u susret FKVelez iako je opste poznata situacija u hercegovini,prema tome,ako vec necemo navijati ,mozemo bar ispostovati SB , a vi zenicani budite dobri domacinirisha1988 je napisao/la:hahahahahahahahahahah... OJ ŽIVOTELJUBOMORAN
NA ŠTO IMAM BITI LJUBOMORAN
NA LIŠTICU
ILI PREIMENOVANU OPĆINU ŠIROKI BRIJEG
![]()
MI SMO PRAVO LUDI ZA HERCEGOVAČKIM KAMENJAROM I NEDOĐIJAMA
HAHAHA JA NE ZNAM OD KAD TO BOGATUNI IGRAJU U GRADU GDJE ŽIVI SIROTINJA
BOGATUNI BI TREBALI IMATI ALLIANZ ARENU A NE PECARU
ZIDINA JE IZA GOLA VEĆI NEGO U ZATVORU U ZENICI,SAMO JOŠ ŽICE NABACITE ONE BODLJIKAVE
DOĐITE MALO U ČARŠIJU U ZENICU DA VIDITE KAKO IZGLEDA ZENICA A KAKO VAŠA LIŠTICA

ŠTO BI JA PODRŽAVAO KLUB ZA KOJI NAVIJAJU ONI KOJI ZVIŽDE HIMNI DRŽAVE U KOJOJ ŽIVE I KOJI JE KONSTANTNO PLJUJU,POSJETI MALO AVAZ PA ČITAJ KOMENTARE !!! ??? TO TEBI NIJE PROTIV DRŽAVE ???? AL SAM JA ZATO PROTIV DRŽAVE ŠTO NE NAVIJAM ZA KLUB TAKVIH NAVIJAČAkonjicanin01 je napisao/la:Risha smiri strasti,ti si vjeciti provokator.Sto se tice utakmice protiv udina,svaki zenicanin koji dodje na bilino polje i bude navijao za udine ,za mene je neprijatelj ove drzave.Mozes ne voliti neki klub ali ako on predstavlja tvoju drzavu onda mozes bar toliko ,da ga ispostujes,istina u sirokom je dosta puta OD strane navijaca SB bila ponizavana,istina je i to da su se na toj tribini nalazili i kukasti krizevi,al svakako netreba zaboraviti da je klub siroki brijeg izuzetno korektan,pa je tako recimo nekoliko puta izlazio u susret FKVelez iako je opste poznata situacija u hercegovini,prema tome,ako vec necemo navijati ,mozemo bar ispostovati SB , a vi zenicani budite dobri domacinirisha1988 je napisao/la:hahahahahahahahahahah... OJ ŽIVOTELJUBOMORAN
NA LIŠTICU
![]()
ZIDINA JE IZA GOLA VEĆI NEGO U ZATVORU U ZENICI,SAMO JOŠ ŽICE NABACITE ONE BODLJIKAVE
DOĐITE MALO U ČARŠIJU U ZENICU DA VIDITE KAKO IZGLEDA ZENICA A KAKO VAŠA LIŠTICA

Kakve su vam cijene za evropske utakmice? Ako dođem kući dotad vjerovatno dolazim.
Ako ljudi mogu da igraju sa igračima koji oni hoće, to je njihova stvar, ti si multietičan pa te nema nigdje. Zar to nije najbolje, a što je zanimljivo Široki svake godine da ima ambicija može biti prvak, al' jednostavno ljudi su tu, igraju svake godine Euro scenu i pronašli su nekakvu zadovoljštinu.tuzlak1987 je napisao/la:Pa kad je u ovoj drzavi sve na nacionalnoj osnovi pa timovi tipa Celik, Sloboda i jos neki koji imaju multinacionalne ekipe ne mogu igrati te im se uvijek nesto namontira kako bi otisao neki nacionalisticki klub da bi nam sva tri voljena naroda bila sretnaEngland je napisao/la:Pazi specijalna kategorija Tuzla i Zenica, organizirano na Široki, ovi djeci čaja nisu skuhali od 86 iz Tuzle, a likće i kad izbori izlazak na Euro scenu ostane posrnai...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- tuzlak1987
- Kontakt:
pravi kapitalisticki pogled na svijet..England je napisao/la:Ako ljudi mogu da igraju sa igračima koji oni hoće, to je njihova stvar, ti si multietičan pa te nema nigdje. Zar to nije najbolje, a što je zanimljivo Široki svake godine da ima ambicija može biti prvak, al' jednostavno ljudi su tu, igraju svake godine Euro scenu i pronašli su nekakvu zadovoljštinu.tuzlak1987 je napisao/la:Pa kad je u ovoj drzavi sve na nacionalnoj osnovi pa timovi tipa Celik, Sloboda i jos neki koji imaju multinacionalne ekipe ne mogu igrati te im se uvijek nesto namontira kako bi otisao neki nacionalisticki klub da bi nam sva tri voljena naroda bila sretnaEngland je napisao/la:Pazi specijalna kategorija Tuzla i Zenica, organizirano na Široki, ovi djeci čaja nisu skuhali od 86 iz Tuzle, a likće i kad izbori izlazak na Euro scenu ostane posrnai...
ja ne bih mijenjao nikad tu multietnicnost u ekipi i nikad stavljao nekog da igra ako je katolik pa makar nikad ne uzeo lige,kupa i otisao u evropu. nije sve u parama, a siroki ce uvijek biti profitabilan i u vrhu zbog hercegovackih kladionica.
@tuzlak 1987
Pogled kao pogled, to je najmanje važno, samo ti hoću reći da ako ti navijaš za Slobodu što te briga 'ko igra u
Širokom, oni za tebe niti ne postoje, to je kapitalistički, gledaj svoja posla.
Pogled kao pogled, to je najmanje važno, samo ti hoću reći da ako ti navijaš za Slobodu što te briga 'ko igra u
-
- Kontakt:
Ne kazem da trebas navijati ,bolje nemoj doci na bilino bolje,mislio sam na ljude koji ce doci da provociraju,sve to stoji sto kazes da drzava se pljuje da se zvizdi himni,ali upravo mi koji se zaklinjemo u ovu drzavu cemo se staviti u isti kos s onima koji to rade ako budemo provocirali klub koji predstavlja drzavu,opet ti kazem klub kao klub je po meni korektan ,a navijaci su druga pricarisha1988 je napisao/la:ŠTO BI JA PODRŽAVAO KLUB ZA KOJI NAVIJAJU ONI KOJI ZVIŽDE HIMNI DRŽAVE U KOJOJ ŽIVE I KOJI JE KONSTANTNO PLJUJU,POSJETI MALO AVAZ PA ČITAJ KOMENTARE !!! ??? TO TEBI NIJE PROTIV DRŽAVE ???? AL SAM JA ZATO PROTIV DRŽAVE ŠTO NE NAVIJAM ZA KLUB TAKVIH NAVIJAČAkonjicanin01 je napisao/la:Risha smiri strasti,ti si vjeciti provokator.Sto se tice utakmice protiv udina,svaki zenicanin koji dodje na bilino polje i bude navijao za udine ,za mene je neprijatelj ove drzave.Mozes ne voliti neki klub ali ako on predstavlja tvoju drzavu onda mozes bar toliko ,da ga ispostujes,istina u sirokom je dosta puta OD strane navijaca SB bila ponizavana,istina je i to da su se na toj tribini nalazili i kukasti krizevi,al svakako netreba zaboraviti da je klub siroki brijeg izuzetno korektan,pa je tako recimo nekoliko puta izlazio u susret FKVelez iako je opste poznata situacija u hercegovini,prema tome,ako vec necemo navijati ,mozemo bar ispostovati SB , a vi zenicani budite dobri domacinirisha1988 je napisao/la:hahahahahahahahahahah... OJ ŽIVOTELJUBOMORAN
NA LIŠTICU
![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
E pa ne idem linijom manjeg otpora, to je za kukavice...England je napisao/la:@tuzlak 1987
Svaki problem ove drzave je i moj problem, ako nije onda sam kukavica koja ide linijom manjeg otpora i dopusta lose stvari
Zašto misliš da je to problem, to uopće nije problem, svako udruženje , sportsko ili bilo kakve vrste formira tijela, statut, pa ako saglasnost ...da ti ne tumačim zakone, ti si na krivom putu i tu se ne radi o liniji manjeg otpora , tvoja borba je kao borba sa vjetrenjačama, besmislena. Energija puca.tuzlak1987 je napisao/la:E pa ne idem linijom manjeg otpora, to je za kukavice...England je napisao/la:@tuzlak 1987
Svaki problem ove drzave je i moj problem, ako nije onda sam kukavica koja ide linijom manjeg otpora i dopusta lose stvari
PA eto ti budi Konjic nijem na rušanje i omalovažavanje države,a oni kad god imaju priliku to rade... Ja vala neću šutit !!! Tako su isto i iz Žepča tražili da navijamo za njih u utakmici Kup Uefa kad su oni igrali na Bilinom protiv Baškimija!!! A odeš na gostovanje u Žepče i doživiš sve ono o čemu sam pisao,i da takve podržava!??? NE PADA MI NA PAMET! JA MOGU PODRŽAT NORMALNE NAVIJAČE I KLUB AL FAŠIZAM I NACIONALIZAM NE ŽELIM I NEĆU!!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Koga bolan boli briga sta ces ti podrzavati ili ne podrzavati, k'o bitan faktor. Nalozio se ovdje k'o kakav pubertetlija na ''fasiste''.
Zalosti.
Podrzavaj ''normalne navijace'' koji ''skandiraju'' Markalama i Srbiji i tako time, onako iz jalijaske zajebancije, prepoznat ces ih vjerujem kad volis toliko generalizirati ljude i izvlaciti stereotipe, naime puno su kulturno i moralno izdignutiji od kojekakvih fasista, prava ona urbana klosarija. A i gradska rubrika crne kronike je u teskom ''padu'' u zadnje vrijeme vidim.
Sad te vise zaista dosta, ako niste u stanju drzati se teme, zaobidjite u najsirem mogucem luku.

Podrzavaj ''normalne navijace'' koji ''skandiraju'' Markalama i Srbiji i tako time, onako iz jalijaske zajebancije, prepoznat ces ih vjerujem kad volis toliko generalizirati ljude i izvlaciti stereotipe, naime puno su kulturno i moralno izdignutiji od kojekakvih fasista, prava ona urbana klosarija. A i gradska rubrika crne kronike je u teskom ''padu'' u zadnje vrijeme vidim.
Sad te vise zaista dosta, ako niste u stanju drzati se teme, zaobidjite u najsirem mogucem luku.
...Život za Široki...
Ugasi caps lock , napiši post bez 15 smajlija i možda te neko i shvati ozbiljnorisha1988 je napisao/la:hahahahahahahahahahah... OJ ŽIVOTELJUBOMORAN
NA LIŠTICU
![]()
Zato što je Široki Brijeg u situaciji da poboljša koeficijent svim bh. klubovima u Evropi . A da tebe to ne zanima , vi nemate šanse za Evropu...tuzlak1987 je napisao/la:Moze jedan razlog zasto bi Bosanac trebao protiv Udina da navija za Siroki i ja cu evo navijati?
U ovom trenutku je Udinese vise bosanski klub od Sirokog jer bi svaki Bosanac bez obzira na vjeru mogao igrati u Udinama ako ima kvalitet dok u Sirokom ne
ZELJEZNICAR 1921!
SVOJ TI POS'OhamzaTM87 je napisao/la:Ugasi caps lock , napiši post bez 15 smajlija i možda te neko i shvati ozbiljnorisha1988 je napisao/la:hahahahahahahahahahah... OJ ŽIVOTELJUBOMORAN
NA LIŠTICU
![]()

- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa svijet se stotinama godina borio da izbjegne takve diskriminacije, kako nije problem? To je diskriminacija...England je napisao/la:Zašto misliš da je to problem, to uopće nije problem, svako udruženje , sportsko ili bilo kakve vrste formira tijela, statut, pa ako saglasnost ...da ti ne tumačim zakone, ti si na krivom putu i tu se ne radi o liniji manjeg otpora , tvoja borba je kao borba sa vjetrenjačama, besmislena. Energija puca.tuzlak1987 je napisao/la:E pa ne idem linijom manjeg otpora, to je za kukavice...England je napisao/la:@tuzlak 1987
Cuo sam da postoje timovi u kojima mogu igrati samo stanovnici jedne zemlje ili nacije ali za to da mogu igrati samo katolici nikad nisam cuo..to je vise nego smijesno jer se religija uplela u sport i tebi to nije problem?
- rob do bagro
- Kontakt:
Ajde bolan sta i ti prosipas demagogiju, gdje to pise da ja moram podrzavati Siroki i u slucaju istog mi smo seljaci jelde, ma nemoj mi reci.ŠB_Fidelis je napisao/la:Koga bolan boli briga sta ces ti podrzavati ili ne podrzavati, k'o bitan faktor. Nalozio se ovdje k'o kakav pubertetlija na ''fasiste''.![]()
Podrzavaj ''normalne navijace'' koji ''skandiraju'' Markalama i Srbiji i tako time, onako iz jalijaske zajebancije, prepoznat ces ih vjerujem, naime puno su kulturno i moralno izdignutiji od kojekakvih fasista. A i gradska rubrika crne kronike je u teskom ''padu'' u zadnje vrijeme vidim.
Vi ste vazda nesto ugrozeni, na sve komentar imate.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
@tuzla 1987
Niti najmanja diskriminacija, alternativa ko u priči, kako i sam kažeš Široki je jedini klub takve vrste, a koliko klubova ima, to nikako nije diskriminacija. ?
Niti najmanja diskriminacija, alternativa ko u priči, kako i sam kažeš Široki je jedini klub takve vrste, a koliko klubova ima, to nikako nije diskriminacija. ?
A za koji qrc niste prijavili Poljud ili Maksimir ?
Hvalite se nekom organizacijom,stabilnim finansijskim stanjem u klubu,mocnim privatnicima koji stoje iza kluba a marke niste ulupali vec godinama u Pecaru..
Hvalite se nekom organizacijom,stabilnim finansijskim stanjem u klubu,mocnim privatnicima koji stoje iza kluba a marke niste ulupali vec godinama u Pecaru..
- tuzlak1987
- Kontakt:
U Evropi nas samo sramotite, sto bi me zanimalo. Jedino sto je vrijedno je reprezentacija koja ima neke uspjehe, ostalo sve su blamaze. A koeficijent kao koeficijent nije ni bitan jer se nema sta popraviti i pokvariti, u prijevodu mizeran je i ostati ce takav godinamahamzaTM87 je napisao/la:Ugasi caps lock , napiši post bez 15 smajlija i možda te neko i shvati ozbiljnorisha1988 je napisao/la:hahahahahahahahahahah... OJ ŽIVOTELJUBOMORAN
NA LIŠTICU
![]()
Zato što je Široki Brijeg u situaciji da poboljša koeficijent svim bh. klubovima u Evropi . A da tebe to ne zanima , vi nemate šanse za Evropu...tuzlak1987 je napisao/la:Moze jedan razlog zasto bi Bosanac trebao protiv Udina da navija za Siroki i ja cu evo navijati?
U ovom trenutku je Udinese vise bosanski klub od Sirokog jer bi svaki Bosanac bez obzira na vjeru mogao igrati u Udinama ako ima kvalitet dok u Sirokom ne