Ovo su najbolji rezervni svih vremena

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Slažem se. Ovi plavi su meni čak lepši i od belih, ali usr.ali su sa fontom ove godine. Onaj od prošle je bio dobar, al haj.RealMoudrid je napisao/la:Doduše, ukusi su različiti. Nečiji su loši, moj je odličan.
[/quote]mirzatele je napisao/la:Zato sto nisam dijete, a zivot nije holivudski film. Nadji mi strani izvor za tu pricu i povjerovacu.

Istina je da je Real preplatio Illarmednija i da će isto učiniti ukoliko dovedu Balea ali nemoj ništa braniti Barcelonu kad su po potrošnji u zadnjih 10 godina odmah iza Reala.harry_90 je napisao/la:Pa vi ste gori od Citya,Monaca i PSG zajedno kad se sastave,koje pare dajete za igrace.. onaj iz Sociedada oko 30 miliona,sad nudite za Balea 94 miliona eura i poslije pricate kako ova tri tima unistavaju fudbal rekordnim transferima itd.. a sebe ne gledate..djaba sva kupovina,kada vas Barca tuce redovno sa svojom skolom
Kako misliš da Real daje 94 miliona eura za Balea?harry_90 je napisao/la:Pa vi ste gori od Citya,Monaca i PSG zajedno kad se sastave,koje pare dajete za igrace.. onaj iz Sociedada oko 30 miliona,sad nudite za Balea 94 miliona eura i poslije pricate kako ova tri tima unistavaju fudbal rekordnim transferima itd.. a sebe ne gledate..djaba sva kupovina,kada vas Barca tuce redovno sa svojom skolom
Da bi shvatio koliko je ovaj tvoj komentar glup, trebas malo nageti na drugu stranu i pogledati kako stoje stvari iz druge perspektive.harry_90 je napisao/la:Pa vi ste gori od Citya,Monaca i PSG zajedno kad se sastave,koje pare dajete za igrace.. onaj iz Sociedada oko 30 miliona,sad nudite za Balea 94 miliona eura i poslije pricate kako ova tri tima unistavaju fudbal rekordnim transferima itd.. a sebe ne gledate..djaba sva kupovina,kada vas Barca tuce redovno sa svojom skolom
koliko ti nemas pojma o cemu pricasharry_90 je napisao/la:Pa vi ste gori od Citya,Monaca i PSG zajedno kad se sastave,koje pare dajete za igrace.. onaj iz Sociedada oko 30 miliona,sad nudite za Balea 94 miliona eura i poslije pricate kako ova tri tima unistavaju fudbal rekordnim transferima itd.. a sebe ne gledate..djaba sva kupovina,kada vas Barca tuce redovno sa svojom skolom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.