FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ja po ovom zaključujem boli me kita kako će neko tamo ostvariti rezultat ko će igrati, kakva taktika će biti i ostalo, znači ko voli svoj klub on je tu neće ga ostaviti ni po koju cijenu nekom ako je on zvanično još trener, pa mogao je sutra otići odraditi utakmicu, pa uzeti 6 dana odmora i odmoriti se do Travnika, ajmo logicirat malo, ipak će biti počet razmišljat o čapljiću ili nekoj drugoj Željinoj legendi.
-
- Kontakt:
doslo je do malih trzavica ljudi ali se nadam da ce biti sve u redu,,jednostavno je slaba financijska situacija u klubu a to nece nitko da kaze ili ne zeli....to je istina svidjalo se nekome ili ne... 

blackmundir je napisao/la:doslo je do malih trzavica ljudi ali se nadam da ce biti sve u redu,,jednostavno je slaba financijska situacija u klubu a to nece nitko da kaze ili ne zeli....to je istina svidjalo se nekome ili ne...
Ma ko si ti da to znaš? Otkud najednom ovoliko upučenih ljudi, vraćajte se u rupe, neće Amar još zadugo.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- Trequartista
- Kontakt:
Raja, sve je pod kontrolom!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Neće nas Amar napustit' ba. Polako, nemojte se džaba srkletit. Hajmo vjerovat' u čovjeka? Najavio bi to.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Idi ga pitaj ti si tu blizu šta je reci ono čitam šta je jel si tu ili nisi reci raja se sekira i brine.iVar je napisao/la:Neće nas Amar napustit' ba. Polako, nemojte se džaba srkletit. Hajmo vjerovat' u čovjeka? Najavio bi to.
jao forumskih pametnjakovića kako odjednom izroniše niotkud sa svojim informacijama i zaključcima

a sve registrovani juli 2013. rok važenja jednog nicka - dva do tri dana...

Odmor za oci...otvoriti sliku
Zadnja izmjena: 111, dana/u 26 jul 2013, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Znaci do sutra nista vazno za nas klub..sad nastaje pametovanje sto je Amar na odmoru i nagli porast nikova koji samo isplivaju kad je nesto u Zelji bombasticno.
kako odjednom svi sve znaju i cuju po kaficima sta se desava u klubu izgleda dobro informisani pravo... Sta god da na kraju bude covjek je toliko toga dao, jasno je da ce jednog dana kad-tad otici, ali pored svih stvari koje mi govore da ce ostati je i taj evropski iskorak u evropi po cemu ce da sto bi se reklo zacementira sve dosad uradjeno... kakva je situacija u klubu to se ia ko brinuti umjesto sto serete po forumu mrs svi na Grbavicu i uclanjujte se kupujte godisnje pa ce biti dosta boljaipetm je napisao/la:blackmundir je napisao/la:doslo je do malih trzavica ljudi ali se nadam da ce biti sve u redu,,jednostavno je slaba financijska situacija u klubu a to nece nitko da kaze ili ne zeli....to je istina svidjalo se nekome ili ne...
Ma ko si ti da to znaš? Otkud najednom ovoliko upučenih ljudi, vraćajte se u rupe, neće Amar još zadugo.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Pazi da ne bi jer si mi rek'o ti. De skupi staža na drk.anju pa se pravi pametan ovdjejoca je napisao/la:Idi ga pitaj ti si tu blizu šta je reci ono čitam šta je jel si tu ili nisi reci raja se sekira i brine.iVar je napisao/la:Neće nas Amar napustit' ba. Polako, nemojte se džaba srkletit. Hajmo vjerovat' u čovjeka? Najavio bi to.

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Dok Amar bude odmarao 10 dana, ovdje predviđam javljanje raznih likova: kvazinavijaca Želje sa "najpouzdanijim informacijama iz prve ruke", potom komentare "dobronamjernih" navijaca Sarajeva, Čelika, Veleža itd, a onda i javljanje klupskih "insajdera" koji ce se ako treba i zaklinjati u svoje istine i verzije....svak ce donositi svoj zaključak na nivou amebe ili paramecijuma.
I kad se nakon 10 dana Amar vrati, ti isti ce ispariti u vidu magle....vec viđeno 100 puta.
I kad se nakon 10 dana Amar vrati, ti isti ce ispariti u vidu magle....vec viđeno 100 puta.
Zadnja izmjena: 111, dana/u 26 jul 2013, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
+1MrRiccoli je napisao/la:kako odjednom svi sve znaju i cuju po kaficima sta se desava u klubu izgleda dobro informisani pravo... Sta god da na kraju bude covjek je toliko toga dao, jasno je da ce jednog dana kad-tad otici, ali pored svih stvari koje mi govore da ce ostati je i taj evropski iskorak u evropi po cemu ce da sto bi se reklo zacementira sve dosad uradjeno... kakva je situacija u klubu to se ia ko brinuti umjesto sto serete po forumu mrs svi na Grbavicu i uclanjujte se kupujte godisnje pa ce biti dosta bolja
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Idi Osime bez povratka!NAMA je potreban trener evropskih kvaliteta poput mehmeda bazdarevica,edina curica,ili jirzija pliseka koji klub moze odvesti u ligu sampiona.
Zadnja izmjena: Salih47, dana/u 26 jul 2013, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
Gle prvog posta hahahaha,pitarluk izbija iz tebe.Salih47 je napisao/la:Idi Osime bez povratka!
-
- Kontakt:
Idi i ti znas gdje bez povratka..nisi trebo se registrovatiSalih47 je napisao/la:Idi Osime bez povratka!

- Consigliere
- Kontakt:
Ne zelim da sad podrzavam neke tereticare zavjera ovdje na forumu, ali nedavno sam cuo da Amar ima ponudu stranog kluba na stolu. Vjerovatno je mahalski trac ali eto... 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
A zašto to nisi napisao prije?Consigliere je napisao/la:Ne zelim da sad podrzavam neke tereticare zavjera ovdje na forumu, ali nedavno sam cuo da Amar ima ponudu stranog kluba na stolu. Vjerovatno je mahalski trac ali eto...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.