ne ja sam realan nego dodjem na temu nesto da procitam,ovdje vidim pljuvanje i provociranje,ajde da je rijec o jednom covjeku nego izgleda vi to radite kolektivno! Utjeha mi nista ne treba niti mi sta znaci,znam samo da ste u 2 meca porazeni,a dizete Plzen ovdje kao da je Barsa,ljudi ce ispast od prvog ozbiljnijeg protivnika jer su smijesni i u odbrani i u napadu!likusa je napisao/la:bacelonafan
ako si utjehu nasao u Želji onda imas ocit problem
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bacelonafan
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ocito da treba obijasniti mi smo protiv dobre ekipe odigrali dobro i to je razlog srece, ispali smo jer su ljudi puno bolji od nas i nismo mogli nadoknaditi ni trkom ni bilo cim razliku u kvaliteti a vi ste ispali od lose ekipe i losi ste bili od njih i normalno je da necete biti zadovoljni kao recimo mi.Mi smo igrali protiv ozbiljne ekipe a vi protiv haman amatera.Šofa je napisao/la:
Vi se zalite i zamjerate nam sto kao slavimo vase poraze a VI IH SAMI SLAVITE, znaci ako je vama drago sto ste izgubili i ponosite se time i name je odmah drago et
Sto se tice nas mi smo ispali ne slavimo svoj poraz nije nam drago zbog toga i ne ponosimo se time.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Tako je ako ce ti bit laksebacelonafan je napisao/la:ne ja sam realan nego dodjem na temu nesto da procitam,ovdje vidim pljuvanje i provociranje,ajde da je rijec o jednom covjeku nego izgleda vi to radite kolektivno! Utjeha mi nista ne treba niti mi sta znaci,znam samo da ste u 2 meca porazeni,a dizete Plzen ovdje kao da je Barsa,ljudi ce ispast od prvog ozbiljnijeg protivnika jer su smijesni i u odbrani i u napadu!likusa je napisao/la:bacelonafan
Željeznicar za život cijeli !
Ti nastavi i dalje pratiti Plzen, to je tvoj stil, najveća pobjeda, možeš i djeci pričati da je Plzen ispao od svakog ozbiljnijeg protivnika, da, čak to možeš navesti i kao najveći uspjeh Sarajeva, ako me razumiješ.bacelonafan je napisao/la:ne ja sam realan nego dodjem na temu nesto da procitam,ovdje vidim pljuvanje i provociranje,ajde da je rijec o jednom covjeku nego izgleda vi to radite kolektivno! Utjeha mi nista ne treba niti mi sta znaci,znam samo da ste u 2 meca porazeni,a dizete Plzen ovdje kao da je Barsa,ljudi ce ispast od prvog ozbiljnijeg protivnika jer su smijesni i u odbrani i u napadu!likusa je napisao/la:bacelonafan
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Realno,mislim da navijacima zelje nemamo sta prigovoriti.Koliko god meni zeljo bio mrzak ljudi su ispali od prave ekipe uz borbu i trku svih 90 minuta.Ja to od nasih igraca nisam vidio.
Koja je razlika ispasti od Zete,kukesija i recimo Maribora il Victorije.Znaci sjesti i poklopiti se.
Koja je razlika ispasti od Zete,kukesija i recimo Maribora il Victorije.Znaci sjesti i poklopiti se.
1946
Ja kako sam shvatio Husrefa sinoc samo Vule ima pravo nastupa protiv Zrinjskog ostali nisu dobili neki certifikat.
Ti si opet šampion !
Pa ko će u špicu igrati ako Komazec nema pravo nastupa 
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Koji andrak se vise raspravljate vi s njima i oni s vama? Hocete vise popustiti? Pocela sam prijavljivati postove, tako i vi, a ne raspravljajte se o glupostima. Ispali su od ekipe koja je 70 + 3 minuta igrala sa igracem manje. Mi od glupog Kuksija, i STA sad?
Nadam se da ce moderatori/administratori da reaguju i obrisu svaki off topic kao i ovaj post!
Nadam se da ce moderatori/administratori da reaguju i obrisu svaki off topic kao i ovaj post!
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Imas malog Aganspahica i Plakala. Makar se radi njih necu nervirati.Shanks je napisao/la:Pa ko će u špicu igrati ako Komazec nema pravo nastupa
btw. Dzakmic ne smije vise biti kapiten! Suljic ima veca muda od njega.
Pa valjda Mario, još tu poziciju nije odigrao. malo šale ali ko zna.Shanks je napisao/la:Pa ko će u špicu igrati ako Komazec nema pravo nastupa
Odgovorno i dalje tvrdim, koliko god ova dječica pričala , Sarajevo i Željezničar su institucije za ove klubove što si naveo, samo što su okolnosti takve, oni žive u Državama koje su sređene, a BiH je na klocnama, kao i da ne postoji, tu se treba tražiti uzrok, zapravo, to i je uzrok.Head je napisao/la:Realno,mislim da navijacima zelje nemamo sta prigovoriti.Koliko god meni zeljo bio mrzak ljudi su ispali od prave ekipe uz borbu i trku svih 90 minuta.Ja to od nasih igraca nisam vidio.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pametnom dosta i previse.
Sta je vama sa tim Suljicem odjednom vam svima dobar? Mali je odigrao dobro i ide ga, a vec ste mu poceli gurati traku i slicno a do jucer ste ga svi redom pljuvali.
Sta je vama sa tim Suljicem odjednom vam svima dobar? Mali je odigrao dobro i ide ga, a vec ste mu poceli gurati traku i slicno a do jucer ste ga svi redom pljuvali.
Realno nas klupski fudbal je qrina.Odgovorno tvrdim da niko na nase stadione ne ide da se nagleda kvalitetnog fudbala,jer i sam zna da to nece vidjeti.Ovo malo bolesnika sto ide,ide zbog navike i ljubavi prema klubu koja je jaca od samog razuma.England je napisao/la:Odgovorno i dalje tvrdim, koliko god ova dječica pričala , Sarajevo i Željezničar su institucije za ove klubove što si naveo, samo što su okolnosti takve, oni žive u Državama koje su sređene, a BiH je na klocnama, kao i da ne postoji, tu se treba tražiti uzrok, zapravo, to i je uzrok.Head je napisao/la:Realno,mislim da navijacima zelje nemamo sta prigovoriti.Koliko god meni zeljo bio mrzak ljudi su ispali od prave ekipe uz borbu i trku svih 90 minuta.Ja to od nasih igraca nisam vidio.
Jedino reprezentacija sto se izdigla iznad ovog sivila.
1946
e neka si mi objasniopile87 je napisao/la:Ocito da treba obijasniti mi smo protiv dobre ekipe odigrali dobro i to je razlog srece, ispali smo jer su ljudi puno bolji od nas i nismo mogli nadoknaditi ni trkom ni bilo cim razliku u kvaliteti a vi ste ispali od lose ekipe i losi ste bili od njih i normalno je da necete biti zadovoljni kao recimo mi.Mi smo igrali protiv ozbiljne ekipe a vi protiv haman amatera.Šofa je napisao/la:
Vi se zalite i zamjerate nam sto kao slavimo vase poraze a VI IH SAMI SLAVITE, znaci ako je vama drago sto ste izgubili i ponosite se time i name je odmah drago et
Sto se tice nas mi smo ispali ne slavimo svoj poraz nije nam drago zbog toga i ne ponosimo se time.
Ja mislim da ce Husref ubaciti Agana ili Plakala i da bi bili ucikoviti tacnije da se pomogne napadu sigurno ce se igrati
-------------------Aganspahic/Plakalo--------------
-------Suljic-------------------------------Huseinbasic
Ti si opet šampion !
Vec gledamo u svom prvenstvu uzeli utakmicu na otvaranju 5-0 .Šofa je napisao/la:
e neka si mi objasniovidjecemo tu Viktoruju u nastavku takmicenja
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Isto kao sto su sve ostale do jucer dizali,a danas ih spustaju i isto kao sto ce ove sve popljuvane nakon tri dobra rezultata opet dizati ,pitarski mentalitet klasika1L8F9C2 je napisao/la:
Do jucer citav Istok Suljicu hebe od do,sinoc mu apludiraju,sutra ce opet kamarati sve zivo i tako u krug
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 26 jul 2013, 19:23, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
sto ne moze igrat Karic, sinoc je ako nista spust'o lopte borio se za razliku od nekih??!! I obavezno poceti s Osmanagicem u vezi i Suljic i Todorovic krila ...simon je napisao/la:Ja mislim da ce Husref ubaciti Agana ili Plakala i da bi bili ucikoviti tacnije da se pomogne napadu sigurno ce se igrati
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
jeste Karic se ako nista borio,trudio za razliku od meluna koji je promasaj stoljecaharisfcb je napisao/la:sto ne moze igrat Karic, sinoc je ako nista spust'o lopte borio se za razliku od nekih??!! I obavezno poceti s Osmanagicem u vezi i Suljic i Todorovic krila ...simon je napisao/la:Ja mislim da ce Husref ubaciti Agana ili Plakala i da bi bili ucikoviti tacnije da se pomogne napadu sigurno ce se igrati
Mislim da on jos nije 100 % spreman za 90 minuta na terenu.mujo205 je napisao/la:jeste Karic se ako nista borio,trudio za razliku od meluna koji je promasaj stoljecaharisfcb je napisao/la:sto ne moze igrat Karic, sinoc je ako nista spust'o lopte borio se za razliku od nekih??!! I obavezno poceti s Osmanagicem u vezi i Suljic i Todorovic krila ...simon je napisao/la:Ja mislim da ce Husref ubaciti Agana ili Plakala i da bi bili ucikoviti tacnije da se pomogne napadu sigurno ce se igrati
Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.