Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bagra
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la bagra » 26 jul 2013, 16:01

Moramo imati treceg napadaca Muslimovic,Mahmutovic,Zec,Kajkut,Mesanovic sigurno bi nekog od ovih pozvao i isprobao. Ja bi pozvao Mesanovica jer je mlad i moze jos puno napredovat
Limvo Likce

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 26 jul 2013, 16:07

emir79 je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Ne daj mi Boze da je ko slovenska, jer mi imamo talenta kojeg oni nikad nece imati. Daj Boze da imamo bolje uslove liga ce nam brzo biti bolja.
Pa i pričam o uslovima.
U PL BiH ima talenta? Kad se neki talent iz nekog našeg kluba prodao u ligu petice?
Jedini igrač koji je trenutno potencijal za takvo nešto je Zolotić.
Mesic u Nantes, Husejinovic u Bremen, Jelic u Nürnberg
I ostavili neki trag tu? Opravdali talent?
Da ima kvalitetnih mladih igrača ima, ali da smo mi prepuni talenta, jesmo qrac.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 26 jul 2013, 17:09

Gledao sam Sturm protiv onih amatera iz skadinavije i obratio paznju na Anela Hadzica. Ono sto sam vidio dok sam gledao je ravno katastrofi, mada moram reci da nisam gledao citavu utakmicu, nego djelove od nekih 15-25 minuta.

U tom vremenu sam vidio da se dosta krije iza igraca, djeluje nespremno, tromo bez ikakve kreativnosti u igri iako je igrao sa brojem 10 na ledima. U duelima bio jako slab, na osnovu njegove greske na sredini terena, uletise u kontru i primise gol. U prvom poluvremenu imao je sut sa 18tak metara, medutim lopta ode u nedogled.

Sve u svemu, sumnjam da ce on biti pojacanje za prvih 11. Pored osjetljivog Salihovica, ograniceg Zahirovica, ne vjerujem ni da ce Hadzic biti pravo rijesenje. Nadam se da cemo do svjetskog izvest igraca na poziciji def. veznog koji je ravan kvalitetu ostalih iz prvih 11.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 jul 2013, 17:14

@DonCorleone

Potpis, protiv ovih amatera sa Islanda je uzasno odigrao, izgubio dosta lopti i grijesio kod dodavanja..

Nista nije bio bolji u prvoj ligaskoj utakmici, cisti prosjek.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jul 2013, 17:16

Ma solidan igrač, guraju mu loptu, valjda je zamisao da on kreira svaki napad ekipe, ali on nije kapacitet za toga bježi ba bekovi moraju kreirati napade , al eto ima na ORF opet u nedjelju prenos, pa ću ga pogledati opet da se još jednom uvjerim u njegove kvalitete, ali nije ništa veći nivo od Zahirovića, eto možda malo bolje otvara igru od Zahirovića ali sve u svemu ništa bolji ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 jul 2013, 17:19

Nista vise nisam ni ocekivao.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 jul 2013, 17:22

Cartman je napisao/la:Nista vise nisam ni ocekivao.
Nisam ni ja, pratim Austrijsku ligu redovno, i oduvijek sam govorio da je limitiran igrac, i da nema hljeba i velikog pojacanja od njega. Posto smo u deficitu na toj poziciji, moze nam pomoci.

Ali nasi mediji su ga toliko napuhali, nahvalili da se sada ocekuje novi Makelele..
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 26 jul 2013, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 26 jul 2013, 17:23

emir79 je napisao/la:
bhsport je napisao/la: Ne daj mi Boze da je ko slovenska, jer mi imamo talenta kojeg oni nikad nece imati. Daj Boze da imamo bolje uslove liga ce nam brzo biti bolja.
Pa i pričam o uslovima.
U PL BiH ima talenta? Kad se neki talent iz nekog našeg kluba prodao u ligu petice?
I brazzo je svojevremeno iz veleza otisao put HSV-a, kol'ko se ja sjecam :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 jul 2013, 17:29

Goalgetter je napisao/la:
Nisam ni ja, pratim Austrijsku ligu redovno, i oduvijek sam govorio da je limitiran igrac, i da nema hljeba i velikog pojacanja od njega. Posto smo u deficitu na toj poziciji, moze nam pomoci.

Ali nasi mediji su ga toliko napuhali, nahvalili da se sada ocekuje novi Makelele..
Ma tako je u nas uvijek kad neko ceka drzavljanstvo. Onog malog Seada Hajrovica su napuhali kao da je novi Nesta. Sad isto rade i sa bratom njegovim. Postali smo gori od Hrvata koji su pisali da je Cvitanich odbio Argentinu da igra za Hrvatsku, ili da je prosjecni Sertic mogao da igra za Francusku.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 26 jul 2013, 17:44

Cartman je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:

Ma tako je u nas uvijek kad neko ceka drzavljanstvo. Onog malog Seada Hajrovica su napuhali kao da je novi Nesta. Sad isto rade i sa bratom njegovim. Postali smo gori od Hrvata koji su pisali da je Cvitanich odbio Argentinu da igra za Hrvatsku, ili da je prosjecni Sertic mogao da igra za Francusku.
opravdano..sead nece biti igracina, onako prosjek za turske, belgijske, ruske lige, nece ni hadzic pogotovo, al izet hoce, upamti sta ti kazem..momku je 21 god, on ako ove sezone dobro odigra (a trebao bi, u prva dva kola dao dva gola, a i plus sto ce igrati za nas aBd) on slj. sezone ode u lige petice..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 jul 2013, 17:45

Nadajmo se, necu nista rec dok ga malo bolje ne upoznam. Za Seada se definitivno slazem.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 jul 2013, 17:57

Kao sto @Cartman naveo, samo bespotrebno preuvelicavanje igraca preko medija.

Sjecate li se Mahira Hadziresica, pa repka.ba portal je znao u jednoj sedmici makar izbaciti jednu vijest o njemu, tada jos kao igrao u rezervama Mlade Boleslav, i pozvan u A-Tim (bas je to neki uspjeh), kao da je to buduca zvijezda, da ce igrati jednom za veliki klub, i sta sad, eno ga u drugom timu Jahn Regensburga u 4. ligi Njemacke..

Mnostvo je takvih igraca, za Seada Hajrovica mogu razumjeti da se hvalio na pocetku, jer ipak, obecavajuce je bilo da je igrao za mladu akademiju Arsenala, ali cim nije primljen u A-Tim, nema od toga nista, te jos + dodatno dokazuje situacija da ga hoce samo osrednji klubovi. Nije los momak, ali tesko da ce od njega sta biti.

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 26 jul 2013, 19:35

Sead Hajrovic da je imao kvaliteteta sigurno bi ostao u Arsenalu, svi znamo koliko Venger forsira mlade talentovane igrace, bitno je samo da je on prosao njihov omladinski pogon. Nema kvaliteta za Arsenal ali sigurno moze imati za neki prosjecan tim u Belgiji, Holandiji itd.

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 26 jul 2013, 20:17

Wenger se odricao i mnogo boljih i talentovanijih igrača od Hajrovića tako da ne treba da iznenadjuje to sto su mu dali nogu. To uopste ne znaci da on nije dovoljno kvalitetan za neke od jacih liga. ;)
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 jul 2013, 22:01

emir79 je napisao/la:
bhsport je napisao/la: Ne daj mi Boze da je ko slovenska, jer mi imamo talenta kojeg oni nikad nece imati. Daj Boze da imamo bolje uslove liga ce nam brzo biti bolja.
Pa i pričam o uslovima.
Hrgovic u Wolfsburg, takodjer.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 jul 2013, 22:02

E jeste mi vi smijesni, odrekao ga se Arsenal i onda je za prosjecne timove u Belgiji. Pa taj isti Arsenal je bolji od 90% liga petice. Znaci moze on i u neki bolji tim, samo polahko ima on jos vremena, i na kraju stoper je oni i stariji malo uspjevaju, Spaha citavu karijeru igrao u prosjecima pa zadnje dvije Sevilla(doduse sad isto malo prosjecna) te Bayer.

p.s. Buric, bolji je od Avdukica za dvije klase, a mozda i od Fejzica.
Celik!3,2,2.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 jul 2013, 22:05

Treba i Beli, kako ga od milja zovu Robijaši, da se drzne i prozove Papeta preko novina, kako je učinio Fejzić, pa će se možda Pape sjetiti i pozvati ga.

Mada nema nikakve dileme da je on među 3 najbolja golmana koje trenutno imamo na raspolaganju. Smatram ga kvalitetnijim od Fejzića.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 26 jul 2013, 22:21

pa od svih budućih reprezentativaca je najbolji Izet .. Sead Hajrović i u rezervama Arsenala nije pokazivao ništa mnogo , čak i od onoga što sam vidio poprilično je loše izgledao na terenu. nešto otprilike kao Hadžić što ispriča @DonCorleone . ovom prvom mislim da fali dosta profesionalnog fudbala , jer on ima 21 godinu i do te dobi igrati za rezerve Arsenala neće napraviti neki napredak . što se tiče Hadžića , mislim da on jednostavno nije previše kvalitetan igrač .. jer da jeste , on bi i izašao iz Austrijske lige , koja realno , spada u rang sa Švedskom , Finskom , Izraelom i sl. od svih "potencijalnih" (iako ova 3 su 100% naša) nisam spominjao Kolašinca za kojeg se još ne zna ništa .. naravno ja se nadam da će doći na svoje i u budućnosti igrati za nas .. jer on spada skupa sa Izetom , jer je stvarno drama dobar igrač .

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 jul 2013, 22:28

AllGunsBlazing je napisao/la:E jeste mi vi smijesni, odrekao ga se Arsenal i onda je za prosjecne timove u Belgiji. Pa taj isti Arsenal je bolji od 90% liga petice. Znaci moze on i u neki bolji tim, samo polahko ima on jos vremena, i na kraju stoper je oni i stariji malo uspjevaju, Spaha citavu karijeru igrao u prosjecima pa zadnje dvije Sevilla(doduse sad isto malo prosjecna) te Bayer.

p.s. Buric, bolji je od Avdukica za dvije klase, a mozda i od Fejzica.
Nije problem u tome sto ga je Arsenal odbacio, nego se vidi u ovim utakmicama za mladu repku da mu fali dosta toga. Moze on napredovat jos jer je mlad, ali zato je sad vazno da izabere pravi klub. Mislim da ovaj iz Turske to nije, a Grasshoppersi bi mogli bit, jer se u Svicarskoj nekoliko godina odlicno radi sa mladim igracima.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 26 jul 2013, 22:37

Da dospiješ do vrhunskih klubova trebaš vanserijski talenat još u mladim danima. On može biti ono što mi smatramo vrhunskim reprezentativcem BiH, vrhunski igrač teško, da ne kažem nemoguće.

Trebalo bi vidjeti šta je fakat sa tim Arslanagićem. Mislim, savez bi trebao vidjeti. Spahić, Bičakčić, Zukanović su trojca štopera, sjeo bi nam pravo igrač Standarda. Ipak nije šala kad neko igra za Standard. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Bing [Bot], CAGarfia, General505, riki46 i 20 gostiju.