NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
@Tuzla 1987
Lijepo ti kažem, da nije važno koliko si dobar, važno je kakvo je okruženje, ljudi su se opredjelili i sta se tu može, to je njihovo pravo, na kraju krajeva oni su odgovorni u kojem smjeru ide klub, ako ti ne možeš ovu različitost prihvatiti zašto bi oni morali prihvatiti to što ti misliš, novo je vrijeme, svako radi kako ga volja, nema više komunista, nametnute ideologije, a ti se tu slabije snalaziš, vjeruj.
Lijepo ti kažem, da nije važno koliko si dobar, važno je kakvo je okruženje, ljudi su se opredjelili i sta se tu može, to je njihovo pravo, na kraju krajeva oni su odgovorni u kojem smjeru ide klub, ako ti ne možeš ovu različitost prihvatiti zašto bi oni morali prihvatiti to što ti misliš, novo je vrijeme, svako radi kako ga volja, nema više komunista, nametnute ideologije, a ti se tu slabije snalaziš, vjeruj.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Koja pilana i debilizam od par internet delikvenata. Evo ja vas molim nemojte navijati za NK ŠB. Navijajte za Udineze, molim vas. Ne treba nam potpora. Samo se nemojte ovdje pravdati zašto ćete navijati za Udine, a ne za NK ŠB. Imate temu Čelik vi ste navijači Čelika, pa se premjestite tamo i dogovorite se za koga ćete navijati. Ovdje nitko od vas ne očekuje potporu, niti je morate dati, jer ste vi navijači drugog kluba. Hvala na svim objašnjenjima zašto nećete, NITKO TO I NE TRAŽI. Udineze vam dolaze u grad, zahvaljujući Širokom Brijegu, dođite pozdravite ekipu iz serie A ako zelite, zaradite koju marku od rentanja stadiona i to je to. Samo brate dosta je trolanja i širenja jaja po topicu. BORAC VAM SUTRA DOLAZI Ili vam je Udineze pomutio pamet pa ste krenuli misliti samo o Udinama.
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 26 jul 2013, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
borac ne dolazi jer mu je blokiran račun zbog potraživanja od strane BSK-amaxmore je napisao/la:Koja pilana i debilizam od par internet delikvenata. Evo ja vas molim nemojte navijati za NK ŠB. Navijajte za Udineze, molim vas. Ne treba nam potpora. Samo se nemojte ovdje pravdati zašto ćete navijati za Udine, a ne za NK ŠB. Imate temu Čelik vi ste navijači Čelika, pa se premjestite tamo i dogovorite se za koga ćete navijati. Ovdje nitko od vas ne očekuje potporu, niti morate je morate dati, jer ste vi navijači drugog kluba. Hvala na svim objašnjenjima zašto nećete, NITKO TO I NE TRAŽI. Udineze vam dolaze u grad, zahvaljujući Širokom Brijegu, dođite pozdravite ekipu iz serie A ako zelite, zaradite koju marku od rentanja stadiona i to je to. Samo brate dosta je trolanja i širenja jaja po topicu. BORAC VAM SUTRA DOLAZI Ili vam je Udineze pomutio pamet pa ste krenuli misliti samo o Udinama.
Naravno ali je ima na karti Europe. Jedina trenutno u BiH. Vidim da će biti pun stadion raja se naložila pravo. Im da prazna čaršija bude. Usput ovao je BiH , Borac će doći.risha1988 je napisao/la:borac ne dolazi jer mu je blokiran račun zbog potraživanja od strane BSK-amaxmore je napisao/la:Koja pilana i debilizam od par internet delikvenata. Evo ja vas molim nemojte navijati za NK ŠB. Navijajte za Udineze, molim vas. Ne treba nam potpora. Samo se nemojte ovdje pravdati zašto ćete navijati za Udine, a ne za NK ŠB. Imate temu Čelik vi ste navijači Čelika, pa se premjestite tamo i dogovorite se za koga ćete navijati. Ovdje nitko od vas ne očekuje potporu, niti morate je morate dati, jer ste vi navijači drugog kluba. Hvala na svim objašnjenjima zašto nećete, NITKO TO I NE TRAŽI. Udineze vam dolaze u grad, zahvaljujući Širokom Brijegu, dođite pozdravite ekipu iz serie A ako zelite, zaradite koju marku od rentanja stadiona i to je to. Samo brate dosta je trolanja i širenja jaja po topicu. BORAC VAM SUTRA DOLAZI Ili vam je Udineze pomutio pamet pa ste krenuli misliti samo o Udinama.Tako da ništa od tekme... UDINEZE dolazi u grad Zenicu,jer ne može igrat u Lištici,ne znaju naći na karti
![]()
Lištica
Lištica
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Vec se rezervisu hoteli po Zenici,od strane talijana. 
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Karte su kod nas protiv Irtysha kostale 10 KM 
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
vi se malo kurcite sto imate noramalan stadion, da se pitala uprava celika vi bi u Nemili igrali zato majke ti sutite, da vam nije bilo saveza i dobre volje u opstini imali bi i danas onu oranicu, zato nemoj te se busat u prsa, ako si malo otisao preko granice vidio bi da je i Bilino polje smijurija za stadione diljem Evrope.maxmore je napisao/la:Naravno ali je ima na karti Europe. Jedina trenutno u BiH. Vidim da će biti pun stadion raja se naložila pravo. Im da prazna čaršija bude. Usput ovao je BiH , Borac će doći.risha1988 je napisao/la:borac ne dolazi jer mu je blokiran račun zbog potraživanja od strane BSK-amaxmore je napisao/la:Koja pilana i debilizam od par internet delikvenata. Evo ja vas molim nemojte navijati za NK ŠB. Navijajte za Udineze, molim vas. Ne treba nam potpora. Samo se nemojte ovdje pravdati zašto ćete navijati za Udine, a ne za NK ŠB. Imate temu Čelik vi ste navijači Čelika, pa se premjestite tamo i dogovorite se za koga ćete navijati. Ovdje nitko od vas ne očekuje potporu, niti morate je morate dati, jer ste vi navijači drugog kluba. Hvala na svim objašnjenjima zašto nećete, NITKO TO I NE TRAŽI. Udineze vam dolaze u grad, zahvaljujući Širokom Brijegu, dođite pozdravite ekipu iz serie A ako zelite, zaradite koju marku od rentanja stadiona i to je to. Samo brate dosta je trolanja i širenja jaja po topicu. BORAC VAM SUTRA DOLAZI Ili vam je Udineze pomutio pamet pa ste krenuli misliti samo o Udinama.Tako da ništa od tekme... UDINEZE dolazi u grad Zenicu,jer ne može igrat u Lištici,ne znaju naći na karti
![]()
Edol je napisao/la:Kakve su vam cijene inače za evropske utakmice?
-
konjicanin01
- Kontakt:
Mene cudi zasto vasa uprava nije prijavila banjaluku za odigravanje ove utakmice ,jer mislim da stadion borca ispunjava kriterije za 3 pretkolo,ajmo bit realni vi ste snjima na istim talasnim duzinama,a u zenici ce te ocito doziviti neugodnosti nazalost.maxmore je napisao/la:Koja pilana i debilizam od par internet delikvenata. Evo ja vas molim nemojte navijati za NK ŠB. Navijajte za Udineze, molim vas. Ne treba nam potpora. Samo se nemojte ovdje pravdati zašto ćete navijati za Udine, a ne za NK ŠB. Imate temu Čelik vi ste navijači Čelika, pa se premjestite tamo i dogovorite se za koga ćete navijati. Ovdje nitko od vas ne očekuje potporu, niti je morate dati, jer ste vi navijači drugog kluba. Hvala na svim objašnjenjima zašto nećete, NITKO TO I NE TRAŽI. Udineze vam dolaze u grad, zahvaljujući Širokom Brijegu, dođite pozdravite ekipu iz serie A ako zelite, zaradite koju marku od rentanja stadiona i to je to. Samo brate dosta je trolanja i širenja jaja po topicu. BORAC VAM SUTRA DOLAZI Ili vam je Udineze pomutio pamet pa ste krenuli misliti samo o Udinama.
daj ba kakvim neugodnostiam pricate,sto nekoliko pacjenata izabce svoj neki bjes na forumu,iz nekih njima pozantih razloga,priocitajte saopstenje celika i bice vam sve jasno
sretno vam da sto bolje prodjete,i prilika da se pogleda dobra ekipa i da viidmo kako to izgleda na terenima gdje gledamo nase majstore,a akrta ce bit vjerovatno puno skuplja u odnosu kad igra Celik tako da ce to rijesit ove sto ni na Celika nedaju koju marku
-
zenica1985
- Kontakt:
vi se malo kurcite sto imate noramalan stadion, da se pitala uprava celika vi bi u Nemili igrali zato majke ti sutite, da vam nije bilo saveza i dobre volje u opstini imali bi i danas onu oranicu, zato nemoj te se busat u prsa, ako si malo otisao preko granice vidio bi da je i Bilino polje smijurija za stadione diljem Evrope.[/quote]
ajde mi imamo stadion i sta sada hoces reci da to nismo izgradili jeli a sta je opcina Zenica da to nije fk Radnik molim te nebeljezgaj nebuloze mi smo sve izgradili jer taj kredit sto je dignut mi zenicani ga otplacujemo i nemamo samo stadion imamo najbolje uslove za sport u svim sportovima osim odbojke i molim te to trebas da pozdravis a ne ta pljujes.
ajde mi imamo stadion i sta sada hoces reci da to nismo izgradili jeli a sta je opcina Zenica da to nije fk Radnik molim te nebeljezgaj nebuloze mi smo sve izgradili jer taj kredit sto je dignut mi zenicani ga otplacujemo i nemamo samo stadion imamo najbolje uslove za sport u svim sportovima osim odbojke i molim te to trebas da pozdravis a ne ta pljujes.
Robijasi 1988
Evo rekoše naši karte će se plaćati 30 KM. Puno još goriva do gore, puno
Lištica
Lištica
znal ko cijene za tekmu
Skupe će biti dva Europska kluba dolaze.thegunn je napisao/la:znal ko cijene za tekmu
Lištica
Lištica
- sagitarius
- Kontakt:
Nize od uobicajni za evropu a neznatno vise od uobicajni karti na Biliom,sad jel se to odnosi na cijene po kojima Celik igra,jer one su Sjeve-Jug 2 , istok 4 i Zapad 6 :SŠto se tiče cijena ulaznica za ovaj meč, Porča navodi da će dogovor biti postignut tokom vikenda, jer već u subotu ima sastanak sa zvaničnicima Širokog Brijega. Saznajemo da će cijena biti niža od uobičajenih za međunarodne utakmice UEFA-e, te neznatno viša od uobičajenih za utakmice na Bilinom polju.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
-
felix123
- Kontakt:
Pa koji su kreteni u našoj upravi ,pa što ne dogvore s čelnicima Udinesea kako njihovim tako i nama ,snize cijene,gluposti sve po ledjima navijačamaxmore je napisao/la:Evo rekoše naši karte će se plaćati 30 KM. Puno još goriva do gore, puno
Zenica je fudbalski grad...u to cemo se nadam se uvjeriti u cetvrtak ili kad vec igraju SB-udinese. Vidim ovdje prepucavanja treba li ili ne ici na tu tekmu. Ovako, ljudi u Zenici vole fudbal cini mi se vise nego bilo gdje drugo u BiH. Svi oni koji ce ici na ovu tekmu ici ce radi tog da vide jedan Udineze a ne radi Sirokog, eh sad siguran sam da ce publika biti naklonjena Sirokom, ako nista onda onom logikom "navijanja za slabije, kad ne znas za koga da navijas". Nravno ne treba ocekivati da ce se pjevati pjesme, praviti koroeografije ili sta ti ja znam vec, ali na Bilinom je dovoljno da 500 ljudi zaplješće i eto ti atmosfere ko iz snova
Eh sad, moj prijedlog upravi SB-a je taj da puste slobodan ulaz i da tekma bude poslije iftara ukoliko zele da na stadionu imaju solidnu posjetu, jer vjerujte mi svi oni koji se dvoume ici ili ne ici, zbog cijene karte nece ici, a da je ulaz slobodan isli bi sigurno. Jer kad vec ne igras u Sirokom onda ne ocekuj da ces zaraditi na kartama, bolje onda halali i to i da bar imas kolku toliku podrsku sa tribina. I da, preporucio bih navijacima Sirokog da ne dolaze organizovano u Zenicu, ono nekako glupo da te policija cuva u tvojoj zemlji a igras protiv kluba iz druge drzave. A i za one sto planiraju doci, sto neko vec rece, pripazite se ipak je ovdje "rulja neorganizirana", a ko ce znati, mozda i HZ navrate malo do Zenice.
U svakom slucaju sretno SB-u protiv Udina.
Eh sad, moj prijedlog upravi SB-a je taj da puste slobodan ulaz i da tekma bude poslije iftara ukoliko zele da na stadionu imaju solidnu posjetu, jer vjerujte mi svi oni koji se dvoume ici ili ne ici, zbog cijene karte nece ici, a da je ulaz slobodan isli bi sigurno. Jer kad vec ne igras u Sirokom onda ne ocekuj da ces zaraditi na kartama, bolje onda halali i to i da bar imas kolku toliku podrsku sa tribina. I da, preporucio bih navijacima Sirokog da ne dolaze organizovano u Zenicu, ono nekako glupo da te policija cuva u tvojoj zemlji a igras protiv kluba iz druge drzave. A i za one sto planiraju doci, sto neko vec rece, pripazite se ipak je ovdje "rulja neorganizirana", a ko ce znati, mozda i HZ navrate malo do Zenice.
#samoČelik
Ma ne vjerujem da ce biti toliko,previse je to novcamaxmore je napisao/la:Evo rekoše naši karte će se plaćati 30 KM. Puno još goriva do gore, puno
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
felix123
- Kontakt:
Ne može bit ulaž džabe da ga hebeš ,UEFA ne da moraju se tiskat ulaznice i određen broj ,ali mogu stavit simboličnu cijenu od marku dvi ...iskreno nama svima je svejedno koliko će bit ,kao i Upravi ,svi smo ogorčeni odlukom UEFE ,nego eto ako Zenica pokaže interes za utakmicu ,za pogledat Udinese ,tako im se odužit za gostoprimstvo.Lawer_88 je napisao/la:Zenica je fudbalski grad...u to cemo se nadam se uvjeriti u cetvrtak ili kad vec igraju SB-udinese. Vidim ovdje prepucavanja treba li ili ne ici na tu tekmu. Ovako, ljudi u Zenici vole fudbal cini mi se vise nego bilo gdje drugo u BiH. Svi oni koji ce ici na ovu tekmu ici ce radi tog da vide jedan Udineze a ne radi Sirokog, eh sad siguran sam da ce publika biti naklonjena Sirokom, ako nista onda onom logikom "navijanja za slabije, kad ne znas za koga da navijas". Nravno ne treba ocekivati da ce se pjevati pjesme, praviti koroeografije ili sta ti ja znam vec, ali na Bilinom je dovoljno da 500 ljudi zaplješće i eto ti atmosfere ko iz snova![]()
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, LondonBlues, MostarskiBijeli1, Vanja8, Wagner96 i 17 gostiju.