NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
neznam mislim da hoce..kod mene sve nesto pomijesano kontam izgubicemo a kako vrijem prolazi nesto me vuce da cemo ih dobit.treba sutra u kost pa sta bude 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Tako je astra samo optimisticno,skeptici strpljenja molim...
Sutra igraju dvije desetkovane ekipe neigranjem kljucnih igraca jos da zlo bude vece zeljovci umorni bez Amara a mi neuigrani sto ce vjerovatno rezultirati najlosijom tekmom od kad se takmice ova dva kluba u pl.! Ipak sam optimista i ocekujem prvu tricu na kontu Zvijezde! Momci pokazite da ste napokon vi dosli kao pojacanja a ne da popunite platni spisak i da samo frizerski saloni imaju koristi kao proslogodisnji pojedinci! Pojedinci su nas prosle godine srozali na dno a od vas ocekujem da nas dignete tamo gdje pripadamo ! SRETNO ! ! ! 

-
- Kontakt:
Od nasih igraca ocekujem da se sutra bore za dres koji nose, vjerujem da tada ni rezultat nece izostati.
FORZZA ZVIJEZDA!
FORZZA ZVIJEZDA!
FORZA FORZA
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
STETA STO NEMA SUTRA PRAVO NASTUPA !Bosanski zmaj je napisao/la:Web site Jovana Radivojevica
http://www.jovanradivojevic.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ipak prijenos ?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Trejic nije povrijedjen igrace 99,99%nedžad je napisao/la:povrijedeni diata ordagic i trejic doslo je desetak novih igraca ali kao sto astra1922 rece momci jos nisu uigrani iako sam misljenja da trenutno imamo kvalitetniju ekipu za razliku od prosle sezoneBuu je napisao/la:Kakvo je kod vas stanje sa igracima? Jeste se pojacali, ima li neko povrijedjen ?
Jel ova "moja TV" postoji isključivo zbog Sarajeva i Želje? Ako jeste, e j.... takvu TV...........exbabilon je napisao/la:
Ipak prijenos ?
Igra se fudbal (kakav - takav) i u drugim gradovima u BiH, a ne samo u Sarajevu. Svaka čast Sarajlijama, ali su svi ostali klubovi zapostavljeni što se tiče "moje TV"..... nije korektno...... plaćamo i mi TV u ovim kasabama i zabitima isto kao i ostali u većim gradovima......
Ne bih se ja složio s tobom jarane, "moju TV" nemaju svi, kao što vjerovatno znaš, tako da recimo polovina, ili možda manje gledalaca ima priliku da gleda te utakmice, dok su one utakmice koje se prenose na programima javnih emitera dostupne svima koji imaju televizor.Zuk3E je napisao/la:Jel ova "moja TV" postoji isključivo zbog Sarajeva i Želje? Ako jeste, e j.... takvu TV...........exbabilon je napisao/la:
Ipak prijenos ?
Igra se fudbal (kakav - takav) i u drugim gradovima u BiH, a ne samo u Sarajevu. Svaka čast Sarajlijama, ali su svi ostali klubovi zapostavljeni što se tiče "moje TV"..... nije korektno...... plaćamo i mi TV u ovim kasabama i zabitima isto kao i ostali u većim gradovima......
Također, mnogim klubovima ne odgovara TV prijenos, ali na sreću nadam se da će se i to promijeniti, ipak kada ide live onda je to druga priča, s druge strane utiče na posjetu na stadionima koja je ionako mizerna, mada to kod nas i ne dolazi do izražaja jer Gradačac je uvijek bio sportska sredina i ljudi prije svega vole sport.

Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
E jbg ako ih danas ne uzmemo ja nzm kad cemo, nikad slabiji Zeljo, jos bez povrijedjenih igraca i bez trenera moramo ih uzet 

Sa ovakvim razvojem dogadjaja u bh fudbalskim velikanima mi bi mogli napast i prvo mjesto.
Samo ssssss nemojte da velikani cuju...
- savatihotece
- Kontakt:
Na čemu si ti. Čuj "nikad slabiji Željo". Ako puste da ona djeca igraju nabelajili ste.Brezovac je napisao/la:E jbg ako ih danas ne uzmemo ja nzm kad cemo, nikad slabiji Zeljo, jos bez povrijedjenih igraca i bez trenera moramo ih uzet
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Budi tiho brchak danas je pocetak kraja za jednog bh velikana.
- savatihotece
- Kontakt:
Vidim da si ti neozbiljan sagovornik.rasta1922 je napisao/la:Sa ovakvim razvojem dogadjaja u bh fudbalskim velikanima mi bi mogli napast i prvo mjesto.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Ima da dobijemo lijepu boju na velikoj tribini 

dentist je napisao/la:Ima da dobijemo lijepu boju na velikoj tribini
Ima i stara tribina
- savatihotece
- Kontakt:
tombinjo je napisao/la:dentist je napisao/la:Ima da dobijemo lijepu boju na velikoj tribini
Ima i stara tribina
jel ista cijena ulaznice i na novoj i na staroj tribini.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
savatihotece je napisao/la:tombinjo je napisao/la:dentist je napisao/la:Ima da dobijemo lijepu boju na velikoj tribini
Ima i stara tribina
jel ista cijena ulaznice i na novoj i na staroj tribini.
jest

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.