FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moustapha
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
šta vam je ba pa Dino jedini što vrijedi u klubu mislim u upravi frajer radi kao crv a to što je morao da ga duva nekom opet je to bilo radi kluba on nema neki h mutnih radnji smijem se zakletiBegAx je napisao/la:Ostavite vi Selimovica na miru!Head je napisao/la:Jos Selimovica otjerati.MRS
Sarajevo ljubavi moja!
Prvo cu te upitati, jesi li se meni obratio?! Necu da psujem ako nisi...HannahMontana je napisao/la:**** li te Suad Muzurović, i MV!BegAx je napisao/la:Ostavite vi Selimovica na miru!Head je napisao/la:Jos Selimovica otjerati.MRS
Drugo, Dino Selimovic je direktor ovog kluba i on svoj posao obavlja na najbolji moguci nacin!
Head je napisao/la:Selimovic je guzni haver sa Irfom,sve su radili zajedno,nece valjda biti paksu pa ne otici sa guznim haverom.

- HannahMontana
- Kontakt:
Nisam tebi izvini ako je tako ispalo! Ovom D**ilu Headu je namijenjeno!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Sto se tice Faruka ja nevjerujem da ce on doci tu,sto se tice Repuha njemu je nudjeno da bude pomocni trener ali to je odbio,ali ipak ovo je jaca funkcija pa me nebi cudilo da prihvati
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sve uredu druze.HannahMontana je napisao/la:Nisam tebi izvini ako je tako ispalo! Ovom D**ilu Headu je namijenjeno!

- moustapha
- Kontakt:
Ne moram objasnjavati nista,kad je bila ona afera sa Plisekom svi smo docekali Irfu kao spasioca,stavljali ga na avatar,bacali na njega drkicu i vidjeli smo sta nam je donio.
Njegov bliski saradnik je Selimovic,tog istog Irfu doveli su BP.ZAto i trebaju odgovarati za to.Meni vise ne mogu bacati ublehu,a neke stvari se i ne mogu sakriti...
Nek taj Dino odobrava psovanje pojedinih igraca navijacima...
Njegov bliski saradnik je Selimovic,tog istog Irfu doveli su BP.ZAto i trebaju odgovarati za to.Meni vise ne mogu bacati ublehu,a neke stvari se i ne mogu sakriti...
Nek taj Dino odobrava psovanje pojedinih igraca navijacima...
1946
dobre vijesti...nadam se da vise nismo trznica za sitne pare! Irfane idi i vise se ne vracaj..povedi svoje pulene/invalide koji ni u Vratniku nebi bile prve violine kluba.
Dino Selimovic..direktore imas nasu apsulutnu podrsku samo tako nastavi..nije vazna titula ni europa ove sezone, promovisite nasa 2-3 omladinca i potpisite par dobrih ugovora(3-4 god) sa talentovanim momcima.
i sa Tanom pokrenite aktivnosti oko akadamije Fk Sarajeva..za par godina cemo proizvoditi extra igrace..samo treba polahko i pametno raditi.
Dino Selimovic..direktore imas nasu apsulutnu podrsku samo tako nastavi..nije vazna titula ni europa ove sezone, promovisite nasa 2-3 omladinca i potpisite par dobrih ugovora(3-4 god) sa talentovanim momcima.
i sa Tanom pokrenite aktivnosti oko akadamije Fk Sarajeva..za par godina cemo proizvoditi extra igrace..samo treba polahko i pametno raditi.
Ma Dino je srce i motor u klubu ne diraj tamo bit če onda fakat belaja i svega jher frajer je OK i ima podršku večine raje jer je dobar.
Sarajevo ljubavi moja!
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
kad vec spominjes Amara, mozes misliti kako ostatak lige smatramo kao konkurentima za titulu kada nam trener uzme 10 dana slobodnogajdin92 je napisao/la:Sutra je taj dan!!!Pocinje BHT Premijer Liga (kukuruz liga)....stanje u klubovima nikad bolje....Sarajevo u teskim ****,ne znamo gdje nam je glava a gdje rep....zeljeznicar ima velikog mislioca na klupi pa se jadan umorio,zamislite samo da jedan Conte izjavi da je umoran pred sami pocetak lige....10 dana mu treba da dodje sebi....borac najveci klub manjeg entiteta nema popisanih 13 hiljada da plati....jadno brate,jadno....celik uz pomoc navijaca koji ako treba dace i gace samo da bi neki pojedinci ostali...Leotar nema ni strucni stab a ni igraca...jedino zrinjski i siroki docekuju ovo prvenstvo spremno i sa nekim ambicijama...ostale koje nisam nabrojao nisu ni vrijedni nekog spomena jer kod njih je godinama isto.....JADNO!!!!

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Ma necu nikom nista da namecem.Cijenim svakog navijaca i ista nam je tuga,godinama.Nemamo svi isto misljenje al imamo jedan zajednici cilj,to je jako Sarajevo.
Vi gotivite Dinu,ok,normala,meni se ne svidja i to je to.
Vi gotivite Dinu,ok,normala,meni se ne svidja i to je to.
1946
Imamo mi omladince al' se ne forsiraju. Da mi je znat' šta li ti momci rade nakon srednje škole? Valjda fax ganjaju, šta li?budzak je napisao/la:dobre vijesti...nadam se da vise nismo trznica za sitne pare! Irfane idi i vise se ne vracaj..povedi svoje pulene/invalide koji ni u Vratniku nebi bile prve violine kluba.
Allegri je gospodin!
brate gledao sam ih zasad jedino Čulov može proći vjeruj mi od ovih što su potpisali al daj Bože da griješim.Carli je napisao/la:Imamo mi omladince al' se ne forsiraju. Da mi je znat' šta li ti momci rade nakon srednje škole? Valjda fax ganjaju, šta li?budzak je napisao/la:dobre vijesti...nadam se da vise nismo trznica za sitne pare! Irfane idi i vise se ne vracaj..povedi svoje pulene/invalide koji ni u Vratniku nebi bile prve violine kluba.
Sarajevo ljubavi moja!
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
nemojte me pogresno shvatiti al nema logike,gledam sinoc i kaze Husref nisam rekao ko ce pucati i sl,zar nije on taj koji odlucuje i koji na kraju krajeva ne gleda penal,pa burazeru ako ti steti zdravlju odstupi,jer se vidjelo na kraju da nije to taj Husref koji je cvrsto nekada drzao palicu
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Cijelo ovo vrijeme imamo marketinske promocije, dan sa igracima slikanja i sl, fan shop koji se postavlja po gradovima i ako smatrate da je Dino nesto time uradio onda vam nemam sta pricati. To je bilo cistozamazivanje ociju dok se vrsljalo po klubu i pokrivalo dolaske i odlaske igraca.
Praava i jedina promocija kluba treba da bude na terenu, ako igraci lijepo igraju i privuci ce gledaoce samim tim i ljde koji ce kupiti navijacku maicu suvenir dres i sl..
I ja sam misljenja da Dino nije dobar, meni se nikad nije svidjalo sto je u klubu.
Praava i jedina promocija kluba treba da bude na terenu, ako igraci lijepo igraju i privuci ce gledaoce samim tim i ljde koji ce kupiti navijacku maicu suvenir dres i sl..
I ja sam misljenja da Dino nije dobar, meni se nikad nije svidjalo sto je u klubu.
-
- Kontakt:
a sta je rec na kraju ih zvali,nisu htjeli doc jel?aS_Roma je napisao/la:Brate Sarajevo je takav klub da se to ne moze vise trpiti , 7 godina bez trofeja , ispadas dvije godine zaredom Zeta, Kukesi .. znaci zovnes ih pred tribinu odbijaju , glume face .. Pa ovo je jedini nacin da vide gdje su dosli i da ovdje nema zajebancije .. A efekat treba da bude, da lete po terenu ..moRAja je napisao/la:Razumijem gnjev navijaca Sarajeva ali nisu ni svjesni da rade kontraefekat. Koliko su prepanuti igraci noge ce im bit zavezane protiv zrinjskog. Po meni Husref najveci krivac i njega su trebali maltretirat i otjerat
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
jeste nam rivali najveci i vjeciti al nije potrebno da vam se smijemo jer svi mi znamo sta je nama bilo kad je Amar otisao nakon prvog mandata i kakvi smo tih godina poslije bili,kad su svakakvi igraci igrali,kad je svakakva uprava bila,tako da komsije sretno da se izvucete iz govana i da budete ako Bog da nakraju na 2 mjestu (a mi naravno na prvom ako Bog da ) 

Sinoćno skandiranje je izgleda urodilo plodom, ne mogu da vjerujem.Otjerasmo Irfana, a evo i još trojicu igrača s njim.Valjda će sad prestati da se dovode igrači preko Irfanovih menadžerskih talova, i da se preko Sarajeva peru pare.A ako je istina da će Repuh i Hadžibegić da budu u upravi, onda nas možda, ALI MOŽDA, čekaju bolji dani.Sve imam osjećaj da smo se Irfana, rak-rane ovog kluba, prelagano riješili.
Što se tiče Dine, uskoro će se pokazati kakav je on ustvari.Da li će da isplivaju neke pozitivne stvari kod njega, ili će možda čak da bude Irfanova produžena ruka u klubu (što nije isključeno), ko zna.A na Husrefu je da posloži ovo ekipe što imamo, dovede još par igrača, i da pokuša da ostvari što bolji rezultat.
Treće - četvrto mjesto nam je realnost ove sezone, o tituli je smiješno pričati u ovakvom trenutku.
Što se tiče Dine, uskoro će se pokazati kakav je on ustvari.Da li će da isplivaju neke pozitivne stvari kod njega, ili će možda čak da bude Irfanova produžena ruka u klubu (što nije isključeno), ko zna.A na Husrefu je da posloži ovo ekipe što imamo, dovede još par igrača, i da pokuša da ostvari što bolji rezultat.
Treće - četvrto mjesto nam je realnost ove sezone, o tituli je smiješno pričati u ovakvom trenutku.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone